مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط arya » شنبه سپتامبر 03, 2011 6:12 am
[align=center:97a7184d33][/align:97a7184d33]
[font=Lucida Console:97a7184d33][size=18:97a7184d33][color=blue:97a7184d33]مديرعامل باشگاه داماش گيلان گفت: کجاي تيم ما کهکشاني است؛ ما يک تيم دسته اولي هستيم.[/color:97a7184d33][/size:97a7184d33][/font:97a7184d33]
داماش گيلان که در اين فصل به ليگ برتر صعود کرده شايد تنها تيم واقعا خصوصي ليگ برتر ايران باشد. اين تيم اما با وجود خريدهاي خوبي که داشته نتوانسته تاکنون و در 5 هفته اول ليگ نتايج خوبي کسب کند و به همين دليل هر روز شايعه تغيير سرمربي اين تيم منتشر ميشود.
امير عابديني مديرعامل داماش گيلان در گفتگویی آخرين وضعيت اين باشگاه را تشريح کرد.
*هر روز صحبت از حضور يک مربي جديد در تيم داماش گيلان ميشود. آيا سرمربي شما تغيير ميکند؟
در شرايط فعلي بايد سرمربي را تقويت کرد. اين تقويت در دو بخش است؛ اول اينکه يک دستيار قدرتمند براي او جذب کنيم و دوم تقويت در بخش روحي رواني تيم که من هر دو کار را در حال حاضر انجام ميدهم. قرار است ايرول مربي تيم بوساي ترکيه به عنوان دستيار مهدي دينورزاده به تيم اضافه شود اما اعتقاد ندارم که به سرعت بايد سرمربي را عوض کرد. قبول دارم داماش در نتيجهگيري بد عمل کرده ولي تيم خوب کار کرده است. بنابراين بايد شرايط خوب نتيجهگيري را فراهم کرد.
* اما تيم شما در گلزني هم موفق نبود.
بازيکنان ما خوب هستند؛ غلامي، چاووشي و عسگري مهاجمان خوبي هستند اما اين 3 بازيکن تاکنون نتوانستند در خط حمله از موقعيتهاي تک به تک استفاده کنند. اين مسائل در تيمهاي ديگر هم پيش ميآيد. نوروزي و آرش افشين که دو مهاجم نخبه فوتبال ايران هستند کارشان در خط حمله فولاد گره ميخورد و حتي نميتوانند پنالتي را گل کنند. بنابراين در چنين جوي نبايد سراغ سرمربي رفت بلکه بايد مشکلات را برطرف کرد.
* داماش يک تيم پر از ستاره و کهکشاني دارد...
ما فقط يک بازيکن در تيم ملي داريم که آن هم در داماش بازيکن ثابتي نيست. بنابراين بايد ديد چقدر ظرفيتسازي شده است. ما ميتوانستيم 8 بازيکن ليگ برتري بگيريم که آن را هم نگرفتيم و 7 بازيکن جذب کرديم اما تيمهاي ديگر که 25 بازيکن ليگ برتري داشتند 6 بازيکن هم گرفتند. ما در يارگيري محدود بوديم بنابراين ساختار اصلي تيم ليگ دسته يک را حفظ کرديم. حسيني، آبشک، نظيفکار، مهدوي و چاووشي همه بازيکنان ليگ دسته يک هستند و ما يک تيم دسته يکي هستيم. محمدي را در شرايطي جذب کرديم که دوست داشت در استقلال بماند. مهدي مهدويکيا نيز از تيم سقوط کرده استيلآذين به تيم ما آمد؛ بنابراين نميدانم کجاي تيم ما کهکشاني است.
* با اين شرايط دينورزاده در داماش ماندني است، درست است؟
مربيگري شغل تثبيتشدهاي نيست و مربيان همواره ساکهاي خود را براي رفتن آماده نگه ميدارند. من هم با هيچ مربي عهد اخوت نبستهام. اکنون آنچه مهم است، تيم داماش است و مربياي که نتواند نتيجهگيري خوبي داشته باشد ممکن است تغيير کند. بنابراين اگر روند نتيجهگيري دينورزاده خوب شود او در داماش ماندگار است.
* داماش به سرنوشت استيلآذين دچار خواهد شد؟
انشاءالله که اين اتفاق نميافتد. ما با استيلآذين خيلي فرق ميکنيم. آن تيم در ابتداي فصل 9 امتياز گرفت و سقوط کرد اما ما در ابتداي فصل فقط 4 امتياز داريم
-

arya
- کاربر نسبتا فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 23, 2010 12:00 am
توسط meraj130 » شنبه سپتامبر 03, 2011 7:26 am
ایشالا همه چی درست میشه
-

meraj130
- کاندیدا

-
- تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am
توسط pedram_1367 » شنبه سپتامبر 03, 2011 8:12 am
درست میگه عابدینی ... به نظر من هم محمدی اگه رقیب خوبی داشت حتما بیشتر تلاش میکرد وقتی تو استقلال بود طالبلو هم بود و باعث میشد که خودشو رو فرم نگه داره و گلهای چرت نخوره ... ای کاش علی چیلاورت میموند اصلا کسی میدونه چرا رفت ؟؟؟ به نظر من امسال تیم بهش احتیاج داشت اگه سال بعد بیاد زیاد نیازی بهش نیست چون عابدینی 100% یه دروازه بان دیگه میگیره . چاووشی هم به نظر من باید تک فوروارد باشه نه پشت مهاجم ! و بهترین بازده رو هم 30 دقیقه پایانی می تونه داشته باشه . عسگری بهترین جاش همون هافبک راسته نوک بازی کنه زیاد مفید نیست مثل بازی با فجر ... بهترین گزینه همین غلامی هست که اون هم همش موقعیت خراب میکنه ولی فکر میکنم بازی به بازی بهتر بشه اگه دوباره نره و اعتراض های الکی و جوهای الکی نده ...
درباره مربی به عقیده من دینورزاده کارشو بلده و میدونه باید چیکار کنه امیدوارم بازی با مس رو بزنیم که می زنیم ....
-

pedram_1367
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am
توسط MEHRDAD » شنبه سپتامبر 03, 2011 9:08 am
arya : لطفا مطلب رو در جای مناسب خودش ایجاد کن. این مطلب مربوط به بخش فوتبال و فوتسال داماش گیلان هست نه بخش ایران و جهان!
با تشکر
pedram_1367 : بله کسی میدونه... تنها بازیکنی که به خاطر مشکلش با امیر عابدینی از تیم جدا شد .
با بعضی از قسمت های نظرت هم مخالفم... افشین چاوشی اگر پشت مهاجم اصلی بازی کنه فضای بیشتری برای بازی و کار با توپ داره و غلامی اگر غلامی آماده باشه بیشتر نقش تمام کنندگی رو میتونه داشته باشه که متاسفانه این غلامی چندان آماده نیست و یه کم انگار انگیزش کم شده.
غلامی تیم ملی این نیست!
من معتقدم فرزاد محمدی اول فصل آماده بود اما وقتی حتی چاوشی هم مصدوم بود بهش بازی داده نشد،دیگه اون انگیزه و کارایی رو نداره و حالا به غیر از دروازه ،مشکل ما در خط حمله هم وجود داره که مهاجم جایگزین مناسب نداریم!
-

MEHRDAD
- مدیر سایت

-
- تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am
-
توسط 888 » شنبه سپتامبر 03, 2011 11:28 am
[quote:94e82d81a7="pedram_1367"]درست میگه عابدینی ... به نظر من هم محمدی اگه رقیب خوبی داشت حتما بیشتر تلاش میکرد وقتی تو استقلال بود طالبلو هم بود و باعث میشد که خودشو رو فرم نگه داره و گلهای چرت نخوره ... ای کاش علی چیلاورت میموند اصلا کسی میدونه چرا رفت ؟؟؟ به نظر من امسال تیم بهش احتیاج داشت اگه سال بعد بیاد زیاد نیازی بهش نیست چون عابدینی 100% یه دروازه بان دیگه میگیره . چاووشی هم به نظر من باید تک فوروارد باشه نه پشت مهاجم ! و بهترین بازده رو هم 30 دقیقه پایانی می تونه داشته باشه . عسگری بهترین جاش همون هافبک راسته نوک بازی کنه زیاد مفید نیست مثل بازی با فجر ... بهترین گزینه همین غلامی هست که اون هم همش موقعیت خراب میکنه ولی فکر میکنم بازی به بازی بهتر بشه اگه دوباره نره و اعتراض های الکی و جوهای الکی نده ...
درباره مربی به عقیده من دینورزاده کارشو بلده و میدونه باید چیکار کنه امیدوارم بازی با مس رو بزنیم که می زنیم ....[/quote:94e82d81a7] چاووشی هر وقت ذخیره اومده یه کاری کرده چاووشی یه بازیکنیه احساسیه وطرفدارزیادی هم داره وقتی کار تیم گره بخوره یه انگیزه جدید به تیم میده وطرفداراروهم تحریک می کنه
-
888
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am
توسط arya » شنبه سپتامبر 03, 2011 11:54 am
داماش میاد بالا بالا به امید خدا
-

arya
- کاربر نسبتا فعال
.png)
-
توسط arya » شنبه سپتامبر 03, 2011 3:19 pm
ما که دست از حمایت میکنیم تا اخر
-

arya
- کاربر نسبتا فعال
.png)
-
توسط pedram_1367 » شنبه سپتامبر 03, 2011 3:25 pm
[quote:1877fa9f2a="MEHRDAD"]arya : لطفا مطلب رو در جای مناسب خودش ایجاد کن. این مطلب مربوط به بخش فوتبال و فوتسال داماش گیلان هست نه بخش ایران و جهان!
با تشکر
pedram_1367 : بله کسی میدونه... تنها بازیکنی که به خاطر مشکلش با امیر عابدینی از تیم جدا شد .
با بعضی از قسمت های نظرت هم مخالفم... افشین چاوشی اگر پشت مهاجم اصلی بازی کنه فضای بیشتری برای بازی و کار با توپ داره و غلامی اگر غلامی آماده باشه بیشتر نقش تمام کنندگی رو میتونه داشته باشه که متاسفانه این غلامی چندان آماده نیست و یه کم انگار انگیزش کم شده.
غلامی تیم ملی این نیست!
من معتقدم فرزاد محمدی اول فصل آماده بود اما وقتی حتی چاوشی هم مصدوم بود بهش بازی داده نشد،دیگه اون انگیزه و کارایی رو نداره و حالا به غیر از دروازه ،مشکل ما در خط حمله هم وجود داره که مهاجم جایگزین مناسب نداریم![/quote:1877fa9f2a]
فذزاد محودی همونیه که بازی با چوکا نیمه دوم بازی کرد ؟ من نمیشناسمش ولی اگه همون باشه زیاد تعریفی نداره ... درست مثل شماره 25 که نیمه دوم اومد تو یه گل هم داد ... به هر حال این تیم موفق تر میشه با همین کادر و همین بازیکنین ما هم هستیم ...
-

pedram_1367
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am
توسط MEHRDAD » شنبه سپتامبر 03, 2011 5:07 pm
بله همون بازیکنه ... تو جمله آخرم دقت کنی منم همین رو گفتم که اول فصل خوب بود و تو تمرینات خوب کار میکرد و حتی تو بازی های آخر تدارکاتی تو رشت گل هم زد اما الان دیگه ....!
-

MEHRDAD
- مدیر سایت

-
- تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am
-
توسط abarar1989 » يکشنبه سپتامبر 04, 2011 12:06 pm
ایشالا بابرد مس یه انزلیچی به خودمون میدیم وکم کم یه رتبه خوب تو جدول واسه خودمون جور میکنیم.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان