[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - منظوراز باشگاه خصوصی در فوتبال ایران چیست ؟

منظوراز باشگاه خصوصی در فوتبال ایران چیست ؟

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه آگوست 23, 2011 12:19 pm

مهرداد راست میگه.تا چیزی اثبات نشده نمیتونی بگی درسته.من الان هر حرفی درمورد تو میتونم بزنم.ولی تا وقتی ثابتش نکردم حرفام فقط حرفه همینو بس
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه آگوست 23, 2011 12:30 pm

در ضمن الان دوتا تیم خصوصی داریم.داماش شهره باران وراه آهن.همین وبس
بقه ی تیم ها هم دارن پول از دولت میگرن واسه تیم داریشون.یعنی رسما دارن پوله ملتو میدزدیدن.اگه صحبت سره اینه که مدیر عامل ما پولش حلال نیست.شما قاضی نیستی آقا رضا.ولی چیزی که معلومه تموم تیم های دولتی پوله بیت المالو خرج میکنن ودزدن از جمله ملوان شما.تازه شما واسه رانتی که دارین بازیکنای سربازو مفت میگیرین و این هم مفت خوریه.حالا که دو نفر پیدا شدن دارن تیم دار ی میکنن بهشون گیر میدین که پولتون حلاله یا نه.خمس دادین،تیم لیگه برتری دارین /10/ /10/ /10/ /10/ /10/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط meelad » سه شنبه آگوست 23, 2011 12:31 pm

بر فرض حرف شما درست اما کجــای این مملکت عدالت حاکم شده و شایسته سالاری بوده ؟! من فهمیدم حرف شما شخصی نبوده و منظور کلی داشتی اما به هر حال ما تو ایران زندگی میکنیم اگه قرار باشه حسابرسی که تو بقیه کشورهای دنیا میشه اینجا انجام بشه باور کن خیلی سخت بشه یه آدم سالم تو بخش اقتصاد و تجارت پیدا کرد چون اقتصاد ایران الان بر پایه دلالی اداره میشه. خیلی از سرمایه داران الان تازه به دوران رسیده هایی هستن که با دلالی و بالا رفتن تــورم به ثروتهای افسانه ای رسیدن بدون اینکه هیچ کار تولیدی انجام بدن.
فکر میکنم شما نگــاه خیلی ایــدئالیستی دارین که تو ایران و اصولا کشورهای جهان سوم جواب نمیده .
برای همه سخته که با کلی زجر و عذاب یه مدرکی بگیرن اما ساده ترین کار براشون پیدا نشه بعد تو خیابونا میبینن یه عده بچه با ماشینهای چند ده میلیونی ویراژ میدن و راحتترین زندگی رو دارن زیبارو ترین دختران براشون ... وغیره ..
تو فوتبال هم که میبینی یه پــولی ریختن و به اسم ورزش مردم رو سر کار گذاشتن و انداختن به جون هم خروجیش هم اینه که وقتی مالدیو رو به زور میبریم خوشحال میشیم !!
این بحثها زیاد و اتفاقا درست و جالبه اما فکر میکنم به قول مهرداد اینجا یه سایت ورزشی هست و ادامه دار شدنش باعث سیاسی شدن بحث میشه
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه آگوست 23, 2011 12:38 pm

میدونی مشکل کجاس؟شما تیمتون دولتیه /4/
عیب نداره خلاصه یکی پیدا میشه تیم شما رو خصوصی کنه.الان واسه این این حرفرو میزنی که بیت المالو میخورین از بازیکنای مفت سرباز هم بگزریم.خیلی از مردم ایران راضی نیستن که بیت المالشون واسه فوتبال خرج بشه.ولی شما بدون توجه به اونا پوله ملتو خرج میکنین،حالا ما داریم پوله یه نفرو که خودش جون کنده بدست آورده رو خرج میکنیم.شما هم وقتی کم میاری سوت بزن نگو پوله تیمتون حلال نیست.خمس دادین یانه /10/ /10/ /10/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط reza-malavanfc » سه شنبه آگوست 23, 2011 12:48 pm

[quote:2eb8a44bf4="meelad"]بر فرض حرف شما درست اما کجــای این مملکت عدالت حاکم شده و شایسته سالاری بوده ؟! من فهمیدم حرف شما شخصی نبوده و منظور کلی داشتی اما به هر حال ما تو ایران زندگی میکنیم اگه قرار باشه حسابرسی که تو بقیه کشورهای دنیا میشه اینجا انجام بشه باور کن خیلی سخت بشه یه آدم سالم تو بخش اقتصاد و تجارت پیدا کرد چون اقتصاد ایران الان بر پایه دلالی اداره میشه. خیلی از سرمایه داران الان تازه به دوران رسیده هایی هستن که با دلالی و بالا رفتن تــورم به ثروتهای افسانه ای رسیدن بدون اینکه هیچ کار تولیدی انجام بدن.
فکر میکنم شما نگــاه خیلی ایــدئالیستی دارین که تو ایران و اصولا کشورهای جهان سوم جواب نمیده .
برای همه سخته که با کلی زجر و عذاب یه مدرکی بگیرن اما ساده ترین کار براشون پیدا نشه بعد تو خیابونا میبینن یه عده بچه با ماشینهای چند ده میلیونی ویراژ میدن و راحتترین زندگی رو دارن زیبارو ترین دختران براشون ... وغیره ..
تو فوتبال هم که میبینی یه پــولی ریختن و به اسم ورزش مردم رو سر کار گذاشتن و انداختن به جون هم خروجیش هم اینه که وقتی مالدیو رو به زور میبریم خوشحال میشیم !!
این بحثها زیاد و اتفاقا درست و جالبه اما فکر میکنم به قول مهرداد اینجا یه سایت ورزشی هست و ادامه دار شدنش باعث سیاسی شدن بحث میشه[/quote:2eb8a44bf4]

آفرین شما تنها کسی بودی که متوجه شدی من چی میگم ، مرسی بابت درک بالایی که داری .

اما در جواب شخصی که با حرفهای زننده سعی در عصبی کردن من داره ( abara1989 ) :

معنی بیت المال یعنی چی ؟ هر وقت فهمیدی بیت المال یعنی چی اونوقت خودت به جواب همه حرفهات میرسی
reza-malavanfc
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط reza-malavanfc » سه شنبه آگوست 23, 2011 12:51 pm

[quote:aa5332c0c7="abara1989"]میدونی مشکل کجاس؟شما تیمتون دولتیه /4/
عیب نداره خلاصه یکی پیدا میشه تیم شما رو خصوصی کنه.الان واسه این این حرفرو میزنی که بیت المالو میخورین از بازیکنای مفت سرباز هم بگزریم.خیلی از مردم ایران راضی نیستن که بیت المالشون واسه فوتبال خرج بشه.ولی شما بدون توجه به اونا پوله ملتو خرج میکنین،حالا ما داریم پوله یه نفرو که خودش جون کنده بدست آورده رو خرج میکنیم.شما هم وقتی کم میاری سوت بزن نگو پوله تیمتون حلال نیست.خمس دادین یانه /10/ /10/ /10/[/quote:aa5332c0c7]

در ضمن جون کندن با دزدی خیلی فرغ داره ، شما میتونی با جون کندن تا آخر عمرت 500 میلیون در بیاری ؟
reza-malavanfc
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه آگوست 23, 2011 12:57 pm

reza : معنی بیت المال اینه که برای همون مردم خرج بشه . من به تیم شما کاری ندارم اما خیلی از تیم های دولتس دارند پول بیهوده خرج میکنند و به همین علته که قصد دارند طی سال های آینده از بودجه دولت توی ورزش خرج نکنند.. البته قصد دارند و باید دید تا چه حد تحقق پیدا میکنه.
در مورد اشخاص و اتهام هم میگم باید سند داشته باشید من نه تائید میکنم نه تکذیب... ولی به این اعتقاد ندارم که روی تفکراتم بیام و حرفی بزنم.
هر کاری کرده یا نکرده به خودش مربوطه اما این ربطی به خصوصی بودن باشگاه داماش گیلان و شرکت مربوطه نداره و شما هم بحثتون همین هست.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه آگوست 23, 2011 1:00 pm

مگه تو خدایی که میگی کی مالش حلاله کی نیست؟!حرف من فقط اینه که منو تو نمیدونیم کی چه جوری پولشو بدست آورده.نباید هم به کسی تهمت بزنیم.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط reza-malavanfc » سه شنبه آگوست 23, 2011 1:05 pm

[quote:1390f697ae="MEHRDAD"]reza : معنی بیت المال اینه که برای همون مردم خرج بشه . من به تیم شما کاری ندارم اما خیلی از تیم های دولتس دارند پول بیهوده خرج میکنند و به همین علته که قصد دارند طی سال های آینده از بودجه دولت توی ورزش خرج نکنند.. البته قصد دارند و باید دید تا چه حد تحقق پیدا میکنه.
در مورد اشخاص و اتهام هم میگم باید سند داشته باشید من نه تائید میکنم نه تکذیب... ولی به این اعتقاد ندارم که روی تفکراتم بیام و حرفی بزنم.
هر کاری کرده یا نکرده به خودش مربوطه اما این ربطی به خصوصی بودن باشگاه داماش گیلان و شرکت مربوطه نداره و شما هم بحثتون همین هست.[/quote:1390f697ae]

بیت المال یعنی : مال مردم

حرف من اینه داداش پولی که تو رشت در میاد باید تا حدودی واسه مردم رشت خرج بشه ، و پولی که نو گمرک انزلی و تو منطقه آزاد و ... به دست میاد باید مقداری هم واسه همین شهر خرج بشه ، من بحثم اصلا داماش نبود و اگه خط سوم حرفهای اولیه من رو خونده باشید منظورم رو کاملا مشخص کردم ، من بحثم اینه که شما با اینهمه عشق نباید به درد مردم انزلی گرفتار بشید ، تیمی که همیشه مورد ظلم قرار گرفته ، شما اینهمه به داماش عشق دادید حالا اگه این اتفاقات ادامه پیدا کنه و جنگ های میان حزبی به تیم شما برسه آیا کاری از دست شما بر میاد ؟ اون موقع هم اینجا حاظر میشی و بگی که این دعواها به ما ربطی نداره؟

دوست عزیز من خواستم روشنگری کرده باشم .
reza-malavanfc
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه آگوست 23, 2011 1:08 pm

ولی یه چیزی واسم سواله؟دلیله این تاپیک چیه؟
آخه کجای دنیا تیم ها پول از دولت میگیرن پولی رو که مال مردمه رو خرج میکنن؟کجای دنیا به کسی که تیم داری میکنه میگن پولت از راه درست بدست اومده یا ماله مردمو خوردی پول دار شدی
مثلا تاحالا شنیدی طرفدارای آرسنال بگن ابراموویچ پولشو از راه نادرست به دست آورده،یا شیخای عرب که من سیتی وخریدن دزدن.!!!!!!!!!
ربطه اینا به فوتبال چیه آخه؟ /4/ /4/ /4/ /4/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط reza-malavanfc » سه شنبه آگوست 23, 2011 1:08 pm

[quote:5e9b4f5e86="abara1989"]مگه تو خدایی که میگی کی مالش حلاله کی نیست؟!حرف من فقط اینه که منو تو نمیدونیم کی چه جوری پولشو بدست آورده.نباید هم به کسی تهمت بزنیم.[/quote:5e9b4f5e86]

نه من خدا نیستم ، کاری هم به حلال و حرام ندارم ولی از خودت یه سوال دارم :

3 ساله خدمت سربازیم تموم شده ، دربه در دنبال یه کار مناسب اما دریغ از یه کار با حقوق 300 هزار تومان ، 3 ساله درخواست یه وام 5 میلیونی دادم هنوز موافقت نشده ، اما امثال خسروی ها میان و سه هزار میلیارد وام میگیرن ، من با 5 میلیون تومان واسه سه نفر شغل ایجاد میکردم اما موافقت نشد ، حالا خودت کلاهت رو قاضی کن ببین به من سه هزار میلیارد وام میدن یا فقط به دردانه ها میدن ؟
reza-malavanfc
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط Soheil_Rashti » سه شنبه آگوست 23, 2011 1:10 pm

به نظر من مشكل اينه كه شماها فكر ميكنيد كه فقط خودتون از مسائل پشت پرده خبر دارين و ميخواين ما رو از اين مسائل آگاه كنين در صورتي كه اينجوري نيست. ببين دوست انزليچي من الان بالاي 90% مردم از صحبت هايي كه شما ميكنيد آگاهند ولي هر سخن جايي داره. الان تو انتظار داري مثلا ما با اينكه ميدونيم چيكار كنيم؟؟؟ جلوي باشگاه تحصن كنيم كه چرا داريد تو استان ما سرمايه گذاري ميكنيد؟؟؟!!! مگه ميشه؟؟؟ اونا تو اين شهر سرمايه شونو گذاشتن. هر چي باشه اون قسمتي كه مربوط به ما هست همين فوتباله كه آقاي عابديني داره هدايتش ميكنه و ربطي به قضاياي ديگه نداره.
اگه قرار باشه كه بازرسي بشه مطمئن باش پاي خيليا تو خيلي چيزا گيره. و اين فقط مختص به ايران نيست. مگه همين سيلويو برلوسكوني نيست كه صاحب ميلانه؟ هر ماه داره گند فسادهاي مالي و اخلاقيش در مياد ولي مگه اينا به تيم ميلان ضربه زده؟؟؟معلومه كه نه. پس سعي كنيم مسائلو با هم قاطي نكنيم.
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه آگوست 23, 2011 1:11 pm

من در مورد این کامنتت چیزی نمیگم و فقط پیشنهاد میکنم یکبار کل مطلبی رو که نوشتی رو بخونی و بعد دونه دونه کامنت ها رو هم بخونی!
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط reza-malavanfc » سه شنبه آگوست 23, 2011 1:11 pm

[quote:a9d42dffd5="abara1989"]ولی یه چیزی واسم سواله؟دلیله این تاپیک چیه؟
آخه کجای دنیا تیم ها پول از دولت میگیرن پولی رو که مال مردمه رو خرج میکنن؟کجای دنیا به کسی که تیم داری میکنه میگن پولت از راه درست بدست اومده یا ماله مردمو خوردی پول دار شدی
مثلا تاحالا شنیدی طرفدارای آرسنال بگن ابراموویچ پولشو از راه نادرست به دست آورده،یا شیخای عرب که من سیتی وخریدن دزدن.!!!!!!!!!
ربطه اینا به فوتبال چیه آخه؟ /4/ /4/ /4/ /4/[/quote:a9d42dffd5]

حرف منطقی بزن ، همه دنیا میدونن آبراموویچ از یه خانواده ثروتمند بوده و چندتا پالایگاه نفت تو انزلیچی داره ، و شیخ های عربی هم که همه تکلیفشون روشنه ، اونا با این افراد تازه به دوران رسیده که یه شبه 3 هزار میلیارد وام میگیرن فرق دارن ، تو اون کشورها اگه یکی اختلاص کنه یه حالی بهش میدن که دیگران عبرت بگیرن
reza-malavanfc
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط reza-malavanfc » سه شنبه آگوست 23, 2011 1:13 pm

[quote:4b036a6681="MEHRDAD"]من در مورد این کامنتت چیزی نمیگم و فقط پیشنهاد میکنم یکبار کل مطلبی رو که نوشتی رو بخونی و بعد دونه دونه کامنت ها رو هم بخونی![/quote:4b036a6681]

من همیشه قبل اینکه کامنت بدم ، موضع قبل خودم رو مرور میکنم ، از اول حرف من همون بود ولی بعضی ها بحث رو بردن رو داماش
reza-malavanfc
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان