حرفای شما تا حدودی درست هست ولی قانع کنند نیست.
دوست عزیز وقتی ما برای مصاحبه دمت اقای دینورزاده رفتیم ایشون گفتند دلیل باختمون به تراکتور فحاشی شما بود!!!!!!!!!!!
شما تمرکز رو از من گرفتید!!!!!!
من نخواستم هیچ وقت چنین حرفی رو بزنم ولی دیگه ناچار شدم.شما که میگی آلوز بد کار میکنه و روی اشتباه اون گل خوردیم باید خدمت عرض کنم که آلوز روی دو تا گل بازی با سایپا و یک گل تراکتور و تعلل روی گل استقلال مقصر بود.پس چرا وقتی به دینورزاده میگیم هوادارا دوس دارن محمدمختاری توی ترکیب قرار بگیره ایشون دست منو میگیره و میگه بشین بازی مختاری رو ببین.بعد یه قسمت میلاد نصرتی جا میمونه میگه مقصر محمد هست میگه اون جا موند میگه ب باید این بیاد پوشش بده پس باید نظیف کار هم میومد اشتباهات آلوز رو پوشش میداد پس باید بذاریمش بیرون تا میلد نصرتی توی ترکیب قرار بگیره!!!واقعا این دو تا حرف رو بهم زد به مربی بودنش شک کردم؟یعنی چی که شما فحش دادید باعث باخت ما شدید.
کی آلوز رو میذاره؟کی آقایی رو میذاره؟که هادی سهرابی رو انداخت بیرون تا مگنو به جاش بازی کنه؟کی مسعود رو میفرستاد دور زمین راه بره تا آلوز بیاد توی تیم؟
دوست عزیز دیروز چطور هوادارا صبرشون سر اومد و مختاری رو بی امان تشویق کردند مطمئنا اگه هادی هم توی تیم بود اون هم تشویق میشد چون وقتی هوادار بازیکنی رو تشویق میکنه مربی خیلی براش سخته بازم اون بازیکن رو روی نیمکت نگه داره به همین دلیل بلافاصله دینورزاده مختاری رو بلند کرد و گفت برو گرم کن در واقع این یه ترفند بود تا ما رو ساکت کنه برای دقایقی!!!!
من نمیگم افشه یا حاجتی از میلاد بهترن.میلاد خیلی خوب بازی میکنه ولی بازیکنی مثل حاجتی خیلی بهتر از ابوذر هست.ابوذر اصلا ما ازش چیزی ندیدیم.
دوست عزیز اگه ما فجر رو بردیم چطور بردیم؟
ما توی این 5 تا بازی 3 گل زدیم که هر 3 گل از روی ضربات شروع مجدد بود که این نشان از چیه؟
نشان از بی برنامه بودن تیم هست!!!!!!!!!!!