[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد 3

گفتگو آزاد 3

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط ali126 » جمعه آگوست 26, 2011 1:41 pm

ارام باش /3/
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed1992 » جمعه آگوست 26, 2011 1:47 pm

آقا مهرداد
مهم نیست که تو شهره خودت طرفداره داماش باشی.مهم اینه که 350کیلومتر اونور تر تمام درو دیوار خونت پر باشه از عکس میرزا و داماش وپگاه و رشت.
مهم اینه که به عشق داماش 350کیلومتر راهو بکوبی بیای ورزشگاه.و سه روز صدات در نیاد.طرفداره واقعی نبایدتا سه روز بعد بازی بتونه حرف بزنه.من وقتی پارسال تیم دوازدهم بود هم میومدم.مثل خیلی از رشتیهای با تعصب دیگه که تو اون روزهای سخت 400،500نفر بیشتر نبودن.
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » جمعه آگوست 26, 2011 1:53 pm

[color=black:0602bee83c]گزينه هاي احتمالي جانشيني صمد مرفاوي

انزلیچی وبلاژويچ سرمربي سابق تيم ملي ايران ، اصغر شرفي مربي و سرمربي اسبق تيم ملي و محمودياوري سرمربي تيم ملي در سال 1363 و فلمينگ مربي تيم المپيک دانمارک گزينه هاي جانشيني صمد مرفاوي هستند

رئیس هیات مدیره مس کرمان گزینه های مربیگری در این باشگاه را اعلام کرد که هر 4 گزینه سابقه ملی دارند

انزلیچی سرمربی سابق تیم ملی ایران ، اصغر شرفی مربی و سرمربی اسبق تیم ملی و محمودیاوری سرمربی تیم ملی در سال 1363 و فلمینگ مربی تیم المپیک دانمارک گزینه های جانشینی صمد مرفاوی هستند.

داوری در حالی از انتخاب یکی از این 4 گزینه گفته است که صمدمرفاوی عقیده دارد باید به پست خود در سمت سرمربی مس بازگردد و در این باره همه در انتظار دخالت مدیرمجموعه مس هستند.در بین گزینه ها فلمینگ در استخدام مجموعه مس است و تشنه حضور به عنوان سرمربی در تیم اول کرمان. او با نظر منفی مرفاوی در یک سالی که در ایران بوده چندان به بازی گرفته نشده است اما در حال حاضر مربی موقت مس است.

نکته جالب اینکه اصغرشرفی با تیم مس سرچشمه هم مذاکرات خوبی انجام داده و ظاهرا در انتظار پاسخ مدیران این تیم است.[/color:0602bee83c]
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط Soheil_Rashti » جمعه آگوست 26, 2011 1:57 pm

اين محمود ياوري هيچ وقت اول فصل تيم نميگيره.
فقط منتظره كه يه مربي پاش بلغزه اين بره اونجا. عجب آدميه هاااا!!!
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed1992 » جمعه آگوست 26, 2011 2:03 pm

آقا مهرداد
قبول دارم توهین کاره درستی نیست.ولی باید خودتو جای من بزاری و بعد بگی فحش شده نقل دهنشون.تو رشت هزار تا دوست وآشنا داری که جلوی ترکها هوا خواه تیم وشهرمون باشن.ولی اینجا تو100تا دانشجوی کلاس 10،12تا تورک دو آتیشه داریم ولی فقط من و یکی دیگه از دوستام که فومنیه باید ثابت کنیم که بی*نیستیم.درک کن چی میگم.من 4ساله نور زندگی میکنم.بزرگترین مشکلم اینه که تموم اقوام(ترک،تهرانی،مازندرانی)به رشتی ها میگن بی*.ما رشتی ها با هیچکس برادر نیستیم.خودمونیم وهم استانیامون.بعد از بازی چیزایی که مثلا خاطاتشون از رشت بعد از بازی بود رو جلوی تموم بچه های کلاس تعریف میکردن باید همه رشتی ها(اونایی که میگن ما باید با تمام اقوام دوست باشیم)اونجا میبودن تا بدون کم ترین کارهایی که میشه کرد این بود که من کردم.
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مرفاوی پشیمان است

پستتوسط damash_city » جمعه آگوست 26, 2011 2:16 pm

[color=black:15578b504e] [color]

[b:15578b504e]صمد مرفاوی از این‌که به صورت شفاهی استعفا کرده پشیمان است.

به گزارش خبرآنلاین؛ مرفاوی پس از باخت به فجر سپاسی اعلام کرد که از کرمان می‌رود. اما هنوز 24 ساعت هم نگذشته بود که حرفش را پس گرفت. مرفاوی زمانی که شنید مدیران مس با استعفای شفاهی او موافقت و حتی جایگزینش را هم معرفی کرده‌اند گفت: «آنها هر تصمیمی دوست دارند بگیرند اما من با مس قرارداد دارم و به قراردادم پایبندم. آنها می توانند مربی جدید معرفی کنند اما این مفهومش می شود اخراج من. راستش دیشب از روی احساس گفتم می روم چون عصبی بودم اما کاملا برایم مشخص شد همه آنچه اتفاق افتاده دسیسه بوده است. دسیسه ای برای کنار زدن من. حالا هم که علیه من توطئه کردند ، تصمیم گرفتم بمانم و به قراردادم پایبند باشم.»

مرفاوی ادامه داد: «من که قرارداد دارم و سر تاریخش می روم. وقتی با من صادقانه برخورد نشده ، انتظار نداشته باشید که از حقم به این راحتی بگذرم.»

[/b:15578b504e]

[color=black] [/color:15578b504e]
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط hamed1992 » جمعه آگوست 26, 2011 2:23 pm

آقا مهرداد
قبول دارم به بقیه نباید توهین کردولی وقتی همه شهرا بهمون توهین میکنن نبایداز اونایی که از رو عصبانیت چیزی میگن خورده گرفت.مثل بازی نفت آبادان که هیچکس فحاشی نکردچون اونا کاری نداشتن بهمون.ولی تو بازی تراکتور وقتی اونا به ناموسمون توهین کردن اکثر افراد تو ورزشگاه کارشون و جواب دادن.این کار درست نبود ولی به کسی هم که این کارو میکنه نمیتونی بگی چرا فحش میدی.چون غیرت میرزائی داره وخون میرزا تو رگهاشه
وقتی شهرت تنهاست.ناچاری تنهایی از تیمت دفاع کنی.تو آمل وقتی آخره بازی آملی ها گفتن رشتی * کجاست تنها کاری که میتونستم بکنم این بود که اون پرده رو بکیرم تو دستم وداد بزنم میرزا کجایی.میرزا کجایی...
داماش شهر باران.داماش شهرباران
بعدشم1،2روز نتونستم از جام بلند شم،رشت هم نتونستم بیام.
اینا همه وظیفه هر رشتیه با غیرتیه.
ولی اینو باید بدونیم که هیچ وقت نباید شهرمون و تنها بزاریم.حتی وقتی تنها باشیم.

رشتی یعنی غیرت وتعصب
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط hamed1992 » جمعه آگوست 26, 2011 2:27 pm

یه ایران یه دیلم عشقم داماش شهرم
/23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Re: مرفاوی پشیمان است

پستتوسط onlyrasht » جمعه آگوست 26, 2011 2:33 pm

[quote:0a45470195="damash_city"][color=black:0a45470195] [color]

[b:0a45470195]صمد مرفاوی از این‌که به صورت شفاهی استعفا کرده پشیمان است.

به گزارش خبرآنلاین؛ مرفاوی پس از باخت به فجر سپاسی اعلام کرد که از کرمان می‌رود. اما هنوز 24 ساعت هم نگذشته بود که حرفش را پس گرفت. مرفاوی زمانی که شنید مدیران مس با استعفای شفاهی او موافقت و حتی جایگزینش را هم معرفی کرده‌اند گفت: «آنها هر تصمیمی دوست دارند بگیرند اما من با مس قرارداد دارم و به قراردادم پایبندم. آنها می توانند مربی جدید معرفی کنند اما این مفهومش می شود اخراج من. راستش دیشب از روی احساس گفتم می روم چون عصبی بودم اما کاملا برایم مشخص شد همه آنچه اتفاق افتاده دسیسه بوده است. دسیسه ای برای کنار زدن من. حالا هم که علیه من توطئه کردند ، تصمیم گرفتم بمانم و به قراردادم پایبند باشم.»

مرفاوی ادامه داد: «من که قرارداد دارم و سر تاریخش می روم. وقتی با من صادقانه برخورد نشده ، انتظار نداشته باشید که از حقم به این راحتی بگذرم.»

[/b:0a45470195]

[color=black] [/color:0a45470195][/quote:0a45470195]

این قدیمیه
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط onlyrasht » جمعه آگوست 26, 2011 2:35 pm

[color=black:b2561768c0][b:b2561768c0][size=24:b2561768c0]داوري: مرفاوي نمي‌تواند استعفايش را پس بگيرد/ سرمربي جديد را انتخاب مي‌كنيم[/size:b2561768c0][/b:b2561768c0]

اميدوارم مس هر چه سريع‌تر به شرايط خوب بازگردد چون جايگاه ما به هيچ وجه در انتهاي جدول نيست و مردم كرمان هم قبول نمي‌كنند كه تيمشان در رده هفدهم باقي بماند

سايت گل ـ سرنوشت تيم فوتبال مس كرمان در ليگ برتر فوتبال ايران غم‌انگيز و غيرقابل تصور بود تيمي پراميد و پرستاره كه حالا 4شكست در كارنامه دارد. اين تيم كه به مرور عنوان خبرسازترين را از آن خود كرده است در شرايط خاص قرار دارد.
از دست ندهید

صمد مرفاوي سرمربي تيم بعد از استعفاي شفاهي از تصميم خود پشيمان شده و قصد دارد به مجموعه‌اش بازگردد. در عين حال رئيس هيئت مديره كه از مديريت قبلي كاملا ناراضي است، تصميمات جديدي را اتخاذ كرده و با انتخاب يك كميته 5نفره به سرعت به دنبال انتخاب سرمربي است.
عبدالرضا داوري در اين‌باره به سايت گل مي‌گويد:«آقاي مرفاوي مربي قابل احترامي هستند و ما انتظار سال خوبي را در مس داشتيم اما متأسفانه شرايط باب ميل ما پيش نرفت و ما نياز به تغيير را احساس كرده‌ايم.»
او كه بعد از حوادث چهارشنبه شب سكوت خود را شكسته درباره احتمال بازگشت مرفاوي مي‌گويد:«اين احتمال وجود ندارد چون آقاي مرفاوي استعفايشان را بيان كردند و ما روي اين مسأله تصميم گرفته‌ايم. به هرحال به نظر مي‌رسد اين راهي است كه بايد طي مي‌شد و به اعتقاد بنده كار كادرفني قبلي به پايان رسيده است.»
داوري در اين زمينه ادامه مي‌دهد:« نامزدهاي سرمربيگري همان 4نفري هستند كه گفته‌ام آقايان شرفي، ياوري، بلاژويچ و فلمينگ .»
وي ادامه مي‌دهد:« من در اين مورد بيشتر به نظر كميته 5نفره توجه خواهم كرد و اميدوارم مس هر چه سريع‌تر به شرايط خوب بازگردد چون جايگاه ما به هيچ وجه در انتهاي جدول نيست و مردم كرمان هم قبول نمي‌كنند كه تيمشان در رده هفدهم باقي بماند.»
وي در خصوص كنار گذاشتن نژادزماني از هيئت مديره و مديرعاملي باشگاه مس گفت: ايشان از افراد موجه استان هستند كه سال‌ها در آموزش و پرورش كار كردند اما ما ناكامي‌ها را از دو بعد بررسي كرديم. متاسفانه هماهنگي لازم كه براي تقويت داخل باشگاه بايد صورت مي‌گرفت انجام نشد. البته ايشان از مدت‌ها قبل ابراز خستگي كرده بودند. نژادزماني سابقه فوتبالش كمتر است و بيشتر فعاليت‌هاي ايشان به كشتي برمي‌گردد.
[/color:b2561768c0]
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » جمعه آگوست 26, 2011 5:10 pm

نمیدونم چه حرف هایی نوشتی که بچه های دیگه سانسور کردند و من نخوندم اما مهم نیست...
من فقط از این خندم میگیره که به من میگی جای تو بودم یا باشم...!
نمیخواستم اینا رو بگم چون نیاز نیست بگم ولی سربسته یه قسمت هاییش رو میگم تا شاید یه مقدار بدونی درک کردن یعنی چه...
اول بگم که اینجا استادیوم نیست که بعضی از دوستان (نه فقط شما) گاها اون رو با استادیوم اشتباه میگیرند. اینجا یه محیط مجازی هست که یه سری قوانین داره و باید حدود در اون رعایت بشه... مطمئن باش من و ما کسی رو به خاطر یک بار عصبانیت یا گفتار به طور موقت معلق نمیکنیم. ضمن اینکه اینجا جایی هست که همه حرف هاتون رو میبینند.
اما اینکه میگی جای من نیستی یا مثلا از تعصب بالاتر خودت نسبت به بقیه یا من حرف میزنی... آخه بنده ی خدا من باید اینو بگم که تو اگر جای من بودی و فحاشی ها تو صفحه اصلی رو میدیدی یا از خیلی از مسائل رو متوجه میشدی و چیزی نمیگفتی چیکار می کردی!
اینکه بعضی از بچه ها میان ندونسته یه اعمالی رو انجام میدن و تو باید جورش رو بکشی اونوقت چی میگی ( نمیتونم کاملا باز بگم)
و باز در مورد مشکلات و دردسرهایی که برای من تو محیط واقعی بوجود میاد باید از اونهایی که میدونند بپرسی ... من که مثل بعضی از دوستان سایت همسایه نیستم بیام جار بزنم آقا اینطوریه و اونطوریه و بخوام منتی سر کسی بذارم اما این انتظار رو دارم که کاربران سایت لااقل درک کنند و مراعات کنند.
ضمنا این محرومیت رو به این شکل دادم و اسم نبردم که شخصی متوجه نشه و فقط طرف خودش بفهمه و بعد از اون و با بازگشت رعایت کنه نه اینکه شما اومدی خودت خودت رو لو دادی!!
مطمئن باش شما اولین نفر نبودی و منظور هم زور و بازو نیست... و این حرکت هم به این علت نیست که هوادار خوبی نیستند یا هوادار داماش نیستند و یا تعصب ندارند... بلکه شاید اینطور طرف متوجه بشه که ما از نوع کارش راضی نیستیم. انتقاد رو همه انجام میدن یا حتی پاسخ میدن اما به حاشیه کشیدن سایت با کلمات رکیک رو نمیدونم پاسخ دادن اسمش رو میذارید یا انتقاد یا ...؟!
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط Soheil_Rashti » جمعه آگوست 26, 2011 8:33 pm

چند ساعت تو سايت نبودم.الان كه اومدم خيلي شوكه شدم از اظهار نظرهايي كه بعضيا ميكنن و تناقض هايي كه تو صحبت هاشون هست.
نميخوام بحث دوباره شروع كنم و قضيه رو كليشه ايش كنم.فقط الان كه بعضي رفتارها رو ميبينم يكم حسرت ميخورم. حتي وقتي اسم يه كسايي رو ميبينم نميخوام كامنتشونو بخونم.
فقط اينو بگم كه صحبت هايي كه ما اينجا مطرح ميكنيم صرفا از سر دلسوزي و گاهي رويا پردازي براي تيممون هست چون عاشقونه دوستش داريم. آقا اينكه من بگم فلاني بياد يا نياد مگه تو تصميم اون بالاييا موثره؟ ياحياتيه؟؟؟
اينجا يه سايته با كلي كاربر كه هركس نظر شخصي خودشو ميده.بعد وقتي كسايي اين مسائلو به سخره ميگيرن يا براي ما تعيين تكليف ميكنن به هيچ وجه برام قابل هضم نيست.
پاينده داماش. و مطمئنم ورق به زودي برميگرده چون اين همه هوادار دلسوز پشت اين تيم هستن و حتما يه روزي حق پايمال شده شونو از اين فوتبال ميگيرن.
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » شنبه آگوست 27, 2011 6:25 am

آب معدنی قلعه رودخان هم اومد
به گزارش خبرگزاری فارس از فومن، شرکت آب معدنی خوشه فومن شامگاه جمعه در انزلیچی قلعه رودخان فومن توسط بخش‌خصوصی مورد بهره‌برداری قرار گرفت.
استاندار گیلان در این مراسم با تبریک هفته دولت بیان داشت: میزان پیشرفت در بخش‌های مختلف با گذشته قابل قیاس نیست و عملکرد دولت در زمینه‌های مختلف بسیار درخشان است.
مهدی سعادتی دهه فجر و هفته دولت را برای انعکاس اخبار و عملکردهای دولتمردان مهم دانست و افزود: تمام توفیقات دولت با هدایت‌های مقام معظم رهبری به نتیجه رسیده است.
وی به سفرهای استانی هیئت دولت اشاره کرد و گفت: این سفرها برای استان‌ها به ویژه گیلان دستاوردهای زیادی داشته و سفر چهارم نیز در پیش است.
مقام عالی دولت در گیلان وضعیت فعلی فومن را راضی کننده ندانست و ابراز داشت: مدیران دولتی در شهرستان باید تلاش بیشتری برای خدمت به مردم داشته باشند.
اين مسئول با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری مبنی بر حضور جهادگونه مردم در عرصه کشور یادآور شد: هر جا مردم جهادگونه حضور یافتند موفقیت حاصل شده و این مسیر مبارک باید ادامه یابد.
سعادتی ظرفیت کشور ایران را عظیم خواند و متذکر شد: ایران سرشار از منابع خدادادی در حوزه‌های مختلف است و تمام مدیران باید با همت و کار درصدد آبادانی کشور برآیند.
وی کسب رتبه سیزدهم صنعت گیلان را موجب خرسندی دانست و تصریح کرد: بیش از 3 هزار و 200 میلیارد تومان کار در دست اقدام است که تمام اینها برای مردم انجام می‌شود.
استاندار گیلان ماسوله و قلعه رودخان را دارای ظرفیت‌های بالای گردشگری عنوان کرد و گفت: باید سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی در اجرای پروژه‌های ورود کنند تا گیلان از وضعیت موجود نجات یابد.
اين مسئول افتتاح کارخانه آب معدنی را یک ظرفیت خوب در استان نامید و بيان داشت: با ایجاد کارخانه آب معدنی فومن، گیلان در مجموع پنج کارخانه آب معدنی دارد.
رئیس سازمان صنایع و معادن گیلان نیز در این مراسم ابراز داشت: شهرستان فومن از ظرفیت‌های بالقوه و خوبی برخوردار است.
محمدحسین اصغریان با اشاره به اینکه صنعت گیلان نسبت به گذشته رشد قابل توجهی داشته، متذكر شد: بخشی از این رشد صنعت به شهرستان فومن اختصاص دارد.
وی مشارکت بخش خصوصی در طرح‌ها و پروژه‌های صنعتی را بسیار اثرگذار و مهم دانست و اذعان داشت: در این راستا باید سرمایه‌گذاران بیشتری را در ایجاد کارخانه‌های صنعتی جذب کنیم تا بتوانیم در اشتغالزایی موثر باشیم.
در این مراسم مسئولان و نماینده شهرستان فومن حضور داشتند.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط amir131 » شنبه آگوست 27, 2011 7:34 am

تب تند داماش، زود سرد می شود؟
وای این روزها ی شهر باران، توفانی است.امروز که در ابتدای راه پر پیچ و خم لیگ امسال قرار داریم، گویی قرار است همان داستان آخرین سال حضور پگاه در فوتبال گیلان تکرارشود
سایت گل - هوای این روزهای رشت بارانی است.بارانی که نه، بهتراست بگوییم توفانی ست.از درو دیوارآسمان دارد می بارد برای مردمان این شهر.
باران شاید برای همه ی مردمان شهرهای ایران نشانه ی نعمت باشد و باروری، اما اینجا دراین فصل برای این مردمان چیزی جزاندوه ارمغانی ندارد! چون از یک سو دراین روزهای برداشت برنج باران دشمن شماره ی یک کشاورزان خواهد بود و از دیگر سو درایامی که گردشگران به قصد استفاده از دریا و آفتاب به این خطه ی ساحلی کشور می آیند باران فراری دهنده ی مسافران خواهد بود و این یعنی ضرری بزرگ برای آنهایی که از این طریق نان می خورند.
این تضاد منافع و دیدگاه مردمان شمال و سایر نقاط کشور گویی تسری پیدا کرده به همه ی موارد زندگی.از طرز تفکر گرفته تا نوع پوشش و معماری علایق و البته دل مشغولی بزرگی به نام فوتبال.
دیگر به یقین می توان گفت که اگر ورود سرمایه و اسپانسر قوی مالی برای اصفهان آقایی فوتبال را به ارمغان آورده، کرمانی که اگر نگوییم در فوتبال بی پشتوانه است باید بگوییم کم پشتوانه است را صاحب فوتبال کرده، تهران را به لطف جذب همیشگی سرمایه قطب اول نموده، در شمال اما شده بلای جان فوتبال!! چه آن زمان که مردان متمول یک روزه می آمدند و شموشک و ایرسوتر را می ساختند و چند صباحی بعد دلسرد می شدند و مردم مشتاق را به امان خدا رها می ساختند و چه بعد ترها که کارخانه های بزرگ برای تبلیغات گسترده ی فوتبال و یا تصمیمات یک شبه ی مدیران با سرمایه های کلان اما مدیریت ناتوان، پگاه را ساختند و چند سالی بعد ویرانش کردند، یا منطقه ی آزادی که در راه اسپانسری ملوان هرچند روز یک بار منتی بر سر مردمان بندر می گذارد و معلوم نیست تا کی دوام خواهد آورد و این آخری ها داماش شهرباران. که آمد و جای در پای پگاه گذاشت ....
آری هوای این روزها ی شهر باران، توفانی است.امروز که در ابتدای راه پر پیچ و خم لیگ امسال قرار داریم، گویی قرار است همان داستان ملا ل آور و درام آخرین سال حضور پگاه در فوتبال گیلان تکرار شود.
دوباره ورود بی حساب و کتاب پول و تصمیمات لحظه ای و بازی با احساسات مردم. داماش،نام یک مجموعه ی آب معدنی است و چند شرکت اقماری وابسته به آن،که متعلق به یک بازرگان گیلانی می باشد.
چند روز پیش ابتدا از تیم داری در رشته ی والیبال و پس از آن بسکتبال انصراف داد.سپس نوبت به دو تیم فوتبالش درلرستان و تهران رسید و امروز زمزمه ی انحلال و یا حداکثر نگه داشتن تیم داماش رشت تا پایان لیگ امسال به گوش می رسد.
خوب که سر می چرخانیم مشاهده می کنیم که همه ی اینها با خبری جنجالی مربوط به یک بانک تازه تاسیس که به صورت غیر مستقیم از شرکت های وابسته به مالک متمول داماش می باشد، مرتبط است. این نا بسامانی ها هم زمان گردیده با نتیجه گیری های نا امید کننده ی ابتدای فصل داماش و تصمیمات نادرست سرمربی تیم درخصوص بازیکنان.
آقای سرمربی که اصرار شدید دارد تیم اش فاقد ستاره است و بازیکنانی مانند: محمد محمدی، مهدوی کیا، مهدوی، چاوشی، عباس آقایی ،آبشک،زنیدپور،غلامین و...همه بازیکنانی درجه ی چندم هستند!
ایشان در هر بازی با چیدمانی بد و تعویض هایی بدتر اقدام به تخریب تیم می کند و سپس بازیکن های معترض به تعویض را به نیمکت و سپس به سکوها میخکوب می کند.تنبیه و جریمه اگرچه برای بازیکن معترض از اصول مدیریتی است اما اوضاع وقتی نا امیدکننده است که آقای مربی با ممارست بر روی اشتباهات خود و عدم نتیجه گیری، اساس و بنیان تیم را به خطر می اندازد .
و البته هنوز هیچی نشده نام های نا امید کننده از راهروهای باشگاه به گوش می رسد: حسین عبدی! مهدی تارتار و مهدی مهدوی کیا.
اما چیزی که البته شاید هرگزبرای مدیران داماش اهمیت نداشته باشد این است که همه در رشت منتظربازگشت امپراطور خلع یدشده ی شان( نادر دست نشان ) هستند تا خاطره آن فصل رویایی با پگاه را دوباره برای مردم شهر باران زنده کند.
کافی است یک سری به رای گیری های شبکه های اجتماعی و کامنت های سایت های هواداری داماش بزنید تا همه چیز دست گیرتان می شود. به هر روی دررشت همه کار دینورزاده را تمام شده می دانند و مردم بیشتر از اینکه منتظر شنیدن نام مربی جدید باشند به انتظار کسب تکلیف آینده ی باشگاهی نشسته اند که طبق معمول پولش به جای اینکه قاتق سفره هایشان باشد قاتل جانشان شده است!
به اینجای داستان تکراری فوتبال شمال که می رسیم دلمان یکهو برای سپیدرود تنگ می شود که هیچ چیز اگر نداشت (در آن روزهای گذشته البته) یک انسجام و پرنسیب فوتبالی داشت.تیمی که هر روز منتظر شنیدن خبر انحلال و یا دستور از بالای کسی برایش نبودند....
رادنی دیدار

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 9%88%D8%AF
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط reza-malavanfc » شنبه آگوست 27, 2011 7:47 am

آقا مهرداد عزیز جواب اون حرفهات رو به عهده مدیر اصلی سایت گذاشتم ، جوابت رو امیر مسعود میده

امیر مسعود :

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیریت محترم تارنمای طرفداران داماش (وارش اسپرت ) :
متاسفانه شب گذشته ادعاهای جالبی از سوی شما مطرح شده که لازم دیدم برای اولین بار به وسلیه رضا عزیز (مدیر تالار گفتمان کلوپ هواداران ملوان بندرانزلی) پاسخ شما رو در سایت شما منتشر کنم.
نکاتی درباره قالب اختصاصی سایت : شما ادعا کردید که به سیستم نیوک خیلی آشنایی دارید ، اما به نظر من اصلا اینطور نیست ، مدیر گرامی اگه میبینید هزینه طراحی قالب سایت ما نزدیک به 500 هزار تومان هزینه داشت ، باید دید که چرا اینقدر هزینه زیاد بود ، ما اهدافی رو در طراحی اون قالب دنبال کردیم و به 99 درصد از اهدافمون رسیدیم ، سیستم مدیریت محتوای نیوک یکی از ضعیفترین سیستم ها در بخش سئو هستش که با طراحی این قالب همه اخبار با موارد مد نظر ما به گوگل لینک شده اند و شما می توانید از طریق سرچ گوگل متوجه صحت حرفهای بنده بشوید . اگر اهدافی را دنبال نمیکردیم مثل شما یک هدر طراحی میکردیم و با دستکاری مواردی ... سایت رو به روز و آنلاین نگه میداشتیم .

مدیر محترم: سایت کلوپ هوا دارن ملوان از سه لایه تشکیل شده ، نیوک ، وردپرس، دیتالایف، که هر کدام در بخشهایی موفق و در بخشهایی ناموفق هستند ، قالب طراحی شده پوشش دهنده ضعف های سئو نیوک می باشد ، این سایت یک سایت کاملا فوتبالی می باشد و اهداف دراز مدتی را دنبال میکند و ما در مرحله اول قرار داریم ، و به نظر همه مدیران موفق بودیم .
اما شما در بخشهایی از صحبت تون عرض کردید که آمار سایت ما منطقی نیست و دلایل خودتون رو آوردید ، من میتونم ازتون چندتا سوال بپرسم :
1-تو سایت شما همیشه آمار آنلاین های میهمان بین 60 تا 90 کاربره آیا این نشون نمیده چون شما به قول خودتون خیلی واردین آمار نیوک رو دستکاری میکنین؟
2-تو سایت شما کاربرانی وجود دارند که که با یک آی پی وارد میشوند ، لطفا توضیحاتی درباره این پارادوکس بدهید .
3-آمار کاربران عضو شده سایت شما 725 کاربر هستش اما همیشه بین 15 تا 30 کاربر آنلاین دارید چرا ؟ تعداد عضوها با کاربران آنلاین نمیخونه ، من فکر کنم خود شما در روز این کاربری ها رو ایجاد میکنید تا آمار عضو ها رو بالا نشون بدید ، لطفا توضیح بدید .
شما همین سه نکته رو جواب بدید کافی هستش
اما درباره این حرف شما :
بلوک آمارتون دچار مشکل شده و انزلیچی شده یا اینکه دوستان فنی تون دستکاری کردند. برای این قضیه هم دلیل موجه دارم ...
دوست عزیز شما از ساخترا سایت ما هیچ خبری ندارید، اما چون کنجکاوی میکنید بهتون میگم به چه شکلی هستش ، اگه یادتون باشه چند خط بالاتر بهتون گفتم که سایت ما از سه لایه : نیوک –وردپرس و دیتالایف انجین تشکیل شده ، برنامه نویس سایت با تهیه یک اسکریپت کلیه این لایه ها را به هم متصل و یک بلوک آمار کاربران برای سایت طراحی کرد ، اینم جواب اون سه نقطه شما
مطالب صفحه اصلی تون همیشه آمار بازدیدی زیر 40 تا 50 دارند
میشه ازتون بپرسم این آمار رو از کجا آوردین ؟ دوست عزیز سایت ما مثل سایت شما یه پست رو واسه 20 روز تو صفحه اصلی نمیذاره ، ما به روز خبرمیذاریم و شاید در عرض نیم ساعت 5 خبر در سایت قرار بگیره ، اما با همین مبحثی که شما اشاره کردید آمار ما که مطمئا هستم برای شما قابل دسترس نیست بیش از 20 برابر اون چیزی هست که شما میگی ، ما مثل سایت شما نمیریم آمار خبرها رو دستکاری کنیم .
ضمنا بحث سئو بیشتر برای رنک گوگل هستت: دوست عزیز شما بعضی اوقات یه چیزایی میگی که یه آماتور هم از این حرفها نمیزنه ، مدیر محترم اگه یه چیزهایی رو بلد نیستی بپرس من خودم بهت کمک میکنم ، پیچ رنک گوگل واسه چیه ؟ واسه اینه که کاربرا شما رو تو صفحات اصلی جستوجو پیدا کنن ، و این یعنی تعداد کلیک بیشتر و آمار بیشتر اوکی ؟ اینم بهت یاد دادم ، پس دیگه جای دیگه ای از این حرفها نزن چون بهت میخندن .
مدیر محترم : شما هم یکم هزینه بکن نتیجه بگیر ، در ضمن الان که آمار سایت ما 30 هزار بازدید در روزه شما این حرفها رو میزنی وقتی که ما به نیم میلیون بازدید در روز برسیم شما میگی حتما دستکاری کردن ، دوست عزیز اگه قرار بود ما آمار رو دستکاری کنیم هیچ وقت نمیتونستیم تبلیغات واسه سایت بگیریم ، ما در عرض 2 ماه 3 بنر تبلیغاتی در سایت قرار دادیم که این نشان از اعتماد طرف مقابل بوده ، شما چرا بعد یکسال فعالیت هنوز یه تبلیغ هم نتونستید بگیرید ؟
سایت ما اصلا با سایت شما قابل مقایسه نیست ، شما در یه حد محدود فعالیت میکنید اما من به 2 نفر ماهیانه 150 هزارتومان حقوق میدم که جدیدترین خبرها رو در سایت ارسال کنند ، حاظری همچین هزینه ای بکنی ؟ نه
ما اهداف بزرگی داریم و به امید خدا تا 3 ماه آینده به این اهداف خواهیم رسید .
در ضمن مدیر محترم اگه قراره بیاید و تو سایت ما از این حرفها بزنید :
(IP آدرس : 89.144.180.86)
شماها چقدر تابلویید ...امار بازدیدتون چند روز پیش بود 1000 تا اونم ساعت 10 شب ...الان شده25 هزار تا ...خجالت بکشید...خوب دستکاری می کنید ...زشته ...واقعا متاسفم ...
یادتون باشه باشه که حداقل با وی پی ان وارد بشی که من آی پی شما رو نبینم

خدانگهدار

آقا مهرداد عزیز این حرفهای مدیر ارشد سایت بود ، امیدوارم جوابتون رو گرفته باشید .
reza-malavanfc
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان