[quote:1fdc49f12e="MEHRDAD"][color=black:1fdc49f12e]قبل از هر چیز از همه دوستان معذرت میخوام که این بحث رو ادامه میدم چون مجبور هستم پاسخ بدم تا دوستان فکر نکنند درست میگن!
ضمنا باید خدمت همه عرض کنم که ما تو این مدت هرگز از این بحث ها نکرده بودیم چون برامون کیفیت و واقعیت مهمتر از این چیزها هست...
آقا رضا بنده چندين بار به بعضي از دوستانمون که اسم نميبرم گفتم که شما با رفتن به اين سايت باعث ميشيد برن تو توهم اما فکر نميکردم اين توهم تا اين حد عميق باشه... ! بنده پاسخي براي شما ندارم آقا رضا چون ميدونم بدجور مدير فني تون که احتمالا از دوستانتون هستند شما رو گذاشتند سر کار و بهتون پيشنهاد ميدم به طور نامحسوس از چند نفر ديگه که وارد باشيد سوال کنيد.
و اما پاسخ من به سئوالات اون مدير از سايت تون...
1- سايت ما از 7-8 کاربر آنلاين کارش رو آغاز کرد و طي مدت 11 ماه ذره ذره اين آمار هاي آنلاين بيشتر شد که بخشي از زياد شدن آنلاين مربوط به حضور ليگ برتر و معرفي دهان به دهان بین هواداران و يا معرفي سايت از طريق دوستان خوبمون در فيس بوک داماش گيلان بوده . اينکه شما نديديد و نبوديد باعث اين توهمتون شده. بنده مثل شما بدنبال آمار نيم ميليوني نبوده و نخواهم بود و اصلا اين چيزها برام مهم نيست.
2- دوست هوشمند من شما ميتوني اون کاربري رو که با يه آي پي مياد رو به من بگي کيه؟! البته شما که ميگيد خيلي از فنون مختلف در عرصه اينترنت وارديد و من رو تو اينکار وارد نميدونيد اصلا ميدونستيد که يک ميليون و هشتصد هزار آي پي در کل ايران وجود داره که بين ميليون ها کاربر دائم داره ميچرخه؟! يه کم تفکر کنيد متوجه حرفم ميشيد که ممکنه همين آي پي من که در طول روز چند بار ممکنه عوض بشه، يکي روزي دست يکي از کابران من هم بيفته.
- بنده نيازي ندارم که به شما توضيحي بدم که از من توضيح ميخوايد! اما به اين علت که شما سعي در مغلطه داريد دوستان خودمون در سايت رو هم در اين مورد توجيه ميکنم. بخش زيادي از کاربراني که عضو شدند يا معلق ميشند يا بنا به دلايلي نميان اين ربطي به من نداره که مثلا 40 کاربر آذري اومدند و عضو شدند و اجازه ورود رو بهشون نميشه داد. شما 750 عضو ما رو به اين شکل زير سوال ميبري در حالي که از حدود 100 کاربر عضو شما من فقط 10-15 يوزر مختلف ميبينم که آفلاين و آنلاين ميشن.اينجا اگر 30 کاربر عضو بوده دائم يکي آن ميشه و يکي ديگه آف... ما بيشترين تعداد يوزر آنلاين(نه کاربر آنلاين چون کاربر آنلاين با ميهمان حساب ميشه که رقم بالايي رو شامل شده) رو چند روز قبل و در پخش زنده داشتيم که 75 نفر عضو در لحظه آنلاين اومده بودند. حالا ممکنه بعضيا برن و يکي ديگه جاش بياد.
در مورد آمار خبرها... بر چه اساسي ميگيد که آمار اخبار ما دستکاري ميشه؟! شما ميتونيد وارد يک خبر بشيد و تعداد بازديد رو ببينييد... آمار بازديد شما هم خيلي راحت ديده ميشه که کافيه نشانگر ماوس رو روي ادامه مطلب هر خبرتون نگه داريم تا تعداد بازديد مشخص بشه ! از اين ساده تر؟! ضمنا ما خبرگذاري نيستيم که خبرها رو کپي پست کنيم و اينکار رو گذاشتيم روي فروم فعالمون که توسط کاربران خوبمون خبرها و مطالب به اطلاع برسه و سعي داريم مفيد کار کنيم.
در پايان آمار بازديد ما به يکباره و به اين شکل بالا نرفته و کاربران قديمي ما بخوبي آگاه هستند.
مطمئنا سايت الکسا رو ميشناسيد...يکي از معتبر ترين سايت ها که در اين زمينه ميتونه کمک شاياني به مشکل شما بکنه. شما الان مدعي هستيد که حتي بيش از ما بازديد داريد و از نظر سئو تو سطح فوق العاده بالايي هستيد و صدها هزار تومن خرج کرديد! (البته من قبول دارم که نيوک در سئو ضعيف هست) خسته نباشيد و خدا به سايت تون برکت بده . سايت الکسا تمامي مباحث سئو ، امار بازديد و موارد زيادي از جمله قالب اختصاصي رو در نظر ميگيره و سايت ها رو در 3 ماه اخير تحت بررسي قرار ميده... ازشما و دوستاني که اين کامنت رو ميبينند ميخوام به اين آدرس مراجعه کنند و آدرس هاي سايت هايي که دوست دارند از جمله سايت ما و سايت شما رو توش وارد کنند!!!
http://www.alexa.com
اما در مورد تبليغات هم بايد بگم که شما نصف بيشتر تبليغتون از طريق سايت ما انجام شد و همين الان نصف کابراتون رشتي اند.
اين جمله آخر رو هم نفهميدم ... نکنه ميخواي بگي علي هم من مهردادم؟!؟!
البته من تو کامنت های آقا رضا خوندم که محمود و چند نفر دیگه هم هستم ولی گفتم به ایشون پاسخی نمیدم چون فکر میکنم از روی نا آگاهی شون باشه.
واقعيتش اينه که بنده اصلا سايت شما رو به رسميت نميشناسم چون توسط 7-8 نفر دوست گردانده ميشه و کامنت گذاري ميشه و اين رو به دوستان نزديک هم اعلام کردم،ولي به اصرار اونها در مقطعي لينک شما رو تو سايتمون گذاشتم که فکر نکنند بنده خداي نکرده با انزليچي جماعت مشکل دارم.
بنده با هر نوع توهيني هم که ميشه در سايت ملوان کلاب اين سايت رو واقعي تر ميدونم که اگر فضاي باز داشت ديدگاه هاي متفاوت به خوبي توي اونجا هم مثل سايت وارش اسپرت مشخص بود. اينجا ما تعداد زيادي کاربر داريم که هر کدومشون يک نوع طرز تفکر دارند در مورد هر قضيه و بعضي هاشون هم شايد اصلا از من خوش شون نياد اما ميان اينجا چون ميدونند هدف اين سايت بيان ديدگاه هواداران هست به هر سليقه اي ...
در پايان از طنازي شما بابت خرجکردهاتون و دلايلتون خرسند و از اينکه بنده رو خندونديد بي نهايت سپاسگزارم.
از کاربران خوب خودمون هم ميخوام اين پاسخ من رو به حساب چيزي نگذارند چون دنبال هيچ چيزي نيستيم که اگر اينطور بود در طول 11 ماه فعاليت اين حرف ها رو ميزدم.
موفق و مويد باشيد[/color:1fdc49f12e][/quote:1fdc49f12e]
ببخشید مهرداد جان میخواستم بدونم من مهرداد نیستم؟