پس در یه کلمه خواهرخواندگی و برادر خواندگی همه و همه یعنی کشک[b][/quote:b16228f147]
کشک کشکم که نیست.مثلا این قراردادیو که سعید میگه با آستاراخان داریم منعقد میکنیم رو استاندار داره حمایت میکنه و این کار رو انجام میده.یه قراردادش بازیهای دوستانه تیمهای ورزشیه.آستاراخان از تجربیات فوتبالی و یه سری دیگه از ورزشهای ما دوست داره استفاده کنه.تو این قرارداد قراره آستاراخان محصولات کشاورزی ما رو بخره که فکر کنم چای و برنج بود.کلا از هیچی بهتره اگه زبان گیلکی کرسی داشت تو دانشگاه ها خیلی راحت از گیلان میشد به این نوع مناطق که فدرالین تو انزلیچی دانشجو و حتی نیروی کار اعزام کرد.متاسفانه ما تو گیلان از ظرفیت همسایه های شمالیمون از جمله ایالت های انزلیچی مثل آستاراخان و داغستان و ... بخوبی استفاده نمیکنیم[/quote:b16228f147]
پس من تو این مورد به طور کل درست گفتم که یه مزایا و تفاهماتی بین دو شهر بوجود میاد و شما جزئی تر جواب رو دادین.
ولی یکی بگه یعنی چی که خواهر خوانده یا برادر خوانده... منظورم اینه که چر مثلا رشت برادرخوانده مثلا انزلیچی نشده و اصلا چرا تو بعضی جاها از کلمه خواهر خوانده استفاده میشه و
تو بعضی جاها برادر خوانده؟ کسی این رو نمیدونه؟