[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - امیرعابدینی : من به عنوان مدیر عامل تیمم را روانه زمین می کنم تا بازی جوانمردانه انجام دهند

امیرعابدینی : من به عنوان مدیر عامل تیمم را روانه زمین می کنم تا بازی جوانمردانه انجام دهند

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

امیرعابدینی : من به عنوان مدیر عامل تیمم را روانه زمین می کنم تا بازی جوانمردانه انجام دهند

پستتوسط onlyrasht » سه شنبه آگوست 23, 2011 10:09 am

[color=black:9d2c3793fe]امیرعابدینی : من به عنوان مدیر عامل تیمم را روانه زمین می کنم تا بازی جوانمردانه انجام دهند

مهندس عابدینی در خصوص روبدادهای پس از بازی با تراکتورسازی در برنامه 90 گفت : تراکتورسازی این تیم بزرگ ومحبوب آذریها باید روندی را اتخاذ کند که این حوادث ، کمتر برای آنها رقم بخورد.

موضوع رخدادهای پس از پایان بازی داماش گیلان و تراکتورسازی تبریز در ورزشگاه سردار جنگل رشت ، یکی از سوژه های این هفته برنامه 90 بود . در همین خصوص و پس از بررسی فنی بازی دو تیم عادل فردوسی پور با مهندس عابدینی مدیر عامل باشگاه داماش گیلان و محمد حسین جعفری مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی گفتگویی تلفنی انجام داد که مشروح آن به شرح ذیل است:
مهندس عابدینی در پاسخ به سوال فردوسی پور در باره رخدادهای پس از بازی دو تیم گفت : امیدوارم که همه دقت کنیم که چگونه مسئولیت های ما رقم می خورد . بنده برگزار کننده مسابقه نیستم اما باید به این نکته دقت کنیم که اگر به شهری به عنوان میهمان تماشاچی می برم ، مسئولیت آن تماشاچی و هوادار را دارم اما هواداری که به عنوان میزبان به ورزشگاه می آید و تیمش را تشویق می کند ما هیچگونه نقشی روی ایاب و ذهاب ، واکنش آنها و رفتارهای آنان و چگونگی برگزاری مسابقه نداریم ، قاعدتا هیئت محترم فوتبال و شورای محترم تامین برنامه ریز هستند ، هدایت می کنند و مجریان و ناظرین فدراسیون فوتبال نظارت می کنند ، بنده به عنوان مدیرعامل باشگاه تیمم را روانه زمین می کنم . ببینید ، اعتراضاتی به داوری بود که بنده رد کردم ، پذیرفتم که اشتباهات بازیکنان ما بود که باختیم نه داوری ، من این را اعلام کردم و در روزنامه ها هم درج شد ، بازیکنان من هم اعتراضی نکردند که به ساحت مقدس داوری لطمه ایی بخورد ، آقای قلعه نویی می گوید که در زمین ، داماش گیلان بازی جوانمردانه انجام داد ، خوب این کار من است که تیم من با شخصیت ، فوتبال بازی کند و پرستیژ زمین را حفظ کند، به فوتبال بها دهد و اگر باخت ، مردانه آن را بپذیرد و از زمین خارج شود ، حالا در تاریکی شب آنجا چه اتفاقی رخ داده است که من دیگر آنجا نگهبان و مسئول نیستم .

عابدینی ادامه داد : اما دوستان تبریزی بنده شب قبل از مسابقه کارنوال پیروزی در شهر رشت راه انداختند و از فرودگاه جشنواره برقرار کردند ، نوعی تحقیر آمیز با آن مردم ، با مردم رشت برخورد شد ، این ها تبعات دارد ، وقتی شعار شروع شد ببینید از کجا شروع شد ؟ پرتاب صندلی از کجا شروع شد ؟ من اعتقاد دارم که تراکتورسازی این تیم بزرگ و محبوب آذری ها باید روندی را اتخاذ کند که این حوادث ، کمتر برای آنها رقم بخورد ، ما در رشت میزبان دیگران هم بوده ایم ، تیمی که می توانست برای ما مسئله داشته باشد صنعت نفت آبادان بود ، صنعت نفتی که ما را ( در سال گذشته ) حذف کرده بود اما وقتی به شهر ما آمدند مربی این تیم آقای غلام پیروانی مورد تشویق مردم قرار می گیرد ، پس دیگر چگونه است که ما بیاییم و مقابل مردم دوست داشتنی آذربایجان موضعی داشته باشیم .
در این لحظه با توجه به کمبود وقت برنامه نود ، فرصت در اختیار جعفری مدیرعامل تراکتورسازی قرار گرفت که مهندس عابدینی تاکید کردند که دیگر اظهار نظری ندارند و سخنانش تمام شده است و از برنامه 90 تشکر و قدردانی کردند . اما در پایان عابدینی گفت : من به آقای جعفری احترام می گذارم ، ایشان مدیرعامل و دوست من هستند و دلشان پر است و هرچه دوست دارند از من گله کنند .

سپس محمد حسین جعفری مدیر عامل باشگاه تراکتورسازی گفت : من جبهه ایی در مقابل آقای عابدینی به هیچ وجه ندارم . وی در ادامه تاکید نمود که هواداران تیم ها برخی اوقات دارای احساساتی می شوند که شاید کنترل آنها به دست کسی نباشد . وی در ادامه اظهار داشت که یک جریانی این قضایا را تقویت کرده است که فحش و اهانت به قومیت ها را دامن می زند و مشکل را از همین ناحیه ارزیابی نمودند . در پایان این گفتگو عادل فردوسی پور آرزو نمود که این اتفاقات تلخ دیگر رخ ندهد . [/color:9d2c3793fe]
داماش ایرانیان
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط keyvan » سه شنبه آگوست 23, 2011 10:13 am

عابدنی=با کلاس / با سواد / شهری. جعفری=بی کلاس / بی سواد / دهاتی.
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه آگوست 23, 2011 10:16 am

من عکس العمل امیر عابدینی رو با توجه به اینکه پدر مرحومش آذری بود رو تحسین میکنم .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط meraj130 » سه شنبه آگوست 23, 2011 10:19 am

ایران/آسیا/امیر عابدینی
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط iman1978 » سه شنبه آگوست 23, 2011 10:22 am

عابدینی خیلی با سیاست و ذکاوت حرف زد.تبریزیا بلا سرشون اومد حرفیم برای گفتن تو 90 نداشتن!آفرین به عابدینی
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » سه شنبه آگوست 23, 2011 11:20 am

من اصلا خوشم نیومد وقتی گفت ما مسولیت هودارارو نداریم طبیعی وقتی یه تیم تو یه شهر بازی میکنه مردم واسه تماشا میان و ربطی به ما نداره واکنش هاشون.اگه به تو ربط نداره پ به کی ربط داره.تیمای دیگه واسه هوداراشون سروکله میشکنن بعد اینا میگن ما مسولیتی نصبت بهشون نداریم!!!
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط behnam » سه شنبه آگوست 23, 2011 11:26 am

[quote:15bda0cf6d="only_abarar"]من اصلا خوشم نیومد وقتی گفت ما مسولیت هودارارو نداریم طبیعی وقتی یه تیم تو یه شهر بازی میکنه مردم واسه تماشا میان و ربطی به ما نداره واکنش هاشون.اگه به تو ربط نداره پ به کی ربط داره.تیمای دیگه واسه هوداراشون سروکله میشکنن بعد اینا میگن ما مسولیتی نصبت بهشون نداریم!!![/quote:15bda0cf6d]

موافقم خیلی مارو ضایع کرد واقعا ناراحت شدم... یه جا گفت من به تیمم یاد دادم آروم بره حرف نزنه و تو زمین با شخصیت باشه!!!!! و اتفاقات بیرون به ما ربطی نداره!!! پس به کی ربط داره؟؟؟ اانگار داره واسه کمیته انضباطی حرف میزنه . یعنی ما بی شخصیت بودیم دیگه آره؟؟؟ منکه جا خوردم با این طرز حرف زدن
نماد کاربر
behnam
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 15, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه آگوست 23, 2011 11:28 am

مصاحبه های دیگش رو هم نگاه کن چون بد برداشت کردی. منظورش این بود که مسئولیت ورود و خروج امنیت داخل استادیوم و خارج از اون برعهده باشگاه نیست و باشگاه برگزار کننده مسابقه نیست وگرنه این رو دیشب گفت که کی شروع کرد و مشکل سازی از طرف کیا بوده و از تماشاگران دفاع کرد.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط jamaran-city » سه شنبه آگوست 23, 2011 11:30 am

از نظر من
باز هم اقای عابدینی خوب صحبت کرد ولی چون بعدش اون سرداره حرفید و برنامه تموم شد دیگه عابدینی نتونست جوابشو بده ولی در کل خوب بود که زود برنامه تموم شد ولی از یه جهت بد بود که ما بارها گفتیم فوتبال با 30یا 30ت نمیخوایم ! اخه سردار ها باید تو میدون جنگ باشند نه مدیر عامل فوتبال !بعد بیاد بجای اتفاقات داخل زمین اتفاقات بیرون زمین رو چک میکنه !خودشم میگه من تو حین بازی به همکارانم سپردم تا جو ورزشگاه رو کنترل داشته باشن !صحبت های اقای عابدینی در نود هم به این نکته اشاره میکرد... /13/
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » سه شنبه آگوست 23, 2011 11:38 am

ماشالله امیر عابدینی /23/ /23/
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط meelad » سه شنبه آگوست 23, 2011 11:58 am

به نظر منم مصاحبه بدی نبود اما میشد بیشتر از حق هوادارها دفاع کرد.. حس میکنم خود فردوسی پور هم نخواست زیادی رو جریــانات بازی مانـــور بــده واسه همون بازی داماش تراکتور رو گذاشت آخرین بازی که پخش میشه و خیلی هم وقت نداشتن که توضیح بدن. اما جالبه مدیر عامل تراکتور باز میخواست همون مسایل قومیتی رو پیش بکشه که بعد از بازی ملوان هم درست همونها رو گفته بود. میگه یه جــــــــــــــــریــــــــاناتی میخوان به آذری ها توهین بشه! خوب مردک اون جـــــریـــانات رو تماشاگرهای شما به وجود میارن دیگه .. اگه شعاری هم داده شد واکنشی بود در مقابل شعارهای هوادارهای تراکتور وگرنه چرا تو بازی با صنعت نفت کسی فخاشی نکرد.. انتظار دارن هر جــا میرن هر مزخرفی گفتن مردم اونجا پــا رو پــا بزارن نگــاه کنن . فکر کردن اینجا مثل بقیه شهرهای ایرانه اما این ســــــــــیلی محکمی که خـــوردن حســـابی حــالیشون کـــرد حساب کــار اومد دستشون که اونجــوری ام که پیش خودشون درباره خــاص بودن خودشون فکر میکنن نیستن !
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » سه شنبه آگوست 23, 2011 12:32 pm

[quote:d6d0df7aa1="MEHRDAD"]مصاحبه های دیگش رو هم نگاه کن چون بد برداشت کردی. منظورش این بود که مسئولیت ورود و خروج امنیت داخل استادیوم و خارج از اون برعهده باشگاه نیست و باشگاه برگزار کننده مسابقه نیست وگرنه این رو دیشب گفت که کی شروع کرد و مشکل سازی از طرف کیا بوده و از تماشاگران دفاع کرد.[/quote:d6d0df7aa1]
دقیا اول گفت که ما هیچ مسئولیتی نداریم بعد گفت در ضمن اونا شروع کردن در حالی که مدیر عاملایه دیگه خیلی بهتر از این پشته هوداراشون هستن
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه آگوست 23, 2011 12:39 pm

خیلی حرفه ای صحبت کرد ! /17/
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط siabagh » سه شنبه آگوست 23, 2011 1:13 pm

نسبتا خوب صحبت كرد، دم فردوسي پور گرم زياد حرف جعفري رو پيچ و تاب نداد و غائله تموم شد، مهم اينه كه ديگه جرات نميكنند بيان رشت .
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط amir-damashi » سه شنبه آگوست 23, 2011 1:40 pm

عابدینی بد صحبت نکرد ، جوری صحبت کرد که باشگاه محروم نشه ،وگرنه نگفت که مسئولیتی نداره...
به هرحال ترکها میخواستن بزرگنمایی کنن اما تا حالا که تیرشون به سنگ خورده
اتحاد گیلانیها همیشه پابرجاست
دنیا بداند گیلان همیشه متحد است.
ایالت متحده گیلان دنیا را می لرزاند...
رو قلب ما نـــوشــته
فقط داماشو عشقه
نماد کاربر
amir-damashi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه جولاي 31, 2011 12:00 am

بعدي