توسط MAZIYAR » جمعه آگوست 26, 2011 7:32 am
[quote:86a45bb35a="pedram_1367"]من نمیدونم چرا همه از دینورزاده ایراد میگیرن ؟!؟! من دینورزاده رو پارسال که اومد اینجا شناختم و حتی تا آخرهای فصل هم ندیده بودمش ! ولی بازی تیم رو که می دیدم واقعا دلم خوش بود که تیم داره بازی درست میکنه ... چرا میگید فجر رو شانسی بردیم ؟؟ مگه پارسال تو لیگ یک رفت و برگشت نزدیمشون ؟؟؟ مگه پارسال دینورزاده تیم رو با 6 اختلاف و دو بازی مونده به پایان لیگ برتری نکرد ؟؟؟ الان دینورزاده هیچی از فوتبال نمی فهمه ؟؟؟ من باز هم میگم بادانشترین و فهیم ترین و از همه مهمتر باشخصیت ترین مربی لیگ امسال دینورزاده هست و تیمش هم داره درست بازی میکنه اما هواداران ما تو بازی های داخل خونه میان و ورزشگاه رو پر میکنن و فقط میشینن و نگاه میکنن نه تشویقی نه دست زدنی و نه ... و تا بازی میشه مثل تراکتور همه فحش میدن و بلند میشن میرن !!!! درحالیکه بازی با تراکتور ما 10 دقیقه وقت داشتیم جبران کنیم که جو ورزشگاه به بازیکنانمون اجازه نداد ... الان هم همه میگن دینورزاده باید عوض شه ! اصلا قبول من یه سوال دارم اگه گواردیولا رو بیاریم و تو یه بازی زنیدپور رو بنشونه ، اونم اعتراض کنه همه میگید باید گواردیولا رو عوض کرد ؟؟؟؟ زنده باد داماش شهر باران[/quote:86a45bb35a]
من هنوز میگم اگه دینورزاده رو اول فصل مینداختیم بیرون در واقع یه خیانتبهش کردیم.همون طور که دینورزاده به بازیکنایی مثل هادی سهرابی خیانت کرد!!!
خودش توی مصاحبه های اولش گفت که تا 5 هفته باید صبر کنید و ما هفته به هفته درست میشیم.ولی من که توی این 5 هفته چیزی ندیدم.
میدونی چرا زنیدپور به خودش این اجازه رو میده تا اعتراض کنه؟چون مربی نمیتونه کنترلش کنه فقط با بازی ندادن نیست که عزیز در واقع با بازی ندادن به تیم ضربه وارد میشه.
شما خبر داشتی که اقا میخواست بازی تراکتور آبشک رو بکشه بیرون؟
در ضمن من نه از لونگیا خوشم میاد و نه از استفراغ و دوس دارم هر دوشون نابود بشن.ولی واقعیتی وجود داره که امسال استقلال بهترین تیم هست و به جز بازی با داماش بقیه بازی ها رو خوب بازی کرد.
در ضمن ما بازی با استقلال هرچی موقعیت آوردیم از ضربات ایستگاهی آوردیم نه کار گروهی
به نظر شما اگه فردی مثل نادر باشه آیا یه بازیکن به خودش اجازه میده اعتراض کنه؟
ما دو تا بازی توی استادیوم خودمون انجام دادیم و شما از تشویق ها ناراضی بودید.در بازی با نفت که من به شخصه هیچ وقت چنین تشویقی رو از هیچ استادیومی ندیده بودم و کل استادیوم یک صدا تشویق میکردند.
در مورد بازی با تراکتور اون بازی فرق داشت ولی دلیلی نداره که این اقا بیاد و بگه مقصر باخت شما هستید!مگه در شهری مثل آبادان فحاشی نمیشه ما که دو سال پیش رفتیم مستقیم داشتن فحاشی میکردند که همین باعث فشار بر تیم حریف میشه پس مربی اونا هم باید بیاد این حرفو بزنه؟
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"
"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"