[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - تمرین شاداب تیم داماش در روز ماقبل عیدفطر

تمرین شاداب تیم داماش در روز ماقبل عیدفطر

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط milad1987 » چهارشنبه آگوست 31, 2011 10:46 am

[quote:ac0fcd781d="abara1989"]آبشکو چرا تو تیم ذخیره گذاشت اخه؟؟؟؟ /4/ /4/ /9/ /9/[/quote:ac0fcd781d]
این که تو تیم ذخیره بود دلیل نمیشه که بخواد ذخیره باشه تو تمرین تو اون تیم بود حتما مربی هدفی داشته
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » چهارشنبه آگوست 31, 2011 12:46 pm

[quote:72963d2658="MEHRDAD"]آخه داری با منطق و بی منطق از همه چیز حمایت میکنی حتی فیکس بودن آلوز...
شما اگر کل بازیهای داماش و حتی بازی آخر با سایپا رو دیده باشی متوجه میشی چقدر این بازیکن کارایی داره. خب چرا آلوز داخل باشه... سیدعلی حسینی چشه مگه؟!
البته به هر حال این تصمیم سرمربی هست .
مگنو هم گاهی اشتباهاتی رو انجام میده ولی خب اون طبیعیه...[/quote:72963d2658]
دوست عزیز،در اینکه آلوز کنده هیچ شکی نسیت.اما تو این 5 بازی یکبار شده از محمدی و اشتباهاتش انتقاد بکنین(بکنیم)؟؟چرا تمام کاسه کوزه ها سر این بدبخت بی زبان خارجی داره شکسته میشه؟همین حسینی که خیلی هم بازیکن خوبیه،تو بازی تراکتور سر گل سوم مقصر اصلی نبود؟تو بازی با سایپا هم درسته آلوز بد بود،اما بقیه عالی یا خوب نبودن،همه ضعیف بودن.در کل به نظرم آلوز باید از ترکیب خارج بشه و مختاری بیاد دفاع.اما این بدین معنا نیست که مثلا" باتیستا خوبه یا حسینی خوبه.حتی بهترین دفاع ما که نظیف کاره و عالیه،بازی با سپاسی سر گل سپاسی که از رو اوت دستی بود با ضربه سر رو به عقب به اشتباه موقعیت رو به حریف داد.در کل فوتبال همینه اما واژه ای به نام انصاف هم وجود داره.به امید خدا و همت برو بچزززززززززز با یه برد مقابل مس به ناکامی ها پایان میدیم.
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه آگوست 31, 2011 2:53 pm

شما مطمئن باش انصاف وجود داره!
فوتباله دیگه... همه اشتباه میکنند! مگه گفتم اینطور نیست؟! محمدی تو دو بازی اخیر اشتباهاتی رو داشت اما توپ هایی رو هم گرفت. از محمدی هم انتقاد کردند از بازیکنای دیگه هم انتقاد شده... اما یه چیزی وجود داره به اسم راندمان!
راندمان کاری آلوز پایین بوده، اشتباهات زیادی رو داشته و روی بیش از نیمی از گل های خورده اشتباه مسلم داشته.
مطمئنا اگر اندیشه ها و تاکتیک های درستی از این به بعد در تیم پیاده بشه تیم ما این پتانسیل رو داره که جزو 5-6 تیم برتر باشه... و تجربه من بهم میگه که خیلی از تیم هایی که تو نیمه بالای جدول هستند تا نیم فصل توی نیمه پایین جدول جاخوش میکنند . این کامنت هم اینجا برای اون تیم ها سند باقی میمونه
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » چهارشنبه آگوست 31, 2011 3:25 pm

[quote:6ab9a5815c="MEHRDAD"]شما مطمئن باش انصاف وجود داره!
فوتباله دیگه... همه اشتباه میکنند! مگه گفتم اینطور نیست؟! محمدی تو دو بازی اخیر اشتباهاتی رو داشت اما توپ هایی رو هم گرفت. از محمدی هم انتقاد کردند از بازیکنای دیگه هم انتقاد شده... اما یه چیزی وجود داره به اسم راندمان!
راندمان کاری آلوز پایین بوده، اشتباهات زیادی رو داشته و روی بیش از نیمی از گل های خورده اشتباه مسلم داشته.
مطمئنا اگر اندیشه ها و تاکتیک های درستی از این به بعد در تیم پیاده بشه تیم ما این پتانسیل رو داره که جزو 5-6 تیم برتر باشه... و تجربه من بهم میگه که خیلی از تیم هایی که تو نیمه بالای جدول هستند تا نیم فصل توی نیمه پایین جدول جاخوش میکنند . این کامنت هم اینجا برای اون تیم ها سند باقی میمونه[/quote:6ab9a5815c]
من با اون قسمت که بازده(راندمان)کاری آلوز بالا نبوده موافقم،چون انتظار بیشتری ازش میرفت،اما مشکل اینجاست که غلامی هم خوب نبوده،کیا هم خوب نبوده و ... اما با این قسمت که مقصر بیش از نصف گلهای داماش آلوزه سخت مخالفم.مثلا" نباید مقصر گل استقلال رو آلوز بدونیم یا حتی گل سوم تراکتور.اما سایپا دقیقا" درسته و مقصر گل سوم و تا حدودی دوم آلوز بود.ما محمدی رو آوردیم که گلهایی که نظرمحمدی میخورد رو نخوره،ولی تا الان به هیچ تیم و توپی نه نگفته.منم موافقم که تیم داماش با پتانسیله و حتی به راحتی امسال میتونه رتبه یک رقمی کسب بکنه،بشرطی که تمام بازیهاش مثل بازی استقلال و تراکتور با جون و دل باشه.
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط elmatador » چهارشنبه آگوست 31, 2011 3:50 pm

[quote="miladcivil"][quote:7eee42d66d="MEHRDAD"]...ما محمدی رو آوردیم که گلهایی که نظرمحمدی میخورد رو نخوره،ولی تا الان به هیچ تیم و توپی نه نگفته...[/quote:7eee42d66d]
[color=black:7eee42d66d]میشه بگین محمدی رو کدوم گل سایپا مقصر بود؟ یا رو گلی که از استقلال خورد به نظرتون اون مقصر بود؟ بازی با تراکتور رو قبول دارم ولی همه میدونین هر دروازه بانی یه روز بد داره. مهدی رحمتی رو که تو اون دربی یادتون نرفنه و خیلیای دیگه. همین شهاب گردان تو بازی ملوان-ذوب آهن دیدین چه پنالتیه الکی تقدیم ملوان کرد؟من میبینم اکثر بچه ها اینجا از بازی ضعیف همشهریامون راحت میگذرن. تو یه پست دیگه خودم نوشتم مقصر اصلی گل اول سایپا مهدوی بود که دفع توپش مثه پاس گل به حریف بود. گل اول هم واضحه چه تاثیری رو روند بازی داره. حالا باید مهدوی رو کوبید؟ کاپیتان تیممون رو؟دوستان اینا همه بازیکنای تیممون هستن. باید حمایت شن . مهم اینه که یه بازیکن همه توانشو واسه تیم بذاره. اگه بازیکنی کم کاری کرد اونوقت باید ازش انتقاد بشه. بعید میدونم یه مربی وقتی داره بازیکن میگیره صلاح خودشو تشخیص نده. اگه هم که به قول بعضیا بازیکن سفارشی گرفته که دیگه جای اون و هر کدوم از مدیرا که در جریان بودن تو تیم نیست. [/color:7eee42d66d]
Dont pay the ferryman,Until he gets you to the other side
نماد کاربر
elmatador
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 23, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه آگوست 31, 2011 3:51 pm

[quote:efad992de1="MEHRDAD"]آخه داری با منطق و بی منطق از همه چیز حمایت میکنی حتی فیکس بودن آلوز...
شما اگر کل بازیهای داماش و حتی بازی آخر با سایپا رو دیده باشی متوجه میشی چقدر این بازیکن کارایی داره. خب چرا آلوز داخل باشه... سیدعلی حسینی چشه مگه؟!
مگنو هم گاهی اشتباهاتی رو انجام میده ولی خب اون طبیعیه...[/quote:efad992de1]

مهرداد جان متاسفانه من باز هم نگرفتم !!! احساس میکنم نظر کس دیگه ای رو می خوانی و جوابشو به من میدی !!!! من از حسینی بد گفتم ؟؟؟!!! یا گفتم آلوز بی اشتباه بوده !؟ اگه کسی از کامنتهای من اینو متوجه میشه بگه تا در نحوه تایپ کلمات تجدید نظر کنم شاید مشکل این باشه ....
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط nima_beckham » چهارشنبه آگوست 31, 2011 5:25 pm

[quote:e6636a8316="pedram_1367"][quote:e6636a8316="MEHRDAD"]آخه داری با منطق و بی منطق از همه چیز حمایت میکنی حتی فیکس بودن آلوز...
مگنو هم گاهی اشتباهاتی رو انجام میده ولی خب اون طبیعیه...[/quote:e6636a8316]

مهرداد جان متاسفانه من باز هم نگرفتم !!! احساس میکنم نظر کس دیگه ای رو می خوانی و جوابشو به من میدی !!!! من از حسینی بد گفتم ؟؟؟!!! یا گفتم آلوز بی اشتباه بوده !؟ اگه کسی از کامنتهای من اینو متوجه میشه بگه تا در نحوه تایپ کلمات تجدید نظر کنم شاید مشکل این باشه ....[/quote:e6636a8316]

تجدید نظر کن :wink:
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه آگوست 31, 2011 6:12 pm

[quote:241e7b38c9="milad1987"][quote:241e7b38c9="abara1989"]آبشکو چرا تو تیم ذخیره گذاشت اخه؟؟؟؟ /4/ /4/ /9/ /9/[/quote:241e7b38c9]
این که تو تیم ذخیره بود دلیل نمیشه که بخواد ذخیره باشه تو تمرین تو اون تیم بود حتما مربی هدفی داشته[/quote:241e7b38c9]
اوکی :D
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه آگوست 31, 2011 6:25 pm

elmatador : داری نقل قول میگیری یه کم بیشتر دقت کن! یه لحظه من گفتم که کی همچین حرفی رو زدم و داشتم شاخ در میاوردم که دیدم مال من نیست :roll: :lol:

pedram_1367 : شما به ترکیب دقت کن ! چند تا بازیکن میتونه بیاد تو دفاع بازی کنه؟! وقتی یکی باشه اون یکی باید بره رو نیمکت دیگه! قاعدتا اونی که بهتر کارایی داره باید توی ترکیب باشه...
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه آگوست 31, 2011 6:37 pm

[quote:7845d76165="nima_beckham"][quote:7845d76165="pedram_1367"][quote:7845d76165="MEHRDAD"]آخه داری با منطق و بی منطق از همه چیز حمایت میکنی حتی فیکس بودن آلوز...
مگنو هم گاهی اشتباهاتی رو انجام میده ولی خب اون طبیعیه...[/quote:7845d76165]

مهرداد جان متاسفانه من باز هم نگرفتم !!! احساس میکنم نظر کس دیگه ای رو می خوانی و جوابشو به من میدی !!!! من از حسینی بد گفتم ؟؟؟!!! یا گفتم آلوز بی اشتباه بوده !؟ اگه کسی از کامنتهای من اینو متوجه میشه بگه تا در نحوه تایپ کلمات تجدید نظر کنم شاید مشکل این باشه ....[/quote:7845d76165]

تجدید نظر کن :wink:[/quote:7845d76165]

باشه ولی فکر نمیکنم در مورد شما تغییری ایجاد بشه و شما همونطوری میگیری ... :arrow:
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه آگوست 31, 2011 6:43 pm

[quote:fa3a7456dc="MEHRDAD"]elmatador : داری نقل قول میگیری یه کم بیشتر دقت کن! یه لحظه من گفتم که کی همچین حرفی رو زدم و داشتم شاخ در میاوردم که دیدم مال من نیست :roll: :lol:

pedram_1367 : شما به ترکیب دقت کن ! چند تا بازیکن میتونه بیاد تو دفاع بازی کنه؟! وقتی یکی باشه اون یکی باید بره رو نیمکت دیگه! قاعدتا اونی که بهتر کارایی داره باید توی ترکیب باشه...[/quote:fa3a7456dc]

دوست من من نگفتم 11 تا دفاع بذاره که ... دوباره کامنت منو بخوان ... من گفتم اگه میخواد تغییر پست در آلوز بده و اون رو بذاره دفاع راست بهتره بذارتش هافبک دفاعی و مگنو رو بذاره راست ... ولی حسینی فعلا خوب داره بازی میکنه و نیازی به تغییر در راست نیست . من فکر میکنم این بازی مختاری رو فیکس میذاره . آلوز هم چندتا بازی باید بشینه تا یکم بادش بخوابه هرچند که من زیاد به اشتباهاتی که اون کرد اعتقاد ندارم چون اون و محمدی حسابی اشتباه کردند ... الان نگی همه که نباید بشینن :D
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط milad1987 » چهارشنبه آگوست 31, 2011 6:43 pm

دوست عزیز شما حتما تجدید نظر کن یا حداقل بیا روزا تمرینات تیم و ببین آلوز بازیش وحشتناکه و خنده دار در مورد محمدی که دوستمون گفت فقط با تراکتور اشتباه کرده بگم که رو گل اولی که با سایپا خورد از زاویه تقریبا بسته از پشت محوطه اونم یه شوت معمولی کمتر دروازبانی گل میخورد یا گلی که به استقلال خورد مطمئن باش 30 درصد مقصر بود الان با خودتون میگید نه تک به تک بود سخت بود هر کی بود گل میخورد ولی به اینم فکر کنید محمدی دروازبان معمولی نیست حداقل پول یه دروازبان معمولی رو نگرفته پس باید این جور توپهارو بگیره من یکی ازش اصلا راضی نیستم اگه قرار بود اینجور گل بخوره که پس چرا انقدر پول دادیم اینو آوردیم
داماش تي نام قربان
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه آگوست 31, 2011 6:55 pm

pedram_1367 : در مورد این کامنتت چیزی نمیگم... یک دور کل کامنت های خودت و من رو بخونی بد نیست :wink:
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط miladcivil » چهارشنبه آگوست 31, 2011 10:00 pm

[quote="elmatador"][quote:a6b9b5af7c="miladcivil"][quote:a6b9b5af7c="MEHRDAD"]...ما محمدی رو آوردیم که گلهایی که نظرمحمدی میخورد رو نخوره،ولی تا الان به هیچ تیم و توپی نه نگفته...[/quote:a6b9b5af7c]
[color=black:a6b9b5af7c]میشه بگین محمدی رو کدوم گل سایپا مقصر بود؟ یا رو گلی که از استقلال خورد به نظرتون اون مقصر بود؟ بازی با تراکتور رو قبول دارم ولی همه میدونین هر دروازه بانی یه روز بد داره. مهدی رحمتی رو که تو اون دربی یادتون نرفنه و خیلیای دیگه. همین شهاب گردان تو بازی ملوان-ذوب آهن دیدین چه پنالتیه الکی تقدیم ملوان کرد؟من میبینم اکثر بچه ها اینجا از بازی ضعیف همشهریامون راحت میگذرن. تو یه پست دیگه خودم نوشتم مقصر اصلی گل اول سایپا مهدوی بود که دفع توپش مثه پاس گل به حریف بود. گل اول هم واضحه چه تاثیری رو روند بازی داره. حالا باید مهدوی رو کوبید؟ کاپیتان تیممون رو؟دوستان اینا همه بازیکنای تیممون هستن. باید حمایت شن . مهم اینه که یه بازیکن همه توانشو واسه تیم بذاره. اگه بازیکنی کم کاری کرد اونوقت باید ازش انتقاد بشه. بعید میدونم یه مربی وقتی داره بازیکن میگیره صلاح خودشو تشخیص نده. اگه هم که به قول بعضیا بازیکن سفارشی گرفته که دیگه جای اون و هر کدوم از مدیرا که در جریان بودن تو تیم نیست. [/color:a6b9b5af7c][/quote:a6b9b5af7c]
پس طی نظر شما تا اینجای فصل محمدی بهترین بود و نباید ازش انتقاد کرد؟بازی با تراکتور مقصر 100% رو دوگل بود.بازی سایپا هم گل اول تو زاویه خودش بود،گل دوم تک به تک بود اما باز بهتر میتونست بیاد و گل سوم هم که تابلو!بازی استقلال درسته تک به تک بود اما دیگه پس همه گل شد که!!! فرقش با آقای X یا Y چیه؟اما گذشته ها گذشته.من تمام حرفم اینه نگیم داماش 3 تا باخت آورده،پس مقصر آلوز بوده و تمام!!!!!!!!حتی بازی سایپا آبشک و مهدوی هم ضعیف بودن.
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط keyvan » پنج شنبه سپتامبر 01, 2011 12:41 am

تمومش کنید دیگه... به قول بلیط فروش مشنگ ملوان وا بده//ول کن /10/ مهم اینه که آلوز=سوماپالان تو ترکیب نباشه :arrow:
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 4 مهمان