[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - عابديني: شك نكنيد ازدينورزاده حمايت مي‌كنم

عابديني: شك نكنيد ازدينورزاده حمايت مي‌كنم

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

عابديني: شك نكنيد ازدينورزاده حمايت مي‌كنم

پستتوسط Amir0131 » شنبه آگوست 27, 2011 10:57 pm

بعد یک ماه دوری و نذاشتن کامنت و پستی دوباره میخواستم واسه دوستان عریر وارش اسپورت یه مطلب از روزنامه گل بزارم. که موضوع آن مصاحبه با مهندس عابدینی هستش.
امیدوارم پستم تکراری نباشه...

[align=center:0dbbc85a2d]********************** با يك برد حال داماش خوب مي‌شود ***********************[/align:0dbbc85a2d]

داماش گيلان به‌رغم خريدهاي بسيار خوبي كه داشته در پايان هفته پنجم ليگ برتر با كسب 4 امتياز در رتبه‌ شانزدهم قرار گرفته است. امير عابديني مديرعامل داماش از اين وضعيت راضي نيست اما در عين حال با حمايت از سرمربي‌اش مي‌گويد اختلاف تيم او با يك تيم ميانه بالاي جدول 3 امتياز است و با يك پيروزي مي‌توانند دوباره به وضعيت عادي برگردند.
داماش هنوز به آن تيمي كه انتظار مي‌رفت تبديل نشده؟
متاسفانه مصدوميت بازيكنان اصلي تيم نگذاشته تاكنون بتوانيم با تركيب اصلي و آن چيزي كه بايد به ميدان مي‌رفتيم، برويم براي همين تيم يك نقاط ضعفي دارد كه در آينده‌اي نزديك با برطرف شدن آن و رسيدن مصدوم و هماهنگي لازم بين بازيكنان به همان داماش مورد نظر تبديل مي‌شود.
اما به رغم اين شكست خيلي‌ها انتظار داشتند شما هم مثل مديران تيم‌هاي مس كرمان و سرچشمه سرمربي تيم خود را عوض كنيد.
قرار نيست با هر شكست درباره ورود يا خروج يك مربي تصميم بگيريم. ما 3 بازي خارج از خانه داشتيم و دو بازي داخل خانه كه با توجه به مشكلاتي كه داشتيم آقاي دينورزاده سر كارش با قدرت خواهد ماند.
اما شما از 5 بازي 4 امتياز گرفتيد ولي طبق حرف‌هاي قبلي شما كه گفته بوديد يك مربي در سيستم شما بايد از 5 بازي 7 امتياز بگيرد اين شائبه به وجود آمد كه اين آخرين بازي دينورزاده بوده!
من زير حرف خودم نمي‌زنم و اين را گفته‌ام ولي شما بايد شرايط را در نظر بگيريد. ما هم‌اكنون 4 امتياز از 3 بازي خارج خانه و 2 بازي داخل خانه داريم كه مورد قبول من نيست و آن را تاييد نمي‌كنم اما واقعيت اين است كه اختلاف ما با تيم ميانه بالاي جدول همانطور كه گفتم 3 امتياز است و با يك بازي مي‌توانيم حداقل 8 پله صعود كنيم. ما مقابل استقلال و تراكتور خوب بازي كرديم و مقابل فجر خوب نتيجه گرفتيم و مقابل نفت هم در بازي اول خانگي خوب نبوديم. با توجه به تمام اين اوصاف و نيز مصدوميت بازيكناني مثل چاوشي و مهدوي‌كيا كه اولي را 4 بازي و دومي را 2 بازي نداشتيم، نبايد زياد به مربي تيم ايراد گرفت.
پس با اين اوصاف دينورزاده سرمربي باقي خواهد ماند؟
شك نكنيد من از او حمايت مي‌كنم چرا كه مطمئن هستم او تيم را سر و سامان خواهد داد و به همان تيمي كه انتظار داريم، تبديل مي‌شويم.
آيا به فكر اين نيستيد كه كادر فني را تقويت كنيد؟
اتفاقا در اين فكر هستم، مي‌خواهم يك دستيار خوب و قوي را به او پيشنهاد كنم چرا كه مطمئن هستم باحضور چنين شخصي كه صاحب سبك و نام و نشان باشد، وضعيت تيم بهتر خواهد شد.
يعني آقاي دينورزاده قبول خواهد كرد؟
مهدي از جمله مربياني است كه وقتي ببيند كسي مي‌تواند به او كمك كند، استقبال خواهد كرد. او مربي فهميده و بزرگي است و مطمئن هستم اگر مربي بزرگي بيايد، حتما قبول مي‌كند.
اما با تمام اين تفاصيل هواداران رشتي و در كل مردم، جدول را مي‌بينند.
ابتدا بايد بگويم هواداران بايد صبور باشند، چون اول راه است و هنوز اتفاقي نيفتاده. شما پرسپوليس را نگاه كنيد، از پنج بازي، پنج امتياز گرفته؛ يعني هر بازي يك امتياز. آنها پس از چهار بازي تازه اين هفته بردند، بعد شما به بازي‌هاي ما نگاه كنيد، با دو تيم صدرنشين استقلال و تراكتورسازي بازي كرديم كه مقابل هر دوي آنها خيلي عالي بازي كرديم ولي با بدشانسي و اشتباه فردي بازيكن خودمان بازي را واگذار كرديم. وگرنه الان ما هم مي‌توانستيم جزو تيم‌هاي ميانه بالاي جدول باشيم. با تمام وجود بايد بگويم مربي و هوادار بايد با هم تعامل داشته باشند و حرف‌هاي همديگر را درك كنند وحوصله به خرج دهند تا تيم نتيجه بگيرد.
وضعيت گهر دورود و داماش تهران چه شد؟
براي داماش تهران كه هنوز تصميم خاصي نگرفته‌ايم چون در حال بررسي هستيم. شايد تيم را نگه داريم، شايد هم تيم را واگذار كنيم. اين مساله تا چند روز آينده مشخص مي‌شود. اما درباره گهر دورود هم بايد بگويم تيم را به نماينده اروميه فروخته‌اند و من زياد در جريان كار نيستم. بايد از خودشان درباره اين تيم بپرسيد.
وضعيت مالي باشگاه چطور است؟ به خصوص با توجه به شايعاتي كه وجود دارد.
خوشبختانه وضعيت خوب است و هيچ مشكلي نداريم. خود شما هم مي‌گوييد شايعه، يك مساله كوچك را متاسفانه بعضي‌ها خيلي بزرگ كرده‌اند و آن مساله كوچك هم حل شد و شما مطمئن باشيد داماش به هيچ‌وجه به مشكل مالي نخواهد خورد.

منبع: روزنامه ورزشی گل
----------------------------
نماد کاربر
Amir0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 08, 2011 12:00 am

پستتوسط keyvan » شنبه آگوست 27, 2011 11:57 pm

:? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? امیدوارم ختم به خیر شه :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه آگوست 28, 2011 12:25 am

خیلی خوشحالم به کوری چشم دشمنان اون مشکلاتی که برای باشگاه وجود داشت رو به اتمام هست و امیدوارم همونطور که گفتند حساب های مالی باشگاه به زودی به اوضاع قبل برگرده .
اما در مورد ماندگاری دینورزاده...
امیدوارم که خیر باشه و تغییراتی رو در نوع کارش بده تا تیم به وضع خوبی دست پیدا کنه . موضع ما و هواداران بعد از بازی با سایپا به هر شکل اعلام شد و همه میدونند که نظرات هواداران به چه شکل هست اما به هر حال مسلما هواداران دنبال حاشیه سازی نخواهند بود . حالا که تصمیم به ابقا دینورزاده گرفته شد فکر میکنم اونهایی هم که مخالفند باید فعلا از این تصمیم حمایت کنند تا ببینیم در دو-سه بازی آینده تیم چه عملکردی رو از خودش نشون میده .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط iman1978 » يکشنبه آگوست 28, 2011 1:11 am

من با ابقای دینورزاده مخالفم اما حالا که ابقا شد فعلا باید حمایت می کنیم.چاره دیگه ای نیست فقط امیذوارم آ برو ریزی نکنه
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط mostafa » يکشنبه آگوست 28, 2011 2:05 am

100% تایید! :)

[quote:c303376607="MEHRDAD"]خیلی خوشحالم به کوری چشم دشمنان اون مشکلاتی که برای باشگاه وجود داشت رو به اتمام هست و امیدوارم همونطور که گفتند حساب های مالی باشگاه به زودی به اوضاع قبل برگرده .
امیدوارم که خیر باشه و تغییراتی رو در نوع کارش بده تا تیم به وضع خوبی دست پیدا کنه . موضع ما و هواداران بعد از بازی با سایپا به هر شکل اعلام شد و همه میدونند که نظرات هواداران به چه شکل هست اما به هر حال مسلما هواداران دنبال حاشیه سازی نخواهند بود . حالا که تصمیم به ابقا دینورزاده گرفته شد فکر میکنم اونهایی هم که مخالفند باید فعلا از این تصمیم حمایت کنند تا ببینیم در دو-سه بازی آینده تیم چه عملکردی رو از خودش نشون میده .[/quote:c303376607]
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط mehran2010 » يکشنبه آگوست 28, 2011 5:03 am

[quote:e3c34d88ca="MEHRDAD"]خیلی خوشحالم به کوری چشم دشمنان اون مشکلاتی که برای باشگاه وجود داشت رو به اتمام هست و امیدوارم همونطور که گفتند حساب های مالی باشگاه به زودی به اوضاع قبل برگرده .
امیدوارم که خیر باشه و تغییراتی رو در نوع کارش بده تا تیم به وضع خوبی دست پیدا کنه . موضع ما و هواداران بعد از بازی با سایپا به هر شکل اعلام شد و همه میدونند که نظرات هواداران به چه شکل هست اما به هر حال مسلما هواداران دنبال حاشیه سازی نخواهند بود . حالا که تصمیم به ابقا دینورزاده گرفته شد فکر میکنم اونهایی هم که مخالفند باید فعلا از این تصمیم حمایت کنند تا ببینیم در دو-سه بازی آینده تیم چه عملکردی رو از خودش نشون میده .[/quote:e3c34d88ca]

تایید میشه. فقط اگه بازی با مس هوادار ها محروم نبودن، لطفاً مثل همیشه فقط به تشویق تیم بپردازن و از رفتن تیم به حاشیه با خط و نشون کشیدن برای کادر فنی خودداری کنن.
نماد کاربر
mehran2010
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » يکشنبه آگوست 28, 2011 5:26 am

دوستان ما 7-8 تا گل خورديم5تاش شماره پنچمون الوز باعث شد /7/
/6/ يكي رويه نيمكت نيست بگه اقا اين الوزو بكش بيرون؟يا تهاجمي بازي كن؟بادو مهاجم؟دارم دغ ميكنم تا پام و گذاشتم سر كوچمون هزارتا تيكه از اين و اون شنيدم ميدونم همه شما هم مثه من بودين ولي كمكم داره باورم ميشه كه فوتبال رشت همينه كه هست /6/ درسته كه خودم جز اولين كسايي بودم گفتم ناراحت نباشين ولي بازم اين طوري پيش بره...... نابود ميشيم بعدش همه جا ميگن افسي هاليوود 2استيل اذين 2يكي به داد تيم برسه /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه آگوست 28, 2011 6:19 am

بچه ها حالا که دینورزاده ابقا شده دیگه باید تا بازی با مس حمایت کنیم.اگر بازی با مس رو نتیجه نگرفت دیگه خود عابدینی میدونه که دینورزاده کاری از دستش بر نمیاد و مطمئنا بازی با سپاهان هم اون موقع میبازیم.
پس فقط تا بازی با مس حمایت کنیم از دینورزاده تا شاید فرجی شد.امیدوارم در این بازی از مختاری در کنار نظیف کار اصتفاده کنه و با دو مهاجم افشین و غلامی استفاده کنه که این دو هر لحظه امکان داره زهر دار باشن.
طرفدار داماشیم تا آخرش باهاشیم.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط Damash1 » يکشنبه آگوست 28, 2011 6:24 am

[b:458970c70c]استفاده از 2 مهاجم حتما جواب میده
اگه مهدوی کیا هم بتونیم ازش استفاده کنیم روی ضربات آزاد میتونیم زهر دار باشیم
دیگه میلاد زنیدپور رو تعویض نکنه
این بازی هم از مختاری استفاده کینم تا ببینیم چه پیش میاد
امیدوارم با این وضع جدید کمی تفکرات دینورزاده تغییر کرده باشه
تا بتونیم با یه بازیه خوب نتیجه رو هم بگیریم[/b:458970c70c]
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه آگوست 28, 2011 8:59 am

من فکر کنم اگر قرار بود به خاطر یک نتیجه مربی عوض بشه ، الان ابقا نمیشد...! باید مجموع دو تا سه بازی رو در نظر گرفت+نتایج بازیهای گذشته و به جمع بندی رسوند.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط MEHRDAD در يکشنبه آگوست 28, 2011 9:04 am .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه آگوست 28, 2011 9:01 am

[quote:eac1a0b292="MEHRDAD"]من فکر کنم اگر قرار بود به خاطر یک نتیجه مربی عوض بشه ، الان ابقا نمیشد...! باید مجموع دو تا سه بازی رو در نظر گرفت+نتایج بازیهای گذشته و به جمع بندی رسید.[/quote:eac1a0b292]
این یعنی چی الان؟من متوجه نشدم /5/
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط meraj130 » يکشنبه آگوست 28, 2011 9:05 am

به نظر منم باید حمایت کنیم ما چاره ای جز این نداریم
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه آگوست 28, 2011 9:09 am

میگم یعنی اگر قرار بود با نتیجه یک مسابقه مربی عوض بشه تو همین حد فاصلی که بیندو هفته از رقابت ها وجود داشت عوض میشد .
عوض کردن مربی اونم وقتی تصمیم به ابقا گرفته شده اونم بعد از یک نتیجه دیگه اصلا فایده ای نه برای مربی داره نه برای تیم و نه هوادار!!
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط keyvan » يکشنبه آگوست 28, 2011 9:20 am

دینور مورینیو !!! /23/ /23/ /23/
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » يکشنبه آگوست 28, 2011 9:48 am

ما کاری به عابدینی نداریم.در کل ما از قبل هم گفتیم که چه بهتر که خوده باشگاه تغییر در کادر فنی ایجاد کنه در این دو هفته تعطیلی و اگر اینکارو نکرد بازی با مس اخرین فرصته و در صورت عدم تغییر روند توسط دینورزاده اعتراض میشه.مطمعن باشید اگه مس رو که اصلا قابل قیاس با مس سالهای پیش نیست مخصوصا با رفتن ادینهو و اینکه تکلیف مربیش مشخص نیست و خیلی هم بد بازی میکنه رو نتونیم تو رشت ببیرم خود به خود اعتراض میشه.در صورتی میشه از دینورزاده حمایت کرد که تغییر روند بده البته اگه اینکارو نکنه مطمعن نتایج مثل قبل خواهد بود و خوده باشگاه مجبور به اخراجش میشه.چه خوب بود که از این فرصت تعطیلات بهتر استفاده میشد.اگه قراره با امدن یه کمک مربی تیم متحول بشه و نتیجه بگیره پس دینورزاده اینجا چکارس؟؟؟!!!خوب همون کمک مربی بشه سرمربی که بهتره!!!!
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

بعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان