مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط reza-malavanfc » سه شنبه آگوست 23, 2011 1:15 pm
[quote:944a4d8da1="Soheil_Rashti"]به نظر من مشكل اينه كه شماها فكر ميكنيد كه فقط خودتون از مسائل پشت پرده خبر دارين و ميخواين ما رو از اين مسائل آگاه كنين در صورتي كه اينجوري نيست. ببين دوست انزليچي من الان بالاي 90% مردم از صحبت هايي كه شما ميكنيد آگاهند ولي هر سخن جايي داره. الان تو انتظار داري مثلا ما با اينكه ميدونيم چيكار كنيم؟؟؟ جلوي باشگاه تحصن كنيم كه چرا داريد تو استان ما سرمايه گذاري ميكنيد؟؟؟!!! مگه ميشه؟؟؟ اونا تو اين شهر سرمايه شونو گذاشتن. هر چي باشه اون قسمتي كه مربوط به ما هست همين فوتباله كه آقاي عابديني داره هدايتش ميكنه و ربطي به قضاياي ديگه نداره.
اگه قرار باشه كه بازرسي بشه مطمئن باش پاي خيليا تو خيلي چيزا گيره. و اين فقط مختص به ايران نيست. مگه همين سيلويو برلوسكوني نيست كه صاحب ميلانه؟ هر ماه داره گند فسادهاي مالي و اخلاقيش در مياد ولي مگه اينا به تيم ميلان ضربه زده؟؟؟معلومه كه نه. پس سعي كنيم مسائلو با هم قاطي نكنيم.[/quote:944a4d8da1]
موضوع تایپیک رو بخون ، متوجه بحث من میشی ، حرف من درباره واقعیت داشتن کلمه باشگاه خصوصی بود ، که با همه کامنت هایی که دادید مشخص شد حرف من درسته
-
reza-malavanfc
- کاربر نسبتا فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am
توسط abarar1989 » سه شنبه آگوست 23, 2011 1:16 pm
باید واسه مردم رشت خرج شه نهواسه فوتبال.الان سیستان بلوچستان که تیم نداره پولش باید واسه استقلال خرج شه مثلا؟!!!
فوتبال رفاه مردم نیست.
بیت المال باید واسه رفاه مردم خرج شه.مثل پل،راه و...
نه اینکه کل رامدش تو جیبه یه عده ای خاص بره.
از20ملیاردی که استقلال به 20،30تا بازیکن ومربی میخورونه کجاش واسه مردم تهران خرج میشه؟
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am
توسط Soheil_Rashti » سه شنبه آگوست 23, 2011 1:18 pm
[quote:5a5b68abb6="reza-malavanfc"][quote:5a5b68abb6="Soheil_Rashti"]به نظر من مشكل اينه كه شماها فكر ميكنيد كه فقط خودتون از مسائل پشت پرده خبر دارين و ميخواين ما رو از اين مسائل آگاه كنين در صورتي كه اينجوري نيست. ببين دوست انزليچي من الان بالاي 90% مردم از صحبت هايي كه شما ميكنيد آگاهند ولي هر سخن جايي داره. الان تو انتظار داري مثلا ما با اينكه ميدونيم چيكار كنيم؟؟؟ جلوي باشگاه تحصن كنيم كه چرا داريد تو استان ما سرمايه گذاري ميكنيد؟؟؟!!! مگه ميشه؟؟؟ اونا تو اين شهر سرمايه شونو گذاشتن. هر چي باشه اون قسمتي كه مربوط به ما هست همين فوتباله كه آقاي عابديني داره هدايتش ميكنه و ربطي به قضاياي ديگه نداره.
اگه قرار باشه كه بازرسي بشه مطمئن باش پاي خيليا تو خيلي چيزا گيره. و اين فقط مختص به ايران نيست. مگه همين سيلويو برلوسكوني نيست كه صاحب ميلانه؟ هر ماه داره گند فسادهاي مالي و اخلاقيش در مياد ولي مگه اينا به تيم ميلان ضربه زده؟؟؟معلومه كه نه. پس سعي كنيم مسائلو با هم قاطي نكنيم.[/quote:5a5b68abb6]
موضوع تایپیک رو بخون ، متوجه بحث من میشی ، حرف من درباره واقعیت داشتن کلمه باشگاه خصوصی بود ، که با همه کامنت هایی که دادید مشخص شد حرف من درسته[/quote:5a5b68abb6]
داداش فقط موضوع تاپيكت اون بود ولي حرفايي كه خودت پيش كشيدي چيز ديگه اي بود. باور كن داري مسائلو با هم قاطي ميكني.
-

Soheil_Rashti
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am
توسط MEHRDAD » سه شنبه آگوست 23, 2011 1:19 pm
[quote:4319090b9b="reza-malavanfc"][quote:4319090b9b="Soheil_Rashti"]به نظر من مشكل اينه كه شماها فكر ميكنيد كه فقط خودتون از مسائل پشت پرده خبر دارين و ميخواين ما رو از اين مسائل آگاه كنين در صورتي كه اينجوري نيست. ببين دوست انزليچي من الان بالاي 90% مردم از صحبت هايي كه شما ميكنيد آگاهند ولي هر سخن جايي داره. الان تو انتظار داري مثلا ما با اينكه ميدونيم چيكار كنيم؟؟؟ جلوي باشگاه تحصن كنيم كه چرا داريد تو استان ما سرمايه گذاري ميكنيد؟؟؟!!! مگه ميشه؟؟؟ اونا تو اين شهر سرمايه شونو گذاشتن. هر چي باشه اون قسمتي كه مربوط به ما هست همين فوتباله كه آقاي عابديني داره هدايتش ميكنه و ربطي به قضاياي ديگه نداره.
اگه قرار باشه كه بازرسي بشه مطمئن باش پاي خيليا تو خيلي چيزا گيره. و اين فقط مختص به ايران نيست. مگه همين سيلويو برلوسكوني نيست كه صاحب ميلانه؟ هر ماه داره گند فسادهاي مالي و اخلاقيش در مياد ولي مگه اينا به تيم ميلان ضربه زده؟؟؟معلومه كه نه. پس سعي كنيم مسائلو با هم قاطي نكنيم.[/quote:4319090b9b]
موضوع تایپیک رو بخون ، متوجه بحث من میشی ، حرف من درباره واقعیت داشتن کلمه باشگاه خصوصی بود ، که با همه کامنت هایی که دادید مشخص شد حرف من درسته[/quote:4319090b9b]
نخیر..من فکر نکنم شما اصلا راجع به بحث و سوال نظر داده باشی.. شما بحث های اجتماعی رو مطرح کردی که ممکنه خیلی از قسمت هاش درست باشه یا نادرست. باشگاه خصوصیه...من حرف شما رو تائید نمیکنم اما گیریم که حرف شما درست که آقا از این راه در اومده یا از اون راه در اومده و در نیومده ولی این چه دخلی به خصوصی بودن باشگاه داره؟!
-

MEHRDAD
- مدیر سایت

-
- تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am
-
توسط reza-malavanfc » سه شنبه آگوست 23, 2011 1:20 pm
[quote:348e6e1048="abara1989"]باید واسه مردم رشت خرج شه نهواسه فوتبال.الان سیستان بلوچستان که تیم نداره پولش باید واسه استقلال خرج شه مثلا؟!!!
فوتبال رفاه مردم نیست.
از20ملیاردی که استقلال به 20،30تا بازیکن ومربی میخورونه کجاش واسه مردم تهران خرج میشه؟[/quote:348e6e1048]
ای کاش میشد تو یه محیطی مثل بیلوکس مسنجر با هم صحبت کنیم ، اگه دوستان پایه باشن من با همه مناظره میکنم ، با دلیل و مدرک ، ولی اینجوری شما یکی به در میکوبی و یکی به دیوار آخرش هم بحث نتیجه نمیده ، فقط در جوابت یه سوال دارم :
حاظری پل و جاده مناسب داشته باشی اما یه تیم فوتبال تو سطح اول کشور نداشته باشی ؟
من میگم همه اونا باید با هم باشه ، من دارم از حق شما دفاع میکنم ولی همه شما شدید طرفدار یه آدم دزد .
متاسفم ، راسته که میگن هیچ وقت از مردم دفاع نکن ، چون آخرش تو محکومی
-
reza-malavanfc
- کاربر نسبتا فعال
.png)
-
توسط reza-malavanfc » سه شنبه آگوست 23, 2011 1:22 pm
[quote:9ef62d00e1="MEHRDAD"][quote:9ef62d00e1="reza-malavanfc"][quote:9ef62d00e1="Soheil_Rashti"]به نظر من مشكل اينه كه شماها فكر ميكنيد كه فقط خودتون از مسائل پشت پرده خبر دارين و ميخواين ما رو از اين مسائل آگاه كنين در صورتي كه اينجوري نيست. ببين دوست انزليچي من الان بالاي 90% مردم از صحبت هايي كه شما ميكنيد آگاهند ولي هر سخن جايي داره. الان تو انتظار داري مثلا ما با اينكه ميدونيم چيكار كنيم؟؟؟ جلوي باشگاه تحصن كنيم كه چرا داريد تو استان ما سرمايه گذاري ميكنيد؟؟؟!!! مگه ميشه؟؟؟ اونا تو اين شهر سرمايه شونو گذاشتن. هر چي باشه اون قسمتي كه مربوط به ما هست همين فوتباله كه آقاي عابديني داره هدايتش ميكنه و ربطي به قضاياي ديگه نداره.
اگه قرار باشه كه بازرسي بشه مطمئن باش پاي خيليا تو خيلي چيزا گيره. و اين فقط مختص به ايران نيست. مگه همين سيلويو برلوسكوني نيست كه صاحب ميلانه؟ هر ماه داره گند فسادهاي مالي و اخلاقيش در مياد ولي مگه اينا به تيم ميلان ضربه زده؟؟؟معلومه كه نه. پس سعي كنيم مسائلو با هم قاطي نكنيم.[/quote:9ef62d00e1]
موضوع تایپیک رو بخون ، متوجه بحث من میشی ، حرف من درباره واقعیت داشتن کلمه باشگاه خصوصی بود ، که با همه کامنت هایی که دادید مشخص شد حرف من درسته[/quote:9ef62d00e1]
نخیر..من فکر نکنم شما اصلا راجع به بحث و سوال نظر داده باشی.. شما بحث های اجتماعی رو مطرح کردی که ممکنه خیلی از قسمت هاش درست باشه یا نادرست. باشگاه خصوصیه...من حرف شما رو تائید نمیکنم اما گیریم که حرف شما درست که آقا از این راه در اومده یا از اون راه در اومده و در نیومده ولی این چه دخلی به خصوصی بودن باشگاه داره؟![/quote:9ef62d00e1]
مثل اینکه ما زبون هم رو نمیفهمیم ، یه سوال و ختم این بحث چون احساس میکنم هر چی که بیشتر ادامه پیدا میکنه از موضوع اصلی دورتر میشه .
شما این موضوع رو قبول داری که تو فوتبال ایران تیمی به معنی واقعی کلمه خصوصی باشه ؟ جواب شما یک جواب از طرف من داره و بعد تموم .
-
reza-malavanfc
- کاربر نسبتا فعال
.png)
-
توسط MEHRDAD » سه شنبه آگوست 23, 2011 1:33 pm
یا خصوصیه یا خصوصی نیست!
شما میخوای همه چیز رو به هم ربط بدی و من میگم اینطور نیست...
تیم خصوصی داریم و داماش و فقط چند تیم دیگه هم تیمهای خصوصی هستند.
نه اون خصوصی که آقا عزیز محمدی میگه و همه تیم ها رو خصوصی میدونه.
معنای واقعی کلمه چیز دیگه ای که شما دنبالش هستی و من میگم اون به این بحث خصوصی بودن و خصوصی نبودن ربط پیدا نمیکنه.
-

MEHRDAD
- مدیر سایت

-
- تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am
-
توسط reza-malavanfc » سه شنبه آگوست 23, 2011 1:43 pm
[quote:3207149e67="MEHRDAD"]یا خصوصیه یا خصوصی نیست!
شما میخوای همه چیز رو به هم ربط بدی و من میگم اینطور نیست...
تیم خصوصی داریم و داماش و فقط چند تیم دیگه هم تیمهای خصوصی هستند.
نه اون خصوصی که آقا عزیز محمدی میگه و همه تیم ها رو خصوصی میدونه.
معنای واقعی کلمه چیز دیگه ای که شما دنبالش هستی و من میگم اون به این بحث خصوصی بودن و خصوصی نبودن ربط پیدا نمیکنه.[/quote:3207149e67]
جواب من یک کلمه بود ، اما این جواب شما مقلطه هستش
خود شما هم منظور من از خصوصی رو میدونید و اونچیزی که آقای عزیزمحمدی میگه رو قبول ندارم ، اما به گفته شما داماش و چند تیم دیگه خصوصی هستن ، باشه حرف شما قبول ، امیدوارم چند وقته دیگه نیاید بگید مسئولین استان اینطورن و اونطورن ، چون حالا که فکر میکنم میبینم هیچ مسئولی مقصر نیست ، از ماست که بر ماست ، شما هم در خواب این خصوصی سازی بمونید چون هنوز طوفانی رو تجربه نکردید.
فارغ از هر جوابی که بدید من به نتیجه خودم رسیدم ، وای نبحث رو مکتوب جایی حفظ میکنم تا روزی که بخوام به عنوان یه سند بهتون نشون بدم ، من دیگه جوابی تو این بحث نمیدم ، چون قبلا اعلام کرده بودم که این آخرین جواب من به این تایپیکه و دیگه تو این تایپیک نظری ندارم .
-
reza-malavanfc
- کاربر نسبتا فعال
.png)
-
توسط jamaran-city » سه شنبه آگوست 23, 2011 1:54 pm
من از اول این تایپیک رو خوندم تا اینجا و ای کاش تیتر رو عوض میکردی رضا ملوانی
من کاملا با مهرداد و ابراره با تعصب موافقم ...شما از همون اول فقط بحثهای بچه ها رو میکشونی به طرف سیاست ...بنظر من شما با این حرفات نه انزلی چی هستی ونه رشتی ونه هوادار ملوان ....شما یک فرد کاملا 30یاسی هستی ؟؟؟؟ من بیشتر کامنت هاتون رو در مسائل مختلف خوندم به این نتیجه رسیدم

-

jamaran-city
- کاربر حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am
-
توسط 888 » سه شنبه آگوست 23, 2011 2:02 pm
اگر هم پولش حرام باشه که هنوز اثبات نشده دمش گرم که این پول تو فوتبال خرج کرد.
-
888
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am
توسط pezhman-paskiyabi » سه شنبه آگوست 23, 2011 2:32 pm
امی تیم که خصوصیه تیمهای دیگه منستن خوس خوس نیه
-

pezhman-paskiyabi
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am
توسط Damash1 » سه شنبه آگوست 23, 2011 2:33 pm
[b:946115849d]توی ایران باشگاه خصوصی در کل نداریم
در مجموع باشگاه خصوصی یعنی اینکه سرشو ببرن و بندازنش دور
فقط پشتشو خالی کردن
همین[/b:946115849d]
-

Damash1
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am
توسط abarar1989 » سه شنبه آگوست 23, 2011 3:13 pm
[quote:8799713080="reza-malavanfc"][quote:8799713080="abara1989"]باید واسه مردم رشت خرج شه نه واسه فوتبال.الان سیستان بلوچستان که تیم نداره پولش باید واسه استقلال خرج شه مثلا؟!!!
فوتبال رفاه مردم نیست.
از20ملیاردی که استقلال به 20،30تا بازیکن ومربی میخورونه کجاش واسه مردم تهران خرج میشه؟[/quote:8799713080]
ای کاش میشد تو یه محیطی مثل بیلوکس مسنجر با هم صحبت کنیم ، اگه دوستان پایه باشن من با همه مناظره میکنم ، با دلیل و مدرک ، ولی اینجوری شما یکی به در میکوبی و یکی به دیوار آخرش هم بحث نتیجه نمیده ، فقط در جوابت یه سوال دارم :
حاظری پل و جاده مناسب داشته باشی اما یه تیم فوتبال تو سطح اول کشور نداشته باشی ؟
من میگم همه اونا باید با هم باشه ، من دارم از حق شما دفاع میکنم ولی همه شما شدید طرفدار یه آدم دزد .
متاسفم ، راسته که میگن هیچ وقت از مردم دفاع نکن ، چون آخرش تو محکومی[/quote:8799713080]
آخه پل وجاده واسه تمام مردمهنه واسه 20،30نفر بازیکن ومربی.مهرداد گفت یه بخشی از درامد شهر باید واسه اون شهر خرج ش.تو هم قبول کردی.حرف من اینه پول ملت نباید واسه چند نفر خاص خرج شه.چرا باید پول اون بد بختای یزدی که هیچوقت یه تیم لیگ برتری نداشتن بره توجیب کسایی مثل رحمتی وقلعه نوعی.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » سه شنبه آگوست 23, 2011 3:18 pm
کدوم تهرانی راضیه یه میلیارد پولش بره تو جیب رحمتی.میدونی چرا از دست خسروی ناراحتی و از کلی باد تو قب قب انداختی واسه اینکه یه تیم لیگ برتری دارین.واسه اینکه سهم ملوان 10 برابر بودجه ورزشی استانه از پول ورزش
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان