مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط amir131 » چهارشنبه آگوست 24, 2011 9:10 pm
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، مجيد صالح پس از پيروزي 3 بر صفر سايپا برابر داماش گيلان عنوان كرد: مصدوميت حسين آشنا در ابتداي بازي در روحيه من بسيار تأثير گذاشت و بازيكنان نيز بسيار ناراحت شدند. آشنا با من تماس گرفت و در حالي كه گريه ميكرد آرزو داشت تيم در اين ديدار به پيروزي دست يابد. به هر حال من به بازيكنان گوشزد كردم كه اين موضوع را در نظر نگيرند و آشنا سلامت خود را بازيافته است.
وي در مورد اين بازي خاطرنشان كرد: در اين ديدار با تغيير سيستمي كه داديم توانستيم نسبت به گذشته بهتر بازي كنيم و مهمترين اتفاقي كه در اين ديدار رخ داد اين بود كه گلي دريافت نكرديم.
صالح يادآور شد: از نتيجه به دست آمده راضي هستم اما از اين كه نتوانستيم گلهاي بيشتري به ثمر برسانيم رضايت ندارم. ما در اين مسابقه موقعيتهاي زيادي را به وجود آورديم كه متأسفانه نتوانستيم به گلهاي بيشتري دست يابيم.
وي افزود: تيم داماش بازيكنان خوبي دارد و مطمئنم كه در بازيهاي آينده ميتواند نتايج بهتري كسب كند.
صالح در مورد شرايط تيم ملي حاضر به اظهارنظر نشد.
[b]
[align=center][/align]
-

amir131
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am
-
توسط amir131 » چهارشنبه آگوست 24, 2011 9:51 pm
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، مهدي دينورزاده پس از شكست 3 بر صفر داماش برابر سايپا عنوان كرد: اگر بازيكنان بخواهند تيم در ليگ برتر باقي بماند بايد اين شكست را فراموش كنند. اتفاق خاصي رخ نداده و ميتوانيم هرچه زودتر به رقابتها بازگرديم.
وي در مورد اينكه گفته ميشود مهدي مهدويكيا قصد دارد جايش را روي نيمكت بگيرد، خاطرنشان كرد: ما يك روز ميآييم و روزي هم خواهيم رفت. آمدهايم كه برويم. ما اصلاً در اين ديدار خوب بازي نكرديم و تعجب كردم آنچه تصور كردم رخ نداد. بازيكنان ما زماني كه توپ را از دست ميدادند برنميگشتند و اين طبيعي بود كه بازي را واگذار كنيم.
وي افزود: تعويضهاي خود را انجام دادم و نميتوانستيم كاري انجام دهيم. بازيكنان نيز عملكرد هميشگي را نداشتند.
سرمربي داماش درباره اينكه تيمش ستارههاي زيادي دارد، خاطرنشان كرد: من نگفته بودم ما ستاره داريم بلكه اين خبرنگاران بودند كه اين صفت را روي تيم ما گذاشتند و مطمئن هستم كه داماش در ليگ برتر خواهد ماند؛ چه من باشم و چه نباشم.
عجب رویی داره لش ببر مثل ادم خودت استعفا بده
[align=center][/align]
-

amir131
- کاربر ویژه
.png)
-
-
توسط milad1987 » چهارشنبه آگوست 24, 2011 10:00 pm
این چه مصاحبه ای هست این کرده چقدر رو داره واقعا دینورزاده این مصاحبه رو کرده داره از الان موندن نموندن و مطرح میکنه * * * * * * استعفام نداد که دست تیم باز باشه ولی عابدینی باید حتما یه فکری کنه چون الان بهترین فرصت لیگ 2 هفته تعطیل میشه میتونه یه سرو سامانی بده به تیم
داماش تي نام قربان
-

milad1987
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am
توسط amir131 » چهارشنبه آگوست 24, 2011 10:00 pm
به گزارش خبرنگار ورزشي ايرنا ، ' جونيور آلوز و باتيستا داسيلوا ' دو بازيكن برزيلي داماش چهارشنبه شب بدون مترجم در كنار خيابان ايستاده بودند تا با يك خودرو به تهران منتقل شوند.
آلوز مدافع تيم داماش به خبرنگار ايرنا گفت: نمي دانيم چه كار كنيم ، تيم با اتوبوس به رشت مي رفت و ما مي خواستيم به تهران برويم ، اما ماشين گير نمي آوريم.
تيم فوتبال داماش گيلان شامگاه چهارشنبه در هفته پنجم ليگ يازدهم جام خليج فارس با سه گل مغلوب سايپاي البرز شد
[align=center][/align]
-

amir131
- کاربر ویژه
.png)
-
-
توسط milad1987 » چهارشنبه آگوست 24, 2011 10:06 pm
[quote:128779c580="amir131"]به گزارش خبرنگار ورزشي ايرنا ، ' جونيور آلوز و باتيستا داسيلوا ' دو بازيكن برزيلي داماش چهارشنبه شب بدون مترجم در كنار خيابان ايستاده بودند تا با يك خودرو به تهران منتقل شوند.
آلوز مدافع تيم داماش به خبرنگار ايرنا گفت: نمي دانيم چه كار كنيم ، تيم با اتوبوس به رشت مي رفت و ما مي خواستيم به تهران برويم ، اما ماشين گير نمي آوريم.
تيم فوتبال داماش گيلان شامگاه چهارشنبه در هفته پنجم ليگ يازدهم جام خليج فارس با سه گل مغلوب سايپاي البرز شد[/quote:128779c580]
دست گلشون درد نکنه که بفکر همچی هستن
-

milad1987
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am
توسط nima_beckham » چهارشنبه آگوست 24, 2011 10:53 pm
[align=center][/align]
-

nima_beckham
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am
-
توسط nima_beckham » پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:01 am
[quote:fd022b890e="amir131"]به گزارش خبرنگار ورزشي ايرنا ، ' جونيور آلوز و باتيستا داسيلوا ' دو بازيكن برزيلي داماش چهارشنبه شب بدون مترجم در كنار خيابان ايستاده بودند تا با يك خودرو به تهران منتقل شوند.
تيم فوتبال داماش گيلان شامگاه چهارشنبه در هفته پنجم ليگ يازدهم جام خليج فارس با سه گل مغلوب سايپاي البرز شد[/quote:fd022b890e]
اینا دارن میرن تهران گردش کنن بعد از باخت ! همینه میگن بازیکن خارجی بی غیرته ! اصلا فک نکنم باخت واسشون مهم باشه!
-

nima_beckham
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am
-
توسط imancefa » پنج شنبه آگوست 25, 2011 6:56 am
این نمیخواد شاخو بکشه؟عجب سیریشیه.اول فصل میگفت وسطای جدولو میخوایم الان میگه فقط میخوایم تو لیگ بمونیم.حرفاش حالمو بهم میزنه
-

imancefa
- کاربر نسبتا فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه آگوست 20, 2011 12:00 am
توسط civilboy » پنج شنبه آگوست 25, 2011 8:32 am
'' جونيور آلوز و لوپز '' دو بازيکن برزيلي داماش چهارشنبه شب بدون مترجم در کنار خيابان ايستاده بودند تا با يک خودرو به تهران منتقل شوند.
آلوز مدافع تيم داماش به خبرنگار ايرنا گفت: نمي دانيم چه کار کنيم ، تيم با اتوبوس به رشت مي رفت و ما مي خواستيم به تهران برويم ، اما ماشين گير نمي آوريم.
تيم فوتبال داماش گيلان شامگاه چهارشنبه در هفته پنجم ليگ يازدهم جام خليج فارس با سه گل مغلوب سايپاي البرز شد.
...Thanks God
-

civilboy
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان