مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط behnamy » جمعه آگوست 19, 2011 4:47 pm
تو اين دو تا بازي خانگي كه 15000 نفر تو ورزشگاه بودن مگه داماش چه نتيجه اي گرفت كه حالا اگه يك بازي هم ما نباشيم بدتر از اين بخواد نتيجه بگيره ؟
مهم اين بود كه جواب توهين ها و فحاشي هاي آنها در ورزشگاه انزلي به سيرويس قايقران ، ميرزا كوچك خان و مردم گيلان رو بديم تا فكر نكنند كه هر غلطي دلشون خواست ميتونن بكنند ... بايد همين روند در همه شهرها ادامه داشته باشه تا تمام ورزشگاه هاي ايران براي طرفداران تراكتور تبديل به جهنم بشه.
اصلا چه دليلي براي محروميت ما وجود داره ؟ مگه وقتي اونها 90 دقيقه در ورزشگاه يادگار امام به مردم گيلان فحاشي كردن و با سنگ به سر سرمربي تيم استان ما زدن كسي محروم شون كرد ؟
در ضمن براي يك مسئله جا داره تشكر ويژه اي از طرفداران تراكتور داشته باشيم اون هم اينكه بعد از سال ها دارن باعث اتحاد مردم گيلان و به خصوص رشت و انزلي ميشن.در بازي با تراكتور مردم از همه شهراي ايران براي حمايت داماش به رشت اومده بودن و خود من هم حتما در بازي ملوان و تراكتور براي حمايت از ملوان به انزلي خواهيم رفت.
البته ما نبايد انتظار داشته باشيم كه مشكلي كه چندين ساله وجود داشته يك روزه بخواد كاملا حل و فصل بشه طبيعتا هنوز افراد اندكي خواهند بود كه بخوان فحاشي كنند ولي من خيلي خوش بين هستم كه با دخالت تماشاگران فهيم هر دو تيم اين مشكلات تا يكي دو سال آينده به طور كامل حل و فصل بشه.
-

behnamy
- کاربر سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am
توسط meelad » جمعه آگوست 19, 2011 5:31 pm
درباره اینکه باید جواب توهینهای ترکها رو میدادیم
و این که گفتی این روند حمایت هر تیمی در شهر خودش باید تو همه شهرهای ایران ادامه داشته باشه باهات کاملا موافقم .. تا تــرکها اینقدر جــو گیر نشن و خودشون رو با بارسلونا مقایسه نکنن !
اما با عرض پوزش با بعضی از بخش های این کامنت موافق نیستم
اول این که مطمئن باش نبود هوادار و تماشاگر به ضرر هر تیمی هست و این انرژی هواداره که بازی رو جذاب تر میکنه .
دوم خب فکر نمیکنم این همه تماشاگر از همه شهرهای ایران اومده باشن! من فکر میکنم اکثرا همین برو بچه های خود رشـــت بودن.
درباره اتحاد و این حرفا که میزنن خب این خیلی خوبه که بعضی ها این سیگنال ها و جــو مثبت رو میخوان ایجاد کنن اما فعلا که نتیجه زیادی هم نگرفتیم به نظرم داره به قــول معروف لـــــــوث (لوس نه ها ! )میشه
حالا با یه بازی که شاید منافع هر دو شهر باعث شده بود نمیشه رو این اتحادی که میگین حساب باز کرد. اون افــرادی هم که تو بازی های ملوان فحاشی میکنن همچین خیلی هم انــدک نیستن !.به هر حال امیدوارم این جــو مثبت بعد از بازی با ملوان که کمتر از دو ماه دیگه میزبان ما هستن هم ادامه داشته باشه و ما تو همین سایت از مهمان نوازی بــدون فحاشی اونا تشکــر کنیم ..
-

meelad
- کاربر حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان