'''مجيد صالح'''' روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: در ليگ برتر فوتبال مربياني که اخلاق مدار هستند و توجهي به مسايل حاشيه اي ندارند متضرر مي شوند و سرشان کلاه مي رود.
وي اظهار داشت: اعتقاد دارم داور به جاي استفاده زياد از کارت هاي خود مي تواند بازي را مديريت کند ، در ديدارهاي اخير از داوري متضرر شديم چرا که اعتراضي نمي کنيم و اصول را بر مبناي اخلاق گذاشته ايم.
صالح در مورد ديدار فردا مقابل داماش گيلان گفت: بازي سختي خواهيم داشت، در مقابل مربي قرار خواهم گرفت که براي اولين بار من را در رده نوجوانان و جوانان باشگاهي بازي داد.
وي ادامه داد: دو تيم بازيکنان تاکتيک پذيري دارند و اميدوارم بتوانم در مقابل استاد خودم نتيجه خوبي کسب کنم ، بايد نشان دهم شاگرد خوبي بوده ام.
صالح يادآور شد: در ليگ يازدهم و با توجه به نزديکي تيم ها ديگر بازي داخل خانه و خارج خانه نداريم ، داماش در شيراز فجر را مي برد و ذوب آهن در کرج ما را شکست مي دهد.
وي در بخش ديگري هم گفت: اعتقاد دارم سقف قرارداد باعث پراکنده شدن بازيکنان در همه تيم ها شده است ، در ديدار فردا هر تيمي که از موقعيت ها بهتر استفاده کند پيروز خواهد شد.