[quote:567f497ce8="MEHRDAD"][quote:567f497ce8="pedram_1367"]آلوز رو هوا خیلی خوبه و بازی با پاش هم تقریبا خوبه ... جون میده واسه هافبک دفاعی در سیستم دو هافبکه ... این هافبک کوچولو ( خارجیه ) رو میتونه بذاره دفاع راست چون هم تکنیکش خوبه و هم سرعت داره...[/quote:567f497ce8]
مطمئنی این جملات رو داری جدی میگی و شوخی نمیکنی؟!؟!
قرار بر اینه که هواداران از تیم و تصمیم باشگاه حمایت کنند ولی دیگه شما مثل اینکه آتیشت خیلی تنده!!

[/quote:567f497ce8]
عزیزم نگرفتم منظورت چیه ؟؟؟؟
اگه منظورت بازی با پا هست که ماشاالله اینقدر تو ایران دفاع زیر توپ کش هست مثل صادقی ، شکوری ، کوشکی ، حیدری ، شیث ، عقیلی ، حسینی و در یک کلام تمام بازیکنانی که در دفاع هستند که اگه یه بازیکن بیاد و مثل آدم پاسکاری کنه من خودم ذوق زده میشم شما اگه کسی رو میشناسی بهم بگو ! به غیر از نظیفکار و همین آلوز که حداقل چندتا پاس میتونه بده درسته کند هست و سرعتی جا میمونه ...
مگنو هم تا الان خوب بازی کرده درسته اشتباهاش زیاد بوده ولی جز بازی با استقلال اشتباه تاثیر گذاری نداشته ! من گفتم اگه قراره تغییری در پست ها انجام بشه بهتره مگنو بره دفاع راست و آلوز بیاد هافبک دفاعی ... چون مثل اینکه قراره آلوز همش فیکس باشه !!!! پس بهتره جایی بره که مشکل زیادی واسه تیم پیش نیاد ...
باز هم میگم من نگرفتم منظورت از آتیش و حمایت چیه ؟!؟!؟!؟!؟