[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - هواداران واقعی از دینور زاده حمایت میکنند

هواداران واقعی از دینور زاده حمایت میکنند

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط sina-moonlight » جمعه آگوست 26, 2011 5:24 am

[quote:31c1730893="pedram_1367"]من نمیدونم چرا همه از دینورزاده ایراد میگیرن ؟!؟! من دینورزاده رو پارسال که اومد اینجا شناختم و حتی تا آخرهای فصل هم ندیده بودمش ! ولی بازی تیم رو که می دیدم واقعا دلم خوش بود که تیم داره بازی درست میکنه ... چرا میگید فجر رو شانسی بردیم ؟؟ مگه پارسال تو لیگ یک رفت و برگشت نزدیمشون ؟؟؟ مگه پارسال دینورزاده تیم رو با 6 اختلاف و دو بازی مونده به پایان لیگ برتری نکرد ؟؟؟ الان دینورزاده هیچی از فوتبال نمی فهمه ؟؟؟ من باز هم میگم بادانشترین و فهیم ترین و از همه مهمتر باشخصیت ترین مربی لیگ امسال دینورزاده هست و تیمش هم داره درست بازی میکنه اما هواداران ما تو بازی های داخل خونه میان و ورزشگاه رو پر میکنن و فقط میشینن و نگاه میکنن نه تشویقی نه دست زدنی و نه ... و تا بازی میشه مثل تراکتور همه فحش میدن و بلند میشن میرن !!!! درحالیکه بازی با تراکتور ما 10 دقیقه وقت داشتیم جبران کنیم که جو ورزشگاه به بازیکنانمون اجازه نداد ... الان هم همه میگن دینورزاده باید عوض شه ! اصلا قبول من یه سوال دارم اگه گواردیولا رو بیاریم و تو یه بازی زنیدپور رو بنشونه ، اونم اعتراض کنه همه میگید باید گواردیولا رو عوض کرد ؟؟؟؟ زنده باد داماش شهر باران[/quote:31c1730893]
دوست عزیزم شما واقعا داری درمورد همین داماش حرف میزنی؟؟یعتی ما فجر رو مقتدرانه بردیم؟؟مرد مومن حداقل باید اون بازی 3 تا میخوریم که شانس اوردیم ،ایشون اگه مربی باشن به درد همون لیگ یک میخوره عزیزم در ثانی شما اصلا لیگ یک رو مقایسه نکن با اینجا داماش اونجا در گروهش فقط یه رقیب داشت اونم فجر بود در حالیکه گروه مقابل داماش رقابت بسیار نزدیک تری داشت ما پارسال با خلاقیت بازیکنای بومی نظیره چاووشی که اقای گل شد اومدیم بالا این یارو هنوز ترکیب تیمو نشناخته دوستان اگه میشناخت باید کاملا متوجه میشد اون الوز و مگنو اصلا بازیکن نیستن و بعد بازی استقلال باید هر جفتشونو مینشوند رو نیمکت!ضمنا به قول مجید جلالی ستاره ها تنها در دو صورت برای تیم ایجاد حاشیه نمی کنن 1-اگر احساس کنن چیزی به فوتبالشون داره اضافه میشه و اونا باز بزرگ و بزرگتر میشن 2-اگر مربی دارای اتوریته و شخصیت خاص باشه که به بازیکن تحکم کنه که حق بی انظباطی رو نداره مثه لوکا در سپاهان یا مایلی در سایپا یا حتی دایی در پرسپولیس !این اقا با شناختی که ازش دارم نمیتونه با امثال غلامی و زنیدپور و محمدی و ...کار کنه !در پایان اینم بگم که همگی شما واسم قابل احترامین چون به شهرمون و تیممون تعصب دارین ...
نماد کاربر
sina-moonlight
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 20, 2011 12:00 am

پستتوسط sina-moonlight » جمعه آگوست 26, 2011 5:27 am

[quote:9b4eb95b17="pedram_1367"]من نمیدونم چرا همه از دینورزاده ایراد میگیرن ؟!؟! من دینورزاده رو پارسال که اومد اینجا شناختم و حتی تا آخرهای فصل هم ندیده بودمش ! ولی بازی تیم رو که می دیدم واقعا دلم خوش بود که تیم داره بازی درست میکنه ... چرا میگید فجر رو شانسی بردیم ؟؟ مگه پارسال تو لیگ یک رفت و برگشت نزدیمشون ؟؟؟ مگه پارسال دینورزاده تیم رو با 6 اختلاف و دو بازی مونده به پایان لیگ برتری نکرد ؟؟؟ الان دینورزاده هیچی از فوتبال نمی فهمه ؟؟؟ من باز هم میگم بادانشترین و فهیم ترین و از همه مهمتر باشخصیت ترین مربی لیگ امسال دینورزاده هست و تیمش هم داره درست بازی میکنه اما هواداران ما تو بازی های داخل خونه میان و ورزشگاه رو پر میکنن و فقط میشینن و نگاه میکنن نه تشویقی نه دست زدنی و نه ... و تا بازی میشه مثل تراکتور همه فحش میدن و بلند میشن میرن !!!! درحالیکه بازی با تراکتور ما 10 دقیقه وقت داشتیم جبران کنیم که جو ورزشگاه به بازیکنانمون اجازه نداد ... الان هم همه میگن دینورزاده باید عوض شه ! اصلا قبول من یه سوال دارم اگه گواردیولا رو بیاریم و تو یه بازی زنیدپور رو بنشونه ، اونم اعتراض کنه همه میگید باید گواردیولا رو عوض کرد ؟؟؟؟ زنده باد داماش شهر باران[/quote:9b4eb95b17]
دوست عزیزم شما واقعا داری درمورد همین داماش حرف میزنی؟؟یعتی ما فجر رو مقتدرانه بردیم؟؟مرد مومن حداقل باید اون بازی 3 تا میخوریم که شانس اوردیم ،ایشون اگه مربی باشن به درد همون لیگ یک میخوره عزیزم در ثانی شما اصلا لیگ یک رو مقایسه نکن با اینجا داماش اونجا در گروهش فقط یه رقیب داشت اونم فجر بود در حالیکه گروه مقابل داماش رقابت بسیار نزدیک تری داشت ما پارسال با خلاقیت بازیکنای بومی نظیره چاووشی که اقای گل شد اومدیم بالا این یارو هنوز ترکیب تیمو نشناخته دوستان اگه میشناخت باید کاملا متوجه میشد اون الوز و مگنو اصلا بازیکن نیستن و بعد بازی استقلال باید هر جفتشونو مینشوند رو نیمکت!ضمنا به قول مجید جلالی ستاره ها تنها در دو صورت برای تیم ایجاد حاشیه نمی کنن 1-اگر احساس کنن چیزی به فوتبالشون داره اضافه میشه و اونا باز بزرگ و بزرگتر میشن 2-اگر مربی دارای اتوریته و شخصیت خاص باشه که به بازیکن تحکم کنه که حق بی انظباطی رو نداره مثه لوکا در سپاهان یا مایلی در سایپا یا حتی دایی در پرسپولیس !این اقا با شناختی که ازش دارم نمیتونه با امثال غلامی و زنیدپور و محمدی و ...کار کنه !در پایان اینم بگم که همگی شما واسم قابل احترامین چون به شهرمون و تیممون تعصب دارین ...
نماد کاربر
sina-moonlight
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط MAZIYAR » جمعه آگوست 26, 2011 7:32 am

[quote:86a45bb35a="pedram_1367"]من نمیدونم چرا همه از دینورزاده ایراد میگیرن ؟!؟! من دینورزاده رو پارسال که اومد اینجا شناختم و حتی تا آخرهای فصل هم ندیده بودمش ! ولی بازی تیم رو که می دیدم واقعا دلم خوش بود که تیم داره بازی درست میکنه ... چرا میگید فجر رو شانسی بردیم ؟؟ مگه پارسال تو لیگ یک رفت و برگشت نزدیمشون ؟؟؟ مگه پارسال دینورزاده تیم رو با 6 اختلاف و دو بازی مونده به پایان لیگ برتری نکرد ؟؟؟ الان دینورزاده هیچی از فوتبال نمی فهمه ؟؟؟ من باز هم میگم بادانشترین و فهیم ترین و از همه مهمتر باشخصیت ترین مربی لیگ امسال دینورزاده هست و تیمش هم داره درست بازی میکنه اما هواداران ما تو بازی های داخل خونه میان و ورزشگاه رو پر میکنن و فقط میشینن و نگاه میکنن نه تشویقی نه دست زدنی و نه ... و تا بازی میشه مثل تراکتور همه فحش میدن و بلند میشن میرن !!!! درحالیکه بازی با تراکتور ما 10 دقیقه وقت داشتیم جبران کنیم که جو ورزشگاه به بازیکنانمون اجازه نداد ... الان هم همه میگن دینورزاده باید عوض شه ! اصلا قبول من یه سوال دارم اگه گواردیولا رو بیاریم و تو یه بازی زنیدپور رو بنشونه ، اونم اعتراض کنه همه میگید باید گواردیولا رو عوض کرد ؟؟؟؟ زنده باد داماش شهر باران[/quote:86a45bb35a]
من هنوز میگم اگه دینورزاده رو اول فصل مینداختیم بیرون در واقع یه خیانتبهش کردیم.همون طور که دینورزاده به بازیکنایی مثل هادی سهرابی خیانت کرد!!!
خودش توی مصاحبه های اولش گفت که تا 5 هفته باید صبر کنید و ما هفته به هفته درست میشیم.ولی من که توی این 5 هفته چیزی ندیدم.
میدونی چرا زنیدپور به خودش این اجازه رو میده تا اعتراض کنه؟چون مربی نمیتونه کنترلش کنه فقط با بازی ندادن نیست که عزیز در واقع با بازی ندادن به تیم ضربه وارد میشه.
شما خبر داشتی که اقا میخواست بازی تراکتور آبشک رو بکشه بیرون؟
در ضمن من نه از لونگیا خوشم میاد و نه از استفراغ و دوس دارم هر دوشون نابود بشن.ولی واقعیتی وجود داره که امسال استقلال بهترین تیم هست و به جز بازی با داماش بقیه بازی ها رو خوب بازی کرد.
در ضمن ما بازی با استقلال هرچی موقعیت آوردیم از ضربات ایستگاهی آوردیم نه کار گروهی
به نظر شما اگه فردی مثل نادر باشه آیا یه بازیکن به خودش اجازه میده اعتراض کنه؟
ما دو تا بازی توی استادیوم خودمون انجام دادیم و شما از تشویق ها ناراضی بودید.در بازی با نفت که من به شخصه هیچ وقت چنین تشویقی رو از هیچ استادیومی ندیده بودم و کل استادیوم یک صدا تشویق میکردند.
در مورد بازی با تراکتور اون بازی فرق داشت ولی دلیلی نداره که این اقا بیاد و بگه مقصر باخت شما هستید!مگه در شهری مثل آبادان فحاشی نمیشه ما که دو سال پیش رفتیم مستقیم داشتن فحاشی میکردند که همین باعث فشار بر تیم حریف میشه پس مربی اونا هم باید بیاد این حرفو بزنه؟
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط Dash » جمعه آگوست 26, 2011 8:12 am

[quote:861896fd41="sina-moonlight"]دوستان اگه بازی استقلال و فولاد رو دیده باشین می تونیم کاملا بین این بازی و دیدار داماش-تراکتور مشابهت سازی کنیم استقلال هم مثه داماش نیمه اول 2-1 از حریف جلو بود و اتفاقا فولاد هم مثه تراکتور در اغاز نیمه دوم دو تعویض انجام داد و کاملا تا دقیقه 80 سوار بر بازی بود و سعی میکرد رو دروازه حریف فشار بیاره اما تفاوت کار در اینجا بود که یک مربی لیگ برتری مثه مظلومی برای جلو گیری از فشار بیش از اندازه احتمالی دقایق پایانی فولاد یک هافبک مثه جباری رو بیرون میکشه و به جاش یه مهاجم کهنه کار که اتفاقا دقیقا مثه افشین چاووشی داماش تازه از بند مصدومیت رهایی یافته رو وارد زمین میکنه ورق کاملا بر میگرده استقلال به جای خوردن دو گل در دقایق 80 و 84 دو گل دیگر میزنه و بازی 4-1 تموم میشه اما داماش با تعویض کاملا اشتباه دینور زاده که ناشی از غیر حرفه ای بودن مربی و تفکرات لیگ یکیه اونه در همون دقیقه ای که میبایست به جای یک هافبک یه مهاجم مثه چاووشی رو بیاره بر عکس عمل میکنه و یه مهاجم مثه زنید پور رو بیرون میکشه و جاش حاجتی یه بازیکن تدافعی میاره و نتیجه این تعویض خردمندانه باخت داماش میشه!!!حال سوال اینجاست ایا باز هم باید به دینور زاده فرصت داد؟؟؟[/quote:861896fd41]

اصلا این قیاس درست نیست و اشتباه..

اولا استقلال که بهترین بازیکنای لیگ رو داره داری با داماش مقایسه میکنی. اونا بخت اول لیگ هستن و تا الان به جز یه بازی همه بازیهاشون و بردن.. دوما اونا یه بازیکن مثل فرهاد دارن که با یه حرکتش کار تیم حریف و تموم میکنه..
فوتبال همینه.
همین مظلومی بار ها و بارها تعویضات اشتباه کرده. حتی قلعه نوعی که همه میگن در تعویضاتش اشتباه میکنه. حالا اگه حاجتی میومد و داماش میبرد این حرف ها نبود...
با یک قضاوت نادرست دارین تمام تیم رو به هم میریزین.....
نماد کاربر
Dash
کاربر کم کار
کاربر کم کار

پستتوسط Dash » جمعه آگوست 26, 2011 8:21 am

[quote:88e688ee89="Aberare_ba_tasob"]کسری جان علی امیری واقعا بچه خوب و باتعصبی بود و واقعا در عرض یه سال با اخلاق و رفتار و گل هایی که برامون زد خودشو در دل هوادارا جا داد.اما مهرزاد رضایی پارسال برامون بد بازی نکرد و در حد لیگ یک بود ولی به نظرم از این ابوذر رحیمی چیزی کمتر نداشت حداقل سرعت خوبی داشت.ما در حال حاضر بازیکن بومی خوب در دفاع راست و دفاع چپ نداریم ولی آیا برای شما قابل قبول هست که عباس آقایی کلنگ و یا اون مگنو توی تیم جا داشته باشند ولی بازیکن اینده دار این شهر که همه ازش به عنوان یکی از آینده دارهای رشت یاد میبرند در تیم نباشه؟
یعنی واقعا شما این دفاع خارجی رو به مختاری ترجیح میدی؟نظر من اینه که مختاری که جای خود دارد من حتی یه تار موی مسعود هم بهش نمیدم.
چرا باید به سرلک این همه پول میدادیم در حالی که هادی خودمون با 100 تومن هم برامون بازی میکرد(شاید هم کمتر).میدونی چرا؟چون کسی به اعتراض نمیکنه که سرلک رو بذار توی زمین ولی سر یه بازیکن بومی حساسیت نشون میدن.
به قول امید هرندی دینورزاده تنها دلیلی که تونست موفق بشه تیم رو بیاره لیگ 1 ، این بود که از تعصب بازیکنای بومی استفاده کرد.
خداییش حسین ابراهیمی بازیکن بدی هست؟مصطفی حاجتی در دفاع چپ برامون در گذشته بد بازی کرده بود؟توی این چند تا بازی از رحیمی چیزی دیدیم؟
کسی جواب منو نداد ایا تا به حال شده بازیکنای غیربومی برای این شهر تعصب به خرج بدن؟
نه دوستان،چون از یه لحاظ شرایط آب و هوایی گیلان به شکلی هست که نمیتونه به خوبی بازی کنه و از طرف دیگه هم طرف براش فرقی نمیکنه که بعد از یه سال از این تیم میره.
میدونی چرا تیم هایی مثل تراکتور و سپاهان غیربومی هستند؟چون مثل گیلان توی استانشون استعداد فوتبالی ندارند؟
ولی گیلان که این استعداد رو داره چرا باید بازیکن بومی این شهر با سطح کیفی بالا روی نیمکت بشینه و یا از تیم بیرون بره و از خارج استان یه بازیکن بیاریم؟[/quote:88e688ee89]

آبره... دوست عزیزم و همشهری گلم حرفات یکم غیر منطقی

اگه الان بازیکن غیر بومی جواب نداده باید از این به بعد جواب بده...

مگه شما موفقیت داماش رو نمیخواین ؟ مگه نمیخواین داماش ایران اول بشه و اسیا و ........
تیمی که میخواد قهرمان بشه و موفق باید پاشو از بازیکن بومی فراتز بزاره..
بارسلونا با اون همه بازیکن خوب بازم از اینو و اونوز دنیا بازیکن میگیره..
شما میگی تا الان بازیکن غیر بومی جواب نداده ؟ من میگم باید از این به بعد کاری کنیم که جواب بده.. البته اگه میخوایم موفق بشیم.. نه اینکه مثل ملوان سالها برای بقا بجنگیم..
مگه خریدای داماش بد بودن ؟ ولی کو فرصت ؟ به کدومشون درست حسابی فرصت داده شده.. من موافق رفتن هادی نیستم و نبودم. ولی همه میدونن سرلک یکی از بهترین های فولاد در این سالهای اخیر بوده..
شما حرف تعصب میزنی در حالی که هر بازیکنی با نهایت تعصبش بازی میکنه.. چون میخواد پیشرفت کنه. میخواد سال بعد به تیم های بهتری بره و میخواد تو ترکیب ثابت باشه.. و ذخیره نشینه..
مگه تیمای دیگه چیکار میکنن ؟
اصلا این حرفت که اصفهان و تبریز بازیکن بومی ندارن قبول ندارم..

ما دیگه باید تفکراتمون رو حرفه ای کنیم.. این تعصبات دیگه تو این دوره زمونه جواب نمیده..هی بگین مربی بومی. اخه رفقا همه ایرانی ها جزئی از ما هستن.. مگه بومی باید توی ناف رشت باشه..
منچستر یه مربی استکاتلندی داره. ارسنال یه مربی فرانسوی . من سیتی یه مربی ایتالیایی . رئال یه مربی پرتقالی.. حالا برین سراغ بازیکناشون تا ببینین کجائین که همه میدونن چقدر بازیکن غیر بومی دارن.. و تمام تیم های دنیا..

بازیکن غیر بومی قبلا جواب نمیداد . خب الان باید سرمایه گزاری بشه.. باید بهترین ها بیان.. باید بهترین امکانات باشه.. هم از بومی ها استفاده میکنیم هم از غیر بومی. مثل الان. ولی درست..
مگه قبلا بومی ها چه گلی به سر ما زدن ؟ حتما با این بومی ها قهرمان اسیا شدیم...؟

قضاوتای نادرست ماها نباید این تیم رو نابود کنه.. فوتبال حرفه ای شده. لیگ ها حرفه ای شده. بازیکنا حرفه ای شدن. ما بازیکنای خوبی داریم. نیاز به زمان و فرصت و حمایت داریم..
مشکل ما همینه..
نماد کاربر
Dash
کاربر کم کار
کاربر کم کار

پستتوسط sheykhe_rashti » جمعه آگوست 26, 2011 9:34 am

baradar shoma chejo0ri migi tarafdara to0 estadiom timo kho0b tashvigh nakardan??? ma har2 bazi ba hanjerehaye gerefte o0madim khone bas le dad zadimo tashvigh kardim...shoma asan varzeshga bo0di? zemnan dinvarzade faghat ro0 timaye date 1 ashnayi dare, alan ke tim o0made lige bartar ham tima herfeyi shodan ham bazikonaye jadido setare o0madan too tim..dinvarzade aslan tajrobeye lige bartaro nadare ba hameye bazikonaam chap oftade..timo dare *...vali jeddan vase shakhsiyatesh ehterame ziyadi ghaaelam.
نماد کاربر
sheykhe_rashti
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » جمعه آگوست 26, 2011 9:41 am

منم از اینکه میگن کسی تشویق نکرد دارم شاخ در میارم!!! درسته که فحاشی شد اما تشویق هم خیلی شد شاید تو استادیوم نبودند!
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » جمعه آگوست 26, 2011 10:14 am

واقعا یک مربی خیلی * باشه ببخشیدا که الوز90دقیقه بازی بده.بعد زنید پور و که خوب بازی میکنه بکشه بیرون.من اینجا موندم اخه :(
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط saravani » جمعه آگوست 26, 2011 12:27 pm

سلام دوستان من تمام پیامها و حرفهاتون را خوندم. اشتباهاتی در 5 بازی اخیر متوجه کادر فنی هست و اشتباهاتی بزرگتر برای بازیکنان. اینهمه از مهدوی و بچه های رشت حمایت می کنید اما نمی گویید که چرا مهدوی در این 5 بازی یک پاس گل نداد؟ چرا نمی پرسید که آبشک که پس از بازی با استقلال گزینه دعوت به تیم ملی بود براحتی انتخاب نمی شود از خودتان بپرسید که محمد آیا آبشک پارسال هست؟ از خودتان پرسیده اید که حسین ابراهیمی و مصطفی حاجتی و بهنام افشه و چاووشی برای تیم چه کرده اند؟
اشتباه نکنید قصدم تخریب بچه های بومی نیست من آنها را دوست دارم ولی تیم را بیشتر از آدمها دوست دارم شهرم را بیشتر از آنها دوست دارم من میخواهم بگویم بازیکنی مثل محمدی یا مهدوی کیا یا عسگری یا ... اومدند به شهر من و شما و به تیم من و شما کمک کنند مهدوی و چاووشی و ... بچه اینجا هستند وظیفه دارند که علاوه بر پول خوبی که گرفتند بخاطر شهرشان تلاش دو برابری داشته باشند و با کمک شماها از مهمانانمان که به فوتبال شهرمان کمک می کنند حمایت کرده و از آنان بازی بگیرند تا تیم شهر من و تو موفق شود
اما شما که در این دنیای مجازی حضور دارید (البته منظورم تعدادی اندک و محدود از شما است)فکر می کنید با این نوع واژگان و ادبیات میتوانید در تیم تحول مثبتی ایجاد کنید؟ یادتان که نرفته که تنها چند نفر از شما جو داماش تراکتور را راه انداختید و با حمایت دوستانمان در شهری دیگر! تیم را فدای اختلافات کردید یادتان هست هر بار فحاشی را در سکوها زیاد کردیم تیم باخت یادتان هست؟
مطمئنم داماش را دوست دارید و هر چه می گویید از سر عاشقی است اما عشق و عاشقی علاوه بر لذایذش رسواییها و سختی هایی هم دارد که باید تحملش کنید
حرفهایتان را می شنوم و می خوانم اما دشمنانمان نیز می خوانند و به گونه ای دیگر تفسیرش می کنند
نماد کاربر
saravani
کاربر افتخاری
کاربر افتخاری

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 07, 2011 12:00 am

پستتوسط reza-malavanfc » جمعه آگوست 26, 2011 12:46 pm

[quote:144bac8c2e="saravani"]سلام دوستان من تمام پیامها و حرفهاتون را خوندم. اشتباهاتی در 5 بازی اخیر متوجه کادر فنی هست و اشتباهاتی بزرگتر برای بازیکنان. اینهمه از مهدوی و بچه های رشت حمایت می کنید اما نمی گویید که چرا مهدوی در این 5 بازی یک پاس گل نداد؟ چرا نمی پرسید که آبشک که پس از بازی با استقلال گزینه دعوت به تیم ملی بود براحتی انتخاب نمی شود از خودتان بپرسید که محمد آیا آبشک پارسال هست؟ از خودتان پرسیده اید که حسین ابراهیمی و مصطفی حاجتی و بهنام افشه و چاووشی برای تیم چه کرده اند؟
اشتباه نکنید قصدم تخریب بچه های بومی نیست من آنها را دوست دارم ولی تیم را بیشتر از آدمها دوست دارم شهرم را بیشتر از آنها دوست دارم من میخواهم بگویم بازیکنی مثل محمدی یا مهدوی کیا یا عسگری یا ... اومدند به شهر من و شما و به تیم من و شما کمک کنند مهدوی و چاووشی و ... بچه اینجا هستند وظیفه دارند که علاوه بر پول خوبی که گرفتند بخاطر شهرشان تلاش دو برابری داشته باشند و با کمک شماها از مهمانانمان که به فوتبال شهرمان کمک می کنند حمایت کرده و از آنان بازی بگیرند تا تیم شهر من و تو موفق شود
اما شما که در این دنیای مجازی حضور دارید (البته منظورم تعدادی اندک و محدود از شما است)فکر می کنید با این نوع واژگان و ادبیات میتوانید در تیم تحول مثبتی ایجاد کنید؟ یادتان که نرفته که تنها چند نفر از شما جو داماش تراکتور را راه انداختید و با حمایت دوستانمان در شهری دیگر! تیم را فدای اختلافات کردید یادتان هست هر بار فحاشی را در سکوها زیاد کردیم تیم باخت یادتان هست؟
مطمئنم داماش را دوست دارید و هر چه می گویید از سر عاشقی است اما عشق و عاشقی علاوه بر لذایذش رسواییها و سختی هایی هم دارد که باید تحملش کنید
حرفهایتان را می شنوم و می خوانم اما دشمنانمان نیز می خوانند و به گونه ای دیگر تفسیرش می کنند[/quote:144bac8c2e]

منظور از حمایت دوستان در شهری دیگر ! منظور انزلی چی هاست ؟

دوست عزیز مشکل ما با تبریز و طرفداران تراکتور به خود ما مربوط میشد و ما میتونستیم جواب اینا رو بهشون بدیم ، اما وقتی مردم رشت اومدن از حرکت انزلی چی ها دفاع کردن به خاطر این بود که فهمیدن باید از هم دفاع کنیم ، این حرف شما معنی نداره .

در ضمن بر خلاف حرفهای شما که از بومی ها انتقاد میکنید ، باید بهتون بگم که سال گذششته بومی ها فرصت بیشتری داشتند ، اما این فصل فرغ زیادی با فصل قبل داره
reza-malavanfc
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » جمعه آگوست 26, 2011 12:57 pm

نباید مسائل انزلی نادیده گرفت توی بازی با تراکتور خیلی تاثیر داشت که بازی به جنجال کشیده شد

اقای رضا مطمئنن شما اگه بودید هیچ وقت بخاطر رشت خودتون محروم نمی کردید و چنین شعار داماش ملوان سروز اذربایجان در استادیوم فریاد نمیزدید

بلاخره گذشت رفت و باید در انتظار رای کمیته باشیم که ببینیم چی محرومیتی در نظر گرفته ایشالله جریمه نقدی باشه تا محرومیت هوادارها
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط jamaran-city » جمعه آگوست 26, 2011 12:58 pm

[quote:f6b6498385="reza-malavanfc"][quote:f6b6498385="saravani"]سلام دوستان من تمام پیامها و حرفهاتون را خوندم. اشتباهاتی در 5 بازی اخیر متوجه کادر فنی هست و اشتباهاتی بزرگتر برای بازیکنان. اینهمه از مهدوی و بچه های رشت حمایت می کنید اما نمی گویید که چرا مهدوی در این 5 بازی یک پاس گل نداد؟ چرا نمی پرسید که آبشک که پس از بازی با استقلال گزینه دعوت به تیم ملی بود براحتی انتخاب نمی شود از خودتان بپرسید که محمد آیا آبشک پارسال هست؟ از خودتان پرسیده اید که حسین ابراهیمی و مصطفی حاجتی و بهنام افشه و چاووشی برای تیم چه کرده اند؟
حرفهایتان را می شنوم و می خوانم اما دشمنانمان نیز می خوانند و به گونه ای دیگر تفسیرش می کنند[/quote:f6b6498385]

منظور از حمایت دوستان در شهری دیگر ! منظور انزلی چی هاست ؟

دوست عزیز مشکل ما با تبریز و طرفداران تراکتور به خود ما مربوط میشد و ما میتونستیم جواب اینا رو بهشون بدیم ، اما وقتی مردم رشت اومدن از حرکت انزلی چی ها دفاع کردن به خاطر این بود که فهمیدن باید از هم دفاع کنیم ، این حرف شما معنی نداره .

در ضمن بر خلاف حرفهای شما که از بومی ها انتقاد میکنید ، باید بهتون بگم که سال گذششته بومی ها فرصت بیشتری داشتند ، اما این فصل فرغ زیادی با فصل قبل داره[/quote:f6b6498385]

من اینجا حرفهای اقای سراوانی رو تایید میکنم ....و حق رو میدم بهش چون به حاشیه رفتن تیم مساوی میشه با شکست تیم ... همیشه باید تیم واسمون مهم باشه... داستان تراکتور یه چیزه دیگه بود تموم شد و رفت ولی خیلی چیزها تا به امروز دستمون اومد
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am

پستتوسط kasra » جمعه آگوست 26, 2011 12:58 pm

اقای سراوانی شما که از نزدیک کنار تیم هستید لطفا دلیل بازی کردن افرادی مثل الوز که دو باخت اخیر تیم به عهده ی همین بازیکن هست رو به ما بگید. در حالی که طرفدارا همه میدونند که ما یکی از دفاعهای خوب خودمونو دادیم و این رو کرفتیم که اینجوری گل بخوریم. شاید هم این بازیکن به این دلیل جذب شده که سطح پایین کیفیت تیم رو با اشتباهات بچه گانه این بازیکنان بپوشونیم ودر مصاحبه اخر هر بازی بگیم که روی اشتباهات فردی گل خوردیم.
نماد کاربر
kasra
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط amir131 » جمعه آگوست 26, 2011 1:02 pm

اقای سراوانی جریان مشکلات مالی باشگاه چیه؟
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط jamaran-city » جمعه آگوست 26, 2011 1:06 pm

[quote:d1c9669564="raincityboy"]نباید مسائل انزلی نادیده گرفت توی بازی با تراکتور خیلی تاثیر داشت که بازی به جنجال کشیده شد

اقای رضا مطمئنن شما اگه بودید هیچ وقت بخاطر رشت خودتون محروم نمی کردید و چنین شعار داماش ملوان سروز اذربایجان در استادیوم فریاد نمیزدید

بلاخره گذشت رفت و باید در انتظار رای کمیته باشیم که ببینیم چی محرومیتی در نظر گرفته ایشالله جریمه نقدی باشه تا محرومیت هوادارها[/quote:d1c9669564]
بحث ملوان رو بزارید کنار ....دیگه باید حواشی رو از تیم دور کرد تا بازیکنا و مربی و غیره با ارامش کار کنند ....تیم ما خیلی خیلی حاشیه داره ...هروز یه حاشیه ....اقای سراوانی هم منظورش اینه نه ملوان و تیم های دیگه...اگه من بد متوجه شدم اقای سراوانی بگه ...
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 2 مهمان