من فقط پاسخ آقا رضا رو میدم و این مطلب رو میبندم چون فکر میکنم زیادی به انحراف رفته...
برادر رضا شما هم اگر پاسخی در این مورد دارید میتونید به من پیغام خصوصی بدید و بگید من اشتباه میکنم یا از بخش گفتگوی آزاد پاسخ من رو بدید.
ببین برادر من سعی کردم خودم رو زیاد دخالت ندم تو مسائل و اینجا هم نمیخوام خدا نکرده جبهه ای بر علیه شما بگیرم بلکه میخوام پاسخ تون رو بدم از اونجایی که به نوعی بازی با افکار هست..چون خیلی ها از این چیزایی که شما گفتید سر در نمیارند و فکر میکنند حق با شماست اما من تا حد زیادی سر در میارم.
ببین دوست عزیز مجبورم کامنت دوست خوبم onlyrasht رو تائید کنم... این چیزهایی هم که گفتید متاسفانه باید بگم تا حد زیادی غیر واقعیه...!
من با سیستم نیوک تا حد خیلی زیادی آشنایی دارم و این قضیه آمار هم چیز پیش پا افتاده ایه که مسلما باهاش آشنام... و از اونجایی که میدونم شما مسئولیت فنی رو ندارید باید بگم که دوستان شما زیاد آشنا نبودند.
یا بلوک آمارتون دچار مشکل شده و انزلیچی شده یا اینکه دوستان فنی تون دستکاری کردند. برای این قضیه هم دلیل موجه دارم ...
مطالب صفحه اصلی تون همیشه آمار بازدیدی زیر 40 تا 50 دارند... و فرومتون هم به فعالیه فروم اینجا نیست... پس امکان نداره به عنوان مثال روز گذشته 19000 بازدید داشته باشید و ما 21 هزار ضمن اینکه اینجا شما تعداد آنلاین ها و فعالیت کاربران رو هم میبینید و تعداد یوزرهای آنلاین و کاربران میهمان اونجا هم مشخصه.
ضمنا بحث سئو بیشتر برای رنک گوگل هست...
اینها رو گفتم که به قول خودتون مغلطه نشه وگرنه برخلاف گفته شما و دوستانتون هدف ما به هیچ وجه بالا بردن آمار بازدید و از این حرفا نیست و امیدوارم شما هم به این چیزها دل رو خوش نکنید...
هدف ما تنها ارائه یک محیط برای هواداران داماش با شرایط و ضوابط خاص هست. حالا هدف شما رو دقیق نمیدونم ...
یه چیز دیگه اینکه اون کسی که برای یه همچین قالبی ازتون اونقدر پول گرفته سرتون رو کلاه گذاشته... اگر دوست داشتید من چند طراح قالب خوب میشناسم که با مبلغی ناچیز میتونند باتون قالب بهتری رو طراحی کنند
موفق باشید