[quote:429d5a35d0="sepidrod"][quote:429d5a35d0="miladcivil"][quote:429d5a35d0="sepidrod"]البته باید از مهدوی تقدیر کرد که از هواداران عذر خواهی کرد هر چه باشه مهدوی نشانگر یک بازیکن با تعصب گیلانیست
ولی آقای مهدوی شکست در مقابل سایپا یک اتفاق بود ؟؟؟ اتفاق را شما چه چیز تعبیر می کنید ؟ اتفاق اونه نادر باشه مثلا دقیقه 90 دروازه بان حریف از وسط زمین شوت بزنه و توپش گل بشه به این جور مسائل میشه گفت اتفاق وقتی تیم به این ضعیفی بازی می کنه و حقش بود چند تا گل دیگه بوخوره که دیگه اتفاق نمیشه بهش گفت که
ضمنا اولین بار نبود که از سایپا با نتیجه پرگل باختیم آخرین دوره ای که در لیگ برتر بودیم و شما هم در ان تیم حضور داشتید و برای بقا نیاز مبرم به کسب امتیاز داشتیم از همین تیم 4 بر یک باختیم اتفاق نبود[/quote:429d5a35d0]
دوست عزیزم اتفاق یعنی اینکه یک بازی چنین شد!خب مثلا" آرسنال هم از منچستر میبازه،اما چنتا باختش 8-2 شد؟!؟ یا مثلا" چنتا از بازیهای رئال و بارسا 5-0 یا 6-2 شد؟!؟ به ایم میگن اتفاق.اگه فیلم بازی رو دیده باشید،مطمئن میشید حرکت آشنا روی عسگری که موجب مصدومیتش شد،پنالتی بود.شاید با اون خطا کل بازی عوض میشد![/quote:429d5a35d0]
دوست من در مورد باخت آرسنال با شما هم عقیده هستم من بازی را از نزدیک دیدم در مورد حرکت آشنا دقت نکردم که چه شد ولی باقی بازی را دیدم در حالت کلی واقعا تیم ما حرفی برای گفتن نداشت
امیدوارم اتقاق بوده باشه و از این به بعد تیم به شرایط آرمانی برسه[/quote:429d5a35d0]
کاملا قبول دارم