[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - واكنش هيات فوتبال گيلان به اظهارات مديرعامل تراكتورسازي تبريز

واكنش هيات فوتبال گيلان به اظهارات مديرعامل تراكتورسازي تبريز

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

واكنش هيات فوتبال گيلان به اظهارات مديرعامل تراكتورسازي تبريز

پستتوسط amir131 » شنبه آگوست 20, 2011 6:54 pm

'مجتبي پوربخش' عصر روز شنبه در واكنش به اظهارات اخير مديرعامل تيم تراكتورسازي تبريز پس از بازي اين تيم با داماش گيلان در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: متاسفانه مديرعامل باشگاه تراكتورسازي تبريز در مورد ديدار تيمهاي داماش گيلان و تراكتورسازي تبريز مدعي شده كه طرفداران داماش در نيزارها كمين كردند تا همانند فيلمهاي جنگي به ما حمله كنند كه اين تخيل وي نشان از علاقه وافرش به اين نوع فيلمها دارد.
وي ادامه داد: خوشبختانه در ديدار تيمهاي فوتبال داماش و تراكتورسازي هيچ درگيري به وجود نيامد و ماموران نيروي انتظامي به خوبي امنيت اين ديدار را برقرار كردند.
پوربخش بيان داشت: البته ناراحتي مسوولان تراكتورسازي اين است كه چون خودشان محروم شدند، اينگونه حرفها را عنوان مي كنند و خواهان محروميت تيمهاي ديگر نيز هستند.
وي اضافه كرد: در ديدار تيمهاي داماش و تراكتورسازي كه چهارشنبه شب هفته گذشته در ورزشگاه سردار جنگل رشت برگزار شد، اكثر طرفداران داماش روزه بودند و افطار خود را در ورزشگاه باز كردند و در پايان نيز تعدادي از تماشاگران به دليل كمبود وسيله نقيله تا ميدان رازي رشت را به صورت پياده طي كردند كه هيچگونه حادثه اي نيز به وجود نيامد و اين دليل نمي شود كه آقاي 'جعفري' طرفداران خونگرم داماش را آمريكايي يا ويتنامي معرفي كند.
مسوول روابط عمومي هيات فوتبال گيلان اضافه كرد: به هر حال تاوان محروميت طرفداران تيم فوتبال تراكتورسازي را نبايد تيمهاي ديگر بدهند و مديرعامل اين تيم بايد فقط به فكر تماشاگرانش باشد تا دوباره دچار محروميت نشوند.
به گزارش ايرنا، محمدحسين جعفري مديرعامل باشگاه تراكتوسازي تبريز روز شنبه در گفت وگويي كه روابط عمومي باشگاه تراكتورسازي تبريز آن را منتشر كرد؛ اتفاقات رخ داده در ورزشگاه سردار جنگل رشت در بازي دو تيم داماش و تراكتورسازي را «حركات غير ورزشي» خوانده است.
دو تيم داماش گيلان و تراكتور سازي تبريز چهارشنبه شب گذشته در ورزشگاه سردارجنگل رشت به مصادف هم رفتند كه نهايتاً اين بازي با نتيجه سه بر دو به سود تيم ميهمان خاتمه يافت.
پ.ن: چه عجب یکی از مسئولین از طرفداران داماش حمایت کرد دم پوربخش گرم
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط civilboy » شنبه آگوست 20, 2011 7:24 pm

الله حمد صلی علی محمد و آل محمد
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » شنبه آگوست 20, 2011 7:30 pm

پور بخش دمت گرم مگر اين كه مسئولين جوان گيلان به فكر گيلان باشند و اهل پليتيك زدن و گرنه بقيه تورش كونوس
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه آگوست 20, 2011 7:44 pm

مرسی مجتبی پوربخش ... مرســـــــــــــــــــی /13/
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط Soheil_Rashti » شنبه آگوست 20, 2011 7:47 pm

واقعا دم مجتبي گرم. تو اين سكوت خبري عجيب مسئولان تنها كسي بود كه به حمايت از هوادارا صحبت كرد. تي غيرت قوربان آبرار.
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » شنبه آگوست 20, 2011 7:52 pm

آقا دمش واقعا گرم پوربخش یه گیله مرد واقعیه که خون میرزا تو رگاش جریان داره .به این میگن مرد نه به....
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط arad » شنبه آگوست 20, 2011 8:05 pm

مرسی پسر /3/ /3/ /3/ /3/
نماد کاربر
arad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 07, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_city » شنبه آگوست 20, 2011 8:18 pm

رشت چند تا مثل پوربخش واقعا احتیاج داره
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط sepidrod » شنبه آگوست 20, 2011 8:42 pm

مگر اینکه توی این استان فقط پور بخش از حقمون دفاع کنه
ای کاش همه مسئولان گیلان مثل پوربخش احساس مسئولیت می کردن دمت گر ابرار شبکه های گیلان جای افرادی مثل پوربخش است نه امثال مجری هایی که در عمرشون دو کلام گیلکی صحبت نکردن
نماد کاربر
sepidrod
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط meraj130 » شنبه آگوست 20, 2011 9:00 pm

ایول داره /14/
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » شنبه آگوست 20, 2011 9:03 pm

دمش گرم .... ما رو تنها نذاشتی
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط amir131 » شنبه آگوست 20, 2011 9:17 pm

عابديني: تبريزي‌ها فحاشي را شروع كردند
مسوولان باشگاه تراكتورسازي معتقدند ميزبان خوبي نبوديد،‌چرا كه هواداران رشتي از ابتدا تا انتها به آنها فحاشي كردند.

من فكر مي‌كنم آقايان فراموش‌كار شده‌اند. خوشبختانه تمام صداها ضبط شده است و معلوم است چه كسي توهين كرده است.

يعني شما مي‌گوييد تبريزي‌ها توهين كرده و تماشاگران شما كاري نكرده‌اند؟

نه، منظور من اين نيست، بلكه مي‌گويم هواداران باشگاه داماش پاسخ بي‌ادبي تماشاگران تبريزي را دادند. حالا من از شما يك سوال دارم، اگر شما ميزبان باشيد و به خانواده شما توهين شود، شما چه مي‌كنيد؟! خب اين فحاشي عكس‌العمل دارد، ولي من با اين مساله مقابله به مثل مخالف هستم و كل قضيه را قبول ندارم، ولي تبريزي‌ها شروع‌كننده بودند. حالا من از اين آقايان مي‌پرسم شما كه ميهمان بوديد و اين همه به شما برخورده است، پس چه انتظاري از ميزبان داريد كه فحش بخورد و صدايش درنيايد؟!

اما مديرعامل باشگاه تراكتور مي‌گويد كه به ناموس آنها توهين شده، در حالي كه ابتداي بازي ورود رشتي‌ها به ليگ برتر را خوش‌آمد گفتند!

ايشان راست مي‌گويند، شايد با پلاكارد كه من نديدم حضور ما را تبريك گفتند، ولي متاسفانه دوستان ما كه از تبريز آمده بودند، در رشت هم به رشتي‌ها و هم به انزلي‌چي‌ها توهين مي‌كردند. من به اين دوستان توصيه مي‌كنم ابتدا عيب خودمان را ببينيم، بعد در مورد مردم صحبت كنيم.

گويا به كميته انضباطي سازمان ليگ شكايت كرده‌اند.

صداي ورزشگاه ضبط شده است، اتفاقا اگر دوستان ما در سازمان ليگ و كميته انضباطي فيلم را ببينند، متوجه مي‌شوند كه جرقه از كجا زده شده! متاسفانه هواداران تراكتور به ناموس و تعصب مردم رشت توهين كردند و متقابلا آنها هم جواب دادند. من باز هم تاكيد مي‌كنم كه اين مساله را تاييد نمي‌كنم و بايد بياييم بررسي كنيم و كاري انجام دهيم كه ديگر اين هنجارشكني‌ها را نبينيم.
منبع:فیسبوک صفحه ی اقای سراوانی
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط iman1978 » شنبه آگوست 20, 2011 9:19 pm

بلاخره ژنرال ما هم عکس العمل نشون داد...بازم دمش گرم
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » شنبه آگوست 20, 2011 9:21 pm

[quote:70f5d97785="amir131"]عابديني: تبريزي‌ها فحاشي را شروع كردند
مسوولان باشگاه تراكتورسازي معتقدند ميزبان خوبي نبوديد،‌چرا كه هواداران رشتي از ابتدا تا انتها به آنها فحاشي كردند.

من فكر مي‌كنم آقايان فراموش‌كار شده‌اند. خوشبختانه تمام صداها ضبط شده است و معلوم است چه كسي توهين كرده است.

يعني شما مي‌گوييد تبريزي‌ها توهين كرده و تماشاگران شما كاري نكرده‌اند؟

نه، منظور من اين نيست، بلكه مي‌گويم هواداران باشگاه داماش پاسخ بي‌ادبي تماشاگران تبريزي را دادند. حالا من از شما يك سوال دارم، اگر شما ميزبان باشيد و به خانواده شما توهين شود، شما چه مي‌كنيد؟! خب اين فحاشي عكس‌العمل دارد، ولي من با اين مساله مقابله به مثل مخالف هستم و كل قضيه را قبول ندارم، ولي تبريزي‌ها شروع‌كننده بودند. حالا من از اين آقايان مي‌پرسم شما كه ميهمان بوديد و اين همه به شما برخورده است، پس چه انتظاري از ميزبان داريد كه فحش بخورد و صدايش درنيايد؟!

اما مديرعامل باشگاه تراكتور مي‌گويد كه به ناموس آنها توهين شده، در حالي كه ابتداي بازي ورود رشتي‌ها به ليگ برتر را خوش‌آمد گفتند!

ايشان راست مي‌گويند، شايد با پلاكارد كه من نديدم حضور ما را تبريك گفتند، ولي متاسفانه دوستان ما كه از تبريز آمده بودند، در رشت هم به رشتي‌ها و هم به انزلي‌چي‌ها توهين مي‌كردند. من به اين دوستان توصيه مي‌كنم ابتدا عيب خودمان را ببينيم، بعد در مورد مردم صحبت كنيم.

گويا به كميته انضباطي سازمان ليگ شكايت كرده‌اند.

صداي ورزشگاه ضبط شده است، اتفاقا اگر دوستان ما در سازمان ليگ و كميته انضباطي فيلم را ببينند، متوجه مي‌شوند كه جرقه از كجا زده شده! متاسفانه هواداران تراكتور به ناموس و تعصب مردم رشت توهين كردند و متقابلا آنها هم جواب دادند. من باز هم تاكيد مي‌كنم كه اين مساله را تاييد نمي‌كنم و بايد بياييم بررسي كنيم و كاري انجام دهيم كه ديگر اين هنجارشكني‌ها را نبينيم.
منبع:فیسبوک صفحه ی اقای سراوانی[/quote:70f5d97785]
دستت درد نکنه
مهندس عابدینی در اینجور موقع ها ساکت نمیشینه و این خیلی خوبه ولی فقط در مقابل داوری ها هم نباید کوتاه بیاد همونطور که قبلا کوتاه نمیومد.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط Soheil_Rashti » شنبه آگوست 20, 2011 9:23 pm

متن كامل اين خبر فردا تو روزنامه خزر زده ميشه. بالاخره آقاي عابديني يه حرفي زدن.!!!
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am

بعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 3 مهمان