[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - تباني در بازي تبريز!!!؟؟؟

تباني در بازي تبريز!!!؟؟؟

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط siabagh » پنج شنبه آگوست 25, 2011 7:26 pm

ببخشيد 5-1
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه آگوست 25, 2011 7:58 pm

1- برای هر چیزی و هر مطلبی تاپیک نزنید...
2- دوستان رعایت ادب رو نسبت به همدیگه داشته باشید، ضمن اینکه دو نفر که یه سری فحش نقل زبونشون بود فعلا معلق شدند .
3- hamidjavan آذری نیست و دلیل نیست هر حرفی یکی میزنه فورا بهش بگید فلان جایی یا فلان چیز... ایشون میتونند با رعایت احترام نظر مخالف خودشون رو بیان کنند و از ایشون و بقیه میخوام که این مسائل رو رعایت کنند و مسائل مدیریتی رو به ما بسپارند.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » پنج شنبه آگوست 25, 2011 8:01 pm

[quote="raincityboy"]ای پیhamidjavan

2ناش برای اذربایجان بود و بقیه برای رشت فکر میکنم از اذری های مقیم رشت باشن[/quote
عزیز دل من ،من همان حمیدی هستم که حمید مدیر قبلی سایت داماش -اسیا-فان برای اینکه اسمش با من یکی نشه از حمید داماش استفاده میکرد وچندسال هم است که توسایتهای ورزشی رشت سپیدرود وداماش با نام حمید نظر دادم وجد وآباد من هم کسی ترک نبوده ونیست میگم مزخرفه چون مزخرفه بازی استقلال هم 4-1شد تو 5بازی برگشت واستقلال میتونست 7تاهم بزنه پس این هم تبانیه.پارسال هم توعرض 10دقیقه فولاد4تا زده بود به استقلال.این فوتباله ومن متاسفم که اینجورنظر میدیدحتما"بازی دیشب شاهین باصبای صدرنشین هم تبانی بود 4هیچ شد.خوب همین تفکرکه ازش جادوگر میاد،تبانی میاد.
وهمه ازش سوء استفاده می کنند.یه خورده منطقی فکر کنید تا یکی نظر برضدنظر شما میده میشه ترک مثل من.خوب این هم طبیعیه که نتیجه اگه ضد تفکر شما بشه میگید تبانیه.امیدوارم متوجه شده باشید چی گفتم ودرضمن اگه میخواهید به یهع نفر برچسب ترک بودن یا غیر رشتی بودن بزنید لطفا" یه توجه ای به مطالب قبلیش بکنید.[u:40516fc3e7]لطف میکنید[/u:40516fc3e7]
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

Re: تباني در بازي تبريز!!!؟؟؟

پستتوسط civilboy » پنج شنبه آگوست 25, 2011 8:05 pm

[quote:7df19442cc="siabagh"]دوستان برام واقعا عجيب بود گذاشتم شبكه گوناز تي وي داشت بازي تراكتور شهرداري رو پخش زنده ميكرد تا دقيق 20 تراكتور با 4 گل از شهرداري پيش بود و اين واقعا عجيبه من تا حالا نديدم يه تيم تو بيست دقيقه 4 تا گل بزنه ؟؟؟؟ نميتونم ادعامو ثابت كنم ولي خيلي مشكوكه ؛ ممكنه اين يسيچ رو يه پولي بهش داده باشند كه تركيب تيمو دستكاري كنه يا هر دليل ديگه ... از اين تبريزي ها هيچي بعيد نيست ------ با اين برد اونا صدر نشين ميشن
البته الان در شروع نيمه دوم بازي 4-1 شده شايد خواستن از تابلو بودن نتيجه بكاهند.
دوستا ن كمك كنيد اگه اطلاعات كاملتري در مورد اين بازي داريد.[/quote:7df19442cc]
شرمنده انه گم ولی با اجور کاران فقط امره مسخره خاص و عام کنید، اخه یعنی چی تبانی؟ یکم فکرم بکنید بد نیه، ادم تبانیم خایه بوکونه جوری کنه که دیگران شک نکنید، نه ایکه 5 تا گل بزنه تا امثال شماهان بئیید ایه اجور تاپیک بزنید
تراکتور خیلی کوچیکتر از اونیه که امان بخایم در موردش فک بکنیم، د تمانا کنید، زیادی لوث بوکودید ا موضویا
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط civilboy » پنج شنبه آگوست 25, 2011 8:06 pm

[quote:912358b98e="hamidjavan"]چرا مزخرف میگی اخه فوتباله دیگه شهرداری تبریز خیلی ضعیفه ،یسیچ هم مربی نیست ما بااین مربی تو زمان پگاه 8تا خورده بودیم از ذوب اهن توجام حذفی.
لطف کنید اینقدر شعر و ور نگید بااین شعر ورها داریم پا جای پای ترکها میزاریم( همه چی تبانیه ).تازه الان تراکتورپنجمی رازد.قلعه نوعی هم مربی خوبیه ،بعد اینکه شهرداری توشهر خودش خیلی غریبه تواین بازی.مدیران سایت هم لطف کنند هر مطلبیو را نزارند.زشته برا سایتمون

..............................................................................
[color=green:912358b98e]raincityboy[/color:912358b98e]

[color=red:912358b98e]
لطفا محترمانه نظر بده و ببین چی نظری داری میدی در این سایت هرکی حق داره هر مطلبی بزاره و نظر خودش بگه با رعایت قوانین و شماهم میتونی نظرت با احترام بزاری[/color:912358b98e][/quote:912358b98e]

واسه هر جا میخوای باش ولی مهم اینه که حرفه حقو زدی.
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » پنج شنبه آگوست 25, 2011 8:09 pm

من ای پی شما چک کردم و به کسی انگ ترکی نمیزنم ولی ای پی شما از اذربایجان و از رشت بود
تازه اگر هم کسی اذری باشه میتونه داخل سایت نطر بده با رعایت احترام و ماهم قسط نداریم تبعیض نژادی کنیم بگیم این ترک ما گیلک و این رشتی اون انزلی چی فکر میکنم در این سایت ازادی بیان اثبات شده و فقط جلو توهین کاربران گرفته شده

اگر سوئ تفاهم شد عذرخواهی میکنم
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ardavan » پنج شنبه آگوست 25, 2011 8:14 pm

یادی از حمید داماش شد دلم واسش تنگ شده آخه همیشه در قلب من جا داشت. :P لازم به ذکر هست که بگم بنده هم همون آبرر3 قدیم هستم :!:
نماد کاربر
ardavan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 14, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه آگوست 25, 2011 8:19 pm

[quote:57d74bb2b2="ardavan"]یادی از حمید داماش شد دلم واسش تنگ شده آخه همیشه در قلب من جا داشت. :P لازم به ذکر هست که بگم بنده هم همون آبرر3 قدیم هستم :!:[/quote:57d74bb2b2]
حالا اردوان جان این قضیه جیره خوار رو پیگیری کردی و به جایی رسیدی؟ :wink:
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

Re: تباني در بازي تبريز!!!؟؟؟

پستتوسط siabagh » پنج شنبه آگوست 25, 2011 8:23 pm

[quote:e072a76480="civilboy"][quote:e072a76480="siabagh"]دوستان برام واقعا عجيب بود گذاشتم شبكه گوناز تي وي داشت بازي تراكتور شهرداري رو پخش زنده ميكرد تا دقيق 20 تراكتور با 4 گل از شهرداري پيش بود و اين واقعا عجيبه من تا حالا نديدم يه تيم تو بيست دقيقه 4 تا گل بزنه ؟؟؟؟ نميتونم ادعامو ثابت كنم ولي خيلي مشكوكه ؛ ممكنه اين يسيچ رو يه پولي بهش داده باشند كه تركيب تيمو دستكاري كنه يا هر دليل ديگه ... از اين تبريزي ها هيچي بعيد نيست ------ با اين برد اونا صدر نشين ميشن
البته الان در شروع نيمه دوم بازي 4-1 شده شايد خواستن از تابلو بودن نتيجه بكاهند.
دوستا ن كمك كنيد اگه اطلاعات كاملتري در مورد اين بازي داريد.[/quote:e072a76480]
شرمنده انه گم ولی با اجور کاران فقط امره مسخره خاص و عام کنید، اخه یعنی چی تبانی؟ یکم فکرم بکنید بد نیه، ادم تبانیم خایه بوکونه جوری کنه که دیگران شک نکنید، نه ایکه 5 تا گل بزنه تا امثال شماهان بئیید ایه اجور تاپیک بزنید
تراکتور خیلی کوچیکتر از اونیه که امان بخایم در موردش فک بکنیم، د تمانا کنید، زیادی لوث بوکودید ا موضویا[/quote:e072a76480]

اگه تراكتور خيلي كوچيكه اون چيه بينيويشتي گيلان سرور آذربايجان ؟؟؟؟؟؟
آدم پشيمانه به بعضي وختان ايه ايتا مطلب پست كونه ؛ يا توهين ايشتاوه ، يا انكه شيمي بي حوصلگي امرا مواجه به؛ خاب نظر نده مجبور نيي كه- يكم طاقت همه جور نظر بداري بد نيه، نه شوما هيچ وخت نتاني ايتا دموكرات بيبي_ هو استبداد امرا زندگي بوكون.....
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه آگوست 25, 2011 8:29 pm

raincityboy یه مقدار درست گفته و دو تا از آی پی ها اشتراک دارند...
--------------------------------------------------------------------------------
raincityboy :
Organization رو همیشه چک کن!!
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط onlyrasht » پنج شنبه آگوست 25, 2011 8:36 pm

می کار بو!!..تی منظور چیسه ... اگه تبانی خوایه ببه ..امرا چی فارسه .امان تانیم کاری بوکونیم ...بازیه ده حالا 5 تا بزنه یا دهتا ..تنه تبانیم کونه ..اگه اتو ببه ..هر هفته 5.6 تا بازی درون تبانی رخ دهه ... امان چرا حرص بوخوریم.ا تیمایه تهرانی تبانی کونیدی ..کسی اعتراض کونه(داوران امرا) ..بیس اوشانم تبانی بوکونید ... من نخواستیم حرفی بزنم ..ولی اجور بازیه بنید کنار ...
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط ardavan » پنج شنبه آگوست 25, 2011 8:39 pm

مازیار جان در مورد قضیه جیره خوار بعدها شما و سایر دوستانتون هم به صحبت های من رسیدین و پیکانه انتقادات شما هم به سمت همون کسایی رفت که منظور من هم همونا بود. بنده هیچ وقت یه کسانی که دارن به هر نحو برای تیم زحمت می کشن نبود و نیست و شما هم جز کسانی هستی که انصافا برای تیم در جامعه مجازی و حضور در تمرینات و بازی های خارج از استان زحمت کشیدی و حسن نیت خودتو نشون دادی :wink:
نماد کاربر
ardavan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 14, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه آگوست 25, 2011 8:54 pm

[quote:3e3abad7c5="ardavan"]مازیار جان در مورد قضیه جیره خوار بعدها شما و سایر دوستانتون هم به صحبت های من رسیدین و پیکانه انتقادات شما هم به سمت همون کسایی رفت که منظور من هم همونا بود. بنده هیچ وقت یه کسانی که دارن به هر نحو برای تیم زحمت می کشن نبود و نیست و شما هم جز کسانی هستی که انصافا برای تیم در جامعه مجازی و حضور در تمرینات و بازی های خارج از استان زحمت کشیدی و حسن نیت خودتو نشون دادی :wink:[/quote:3e3abad7c5]
اردوان جان ما فقط منظورمون به یه نفر بود شما متاسفانه کل کسایی که وسط مینشتند رو جیره خوار میدونستی!!!
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه آگوست 25, 2011 8:56 pm

[quote:1cbdeaa477="ardavan"]مازیار جان در مورد قضیه جیره خوار بعدها شما و سایر دوستانتون هم به صحبت های من رسیدین و پیکانه انتقادات شما هم به سمت همون کسایی رفت که منظور من هم همونا بود. بنده هیچ وقت یه کسانی که دارن به هر نحو برای تیم زحمت می کشن نبود و نیست و شما هم جز کسانی هستی که انصافا برای تیم در جامعه مجازی و حضور در تمرینات و بازی های خارج از استان زحمت کشیدی و حسن نیت خودتو نشون دادی :wink:[/quote:1cbdeaa477]

البته یه مطلب هم من در جوابت بعد از یک ماه تو وبلاگ نوشته بودم ... :lol: :evil:
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط ardavan » پنج شنبه آگوست 25, 2011 9:02 pm

بله مهردادجان یادم هست :!:
نماد کاربر
ardavan
کاربر فعال