[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد 3

گفتگو آزاد 3

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط keyvan » يکشنبه سپتامبر 04, 2011 10:06 am

سعید کولینا!!!!! /23/ /23/ /23/ /23/
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط amir131 » يکشنبه سپتامبر 04, 2011 10:22 am

بحران در تبریز قبل از نبرد حساس با استقلال / مهدی کیانی : آقای قلعه نویی! مگر چاله میدان است که به من فحش می دهی؟
من گفتم اگر می شود اجازه دهید 15، 20 دقیقه دیگر بازی کنم تا به بدنم فشار بیاید. همین ها را گفتم که یکدفعه قلعه نویی آمد و گفت برو بیرون، گمشو بیرون
سایت گل - بین دو نیمه بازی دوستانه تراکتورسازی و فولادگستر، قلعه نویی دست به تعویض چند بازیکن این تیم زد. یکی از بازیکنان مهدی کیانی بود. کیانی از باغ آبادی خواست اگر امکان دارد دقایقی دیگر در زمین باشد اما این موضوع واکنش تند قلعه نویی را به همراه داشته است.

مهدی کیانی در این خصوص به شبکه ایران گفت: من اصلا نگفتم که می خواهم بازی کنم. وقتی آقای باغ آبادی گفت لباس هایت را بپوش و استراحت کن، من گفتم اگر می شود اجازه دهید 15، 20 دقیقه دیگر بازی کنم تا به بدنم فشار بیاید. همین ها را گفتم که یکدفعه قلعه نویی آمد و گفت برو بیرون، گمشو بیرون.

وی افزود: روز اولی که به صبا باختیم او داخل رختکن هر چه از دهنش در آمد به من و چند بازیکن دیگر گفت. اما من شخصا هیچی نگفتم چون سرم را برای تراکتورسازی می دهم و این موضوع را در سال های گذشته ثابت کرده ام. امسال بهترین پیشنهادها را به خاطر تراکتورسازی و هوادارانش رد کردم. من که حرفی نزدم و از همین موضوع ناراحت هستم. خیلی راحت می گفتند خسته هستی یا بد بازی کردی و برو استراحت کن ولی مگر چاله میدان است که فحش می دهد؟!

کیانی در ادامه اظهار داشت: قلعه نویی می گوید 32 سال است که در این فوتبال است. آیا واقعا کسی که این همه سال در فوتبال بوده باید با بازیکن چنین برخوردی داشته باشد. پس از بازی اول هر تهمتی خواست به ما زد اما من بازیکنی نیستم که هر چه دلش بخواهد بگوید و حرفی نزنم. یکبار تحمل کردم اما دیگر این بار نتوانستم کوتاه بیایم. من در سختی بزرگ شدم و کارگری کرده ام. یکبار توهین کرد چیزی نگفتم اما بار دوم تحمل نکردم.

هافبک تراکتورسازی در پاسخ به این سوال که آیا نگران اخراج از تیم به دلیل این حرف ها و مصاحبه نیست؟ گفت: من منتظر نمی مانم که اخراجم کنند، خودم دیگر سر تمرین نمی روم. من دوست دارم جایی بازی کنم که برایم ارزش قائل باشند. همین امروز می روم باشگاه تا رضایتنامه ام را بگیرم.
البته در این میان به نظر می رسد که درخواست کیانی برای بیشتر بازی کردن هم به نوعی غیرمتعارف است و شاید برای سرمربی سخت گیری مانند قلعه نویی حرص آور باشد . درخواست غیرحرفه ای کیانی هم در این ماجرا نباید نادیده گرفته شود
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط jamaran-city » يکشنبه سپتامبر 04, 2011 10:26 am

تا بوده چنین بوده در تبریز /10/ ایندفعه بجای صدای کرار کرار هواداران خودجوش باید این ببوگلابی رو بگن /10/
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am

پستتوسط tayyeb7 » يکشنبه سپتامبر 04, 2011 10:42 am

محمود فکری ازمس کرمان جدا شد...
فکري:تيم خوبي را براي بلاژويچ آماده کرديم

محمود فکري گفت: از لحاظ اخلاقي درست نبود که وقتي با مرفاوي آمدم، پس از رفتنش در مس بمانم.

مربي سابق تيم مس کرمان گفت: بلاژويچ هم گفته بود که با حضورم مشکلي ندارد، اما من ترجيح دادم از اين تيم جدا شوم.
وي افزود: حاج اسماعيل زاده موافقت کرد که حقوقم را تا پايان نيم فصل پرداخت کند. قبلا هم با هيات مديره در مورد قطع همکاري من با مس صحبت کرده بودم که موافقت کردند.
مربي سابق تيم مس کرمان گفت: مشکل تيم ما فني نبود و معتقدم از نظر روحي و رواني به مشکل داشتيم که با يک برد نيز از اين حالت خارج مي‌شديم تيم خوبي براي بلاژويچ آماده کرديم. او مي تواند 2 تيم درست کند چون همه در يک سطح هستند.
نماد کاربر
tayyeb7
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » يکشنبه سپتامبر 04, 2011 10:42 am

ولی در کل تو فوتبال ایران مربی باید اینطور بازیکنو بخوره وگرنه بازکنا مربی رو سوار میشن
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط tayyeb7 » يکشنبه سپتامبر 04, 2011 10:45 am

تماشاگران ايراني در رده نخست آسيا

تماشاگران ايراني با حضور در ورزشگاه آزادي تهران در اولين ديدار تيم ملي ايران در مرحله سوم مسابقات انتخابي جام جهاني برزيل، نام خود را در رده نخست تماشاگران آسيا ثبت کردند.

سايت کنفدراسيون فوتبال آسيا روز يکشنبه نوشت: در هفته اول مرحله سوم مسابقات انتخابي جام جهاني 2014 برزيل بيش از 284 هزار نفر به تماشاي اين مسابقات آمدند که سهم ايراني ها بيشتر است.
در 10 ديدار برگزار شده ، 284 هزار و 710 نفر با حضور در ورزشگاهها به تماشاي مسابقات نشستند که ميانگين آنها براي هر ديدار 28 هزار و 471 نفر است.
ديدار تيم هاي ايران و اندونزي که در ورزشگاه آزادي تهران برگزار شد ، با 75 هزار و 800 نفر بيشترين تماشاگر را به خود اختصاص داد.
ديدار تيم هاي ژاپن و کره شمالي که در ورزشگاه سايتاما ژاپن برگزار شد نيز با 62 هزار نفر و ديدار تيم هاي کره جنوبي و لبنان که در سئول برگزار شد با 37 هزار و 655 نفر ، پس از ديدار ايران و اندونزي ، عنوان ديدارهاي پرتماشاگر هفته اول مرحله سوم مسابقات انتخابي جام جهاني 2014 برزيل را به خود اختصاص دادند.
کنفدراسيون فوتبال آسيا ، آمار تماشاگران ديدارها را به شرح زير اعلام کرد:
ايران و اندونزي در ورزشگاه آزادي تهران : 75,800 نفر تماشاگر.
ژاپن و کره شمالي در ورزشگاه سايتاما : 62,000 نفر تماشاگر.
کره جنوبي و لبنان در ورزشگاه گويانگ در گويانگ : 37,655 نفر تماشاگر.
استراليا و تايلند در ورزشگاه سنکورپ : 24,540 نفر تماشاگر.
عراق و اردن در ورزشگاه فرانسوا حريري در اربيل : 24,000 نفر تماشاگر.
چين و سنگاپور در ورزشگاه تودونگ : 17,000 نفر تماشاگر.
تاجيکستان و ازبکستان در ورزشگاه متالبورگ : 15,000 نفر تماشاگر.
عمان و عربستان سعودي در ورزشگاه سيب مسقط : 14,000 نفر تماشاگر.
امارات و کويت در ورزشگاه القطاره العين امارات : 8,715 نفر تماشاگر.
بحرين و قطر در ورزشگاه ملي منامة : 6,000 نفر تماشاگر.
نماد کاربر
tayyeb7
کاربر سایت
کاربر سایت

پستتوسط onlyrasht » يکشنبه سپتامبر 04, 2011 11:10 am

[color=darkblue:723e3cc761]بخشي زاده ديدار آرژانتين – نيجريه را سوت مي زند

ديدار خيريه تيمهاي ملي فوتبال آرژانتين و نيجريه سه شنبه اين هفته در داکا پايتخت بنگلادش برگزار مي شود که يک داور گيلاني اين بازي خيريه را قضاوت خواهد کرد.

سعيد بخشي زاده -داور بين‌المللي فوتبال گيلان به همراه داود رفعتي و علي نژاديان اين بازي را قضاوت خواهند کرد و همچنين داور چهارم اين بازي محسن قهرماني است.

اين بازي خيريه با هدف کمک به بي بضاعتان بنگلادش برگزار مي شود و داوران ايراني هم دستمزدشان را هم به همين امر اختصاص خواهند داد.

طبق تعهدي که دو فدراسيون فوتبال آرژانتين و نيجريه دادند اين دو تيم با همه بزرگانشان به داکا خواهند رفت.

سعيد بخشي زاده به همراه تيم داوري ايراني امشب تهران را به مقصد داکا ترک خواهند کرد.

[/color:723e3cc761]
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » يکشنبه سپتامبر 04, 2011 11:35 am

دوپينگ يك بازيكن ليگ برتري مثبت اعلام شد

دوپينگ يک بازيکن ليگ برتري فوتبال ايران مثبت اعلام شد.

به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، نتایج 12 مورد از نمونه های ارسال به آزمایشگاه کلن آلمان در حالی اعلام شد که این نمونه های کاملا متعلق به باشگاه های لیگ برتر در زمان مسابقه و خارج از مسابقات است که از بین 12 نمونه ارسالی، یک نمونه مثبت اعلام شد.
این نمونه مثبت در حال طی کردن مراحل قانونی است و پس از انجام مراحل قانونی، اطلاعات کامل آن اعلام می شود.
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه سپتامبر 04, 2011 11:39 am

onlyrasht : مطلب بالاییت رو چند تا کامنت قبل بچه ها زدند :wink:
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط tayyeb7 » يکشنبه سپتامبر 04, 2011 11:45 am

برنامه هفته اول جام حذفي فوتبال اعلام شد

سازمان ليگ آزادگان برنامه رقابت‌هاي جام حذفي در هفته اول را اعلام کرد.

به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، برنامه مسابقات به شرح زیر است:
دوشنبه21/6/90-هفته اول-ساعت 15:30
ماهان کرمانشاه-داتیس لرستان-آزادی-کرمانشاه
هدف میناب هرمزگان-آریا خرم دره زنجان-شهید امینی-میناب
آشیان گستران ورامین -شهید مهدی ماهان کرمان-شهید فتحی-ورامین
مقاومت تهران-بهمن ایلام-5 آذر-تهران
انصار سیمان شاهرود-سایپا مهر کرج-تختی-شاهرود
استقلال رامهرمز-عقاب شیراز-تختی-رامهرمز
کیمیا رشد آق قلا-امید خلخال دشت اردبیل-آزادی-گرگان
آلومینیوم المهدی نوین هرمزگان-بدر بندر گز کنگ-تختی-بندرعباس
کیش ایر کیش-شهرداری نقده-المپیک-کیش
ملی حفاری اهواز-نوسازی مدارس همدان-اختصاصی حفاری-اهواز
چوکا تالش-شیمی زابل-پوریای ولی-تالش
تاک مهر تاکستان-میثاق سپاه تفت یزد-15 خرداد –تاکستان
شهید وحید پاکدشت-سپاهان خورموج بوشهر-مهدوی-پاکدشت
یادآوران خرمشهر-پومر ساوه مرکزی-تختی-خرمشهر
فولاد ماهان سپاهان-کهر زاگرس درود نوین-انتظام-اصفهان
میعاد تهران-نفت نوین آبادان-الیاف-تهران
یاران امید فولاد اصفهان-فولاد نوین اهواز-قیام-زرین شهر اصفهان
پیروزی کامیاران کردستان-گسترش فولاد سهند-آزادی-کامیاران
پاس نوین همدان-موسسه مصطفی لو تبریز-کارگران-همدان
اترک بجنورد-سلفچگان قم-تختی-بجنورد
گفتنی است، با توجه به بند 2-2-3 آئین نامه برگزاری مسابقات جام حذفی کشور فصل 91-90 و با توجه به اینکه باشگاه های شهرداری زنجان،استقلال اهواز،سپیدرود رشت،شموشک نوشهر و پیام خراسان مشکلات حقوقی و مالی خود را تا روز پنجشنبه 3/6/90 حل نکرده و برگ تسویه حساب باشگاه خود را از کمیته انضباطی و امور مالی به سازمان لیگ آزادگان تحویل نداده اند،از جدول مسابقات کنار گذاشته شدند. بر همین اساس جهان الکتریک نیشابور،گلچین رباط کریم،شهرداری چابکسر، خزر محمود آباد و گیتی پسند اصفهان به دور دوم مسابقات جام حذفی کشور فصل 91-90 صعود کردند.
نماد کاربر
tayyeb7
کاربر سایت
کاربر سایت

پستتوسط tayyeb7 » يکشنبه سپتامبر 04, 2011 11:49 am

آقا مهرداد میشه تواین سایت چند تا شوخی انجام داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نماد کاربر
tayyeb7
کاربر سایت
کاربر سایت

پستتوسط antiros » يکشنبه سپتامبر 04, 2011 12:41 pm

سایت گل - با توجه به آئین نامه جدید برگزاری مسابقات جام حذفی کشور فصل 91-90 برخی تیمهای پرطرفدار در شمال و جنوب ایران از گردونه رقابتهای جام حذفی کنار گذاشته شدند .
باشگاههای شهرداری زنجان،استقلال اهواز،سپیدرود رشت،شموشک نوشهر و پیام خراسان مشکلات حقوقی و مالی خود را تا روز پنجشنبه 3/6/90 حل نکرده اند و برگ تسویه حساب باشگاه خود را از کمیته انضباطی و امور مالی به سازمان لیگ آزادگان تحویل نداده اند ،به همین خاطر از جدول مسابقات کنار گذاشته شدند. بر همین اساس حریفان این تیمها یعنی جهان الکتریک نیشابور،گلچین رباط کریم،شهرداری چابکسر، خزر محمود آباد و گیتی پسند اصفهان به دور دوم مسابقات جام حذفی کشور فصل 91-90 صعود کردند.
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط meelad » يکشنبه سپتامبر 04, 2011 1:47 pm

سرمربي داماش: با پيروزي برابر مس كرمان هواداران را شاد مي كنيم
رشت - سرمربي تيم فوتبال داماش گيلان گفت: بازيكنان با صميميت و رفاقت به تمرين مي پردازند و مصمم هستند تا با پيروزي بر مس كرمان، هواداران را شاد كنند.

'مهدي دينورزاده' روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: براي هواداران داماش گيلان ارزش زيادي قائليم و آنها حق دارند نگران تيم خودشان باشند و براي خوشحالي مردم خونگرم و دوست داشتني رشت تلاش بيشتري مي كنيم.
وي اظهار كرد: در هيچ كجا مردمي با محبت و خونگرم مانند گيلانيان نديده ام و از صميم قلب خوشحالم كه در اين شهر و به اين مردم خدمت مي كنم.
دينورزاده ادامه داد: ما مجموعه تيم داماش گيلان براي راضي نمودن اين مردم عزيز مي بايست تلاش بيشتري را به كار ببنديم.
وي خاطرنشان ساخت: بازيكنان و كادر فني با تمرينات سخت و فشرده تمام تلاش خود را براي تحقق اين مهم به كار خواهند بست تا مانند سربازي وظيفه شناس براي اين مردم مهربان خدمت كنند و طرفداران داماش گيلان مطمئن باشند كه در ديدارهاي آتي به اميد خداوند موجبات خوشحالي آنان را فراهم مي سازيم.
دينورزاده در مورد انتقادات هواداران گيلاني گفت: هواداران نور چشم ما هستند و من براي تك تك آنان ارزش و احترام خاصي قائلم و حق مي دهم نگران تيم باشند اما از آنان خواهش مي كنم كه با صبوري به ما فرصت دهند تا به روزهاي اوج بازگرديم.
به گزارش ايرنا، تيمهاي فوتبال داماش گيلان و مس كرمان در هفته ششم از رقابتهاي فوتبال ليگ برتر باشگاه هاي كشور، عصر روز جمعه هفته جاري 18 شهريور ماه در ورزشگاه عضدي رشت به مصاف هم مي روند[b]
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه سپتامبر 04, 2011 2:28 pm

ابراهيم قاسم پور در گفت و گو با پانا در خصوص حضور خود در رشت اظهار داشت: مسئله خاصي نبود. من چون با داماش درود قرارداد داشتم و از آنجايي که اين تيم منحل و به استان لرستان واگذار شد ، عابديني به من گفت که اگر وقت داري به دينورزاده کمک فکري بده و تبادل نظر کن.

وي افزود: هنوز عابديني صحبتي در خصوص جانشيني دينورزاده با من نداشته است. من که نشنيدم سرمربي داماش گيلان مي شوم. علم غيب هم ندارم که بدانم در آينده چه اتفاقي مي افتد.

قاسم پور گفت: من فقط به رشت رفتم و بازي داماش و چوکاي تالش را از روي سکوها ديدم. اتفاق خاصي هم قرار نيست بيفتد. من هم نيتي براي گرفتن جاي دينورزاده ندارم. او دوست صميمي و همکارم است. قرار هم نيست در کارش دخالت کنم.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه سپتامبر 04, 2011 2:32 pm

داماش با دينورزاده شرايط خوبي ندارد. البته دينورزاده دلش به ادامه کار داماش روشن است. با اين حال، گله گذاري او از مطبوعاتي هايي که قصد دارند سرمربي مورد نظرشان را به تيم داماش بفرستند تا جاي او را بگيرد، شنيدني است.

متن گفت و گوي خبرنگار ورزشي برنا با سرمربي داماش را در زير مي خوانيد:

*کمتر کسي فکر مي کرد داماش گيلان اينقدر ضعيف کار کند.
-ما بازي به بازي بهتر مي شويم. تا حالا که بازي هاي بدي نکرده ايم و بيشتر روي اشتباهات فردي گل خورده ايم. بازي هاي آخرمان هم غافلگير شديم. تا قبل از خوردن گل عالي کار کرده بوديم اما بهرحال براساس اتفاقات فوتبال بود که باختيم.

*بعضي ها مي گويند دينورزاده براي ليگ برتر مربي زياد قلدري نيست.
-مهدي دينورزاده 28 سال قبل در بالاترين سطح مسابقات تهران مربيگري کرده است. سرمربي تيم هاي مجموعه انقلاب، مهرشيران، پاسارگاد، بانک صنعت و معدن، نفت تهران و برق تهران بوده ام. در 2 سال 2 تيم را به ليگ برتر آورده ام، هم نفت و هم داماش را، مهدي دينورزاده که کاپيتان تيم ملي فوتبال بوده بزرگ و قلدر نيست پس بعضي ها که قلدري آنها فقط وابسته به دلال هاست بزرگ هستند.

*اگر امير عابديني تحمل نکند و شما را کنار بگذارد.
-ما کارمان را مي کنيم، از ليگ برتر گرفته تا ليگ يک و دو، آقاي عابديني از ما راضي است اما بعضي از روزنامه نگارهايي که متاسفانه زياد منصف نيستند، دنبال گزينه خودشان مي گردند و حالا که داماش 3،2 بازي خوب کار نکرده براي آنها فرصت خوبي مهيا شده است.

*بازي بعدي برابر مس از بحران خارج مي شويد يا مس را از بحران خارج مي کنيد؟
-نه، از بحران خارج مي شويم. ما در نيم فصل تيم را تا اواسط جدول بالا مي آوريم.

*مي گويند عابديني همچنان در کار مربيانش دخالت مي کند.
-نه، والله بنده خدا پشت سرش ناجوانمردانه حرف مي زنند؛ او به ما فقط کمک مي کند و ديگر هيچ
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 2 مهمان