گلایه های بازیکن تراکتورسازی از بازی با داماش/برای مردم رشت متاسفم!
ورزش > لیگ برتر - مهاجم تراکتور سازی در گفت و گو با سایت هواداران این تیم از میزبانی داماش و مردم رشت گلایه کرد.
محمد ابراهیمی که بازدن سومین گل در دیدار با داماش به تماشاگران این بازی شوک وارد کرد در مورد این بازی می گوید :« بازی سختی بود و داماش هم با ستاره های که جذب کرده خود را به عنوان یک مدعی معرفی کرده است. از طرف دیگر در خانه حریف و مقابل هواداران بازی می کردیم ولی خوشبختانه با لطف خدا و غیرت بچه ها توانستیم 3 امتیازی بازی را کسب کنیم و به تک تک هوادارانی که برای حمایت ما در استادیوم حاضر شده بودند تقدیم می کنیم.»
او این را گفت و ادامه داد:«با انگیزه ای که از این برد گرفتیم خود را آماده داربی تبریز می کنیم و برای این دیدار نیز لحظه شماری می کنیم ، چونکه بعد از مدتها در آغوش 120 هزار هوادارا فوتبال بازی خواهیم کرد.»
ابراهیمی در مورد اتفاقاتی که در رشت افتاد می گوید:« واقعا متاسفم برای این مردم که 90 دقیقه بدترین توهین ها را به بازیکنان ، هوادارانمان ، قومیت ، آذربایجان و ناموسمان دادند. با بردی که بدست آوردیم جواب خوبی به همهی توهین های آنها دادیم.»
ابراهیمی در مورد گل سوم اش می گوید :« خدا رو شکر تمام زحمات بچه ها جواب داد و من توانستم یک پنالتی را بدست بیاورم و آن را تبدیل به گل کنم.»
ابراهیمی صحبت هایش را با گلایه ای از مردم رشت پایان می دهد : «من تاسف خوردم برای این مردم که بجای اینکه از فوتبال لذت ببرند ، 90 دقیقه به ما توهین کردند و در زمان خروج از استادیوم نیز به اتوبوس ما حمله کرده و شیشه های اتوبوس ما را شکستند.»اگه مااینیم شمادیگه چی هستین