[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - آقای سراوانی اتوبوس که می گفتین همین بود؟

آقای سراوانی اتوبوس که می گفتین همین بود؟

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط iman1978 » پنج شنبه آگوست 18, 2011 9:10 pm

[quote:81ffab47d3="reza-malavanfc"][quote:81ffab47d3="iman1978"]آقای سراوانی یه سوال داشتم شما که اینقدر انزلی رو دوست دارید دوستان انزلی چی شما هم رشت رو دوست دارن؟!!مثلا پژمان نوری یا مازیار زارع؟[/quote:81ffab47d3]

بازم جو تراکتور تمام شد ، حالا بحث انزلی چی و رشتی رو میکشی پیش ، اینکارو نکن ، چون عاقبت نداره ، آخرش اینه که تو بخوای به من فحاشی کنی و من به تو ، این بحث دیگه به جایی نمیرسه ، فعلا به فکر نماینده های استان باشیم.[/quote:81ffab47d3]
جدا من منظوری نداشتم فقط خواستم بگم الان اصلا بحث رشت و انزلی نیست البته ما بعدا برای هم کری میخونیم البته بدون توهین فحاشی...بعدشم باید مارو یه شام تو انزلی مهمون کنی!
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط reza-malavanfc » پنج شنبه آگوست 18, 2011 9:14 pm

[quote:41430539f2="iman1978"][quote:41430539f2="reza-malavanfc"][quote:41430539f2="iman1978"]آقای سراوانی یه سوال داشتم شما که اینقدر انزلی رو دوست دارید دوستان انزلی چی شما هم رشت رو دوست دارن؟!!مثلا پژمان نوری یا مازیار زارع؟[/quote:41430539f2]

بازم جو تراکتور تمام شد ، حالا بحث انزلی چی و رشتی رو میکشی پیش ، اینکارو نکن ، چون عاقبت نداره ، آخرش اینه که تو بخوای به من فحاشی کنی و من به تو ، این بحث دیگه به جایی نمیرسه ، فعلا به فکر نماینده های استان باشیم.[/quote:41430539f2]
جدا من منظوری نداشتم فقط خواستم بگم الان اصلا بحث رشت و انزلی نیست البته ما بعدا برای هم کری میخونیم البته بدون توهین فحاشی...بعدشم باید مارو یه شام تو انزلی مهمون کنی![/quote:41430539f2]

اوکی داداش ، بعضی ها هستن منتظر یه جرقه هستن، ما نباید اجازه بهشون بدیم ، کری بعدا که سرجاشه ، تازه امروز هم سپیدرود شما رو بردیم :lol: در خدمت باشیم ، چرا که نه :)
reza-malavanfc
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » پنج شنبه آگوست 18, 2011 9:16 pm

تو هم سرت درد میکنه برای کری خوندنا سپیدرود نخواست باهاتون بازی کنه خواستیم بهتون روحیه بدیم!!! :lol: :lol: :lol:
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط antiros » پنج شنبه آگوست 18, 2011 9:18 pm

فحاشی رو منم قبول ندارم ولی اقایه سروانی شما باید تمام کارهایه اونارو نگاه کنید که باعث تحریک هوادارا شد که بچه ها بهشون اشاره کردند.
بنظرم اونا به دلیل حمایت تیمشون به استادیوم نیومدن !! اونا فقط بدلیل این به استادیوم امدند که بگن تو گیلان ترک زیاد وجود داره و اینجا می تونه متعلق به سرزمین اذربایجان باشه که با اون حرکت دستشون (گرگ خاکستری) می شد به خیلی چیزا پی برد از امدن اوناها به استادیوم!!!!!!!!
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط reza-malavanfc » پنج شنبه آگوست 18, 2011 9:18 pm

[quote:21698ccb18="iman1978"]تو هم سرت درد میکنه برای کری خوندنا سپیدرود نخواست باهاتون بازی کنه خواستیم بهتون روحیه بدیم!!! :lol: :lol: :lol:[/quote:21698ccb18]

البته هنوز تو حالگیری دیشب هستم ، ولی خوب کری که باید باشه ، وگرنه پای سیستم خوابمون میبره :lol:
reza-malavanfc
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط milad1987 » پنج شنبه آگوست 18, 2011 9:21 pm

[quote:05cdb068db="saravani"]در مورد اتوبوسرانی و کسانی که باعث شدند بازی در آن شرایط در آنجا برگزار بشه همه حرفتان و گلایه هایتان را می پذیرم اما سال قبل در بازی داماش و ماشین سازی هیچ توهینی به ما نشد درسته در بازی شهرداری ملوان توهین شد و آنها هم استانی ما هستند اما یکی بمن بگه قلعه نوعی چه کاره بود ؟ اون که مادرش رشتیه و برادرش سالهاست اینجا زندگی میکنه اون که سال قبل سپاهان بود پس عقیده من مبنی براین که عده بچه نادان شرایط محرویت مارا فراهم کردند عقیده ای به گزاف نیست[/quote:05cdb068db]
با این حرف ها ، ادم شک میکنه جناب سروانی پشت این حرف ها باشه جای تشکر کی استادیوم ها این همه تماشاچی دیده بود از فومن از صومعه سرا و همه ی گیلان اومده بود ن حتما یه اتفاقی افتاده که چنین اتحادی در گیلان ایجاد شده در مورد قلعه نوعی کی بهش توهین کرد کمترین توهین بهش شد من بسیار خوشحالم و به مردم استانم افتخار میکنن هنوز خون میرزا تو رگهاشون ، زنده و جریان داره و افتخار میکنم که با تیز هوشی و روشنفکری ، اصلا به قضیه قومی برخورد نکردن و فقط به شهر تبریز کار داشتن و این موضوع رو هرگز اشاره نکردی و کسی نفهمید مردم گیلان خیلی فهمیده تر از اونن که کسی بیا و بخوا اینجوری در موردشون صحبت کنه اگه واقعا جناب سراونی هستی که نیستی مفهمی و میدونی من چی میگم
با تشکر
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط milad1987 در پنج شنبه آگوست 18, 2011 9:25 pm .
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط iman1978 » پنج شنبه آگوست 18, 2011 9:21 pm

[quote:e6144e8c37="reza-malavanfc"][quote:e6144e8c37="iman1978"]تو هم سرت درد میکنه برای کری خوندنا سپیدرود نخواست باهاتون بازی کنه خواستیم بهتون روحیه بدیم!!! :lol: :lol: :lol:[/quote:e6144e8c37]

البته هنوز تو حالگیری دیشب هستم ، ولی خوب کری که باید باشه ، وگرنه پای سیستم خوابمون میبره :lol:[/quote:e6144e8c37]
به امید روزی که ملوان وداماش یه بازی جوانمردانه و بدون فحاشی داشته باشن دیشب تو سردار جنگل اونطرفی که ما بودیم یه عده کمی میخواستن به انزلی چی ها توهین کنند واما هیچکس ازشون استقبال نکرد خودشون ساکت شدند به امید سربلندی گیلان
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط iman1978 » پنج شنبه آگوست 18, 2011 9:25 pm

این توهین به قلعه نوعی رو کی شنیده؟ کسی بهش توهین نکرد که؟
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط antiros » پنج شنبه آگوست 18, 2011 9:30 pm

خدا کنه فقط یک جلسه محروم بشیم که انشاالله همون یک جلسه هم نشیم
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط raincityboy » پنج شنبه آگوست 18, 2011 9:32 pm

ولی خودمونیم برنامه 90این هفته از ما خیلی سوژه داره امیدوارم اون برامون حاشیه درست نکنه
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط iman1978 » پنج شنبه آگوست 18, 2011 9:34 pm

حالا این بحث محرومیت اینقدر جدیه؟ خب همه جا که فحش میدن حالا ما دوتا تو سرشونم زدیم این ترکا اینقدر نازک نارنجی نبودن که!! :!:
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط milad1987 » پنج شنبه آگوست 18, 2011 9:34 pm

[quote:c54453c133="raincityboy"]اقای سراوانی نمیدونید گزارش ناظر بازی چطوری بود محروم میشیم ولی چند جلسه

رئیس کمیته انظباتی رشتی هستا یکاریش کنید توی این چهارهفته با تیمهایی بازی کردیم که تماشاگرها رفتن تو حاشیه[/quote:c54453c133]
شما ها انگار دوست دارید مارو محروم کنن محروم واسه چی آخه شوخی میکنید یا جدی میگید من دارم شاخ در میارم امروز خونه نبودم تازه اومدم این تاپیک و میخونم دارم میام جلو چیزای خنده دار میبینم محروم واسه چی ورزشگا های دیگه پدر تیم بازیکن مربی رو در میارن محروم نمیشن ما چیکار کردیم که محروم شیم اول مقایسه کنید
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط jamaran-city » پنج شنبه آگوست 18, 2011 9:35 pm

دوستان یک تورک دیگه اومده تو سایت .... /10/ /10/ /10/
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » پنج شنبه آگوست 18, 2011 9:35 pm

[quote:139a7c04a2="milad1987"][quote:139a7c04a2="raincityboy"]اقای سراوانی نمیدونید گزارش ناظر بازی چطوری بود محروم میشیم ولی چند جلسه

رئیس کمیته انظباتی رشتی هستا یکاریش کنید توی این چهارهفته با تیمهایی بازی کردیم که تماشاگرها رفتن تو حاشیه[/quote:139a7c04a2]
شما ها انگار دوست دارید مارو محروم کنن محروم واسه چی آخه شوخی میکنید یا جدی میگید من دارم شاخ در میارم امروز خونه نبودم تازه اومدم این تاپیک و میخونم دارم میام جلو چیزای خنده دار میبینم محروم واسه چی ورزشگا های دیگه پدر تیم بازیکن مربی رو در میارن محروم نمیشن ما چیکار کردیم که محروم شیم اول مقایسه کنید[/quote:139a7c04a2]
تایید
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط onlyrasht » پنج شنبه آگوست 18, 2011 9:37 pm

هم تیمه تهرانی(لنگیا) چقدر به ملوان و گیلک توهین کرد...اخرش جریمه نقدی شد.......الکی واسه خودمون حاشیه درست نکنیم /7/ /11/
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 4 مهمان