توسط miladcivil » پنج شنبه آگوست 25, 2011 1:33 pm
[quote:a86c99b7b7="behnam"][quote:a86c99b7b7="miladcivil"][quote:a86c99b7b7="behnam"]ولی من ممی رو ترجیح میدم شاید به اتحاد رشتو انزلیم کمک کنه[/quote:a86c99b7b7]
شرمنده همه عزیزان بابت حرفی که میخوام بزنم.آقا بهنام گل پسر اونایی که تو ملوان بودن شرفشون از * هم کمتره.مگه همین پژمان نوری * یادتون نیست که تو 90 چه * * *؟یا مثلا نزهتی * که بچه لشت نشاء هست واسه اینکه تو ملوانه تو 90 * * اطراف انزلی،لشت نشاء !؟!؟!؟!؟ پس بی خیال این جماعت * بشو.آخه تو * * هی میگی ممی ممی.اون اگه مربی بود برق شیراز و پیکان و ..... نمینداخت.آقا شرمنده،اعصابم خراب شد[/quote:a86c99b7b7]
مگه من گفتم بیاد که این کارو کنه؟؟؟ اونا که فحش میدن فرهنگشو به رخه ما میکشن حالا ما فحش بدیم با کلاسیم؟؟؟ مگخ تو همین عضدی به اونا فحش نمیدن؟؟؟ بعدش آقا احمد زاده مربیه خوبیه نترسه هیشکی نمیتونه منکر این بشه من به دور از تعصبات نظر میدم و شما تعصبی من میگم تیم با اینمیره بالا اما انگار بعضیا فقط میخوان از انزلی بالا باشیم... حالا مگه این مربی ها که شما میگین همیشه موفق بودن؟؟؟؟ اونا هم همین تیمارو به چنگ دادن مگه یادتون رفته همین فرهاد کاظمی اومد رشت با خودش یه لشکر بازیکن دقوزی آورد؟؟!!! چی کار کرد با تیم؟؟؟ یا نادر دست نشان تو بازیه نساجی داماش چه حرفایی به ما زد ... تو بازی ای که ما 4 تا خوردیم از نساجی کم فحش خوردیم از مازنیها ؟؟؟ یاددتون نیست آقایونه متعصب؟؟؟ حالا بیایم بگیم اوه اونا به ما فحش دادن نه نه از اونا مربی نگیریم روشون زیاد میشه!!!![/quote:a86c99b7b7]
اگه منظورت با منه،من شک ندارم که اگه احمدزاده بیاد آخر 100% ناموفقه و دو سال دیگه میره ملوان و میگه بزرگترین اشتباه عمرم بود.این حرف اگه تعصبه،باشه،بذار تعصبی باشه.هیچکس قرار نیست بره تو عضدی یا سردار فحش بده،اما این با فرهنگی نیست که یه عده بهت فحش بدن و تو نگاشون بکنی.من میگم مربی بمونه چون با تغییر حاشیه بزرگتری ایجاد میشه،هیچ ربطی هم به ملوان نداره،چون داماش قابل مقایسه نیست با ملوان.داماش امسال اومد و باید فقط بمونه،اگه رتبش هرچی بهتر باشه،چه بهتر.ملوان سرباز میگیره،تماشاگرای ملوان حتی بعد گل خوردن تا پایان تیمشونو تشویق میکنن اما اینجا تیم 2-1 جلو هست به جای تشویق همه انگار اومدن سینما،بعد باخت همه میشن کارشناس.ملوان از حق میزبانیش و داوری استفاده میکنه اما تو رشت داور میاد گند میزنه و میره.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط
miladcivil در پنج شنبه آگوست 25, 2011 1:36 pm .