[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - منظوراز باشگاه خصوصی در فوتبال ایران چیست ؟

منظوراز باشگاه خصوصی در فوتبال ایران چیست ؟

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

منظوراز باشگاه خصوصی در فوتبال ایران چیست ؟

پستتوسط reza-malavanfc » سه شنبه آگوست 23, 2011 9:20 am

حدود 6 سالی است که بحث خصوصی سازی در فوتبال ایران آغاز شده است ، افرادی از جمله حسین هدایتی و امیر عابدینی و امیر منصور آریا و حسین امیر خسروی اقدام به خریداری تیم کرده اند تا در سایه خصوصی سازی به فعالیت ورزشی بپردازند ، اما به واقع این اشخاص به صورت خصوصی هزینه های این تیم ها را تامین میکنند یا نه ؟

قابل توجه دوستان رشتی این تایپیک برای جنگ و دعوا بین طرفداران ملوان و داماش نیست ، خواهشا مطلب رو تا آخر مطالعه کنیدو بعد نظرتون رو درباره بحث ارائه کنید.

حسین هدایتی: مالک باشگاه استیل آذین : شخصی که توانسته از یکی از بندهای قانون اساسی استفاده کند و با خرید یک تیم و فعالیت در زمینه ورزش از پرداخت مالیات میلیاردی فرار کنید، حسین هدایتی فردی است که با توجه به رانتی که در وزارت کشور به دست آورد به سرمایه هنگفتی دست یافت ، این شخص تا سن 32 سالگی حتی یک منزل مسکونی هم نداشت اما با ورود به عرصه سیاست و ... توانست خود را به عنوان یکی از ثروتمند ترین افراد ایرانی معرفی کند . حسین هدایتی با دریافت وامهای میلیاردی توانست چندین کارخانه و تولیدی به نام خود خریداری کند ، همچنین این شخص دارای یکی از بانک های مطرح ژاپنی به نام سولیانگ می باشد. این شخص وابسته به 3 پا می باشد .

امیر عابدینی ( زیر سایه امیر منصور آریا ) : امیر منصور آریا شخصی که وام های میلیاردی از دولت دریافت کرده و با آن چندین شرکت و بخش خصوصی را خریداره نموده است ،امیر حسین امیر خسروی هم یکی از شرکای این مجموعه می باشد، بر پایی تیم های داماش زیر سایه سرمایه گذاری این افراد صرفا جهت دور زدن سازمان مالیاتی کشور می باشد، چند روز پیش یکی از بنیانگذاران باشگاه داماش رکورد اختلاص را در سیستم بانکداری کشور شکست ، امیر جسین امیر خسروی 3هزار میلیارد تومان کلاهبرداری کرد !!! این خبر موجب شد تا چند تیم از جمله تیم والیبال داماش و تیم های فوتبال داماش تهران و درود اعلام ورشکستگی کنند تا تیم داماش گیلان به فعالیت خود ادامه دهد.

حال چرا در این زمان این مسائل پیش کشیده می شود ؟ درگیری های داخلی در دولت سبب شده عده ای با سنبه پرزور خود افرادی را از گردونه فعالیت خارج کنند ، این درگیری ها بین افراد موافق و مخالف دولت سبب شده تا این مسائل پشت پرده عیان شود ، یکی از دلایل هزینه نکردن منطقه آزاد انزلی برای تیم فوتبال ملوان نیز همین اختلافات درون دولت می باشد ، دستگیری چندین رئیس منطقه آزاد این ترس را در میان مسئولین منطقه آزاد انزلی نیز به وجود آورده است که شاید نفر بعدی آنها باشند.

با این اقتصاد بسیار ضعیف چرا شرکتهایی خواهان خرید تیم های فوتبال هستند ؟ فوتبالی که هیچ سودی به جز هزینه های سرسام آور برای مالکان باشگاه ها ندارد !!! این موضوع فقط یک دلیل دارد و آنهم یک بند از قانون اساسی کشور ماست ، همان قانونی که شرایط را برای دور زدن شرکتهای بزرگ فراهم میکند، فوتبال ایران بر خلاف فوتبال در سایر نقاط جهان است ، هزینه کردن در فوتبال ایران هیچ سودی برای سرمایه گذاران آن ندارد ، که اگر داشت ایرانسل بزرگترین و بروزترین اوپراتور همراه کشو یک تیم خریداری میکرد .

کلیه مسائل ورزشی و اجتماعی مردم کشور ما دولتی است و اصلا بخش خصوصی وجود ندارد ، همه اینها هم به عنوان بخش خصوصی فعالیت میکنند ، اما با پیگیری آنها میبینید که چطور به دولت وصل شده اند .
reza-malavanfc
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط ba-taasob-2 » سه شنبه آگوست 23, 2011 9:24 am

دیشب وقتی عزیز محمدی داشت میگفت همه باشگاههای ما خصوصی هستن دیدین ذوالفقار نسب چطوری داشت نگاش میکرد؟دهنش باز مونده بود.احتمالا تو دلش هم داشت میگفت تو به ..... خندیدی که میگی همه خصوصین :lol:
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط ba-taasob-2 در سه شنبه آگوست 23, 2011 9:28 am .
راه در هستی یکی است و آن راه راستی است
نماد کاربر
ba-taasob-2
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط ali126 » سه شنبه آگوست 23, 2011 9:26 am

/10/
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط reza-malavanfc » سه شنبه آگوست 23, 2011 9:28 am

این آقایون انتظار دارند که اگه گفتن شب سفید ه و روز سیاه مردم قبول کنند . اینا هنوز فکر میکنن که با گفتن ایشالله و ماشالله همه چیز درست میشه :D
reza-malavanfc
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه آگوست 23, 2011 9:34 am

دوست عزیز فکر میکنم بخش از این مطلب دست نوشته خودته و بخشی دیگر نه ... به هر حال نویسنده این مطلب کاملا از خیلی از ماجراها بی اطلاع بوده و به هدایتی هم اتهام وارد کرده که فکر میکنم از قابلیت پخش در فضای سایبری رسمی برخوردار نیست. ضمن اینکه اتهام امیر خسروی هنوز ثابت نشده.
باید بدونی کسانی که تیم داری میکنند از معافیت های مالیاتی خوبی برخوردار میشند و این جز قوانین ایران هست . یکی از مهمترین دلایل اقتصادی داماش برای تیم داری همین قضیه و معرفی برند داماش در سطح ایران و بعد از اون طرح های خارج از ایران است.
حالا عده ای قصد سو استفاده از شرایط موجود رو دارند اما باید به طور کلی بگم تعدیل تیم های داماش به خاطر بودجه ای هست که از سمت صنعت بسته شده و ظرف یکی دو ماه آینده بر میگرده ... و این قضیه مقطعیه.
شاید روزی داماش یا هر تیم دیکه ای حتی ملوان بخواد منحل بشه ولی نه به خاطر دلایل فعلی.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط ali126 » سه شنبه آگوست 23, 2011 9:40 am

/7/
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط reza-malavanfc » سه شنبه آگوست 23, 2011 9:49 am

[quote:2065359ac4="MEHRDAD"]دوست عزیز فکر میکنم بخش از این مطلب دست نوشته خودته و بخشی دیگر نه ... به هر حال نویسنده این مطلب کاملا از خیلی از ماجراها بی اطلاع بوده و به هدایتی هم اتهام وارد کرده که فکر میکنم از قابلیت پخش در فضای سایبری رسمی برخوردار نیست. ضمن اینکه اتهام امیر خسروی هنوز ثابت نشده.
باید بدونی کسانی که تیم داری میکنند از معافیت های مالیاتی خوبی برخوردار میشند و این جز قوانین ایران هست . یکی از مهمترین دلایل اقتصادی داماش برای تیم داری همین قضیه و معرفی برند داماش در سطح ایران و بعد از اون طرح های خارج از ایران است.
حالا عده ای قصد سو استفاده از شرایط موجود رو دارند اما باید به طور کلی بگم تعدیل تیم های داماش به خاطر بودجه ای هست که از سمت صنعت بسته شده و ظرف یکی دو ماه آینده بر میگرده ... و این قضیه مقطعیه.
شاید روزی داماش یا هر تیم دیکه ای حتی ملوان بخواد منحل بشه ولی نه به خاطر دلایل فعلی.[/quote:2065359ac4]

کل این نوشته رو خودم نوشتم و از جایی هم کپی نکردم ، میشه شما به من بگید شخصی مثل هدایتی که تا سن 32 سالگی در یک آپارتمان اجاره ای در جنت آباد تهران زندگی میکرده چطوره به این ثروت عظیم دست پیدا کرده ؟ حتما یکشبه گنج به دست آورده

در مورد حرفهایی که شما زدید خوب دقیقا همون گفته های من بود و هیچ تناقضی توش نبود .

آقا مهرداد عزیز تو کشوری که یه عده جوون و میگرن به جرم آب بازی شما انتظار نداری که سر لج بازی های درون حزبی شخصی مثل خیروی رو مثل شهرام جزایری محکوم کنن ؟

اگه یکم واقع بین باشی میتونی اینو درک کنی که هیچ چیز تو این کشور در مسیر درست حرکت نمیکنه ، فوتبالش که جای خود داره .

آقا مهرداد شمایی که الان اینطور پاسخ دادید یعنی ته دلتون نگران نیستید که 2 ماه دیگه همین آقای عابدینی بیاد بگه ما میخواستیم واسه مردم رشت کار بکنیم اما دیگران نذاشتند ؟ اون موقع با چهارتا جمله بارو کوچ و جمع میکنن و میرن ، با گفتن ایشالله که نمیرن و همه چیز درست میشه هیچ چیز درست نمیشه و ما خودمون رو گول میزنیم ، یکم واقع بین باشید و اینقدر خوشبینانه به این موضوع نگاه نکنید.
reza-malavanfc
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط onlyrasht » سه شنبه آگوست 23, 2011 9:58 am

کل این نوشته رو خودم نوشتم و از جایی هم کپی نکردم ، میشه شما به من بگید شخصی مثل هدایتی که تا سن 32 سالگی در یک آپارتمان اجاره ای در جنت آباد تهران زندگی میکرده چطوره به این ثروت عظیم دست پیدا کرده ؟ حتما یکشبه گنج به دست آورده

هدایتی همون موقع هم پول داشته .....همه چیزو که نباید من و تو بدونیم .... هدایتی از چند ساله قبلش هم هدایتی بوده ... ولی خیلیا فقط اپارتمانشو نگاه میکردند ...داستان هدایتی طولانیه ...
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه آگوست 23, 2011 9:59 am

من به بحث های سیاسی هیچکاری ندارم و اینجا هم که یه سایت سیاسی نیست یه سایت ورزشیه و منم از همین دید پاسخم رو دادم اما یادت باشه نمیشه بر اساس حدس و گمان و بدون ارائه مدرک و فقط با توجه به طرز تفکرات قلم زد و نوشت .
وقتی امیر عابدینی قبل از این اتفاقات میاد و تو مصاحبه با ما میگه من تا وقتی که نفس میکشم مدیرعامل اینجا میمونم اونوقت من به خاطر حدس و گمان و یا کار نکرده بگم شاید شما چند وقت دیگه بری چون تفکرم اینه باید ازت انتقاد کنم؟!
اما در مورد بخش خصوصی و مشکلات به وجود اومده و حرفی که در مورد هدایتی ، یا هر شخص دیگه ای میزنی رو نه میگم واقعیه و نه میگم غیر واقعی بلکه میگم مدرک نه رو هوا ... وگرنه من نه از این اشخاص نه از هیچ شخص دیگه ریالی پول نمیگیرم و یا قصد دفاع ندارم!!
و خدا رو شکر تا الان هم اینجا برخلاف تفکرات بعضی از افراد کاملا مستقل عمل کرده.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط MEHRDAD در سه شنبه آگوست 23, 2011 10:00 am .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط keyvan » سه شنبه آگوست 23, 2011 10:00 am

(داماش رشت جاودانه خواهند ماند) روزی میرسه که مردم گیلان از فومن/انزلی/استانه/صومعه سرا/لشت نشا/لاهیجان/لنگرود و... برای تشویق داماش به رشت میان و از این تیم طرفداری میکنن... داماش یکه تاز خواهد بود... روزی میرسه که نه تنها رشت بلکه کل شمال کشور به داشتن تیم شایسته ای مثل داماش افتخار خواهد کرد. VIVAAAAAAAA DAMASH /23/
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط reza-malavanfc » سه شنبه آگوست 23, 2011 10:22 am

[quote:ce60101d9a="MEHRDAD"]من به بحث های سیاسی هیچکاری ندارم و اینجا هم که یه سایت سیاسی نیست یه سایت ورزشیه و منم از همین دید پاسخم رو دادم اما یادت باشه نمیشه بر اساس حدس و گمان و بدون ارائه مدرک و فقط با توجه به طرز تفکرات قلم زد و نوشت .
وقتی امیر عابدینی قبل از این اتفاقات میاد و تو مصاحبه با ما میگه من تا وقتی که نفس میکشم مدیرعامل اینجا میمونم اونوقت من به خاطر حدس و گمان و یا کار نکرده بگم شاید شما چند وقت دیگه بری چون تفکرم اینه باید ازت انتقاد کنم؟!
اما در مورد بخش خصوصی و مشکلات به وجود اومده و حرفی که در مورد هدایتی ، یا هر شخص دیگه ای میزنی رو نه میگم واقعیه و نه میگم غیر واقعی بلکه میگم مدرک نه رو هوا ... وگرنه من نه از این اشخاص نه از هیچ شخص دیگه ریالی پول نمیگیرم و یا قصد دفاع ندارم!!
و خدا رو شکر تا الان هم اینجا برخلاف تفکرات بعضی از افراد کاملا مستقل عمل کرده.[/quote:ce60101d9a]

من یاد گرفتم که به اونایی هم که مدرک رو میکنن اعتماد نکنم . واقعیت ها لخت و عریانه ببینید.

اگه مدرک میخوای: مدرک گفته که امیر حسین خسروی رکورد اختلاص رو تو ایران زده .

دوست عزیز مدرک همه کشکه ، تو این کشور از آقای ایکس تا آقای ایگرگ همه مدرک رو میکنن و همه دروغ میگن ، بازم میگم حقیقت لخت و عریانه
reza-malavanfc
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه آگوست 23, 2011 10:32 am

باز هم حرف های سیاسی... دوست عزیز شما چرا همش میزی به قسمت هایی که میشه بدون اونها هم حرف زد!؟!؟!؟!
اولا این قضیه امیر خسروی هنوز اثبات نشده کاملا و از خیلی جهات هم ربطی به بحث ما نداره که اگر داشت باید باشگاه داماش مصادره میشد! این رو که نمیتونی منکر باشی؟!
و سوم اینکه وقتی شما به حرف با مدرک اعتماد نداری چطور من و یا افرادی مثل من باید به یه طرز فکرها اعتماد داشته باشیم؟!
منم خیلی طرز فکر های شاید از دید خودم درست دارم که شاید عین حقیقت هم باشند اما سعی میکنم به عنوان یک طرز فکر بیان کنم نه به عنوان یک حقیقت.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه آگوست 23, 2011 11:44 am

متاسفانه بعضی از دوستان در سایت همسایه خیلی از این شرایط خوشحالند!!!(منظورم به شما نیست آقا رضا،منظور بعضی از بچه های ملوان کلاب هست)
خسروی مالک این باشگاه هست ولی فعلا شرکت داماش به مشکل برخورده.باشگاه داماش مشکلی نداره فعلا در امر هزینه مشکل دارند.
برای مثال نجفی مالک باشگاه ایسپه رود(سپیدرود) هست که صاحب تله کابین رامسر هستش اگه روزی اونجا به مشکل بخوره نمیان سپیدرود رو منحل کنند.
بهتره بعضی از دوستان زیاد زود قضاوت نکنند به احتمال زیاد مهندس عابدینی تا روزهای آینده همه چیز رو روشن میکنند.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط reza-malavanfc » سه شنبه آگوست 23, 2011 12:01 pm

[quote:ef5d7dcd2f="MEHRDAD"]باز هم حرف های سیاسی... دوست عزیز شما چرا همش میزی به قسمت هایی که میشه بدون اونها هم حرف زد!؟!؟!؟!
اولا این قضیه امیر خسروی هنوز اثبات نشده کاملا و از خیلی جهات هم ربطی به بحث ما نداره که اگر داشت باید باشگاه داماش مصادره میشد! این رو که نمیتونی منکر باشی؟!
و سوم اینکه وقتی شما به حرف با مدرک اعتماد نداری چطور من و یا افرادی مثل من باید به یه طرز فکرها اعتماد داشته باشیم؟!
منم خیلی طرز فکر های شاید از دید خودم درست دارم که شاید عین حقیقت هم باشند اما سعی میکنم به عنوان یک طرز فکر بیان کنم نه به عنوان یک حقیقت.[/quote:ef5d7dcd2f]

متاسفانه من تو این چند روزه احساس میکنم که آقا مهرداد فقط دوست داره با هیجان و سریع جواب بده ، آقا مهرداد عزیز یکم تو حرفهام اندیشه کن ، ببین من چی میگم ، از شما بعیده اینطور نسنجیده و سریع پاسخ بدید ، من دارم آلارم میفرستم ولی شما نمیگیری ، آقا مهرداد مگه شما تو رشت زندگی نمیکنی ؟ مگه نمیدونی که اگه دو نفر با هم تو خیابون حرکت کنن به دید بعضی ها منظور دارن ؟ مگه شما نمیدونی اینجا همه چی درهمه ، مگه شما نمیدونی که اینجا چشم جای گوشه و گوش جای ابرو ؟ حرفهای من واضح هستش ولی شما انگار متوجه نمیشی ،آقا مهرداد عزیز هر فردی که تو این مملکت پولش از ده میلیارد بیشتره دزده ، اینو مطمئا باش و توش شک نکن ، چون فقط با دزدی میتونی به این مقدار پول برسی ، دزدی هم راه های زیادی داره اگه دوست داری واست شرح بدم ، پس الکی از امثال خسروی دفاع نکن ، چون خودتم میدونی دزده ، برای من فرقی نداره الان خسروی تو انزلی هم همه نمایندگان ما دزدن ، از اینم ترسی ندارم ، پس برای من فرقی نمیکنه چه اینور و چه اونور ، من حرف حقیقت رو میزنم .

آريالا مهرداد عزیز بحث من باشگاه داماش نیست ، بحث من افراد رانت خوار هستش ، برای من هیچ فرقی بین هدایتی و خسروی ... نیست ، همشون از جیب منو تو خوردن ، بعد شما منتظری ثابت بشه ؟ کجا ثابت بشه ؟ تو دادگاهی که هیچ وقت رای هاش عادلانه و رو واقعیت نبوده ثابت بشه ؟ بیخیال داداش انگار شما از یه دنیای دیگه هستی و ما هم از یه دنیای دیگه ، شما منتظر باش تا ثابت بشه ، مثل همون آب پاش هایی که گفتن این کار تحریک ... بوده
reza-malavanfc
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه آگوست 23, 2011 12:17 pm

حاجی اولا طرز تفکرت راجع به من اشتباهه و حالا تو خودت فکر میکنی درسته دیگه اون به خودت مربوطه چون شما قبلا هم طرز تفکراتی مثل خط دادن، یا کارهایی برای بالا بردن بازدید و چیزای دیگه راجع به من داشتی که بیان کردی تو سایت تون که میگم برای خودت تون محترم چون من خودم میدونم که هیچکدومش درست نبوده .
الان هم جنابعالی باز منظور من رو متوجه نشدی و یه بند حرف خودت رو میزنی..
آقا رضا...برادر به من و این سایت هیچ ربطی نداره که بقیه دارند چیکار میکنند و تو قوانین سایت هم اومده که بحث های سیاسی ممنوع... درسته شاید خیلی چیزا خواه ناخواه به سیاست ربط پیدا کنه ولی میشه از جنبه های دیگه حرف زد.
من از خسروی و هیچ شخص خاصی دفاع نمیکنم، چون دلیلی برای اینکار وجود نداره اما هیچ اتهامی رو هم به دلیل بعضی از دلایلی که خودت هم بیان میکنی به هیچ کس وارد نمیکنم.
ضمن اینکه هرگز سعی نمیکنم طرز تفکرم رو به کسی القا کنم .
این حرف هایی که میزنی اصلا کاملا به یه طرف و جبهه خاص منحرف شده و نمیدونم الان چقدر به تیتر مطلب داره اشاره میکنه چون دائم از بحث های اقتصادی و رانت و ... حرف زده میشه نه به خصوصی یا خصوصی نبودن.
مطئنم باز هم متوجه حرفم نمیشی.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

بعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان