[quote:d5c61845d3="Amir0131"][quote:d5c61845d3="milad1987"]من با 2 تا از دوستم داریم میریم چهارشنبه کرج فقط اگه مشکلی پیش نیاد حتما اونجاییم ولی کاش اونایی که فقط حرف میزنن و اونایی که فقط حمایت میکنن یکم به فکر این هوادار باشن یعنی باشگاهی که این همه ثروت داره نمیتونه 4 تا اتوبوس بزاره بچه ها رو ببره تا کرج . دوستانی که میتونن بازی رو برن حتما برن شاید کسانی بفهمن که گیلان و فرهنگش خاری شده بر چشم چاپلوس ها و دروغ گوها زنده باد مردم گیلان (در نبود مسئولین بی غیرت استان)[/quote:d5c61845d3]
بازم داش میلادمون هوای رفتن کرده. آقا یکی از اون 2 دوست من نوعی هستم که میخوایم بریم سایپا رو تو کرج له کنیم.

. حالا سایپائیا شانس آوردن چون من بعد بازی با تراختور نصفه نیرومو از دست دادم و چندروزی کسالت پیدا کردم.
ولی در هر لحاظ عشقست داماش شهر باران رو...

[/quote:d5c61845d3]
ای ول داش امیر بابا بیخیال باشگاه بیاید بریم بازیرو راسی من انقدر میگم معلوم نیست اگه همه چی جور شه میریم ولی بچه هایی که شرایط شو دارن برن دمه همه ی هوادارا گرم و دوستانی که فقط حمایت میکنن و مسولینی که فقط حرف میزنن برن بوق بزنن(اونایی که باید حرفای منو بگیرن خدا کنه بخونن و بگیرن) داماش شهر باران