[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - بهترین گزینه مربیگری برای داماش در ادامه چه کسی است؟+نظرسنجی

بهترین گزینه مربیگری برای داماش در ادامه چه کسی است؟+نظرسنجی

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

بهترین گزینه برای هدایت داماش کیست؟

اکبر میثاقیان
8
10%
نادر دست نشان
54
67%
فرهاد کاظمی
4
5%
رسول کربکندی
3
4%
وینگو بگوویچ
1
1%
بلاژوویچ
5
6%
محمد مایلی کهن
3
4%
هادی طباطبایی
3
4%

کل آرا : 81

پستتوسط arash999 » پنج شنبه آگوست 25, 2011 10:52 am

سلام
تواين چند هفته چيز خاصي از داماش نديدم
فقط نيمه دوم با استقلال كمي خوب بودن
به نظر من دست نشان و كاظمي بهترين كزينه هستند
هرچند بعيد ميدونم بتونم مربي گري بكنن چونكه منشوري هستن
عابديني هم بعيد ميدونم اينارو بياره
مربي به سليقه خودش مياره
ولي اين دوتا با اين تيم تورشت كار كردنو محيط رشت و هواداراي با تعصب داماش رو بهتر درك ميكنن
نماد کاربر
arash999
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 21, 2010 12:00 am

پستتوسط amir131 » پنج شنبه آگوست 25, 2011 11:32 am

آبي در هم شكسته/ آيا مربي داماش تغيير مي‌كند؟
شايد علت اصلي بازي داماش اخبار بدي بود كه از مجموعه مديريتي به بيرون درز كرد. به نظر مي‌رسید بازيكنان ديروز امنيت خاطر گذشته را ندارند
سايت گل ـ از شب گذشته فروم‌هاي فوتبال رشت در اختيار هواداران پرتعداد و اينترباز داماش گيلان است.
فوتبالدوستاني كه بعد از بازي خوب تيمشان مقابل تراكتورسازي در رشت انتظار حداقل يك تساوي را مقابل سايپا داشتند. داماش كه درسه هفته گذشته دو شكست در كارنامه داشت بازي‌هاي خوبي را در استقلال و تراكتور انجام داده بود و همين مسأله اميدواركننده بود اما آنچه كه روز گذشته و در بازي مقابل سايپا اتفاق افتاد به هيچ وجه قابل باور نبود.
داماش بعد از موج خبري مربوط به تغيير و تحولات سطوح باشگاه تيمي كم رمق و در هم شكسته بود كه از همان لحظه اول وقتي كه بازيكنان تيم براي عكس تيمي كنار هم ايستادند مشخص بود كه امروز آبي از اين جمع گرم نخواهد شد. بازيكنان داماش ديروز ضعيف‌ترين بازي فصل خود را به نمايش گذاشتند و مغلوب سايپايي شدند كه خود تيم چندان يك دست و فوق‌العاده‌اي نبود اما مي‌توانست بيش از 3 گل به داماش بزند.
اين شكست در حالي براي داماشي‌ها حادث شد كه آنها ميلاد زنيدپور و محمد غلامي و همين‌طور مهدي مهدوي‌كيا را در اختيار نداشتند دو ستاره پرسروصدا و گرانقيمتي كه قاعدتا براي كسب نتايج خوب در داماش به اين تيم آمده‌اند. در حال حاضر مهمترين سوژه در رشت بحث اخراج يا ابقاي مهدي دينورزاده سرمربي اين تيم است. مربي محجوب و كم حاشيه‌اي كه از ابتدا نيز به نظر مرد ايده‌آل داماش نبود.
او كه ديروز خيلي ساده درباره اخراجش صحبت كرد. از هواداران خواست شكست را فراموش كنند چون تيم دوباره به شرايط خوب برمي‌گردد. دينورزاده همچنين در پاسخ به شايعه انتخاب مهدي مهدوي‌كيا به عنوان سرمربي گفت:«هر آمدني رفتني دارد و هر اتفاقي ممكن است.»
در شب گذشته سايت هوداران داماش چند اسم ايراني و خارجي را براي جانشيني دينورزاده معرفي كرده كه نادر دست‌نشان بيشترين رأي را در بين سايرين دارد. البته او گزينه‌اي نيست كه مدنظر امير عابديني باشد.
رادنی دیدار
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه آگوست 25, 2011 11:32 am

[quote:7faf6aea0b="only_abarar"]ما داریم همین طوریت تو جدول سقوط میکنیم و انزلیچا هم تو بازی با ذوب اهن طبق رویه همیشگیشون بعد از زدن هر گل همگی با هم شعار میدادن ابرار ابرار........... نه اینکه یه عده معدودا نه تقریبا 95% که صداش هم از تو تی وی ماملا به گوش میرشید بعد جالب اینجاست که بعضی از دوستان اولویتشون برای انتخاب مربی اینه که بین رشت و انزلی مربی اتحاد ایجاد کنه.واقعا مسخره تر از این نمیشه.اونا به ما فحش میدن اینا میگن مربی بیاریم اتحاد ایجاد کنه در حال که اولویت برای انتخاب مربی اینه که تیم رو از این شرایط بحرانی بیرون بیاره.
فکر کنم مزخرف ترین و مسخره ترین چیز بین انزلیچیا این باشه که وقتی تیمشون رفت تو بحران و دنبال مربین بگن که باید مربی بیاریم که بین ما و رشتی ها اتحاد ایجاد کنه!!!!!!!!بعد بیدین امی زاکان چی گیدی!!!!!!!!!!!!!![/quote:7faf6aea0b]
واقعا" اکثر حرفای این دوستمون درسته.ترتیب ملوان و آبای ها رو تو زمین میدیم و نگران اون نیستم.من نگران این چند دستگی بین هواداران هستم.یه نگاهی به جدول بندازین،اوضاع بد هست اما بحرانی نیست و با مدیریت کردن جریان به راحتی میشه جمعش کرد.تو رو خدا انقدر حرف از این و اون نزنید چون اگه تصمیم بر تغییر کادر باشه،عابدینی از ما بیشتر تو فوتبال بوده و دلش برای این همه پول هم بیشتر از ما میسوزه.یادمون نره وظیفه ما تشویق و حمایت هست.اگه تیم ببره که برده،حمایت واسه روزای سخته.مثلا تو بازی تراکتور اومدم خونه تا دو روز صدام گرفته بود،اما انسانهای بی.... پیشم بودن(پشت دروازه)که حتی دست هم نمیزدن،بعد گل سومی که خوردیم اگه همه جانبه حمایت میکردیم،احتمال تغییر نتیجه زیاد بود.این افرادیکه هستن تو لیست شایستگی و شخصیت داماش رو ندارن.جز کاظمی و دست نشان.نادر هم با کارای زشتش در بازی داماش با نساجی محبوبیتش حد اقل نزد من از بین رفت.کاظمی هم با پیکان قرارداد داره.انشاء الله اوضاع خوب میشه،انقدر افکار بد به اذهانتون راه ندید و یادتون باشه،نه اینتر نه میلان فقط داماش گیلان و یا داماش شهر باران داماش شهر باران داماش شهر باران داماش شهر باران ........
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه آگوست 25, 2011 11:38 am

[quote:6dffd38fa9="behnam"]ولی من ممی رو ترجیح میدم شاید به اتحاد رشتو انزلیم کمک کنه[/quote:6dffd38fa9]
شرمنده همه عزیزان بابت حرفی که میخوام بزنم.آقا بهنام گل پسر اونایی که تو ملوان بودن شرفشون از * هم کمتره.مگه همین پژمان نوری * یادتون نیست که تو 90 چه * * *؟یا مثلا نزهتی * که بچه لشت نشاء هست واسه اینکه تو ملوانه تو 90 * * اطراف انزلی،لشت نشاء !؟!؟!؟!؟ پس بی خیال این جماعت * بشو.آخه تو * * هی میگی ممی ممی.اون اگه مربی بود برق شیراز و پیکان و ..... نمینداخت.آقا شرمنده،اعصابم خراب شد
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه آگوست 25, 2011 11:46 am

[quote:2ba54c35ad="sepidrod"][quote:2ba54c35ad="pedram_1367"]بابا این چه حرفیه شماها میزنین !!! ما طرفدار داماش هستیم یا بردهاش ؟؟ ما اگه واقعا این تیمو دوست داریم باید پای نتایجش هم بشینیم در ضمن حالا که تیم ما بهترین فوتبال تو ایران رو داره بازی میکنه و بهترین پاسکاری ها و کارهای ترکیبی رو داره ... ما سه تا باخت آوردیم که دوتاش الکی بود استقلال که هیچی و خدا تیر دروازه رو براشون نگه داره ، تراکتور هم که تا دقیقه 80 جلو بودیم و همه دیدیم چیکار کردند با اون داوری ، سایپا رو هم ندیدم ولی معلومه بعد اینکه گل خوردن جلو اومدن و گلهای بعدی رو خوردن ... در مورد دینورزاده هم باید بگم بهترین مربی از نظر دانش و فهم تو ایرانه و خوب میدونه با بازیکنانی که سرکشی یا بد بازی میکنن چجوری رفتار کنه از لحاظ مدیریت هم که عابدینی پدر همه رو در میاره و از لحاظ بازیکن هم درست یارگیری شده به جز آقایی که من مخالفش بودم . ما یکی از تیمهایی هستیم که نصف تیم بومی هستند و این باعث افتخار ماهست که بازیکنان خودمون دارن بهترین بازی ها رو انجام می دن ... این تیم امسال نتایج بهتر هم میگیره و ما باید حمایت کنیم نه باعث جو دادن الکی ... درباره این نظر سنجی هم که گذاشتین تورو خدا یکم بیشتر به این اسامی دقت کنین شاید فقط توشون یه نادر دست نشان در حد داماش باشه بقیه که ول معطلند !!! نه اینتر نه میلان ، فقط داماش گیلان[/quote:2ba54c35ad]

به نظر من که اینطور که شما میگی اصلا نیست کجا داماش داره بهترین فوتبال را می کنه داماش فقط یه بازی خوب بازی کرد اونم بازی با استقلال بود که دلیلش هم مشخص بود تیم یک بر صفر عقب بود استقلال هم اول فصل بود عقب کشید همچنین استقلال چند بازیکن اصلیش را نداشت و بازیکنان داماش هم دوست داشتن خودشان را اثبات کنند تیم خوب بازی کرد ولی بازم همون بازی را باخت سایر بازی ها خیلی ضعیف بود و اگر تیم بهترین بازی پیشکش بازی متوسطس می کرد الان می بایست 8 امتیاز می داشت اون یه برد مقابل فجر هم که شانسی بود
واقعیت این که تیم احتیاح به یک مربی کار بلد داره[/quote:2ba54c35ad]
دوست عزیزم متاسفانه منم با نظر شما مخالفم.مگه همون استقلال هفته پیش مقاومتو 2 تا نزد؟آیا توپ به تیر استقلال خورد؟چطور باخت تیم که به خاطره اشتباه فردی حاصل بشه جز ضعف مربی حساب میشه اما برد یا بازی خوب تیم که سبب بازی خوب بازیکنا باشه به پای مربی نیست؟ بازی تراکتور انصافا" بد بود؟80 دقیقه جلو بودیم،حالا اگه داور پنالتی رو عسگری رو میگرفت،ما دو تا جلو میوفتادیم،چنین نتیجه ای حاصل میشد؟من نمیگم دینورزاده خوبه،عالیه،اما انصاف نیست هر چیزی پیش میاد بندازیم گردن اون آدم با شخصیت.مگه یادمون رفته پارسال چطور خوب تیمو آورد بالا ؟دو سال قبل به اصطلاح فیروز کریمی بزرگ مربی بود که اون گندها رو زد.پس دلیلی برای نا آوردن از ممی و صمد و شاغلام و اکبر اوتی و ...... نیست.با این هواداران حتما داماش موفق میشه.شک نکنید.ما نباید حمایت رو از یاد ببریم.
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه آگوست 25, 2011 11:51 am

کاربر 0131 که انگار کلکسیونی از فحاشی رو آماده سازی کرده بود تا توی پست های مختلف بذاره تا اطلاع ثانوی معلق شد.
دوستان لطف کنند و بدور از کلمات رکیک و یا توهین آمیز هر مطلبی رو که دارند عنوان کنند... متاسفانه بعضی از کلمات انگار تبدیل به عادت شده...
اگر بعضی از دوستان بخوان ادامه بدن مجبور میشیم به خاطر خارج نشدن اینجا از حالت عادی چند نفری رو معلق کنیم.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط behnam » پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:14 pm

[quote:23bf45cb17="miladcivil"][quote:23bf45cb17="behnam"]ولی من ممی رو ترجیح میدم شاید به اتحاد رشتو انزلیم کمک کنه[/quote:23bf45cb17]
شرمنده همه عزیزان بابت حرفی که میخوام بزنم.آقا بهنام گل پسر اونایی که تو ملوان بودن شرفشون از * هم کمتره.مگه همین پژمان نوری * یادتون نیست که تو 90 چه * * *؟یا مثلا نزهتی * که بچه لشت نشاء هست واسه اینکه تو ملوانه تو 90 * * اطراف انزلی،لشت نشاء !؟!؟!؟!؟ پس بی خیال این جماعت * بشو.آخه تو * * هی میگی ممی ممی.اون اگه مربی بود برق شیراز و پیکان و ..... نمینداخت.آقا شرمنده،اعصابم خراب شد[/quote:23bf45cb17]

مگه من گفتم بیاد که این کارو کنه؟؟؟ اونا که فحش میدن فرهنگشو به رخه ما میکشن حالا ما فحش بدیم با کلاسیم؟؟؟ مگخ تو همین عضدی به اونا فحش نمیدن؟؟؟ بعدش آقا احمد زاده مربیه خوبیه نترسه هیشکی نمیتونه منکر این بشه من به دور از تعصبات نظر میدم و شما تعصبی من میگم تیم با اینمیره بالا اما انگار بعضیا فقط میخوان از انزلی بالا باشیم... حالا مگه این مربی ها که شما میگین همیشه موفق بودن؟؟؟؟ اونا هم همین تیمارو به چنگ دادن مگه یادتون رفته همین فرهاد کاظمی اومد رشت با خودش یه لشکر بازیکن دقوزی آورد؟؟!!! چی کار کرد با تیم؟؟؟ یا نادر دست نشان تو بازیه نساجی داماش چه حرفایی به ما زد ... تو بازی ای که ما 4 تا خوردیم از نساجی کم فحش خوردیم از مازنیها ؟؟؟ یاددتون نیست آقایونه متعصب؟؟؟ حالا بیایم بگیم اوه اونا به ما فحش دادن نه نه از اونا مربی نگیریم روشون زیاد میشه!!!!
نماد کاربر
behnam
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 15, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه آگوست 25, 2011 1:07 pm

اول مصطفي دنيزلي بعد نادر امپراطور
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه آگوست 25, 2011 1:08 pm

ولي احمد زاده هم بد نيستا
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط behnamy » پنج شنبه آگوست 25, 2011 1:27 pm

احمدزاده ممكنه مربي بدي نباشه ولي اينكه الان بخوايم به عنوان سرمربي داماش انتخابش كنيم خيلي ريسك محسوب ميشه چون تو اين يكي دو تا تيم آخرش اصلا خوب نتيجه نگرفته و به نظر من نبايد روي تيمي با اينهمه هوادار ريسك كرد ...

يه مربي اي بايد باشه كه قبلا امتحان پس داده بشه ... اشتباه استيل آذين رو نبايد ما تكرار كنيم.
نماد کاربر
behnamy
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه آگوست 25, 2011 1:33 pm

[quote:a86c99b7b7="behnam"][quote:a86c99b7b7="miladcivil"][quote:a86c99b7b7="behnam"]ولی من ممی رو ترجیح میدم شاید به اتحاد رشتو انزلیم کمک کنه[/quote:a86c99b7b7]
شرمنده همه عزیزان بابت حرفی که میخوام بزنم.آقا بهنام گل پسر اونایی که تو ملوان بودن شرفشون از * هم کمتره.مگه همین پژمان نوری * یادتون نیست که تو 90 چه * * *؟یا مثلا نزهتی * که بچه لشت نشاء هست واسه اینکه تو ملوانه تو 90 * * اطراف انزلی،لشت نشاء !؟!؟!؟!؟ پس بی خیال این جماعت * بشو.آخه تو * * هی میگی ممی ممی.اون اگه مربی بود برق شیراز و پیکان و ..... نمینداخت.آقا شرمنده،اعصابم خراب شد[/quote:a86c99b7b7]

مگه من گفتم بیاد که این کارو کنه؟؟؟ اونا که فحش میدن فرهنگشو به رخه ما میکشن حالا ما فحش بدیم با کلاسیم؟؟؟ مگخ تو همین عضدی به اونا فحش نمیدن؟؟؟ بعدش آقا احمد زاده مربیه خوبیه نترسه هیشکی نمیتونه منکر این بشه من به دور از تعصبات نظر میدم و شما تعصبی من میگم تیم با اینمیره بالا اما انگار بعضیا فقط میخوان از انزلی بالا باشیم... حالا مگه این مربی ها که شما میگین همیشه موفق بودن؟؟؟؟ اونا هم همین تیمارو به چنگ دادن مگه یادتون رفته همین فرهاد کاظمی اومد رشت با خودش یه لشکر بازیکن دقوزی آورد؟؟!!! چی کار کرد با تیم؟؟؟ یا نادر دست نشان تو بازیه نساجی داماش چه حرفایی به ما زد ... تو بازی ای که ما 4 تا خوردیم از نساجی کم فحش خوردیم از مازنیها ؟؟؟ یاددتون نیست آقایونه متعصب؟؟؟ حالا بیایم بگیم اوه اونا به ما فحش دادن نه نه از اونا مربی نگیریم روشون زیاد میشه!!!![/quote:a86c99b7b7]
اگه منظورت با منه،من شک ندارم که اگه احمدزاده بیاد آخر 100% ناموفقه و دو سال دیگه میره ملوان و میگه بزرگترین اشتباه عمرم بود.این حرف اگه تعصبه،باشه،بذار تعصبی باشه.هیچکس قرار نیست بره تو عضدی یا سردار فحش بده،اما این با فرهنگی نیست که یه عده بهت فحش بدن و تو نگاشون بکنی.من میگم مربی بمونه چون با تغییر حاشیه بزرگتری ایجاد میشه،هیچ ربطی هم به ملوان نداره،چون داماش قابل مقایسه نیست با ملوان.داماش امسال اومد و باید فقط بمونه،اگه رتبش هرچی بهتر باشه،چه بهتر.ملوان سرباز میگیره،تماشاگرای ملوان حتی بعد گل خوردن تا پایان تیمشونو تشویق میکنن اما اینجا تیم 2-1 جلو هست به جای تشویق همه انگار اومدن سینما،بعد باخت همه میشن کارشناس.ملوان از حق میزبانیش و داوری استفاده میکنه اما تو رشت داور میاد گند میزنه و میره.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط miladcivil در پنج شنبه آگوست 25, 2011 1:36 pm .
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط damash_city » پنج شنبه آگوست 25, 2011 1:34 pm

رشت از انزلی مربی بگیره /15/
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط damash_city » پنج شنبه آگوست 25, 2011 1:37 pm

[b:e1baa4754d]اسامی سرمربیان گیلانی
بهمن صالح نیا،
محمد احمدزاده،
فرهاد پورغلامی،
اردشیر پورنعمت، افشین ناظمی ثابت
، مجید جهانپور،
فرهاد حسین‌پور
، محمدرسول
حقدوست،
محمود پیشگاهادیان،
منوچهر درجزی،
نادر عزت الهی
و نصرت ایراندوست (
[/b:e1baa4754d]
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط ardalan_rashti » پنج شنبه آگوست 25, 2011 1:37 pm

به نظر من مربي بايد كسي باشه كه با تيم بدون مهره نتيجه بگيره.داماش كه اين همه مهره داره دينور زاده چي كار كرد.قلعه نويي رو نديد مگه دو سال با سپاهان كه او همه مهره داشت قهرمان شد .پس تصميم ميگيريم كه دينور زاده مشكل داره .به خدا يه مربي كار كشته بياريم جواب ميده.من تو نظر سنجي نادر رو انتخاب كردم اما به نظر من هيج كدوم از اين گزينه ها به درد تيم نميخوره. /8/
نماد کاربر
ardalan_rashti
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_city » پنج شنبه آگوست 25, 2011 1:40 pm

افشین ناظمی تیم توی لیگ میتونه نگه داره
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط damash_city در پنج شنبه آگوست 25, 2011 1:42 pm .
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان