[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - آقای سراوانی اتوبوس که می گفتین همین بود؟

آقای سراوانی اتوبوس که می گفتین همین بود؟

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط antiros » پنج شنبه آگوست 18, 2011 8:33 pm

باهات موافقم ایمان . وقتی نماینده هایه تبریزو می بینم که برایه کاهش محرومیت تراکتور اینقدر تلاش کردند بیشتر متوجه این موضوع می شم.
در مورد فحاشی به قلعه نوعی من چندان اطلاعی ندارم چرا به این شکل توهین شدش ولی اینو می دونم که به فینال جام حذفی می تونه ربط داشته باشه و چیزی به اسم تبانی که اون سال جامو ازمون گرفت
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط jamaran-city » پنج شنبه آگوست 18, 2011 8:38 pm

نماینده ها !!!!!!هه دلتون خوشه ها .....
صدرصد بخاطر تبانی بودش که مایلی کهن گفته بودش ...و داستان تقی پور..ولی منم با فحاشیش بل کل مخالف بودم....ولی فینال جام حذفی قلعه نویی تبانی
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » پنج شنبه آگوست 18, 2011 8:39 pm

یه ذره هم من اضافه میکنم ...اقای سراوانی ..تو این چند روزه دوباره مسایل فینال سال 86 جام حذفی شروع شد .... و مایلی کهن یه حرفایی زد و اونایی که تو اون بازی بودند یه جورایی قبلل هم تایید شده بود .... مردم رشت هم دیگه یادشون رفته بود ولی دوباره اون خاطرات شروع شد ..اگر شما میگویید به قلعه نوعی توهین کردیم ...خود او یه کاری کرد که به گیلان توهین بشه ...... و این هوادارا هم یه جورایی انتقاد خودشونو به قلعه نوعی میخواستند نشون بدن ...
هوادار به عشقش میاد ورزشگاه ...ولی بعضیا وقتی کوچکترین خدمات رو اماده نمی کنند ..بس انتظاری هم نداشته باشند ...
همه جا قدر این هوادار رو میدونند ....ولی اینجا نه
همین که واسه بازیهایه خارج خونه یه اتوبوس نمیذارید ...دیگه بقیه مشخصه
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط raincityboy » پنج شنبه آگوست 18, 2011 8:39 pm

خب اقای سراوانی تنهایی باید هزارجا برسه طرف میگه ساعت5اتوبوس میارم بعد نمیاره اقای سراوانی چیکارکنه بعضی اهانت ها بی دلیل بود ولی بعضی ها به جا

من دعا میکنم کمتر از1جلسه محروم نشیم البته رئیس کمیته انظباتی رشتی هست

اقای سراوانی بازی با سایپا میتونه مار از بحران و فشار تماشاگر و حاشیه ببر بیرون البته با گرفتن 3امتیاز

به عنوان قطره ای از سیل خروشان هواداران از شما خواهش میکنم که اتوبوس بزارید تماشاگرها استقبال می کنند
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط iman1978 » پنج شنبه آگوست 18, 2011 8:41 pm

همه شهرا از حوداشونه اینقدر هوادار داشته باشن!!!!بچه ها ما حیلی مظلومیم .
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط saravani » پنج شنبه آگوست 18, 2011 8:49 pm

سلام دوست عزیزم
اولا من به هیچ وجه طرفدار امیر قلعه نوعی و امثال او نیستم و تنها نگران گزارش ناظر بازی و محرومیت تیمم هستم
دوما تبریزیها چرا باید با مردم گیلان مشکل داشته باشند؟ من در دوران دانشجویی ام بهترین دوستانم تبریزی بودند و زمانیکه در تیم دانشگاه کشتی می گرفتم هم اتاق و بهترین دوستم تبریزی بود و دوستان بسیار دیگری دارم که برای همه مردم گیلان کلاه از سر بر می دارند
سوما فحاشی عده ای احمق و بی فرهنگ را نباید به کل مردم تبریز تعمیم داد همانگونه فحاشی در رشت به مردم انزلی و در انزلی به مردم رشت را نباید به حساب کل مردم این دو شهر زیبا گذاشت ببینید دوست عزیز در تیم داماش بهترین دوست من یک انزلیچی است و مطمدنن منهم به عنوان یک رشتی بهترین دوست او هستم
چهارما تماشاگران رشتی برای فحاشی به استادیوم نیامدند و چون من از ساعت 4 در استادیوم بودم شاهدم که اول ترکها شروع کردند اما دوست عزیز چه کسی را فدراسیون محروم می کند.
پنجم در مورد مسایل سیاسی نوع تفکرات من و مقالات من در روزنامه ها مشخص کننده دیدگاه سیاسی من است که هیچ سنخیتی با قلعه نوعی ندارد حتی میتوانید از ارسطو عزتیان امین افقی یا سهیل میرزاجانی یا حق شناس نماینده محترم سابقتان جویا شوید
معتقدم اگر عده ای نابخرد و بی فرهنگ اگر به میرزا توهین کردند جوابش این نیست که ما به ستارخان و سالارخان توهین کنیم
دوست عزیز رشت و انزلی را دوست دارم و می بویمشان و ستایششان می کنم اما من ایرانیم و تو هم ایرانی هستی میخواهند این را از ما بگیرند و این را برنتبید خواهش میکنم
نماد کاربر
saravani
کاربر افتخاری
کاربر افتخاری

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 07, 2011 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » پنج شنبه آگوست 18, 2011 8:50 pm

ننویس تماشاگر ... ما که واسه باخت تیممون چند روز حاله خودنونو نداریم پس تماشاگر نیستیم ... ما که تیم میبره چند روز خوشحالیم بس تماشاگر نیستیم ....
ما قلبمون واسه گیلانو شهر رشت می تپه .... ما که چندین ساله تیمایه رشتی رو حمایت میکنیم ..... تماشاگر نیستیم ... عاشقیم ....عاشق شهرمونو تیمش.....باید به اینا نشون میدادیم که اینجا فرق میکنه .....یه هفته بود که تمام توهینا رو نثار ما کردن ... اخه من نمیدونم باید به کی بگیم اینا از اونی که فکر میکنی بدترن .........حرفتون درسته ... ولی ما یه حرفه دیگه ای داریم
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط iman1978 » پنج شنبه آگوست 18, 2011 8:56 pm

آقای سراوانی یه سوال داشتم شما که اینقدر انزلی رو دوست دارید دوستان انزلی چی شما هم رشت رو دوست دارن؟!!مثلا پژمان نوری یا مازیار زارع؟
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط raincityboy » پنج شنبه آگوست 18, 2011 8:57 pm

اقای سراوانی نمیدونید گزارش ناظر بازی چطوری بود محروم میشیم ولی چند جلسه

رئیس کمیته انظباتی رشتی هستا یکاریش کنید توی این چهارهفته با تیمهایی بازی کردیم که تماشاگرها رفتن تو حاشیه
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط iman1978 » پنج شنبه آگوست 18, 2011 8:59 pm

ما بهتره بفکر شهر خودمون باشیم انزلی چی ها به اندازه کافی هوادار و طرفدار دارند اما الان بحث بچه های ماست من حودمم دوست امین افقی هستم.اما الان فقط به شهر خودم و تحقیر هوادارای داماش فکر می کنم نه هیچ چیز دیگه.امین که مهم فکرش ملوانه!!
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط saravani » پنج شنبه آگوست 18, 2011 9:02 pm

رییس کمیته انظباطی اهل رشت نیست بلکه اهل تالشه
نماد کاربر
saravani
کاربر افتخاری
کاربر افتخاری

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 07, 2011 12:00 am

پستتوسط jamaran-city » پنج شنبه آگوست 18, 2011 9:03 pm

منم اضافه میکنم به حرفهای دوستانم
ترکها از چند روز پیش ریختن تو تمامیه سایت های طرفداری داماش و به مرده و زنده ی ما فحش دادن ...بعد قبل بازی اومدن تو تک تک محلات با یک پرچم بزگ که روش نوشته بودن >تیراختور< و تو کل محلات و مرکز شهر کاغذ هایی دادن به ترکهای رشت که توش تورکی نوشته بودن ...حالا اینها طبیعی باشه واسه شما ...این دیگه غیره طبیعیه با اتوبوس هواداراشون تو شهر دور میزدند با داد و بوق و شیپور اونم داخل شهر !!!!!!حالا ما تا اینجا ساکت موندیم ...توی ورزشگاه هم که دیگه دیدید چکارایی میکردن تا بیشتر تحریک شدند هوادارای ما....اون بازیکنشونو ندیدین بعد گل اومد سمت ما (هوادارای داماش)مثلا بشکل مسلسل تیراندازی میکرد سمت ما !!!!!!!!!!!!!
اقای سراوانی تنها چیزیم که نمیشه ازش گذشت ناموسه که قبل بازی و هنوزم تو سایت های ما و fb میان و فحش میدن.....شما برید تو سایشون ببینید ....میگن بازی تو زمین با بازیکنامون و جنگ روانی و بیرون زمین با ما ...اصل کارشونم همین بود ...من مطمئنم اینا سازماندهی شده توسط خود باشگاه تراکتور سازی(البته صدها نفرن)
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am

پستتوسط reza-malavanfc » پنج شنبه آگوست 18, 2011 9:04 pm

[quote:b9895483b2="saravani"]سلام دوست عزیزم
اولا من به هیچ وجه طرفدار امیر قلعه نوعی و امثال او نیستم و تنها نگران گزارش ناظر بازی و محرومیت تیمم هستم
دوما تبریزیها چرا باید با مردم گیلان مشکل داشته باشند؟ من در دوران دانشجویی ام بهترین دوستانم تبریزی بودند و زمانیکه در تیم دانشگاه کشتی می گرفتم هم اتاق و بهترین دوستم تبریزی بود و دوستان بسیار دیگری دارم که برای همه مردم گیلان کلاه از سر بر می دارند
سوما فحاشی عده ای احمق و بی فرهنگ را نباید به کل مردم تبریز تعمیم داد همانگونه فحاشی در رشت به مردم انزلی و در انزلی به مردم رشت را نباید به حساب کل مردم این دو شهر زیبا گذاشت ببینید دوست عزیز در تیم داماش بهترین دوست من یک انزلیچی است و مطمدنن منهم به عنوان یک رشتی بهترین دوست او هستم
چهارما تماشاگران رشتی برای فحاشی به استادیوم نیامدند و چون من از ساعت 4 در استادیوم بودم شاهدم که اول ترکها شروع کردند اما دوست عزیز چه کسی را فدراسیون محروم می کند.
پنجم در مورد مسایل سیاسی نوع تفکرات من و مقالات من در روزنامه ها مشخص کننده دیدگاه سیاسی من است که هیچ سنخیتی با قلعه نوعی ندارد حتی میتوانید از ارسطو عزتیان امین افقی یا سهیل میرزاجانی یا حق شناس نماینده محترم سابقتان جویا شوید
معتقدم اگر عده ای نابخرد و بی فرهنگ اگر به میرزا توهین کردند جوابش این نیست که ما به ستارخان و سالارخان توهین کنیم
دوست عزیز رشت و انزلی را دوست دارم و می بویمشان و ستایششان می کنم اما من ایرانیم و تو هم ایرانی هستی میخواهند این را از ما بگیرند و این را برنتبید خواهش میکنم[/quote:b9895483b2]

آقای سراوانی عزیز این بحث ها قبلا انجام شده ، ما همه میگوییم دوست نداریم فحاشی کنیم ، و نمیکنیم ، من خودم در انزلی هر وقت عده ای بی فرهنگ و بی اصالت به مردم رشت توهین کردند به آنها اعتراض کردم و اجازه ندادم که اطرافیانم با آنها هم صدا شوند ، در رشت هم همینطور ، من قبلا هم گفتم فحاشی را تائید نمیکنم اما این قصه سر درازی دارد ، چطور یه عده که نمک این شهر را میخورند به خود اجازه میدهند در رشت اعلامیه پخش کنند و مردم را دعوت کنند که از تراکتور دفاع کنند ؟ فرهنگ ما اجازه نمیدهد که بگذاریم این افراد به این رفتار زشت خود ادامه دهند، باز هم میگویم جواب توهین ، توهین نیست ، اما آنها جواب همه بی حرمتی های خود را گرفتند، در ضمن من هم دوستان تبریزی دارم ، و هیچ وقت هم با آنها مشکلی نداشته و ندارم ، اگر هم کسی فحاشی کرد جوابی داد به همان افراد بی فرهنگ و بی اصالت که در بازی گذشته به مردم ما توهین کردند، فوتبال کشور ما کم کم رنگ جنگ های قومیتی به خود میگیرد و این یعنی آبروریزی در عرصه بین المللی، آقای سراوانی نمیدانم با جو انزلی چقدر آشنایی دارید ، اما محض اطلاع شما میگویم ، که در انزلی هم استقلال و پرسپولیس و تراکتور طرفدار دارند اما هیچکس به خود اجازه نمیدهد که در بازی های مقابل تیم شهر خود را تنها بگذارد ، در رشت هم همینطور است اما عده ای در حال نابود کردن این همه شور و تعصب هستند.
در مورد اشخاصی هم که نامبردید به هیچ عنوان هیچ کدام از آنها را تائید نمیکنم، در مورد سهیل میرزا جانی کمی نظر مثبت دارم اما دیگران را به هیچ عنوان تائید نمیکنم، چون همان افراد هم در برهه ای از زمان با سکوت به حق مردم شهرم خیانت کردند.
reza-malavanfc
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » پنج شنبه آگوست 18, 2011 9:07 pm

[quote:dfd3d4577f="reza-malavanfc"][quote:dfd3d4577f="saravani"]سلام دوست عزیزم
دوست عزیز رشت و انزلی را دوست دارم و می بویمشان و ستایششان می کنم اما من ایرانیم و تو هم ایرانی هستی میخواهند این را از ما بگیرند و این را برنتبید خواهش میکنم[/quote:dfd3d4577f]

آقای سراوانی عزیز این بحث ها قبلا انجام شده ، ما همه میگوییم دوست نداریم فحاشی کنیم ، و نمیکنیم ، من خودم در انزلی هر وقت عده ای بی فرهنگ و بی اصالت به مردم رشت توهین کردند به آنها اعتراض کردم و اجازه ندادم که اطرافیانم با آنها هم صدا شوند ، در رشت هم همینطور ، من قبلا هم گفتم فحاشی را تائید نمیکنم اما این قصه سر درازی دارد ، چطور یه عده که نمک این شهر را میخورند به خود اجازه میدهند در رشت اعلامیه پخش کنند و مردم را دعوت کنند که از تراکتور دفاع کنند ؟ فرهنگ ما اجازه نمیدهد که بگذاریم این افراد به این رفتار زشت خود ادامه دهند، باز هم میگویم جواب توهین ، توهین نیست ، اما آنها جواب همه بی حرمتی های خود را گرفتند، در ضمن من هم دوستان تبریزی دارم ، و هیچ وقت هم با آنها مشکلی نداشته و ندارم ، اگر هم کسی فحاشی کرد جوابی داد به همان افراد بی فرهنگ و بی اصالت که در بازی گذشته به مردم ما توهین کردند، فوتبال کشور ما کم کم رنگ جنگ های قومیتی به خود میگیرد و این یعنی آبروریزی در عرصه بین المللی، آقای سراوانی نمیدانم با جو انزلی چقدر آشنایی دارید ، اما محض اطلاع شما میگویم ، که در انزلی هم استقلال و پرسپولیس و تراکتور طرفدار دارند اما هیچکس به خود اجازه نمیدهد که در بازی های مقابل تیم شهر خود را تنها بگذارد ، در رشت هم همینطور است اما عده ای در حال نابود کردن این همه شور و تعصب هستند.
در مورد اشخاصی هم که نامبردید به هیچ عنوان هیچ کدام از آنها را تائید نمیکنم، در مورد سهیل میرزا جانی کمی نظر مثبت دارم اما دیگران را به هیچ عنوان تائید نمیکنم، چون همان افراد هم در برهه ای از زمان با سکوت به حق مردم شهرم خیانت کردند.[/quote:dfd3d4577f]
دمت گرم گل گفتی....
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط reza-malavanfc » پنج شنبه آگوست 18, 2011 9:07 pm

[quote:c6dc3bb35a="iman1978"]آقای سراوانی یه سوال داشتم شما که اینقدر انزلی رو دوست دارید دوستان انزلی چی شما هم رشت رو دوست دارن؟!!مثلا پژمان نوری یا مازیار زارع؟[/quote:c6dc3bb35a]

بازم جو تراکتور تمام شد ، حالا بحث انزلی چی و رشتی رو میکشی پیش ، اینکارو نکن ، چون عاقبت نداره ، آخرش اینه که تو بخوای به من فحاشی کنی و من به تو ، این بحث دیگه به جایی نمیرسه ، فعلا به فکر نماینده های استان باشیم.
reza-malavanfc
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان