توسط onlyrasht » چهارشنبه آگوست 24, 2011 3:32 pm
[color=indigo:0d3c198707]ملو:مورینیو بهترین مربی دنیاست/ دوست دارم به رئال بروم
ستاره برزیلی امشب در دیداری دوستانه مقابل رئال مادرید قرار می گیرد و در صحبتهایی به تمجید از تیم حریف و مربی پرتغالی اش پرداخته
سایت گل- فلیپه ملو ستاره برزیلی باشگاه گالاتاسرای در صحبتهایی به تمجید از رئال مادرید پرداخته و اعلام کرده که ژوزه مورینیو بهترین مربی دنیاست
ستاره سابق آلمریا امشب در حالی دراسپانیا به میدان می رود که در بازار تابستانی به گالاتاسرای پیوسته. ملو در گفت و گو با روزنامه آ.اس گفت:« مورینیو بهترین مربی دنیاست.من همیشه این را گفته ام. رویای من این است که در آینده با او کار کنم ولی در حال حاضر در گالاتاسرای واقعا خوشحالم و برروی عملکردم دراین تیم تمرکز کرده ام. امیدوارم که بتوانم با گالاتاسرای به پیروزی برسم و بعد در مادرید مورینیو بدرخشم.»
آقای خاص این روزها به دلیل رفتارهایش در جریان دیدار سوپرکاپ اسپانیا به شدت مورد انتقاد قرار گرفته ولی ملوی 28 ساله به دفاع از رفتارهای مورینیو برخاسته:« من مثل مورینیو هستم.من انسانی با شخصیت قوی هستم که شکست را دوست ندارم. این مسائل در دنیای فوتبال عادی است. اگر در فوتبال، اینها را دوست نداری، بهتر است وقتت را با بازی تنیس پر کنی.»
ملو در بخش پایانی صحبتهایش درمورد نیمار که این روزها مورد توجه رئال است صحبت کرد و گفت:« نیمار بازیکن بزرگی است. امیدوارم که او بتواند به رئال بپیوندد و کارهای بزرگی دراین تیم انام دهد. او می تواند مبدل به بهترین بازیکن دنیا شود و پیوستن به رئال مادرید، می تواند گام مهمی برای رسیدن او به این هدف باشد.»[/color:0d3c198707]
شهر باران های نقره ای
سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی
ابشک سسک فابرگاس