[quote:534c095fdd="keyvan"]ملوانی ها من رو توی سایتشون معلق کردن...از مهرداد میخوام که در مقابل انزلیچی ها همچین موضعی داشته باشه...خیلی دوس داشتم بعد از سالها اختلافات رشت و انزلی تموم بشه اما مثل اینکه ( بعضی ها ) دلشون نمیخواد واقعا...تو رو خدا برید تو سایتشون ببینید چه توهین هایی به داماش و سپیدرود میکنند [/quote:534c095fdd]
یه چیز جالب اینکه بعد از سوتی گیری های چند روز پیش من که در جواب حرفهاشون در مورد سایت ما بود، تعداد آنلاین های میهمانشون چندین برابر شد و بعد از چند روز یه نصفه شب رفتم اونجا و هر رفرش که میکردم رقم فوق العاده بالایی بازدید میرفت بالا... ضمن اینکه بازدید از مطالب صفحه اصلی هم سه الی چهار برابر شد!

درسته با حلوا حلوا دهن شیرین نمیشه ولی به هر حال براشون آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم که با سایت چند لایشون (!) به اهدافی تبلیغاتی خودشون برسند و امیدوارم یه سیاست خاص رو دنبال کنند و پیش برن چون تو دو سه ماه فعالیتشون چندین و چند بار بیخود و بی جهت تغییر مواضع و سیاست دادن که آدم به بعضی چیزا شک میکنه!!
ضمنا داداش اون سایت اصلی هوادارانشون نیست . به هر حال در این مورد دیگه بحث نکنیم بهتره...