[quote:a96b5afecc="reza-malavanfc"][quote:a96b5afecc="civilboy"][quote:a96b5afecc="reza-malavanfc"][quote:a96b5afecc="civilboy"][quote:a96b5afecc="jamaran-city"][quote:a96b5afecc="reza-malavanfc"][quote:a96b5afecc="jamaran-city"]دشمن دشمن من دوست من نیست رضا ابای[/quote:a96b5afecc]
یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/quote:a96b5afecc]
ترکها قبل بازی داماش تراکتور تو سایتشون اینو میگفتن که دشمن دشمن من دوست منه....
من برعکسش رو گفتم به شما تا اتحاد دو جانبه رضا ابای نه یک جانبه[/quote:a96b5afecc]
من هنوزم میگم این بحث اتحاد مسخره ترین چیزیه که شنیدم، خارج از فوتبال قبول دارم این بحثو، ولی تو فوتبال به هیچ وجه. اتحاد بر علیه چی مثلا؟
اگه بازی داماش - تراکتور اتفاقات پارسال انزلی رخ میداد و ترکا اونجوری توهین میکردن انزلیچیا عمرا با ما همراهی میکردن،( توهین به دوستان نشه )
میدیدم که داماشیا چطور ازشون حمایت میکردن و حالا تو بعضی سایتاشون میگن اصن چرا داماشیا خودشونو قاطی کردن، بابا شماها خیلی مردین به مولا
این دوستمونم اقا رضا حرف بی ربطی نمیزنه، به نظره منم باید به دینور زاده فرصت داد، مشکل اصلیه داماش نبود ثبات و انتظاره بالاست باور کنین 3 سال تو لیگ باید بمونیم تا بعدها نتیجه شو ببینیم
شما فقط منطقو ببین
http://www.malavanfc.ir/ftopicp-2382.html#2382
یاد تراکتوریا افتادم که پستایه اینجا رو پیست میکردن تو سایتشون

[/quote:a96b5afecc]
خوب این لینک یعنی چی ؟ توش مگه چی گفته شده ؟ دو تا عکس گذاشته شده که نمایانگره همه چیزه
http://www.malavanfc.ir/ftopicp-2382.html#2382[/quote:a96b5afecc]
پست اخر منظورم بود عزیز جان

عکسو چیکار دارم...[/quote:a96b5afecc]
به نظر تو منظور اون تصویر چیه ؟
منظورش اینه که وقتی یه تیم تو این حد اومده و تو 5 بازی 4 امتیاز گرفته ، همه دوست دارن مربی تیم عوض بشه ، نمیگن ما تازه از لیگ یک اومدیم ، مثل اینکه بعضی دوستان تیم داماش رو با استقلال اشتباه گرفتن ، بابا این داماش هم نیاز به زمان داره ، باید آب دیده بشه[/quote:a96b5afecc]
یعنی خوشم میاد شما منظور نویسنده رو پیشگویی میکنی... البته ما هم گذشته ملوان و درگیری بین مربیان اون تیم مثه احمد زاده و نصرتو و... هم یادمونه ایکاش دوستان اون موقع هم همچین نظری داشتن
به نظره منم باید انتظاراتو اورد پایین، وگرنه همون داماش که رفت لیگ 1 فینالست جام حذفی شده بود