[quote:75eea3ccb1="RASHTBOY"][quote:75eea3ccb1="Aberare_ba_tasob"][quote:75eea3ccb1="RASHTBOY"]با نظرات دوستان کاملاً موافقم ، آقای عابدینی دیگه کوپن هاش تمام شده ، هر بازیکنی که با دل و جان برای رشت بازی نکنه ، نباید توی تیم باشه ، حالا می خواد زنید پور باشه یا لیونل مسی ؛ باید توی بازی بعدی این مسئله را بدون توهین و فحاشی حل کنیم مثلاً یک راهش تشویق بازیکن های بومی هستش که حالا توی داماش نیستند ، مثل علی چیلاورت و . . .[/quote:75eea3ccb1]
نخیر.این کار فقط به تیم خودمون ضربه میزنه.

[/quote:75eea3ccb1]
با کدوم بخش مخالفی؟ اینکه کسی نمی تونه احساسات یک شهر را در نظر نگیره؟ تشویق بازیکن های قدیمی داماش ؟ اینکه دینورزاده موفق نبوده؟ اینکه عابدینی هنوز خیلی کوپن داره ؟[/quote:75eea3ccb1]
من با تشویق علی کاملا مخالفم و تیم رو کاملا میبره به حاشیه.چیزی که رفیقای علی میخوان.من نمیگم علی توی رشت محبوبیت نداره،ولی شیطنت های زیادی هم داره.برای مثال خیلی از کاراش رو خودم پارسال دیدم.
پارسال توپ از بغل دروازه نیلوش رد میشه بلند میشدند میگفتند علی چیلاورت،بعد خودش گلهای بدتری میخورد.ولی علی اگه برای تیم حاشیه درست نمیکرد میتونست ذخیره خوبی برای محمدی باشه و حتی میتونست باعث انگیزه برای محمدی بشه