[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - آقای سراوانی اتوبوس که می گفتین همین بود؟

آقای سراوانی اتوبوس که می گفتین همین بود؟

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط antiros » پنج شنبه آگوست 18, 2011 3:48 pm

اقا رضا باهات کاملا موافقم
بنظرم مهمترین چیزی که باعث میشه این همه تو ورزشگاها فحاشی صورت بگیر , بی برنامگی و برخورد بد مسئولین که تو فوتبال ایران بیشترین تشنج از جانب نیروی انتظامی هستش
اگر همین بازی تو عضدی برگزار می شدش قول میدم هیچ کدوم از این حاشیه ها بوجود نمی امدش
وقتی یه جوون از ساعت 7 میادش ورزشگاه تا ساعت 12 شب سرپا وامیسته بعدش باید پیاده این همه راه رو برگرده باید انتظار همچین برخوردهایی رو از جانب تماشاچی ها داشته باشند
به نظرم این بازی درس خوبی بودش برایه مسئولین با تعصب (!!!!!! ) شهرمون که در هر حالتی به فکر راحتی بچه هایه این شهرند که دیگه اینجور بازیهای حساس رو تو سردار برگزار نکنند که امنیتش هم کمتر از عضدی
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه آگوست 18, 2011 4:35 pm

نمیگم اعتراض نباشه اما از بیان بحث های انحرافی خود داری کنید . متاسفانه فروم داره خیلی به حاشیه میره و از اصل داریم دور میشیم.. یا شده فحاشی یا بیان حرف هایی که موضوع رو به انحراف میکشه.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط sepidrod » پنج شنبه آگوست 18, 2011 5:12 pm

با تشکر از آقای رضا

این مسولان به ظاهر روشن فکر ما !!! فکر می کردن بازی تو سردار باشه ساعت ده شب می تونند امنیت برقرار کنند واقعا برای این طرز فکرشان متاسفم اگر بازی تو عضدی چون چمن مصنوعی بود داماش هم نمی باخت تازه اگر می باخت هم این همه حاشیه بوجود نمی اومد وقتی آدم مجبور میشه توی یه بیابون نصف شب چند کیلومتر پیاده بیاد معلومه که می بره متاسفم برای افکارشون اگر سردار جنگل جا بود که داماش این همه برای عضدی خرج نمی کرد
نماد کاربر
sepidrod
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط saravani » پنج شنبه آگوست 18, 2011 7:44 pm

با سلام به همه دوستان. آنانی که برای داماش آمدند و آنانی که تنها برای فحاشی آمده بودند و فرهنگ بالای مردم رشت را نشان دادند.! نمیدانم برای چه به ورزشگاه آمده بودند برای داماش و فوتبال گیلان که نبود فحاشی به تبریزی هایی که هرگز با ما مشکل نداشتند برای چه بود؟ کسانی که می گویند اگر سراوانی به ما پول ندهد اینقدر فحاشی می کنیم تا تیم محروم شود و همه هم با آن چند نفر قلیل همراه شدند دیشب را تا صبح نخوابیدم و به رفتارمان در قبال هم میهنانمان فکر می کردم گناه قلعه نوعی چه بود او کی به مردم و فرهنگ رشت بی هرمتی کرد که ایگونه پاسخش را دادیم ؟ دست همه کسانی که با همه مشکلات به سردار جنگل آمدند درد نکند برایش کلاه از سر برمی دارم و سرتعظیم فرود می آورم اما خدا شاهد است عده ای دنبال تیم نیستند آنها بدون تفکر بدنبال چیزهایی هستند که اگر شما بدانید آنها را طرد خواهید کرد اما حفظ آبروی مردم این اجازه را به من نمی دهد که آنان را افشا نمایم عکسهایشان را دارم و صداهایشان را ضبط کرده ام و می توانم بسیاری از گفته هایشان را فاش سازم.
از بابت شرکت واحد نیز من بر اساس قول و حرف رییس شرکت واحد واحد اطلاع رسانی کردم منهم فکر میکردم میتوان بر حرف یک مرد حساب کرد...
نماد کاربر
saravani
کاربر افتخاری
کاربر افتخاری

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 07, 2011 12:00 am

پستتوسط lvlamad_2010 » پنج شنبه آگوست 18, 2011 7:59 pm

[quote:decca78446="saravani"]با سلام به همه دوستان. آنانی که برای داماش آمدند و آنانی که تنها برای فحاشی آمده بودند و فرهنگ بالای مردم رشت را نشان دادند.! نمیدانم برای چه به ورزشگاه آمده بودند برای داماش و فوتبال گیلان که نبود فحاشی به تبریزی هایی که هرگز با ما مشکل نداشتند برای چه بود؟ کسانی که می گویند اگر سراوانی به ما پول ندهد اینقدر فحاشی می کنیم تا تیم محروم شود و همه هم با آن چند نفر قلیل همراه شدند دیشب را تا صبح نخوابیدم و به رفتارمان در قبال هم میهنانمان فکر می کردم گناه قلعه نوعی چه بود او کی به مردم و فرهنگ رشت بی هرمتی کرد که ایگونه پاسخش را دادیم ؟ دست همه کسانی که با همه مشکلات به سردار جنگل آمدند درد نکند برایش کلاه از سر برمی دارم و سرتعظیم فرود می آورم اما خدا شاهد است عده ای دنبال تیم نیستند آنها بدون تفکر بدنبال چیزهایی هستند که اگر شما بدانید آنها را طرد خواهید کرد اما حفظ آبروی مردم این اجازه را به من نمی دهد که آنان را افشا نمایم عکسهایشان را دارم و صداهایشان را ضبط کرده ام و می توانم بسیاری از گفته هایشان را فاش سازم.
از بابت شرکت واحد نیز من بر اساس قول و حرف رییس شرکت واحد واحد اطلاع رسانی کردم منهم فکر میکردم میتوان بر حرف یک مرد حساب کرد...[/quote:decca78446]

آقای سراوانی من هم قسمتی از حرف های شما روو قبول دارم اما ترک ها هم کم به میرزا کوچک وو انزلیچی قایقران فحش ندادند. ولی با این حال هم کار تماشاگرا درست نبود. در ضمن واقعا پیگیر باشیید آقای سراوانی نزدیک به 9000 نفر پیاده بر گشتن خوونه. اونم ساعت 12 شب .
نماد کاربر
lvlamad_2010
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 10, 2010 12:00 am

پستتوسط jamaran-city » پنج شنبه آگوست 18, 2011 8:02 pm

اقای سراوانی نه من بلکه هیچکدوم از رشتی ها و گیلانی ها این فرهنگ رو نداریم که بی دلیل فحاشی و کارای دیگر بکونیم .....اقای سروانی عزیز دلیلش بنظر شما چی بود ؟بی دلیل مگه ادم مرض داره اینکارارو بکنه ؟مگه سادیسم داریم ؟
از اینکه جواب منو بدید واقعا سپاسگذار میشم /13/
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » پنج شنبه آگوست 18, 2011 8:09 pm

خب فحاشی خدایی خیلی زیاد بود اقای سراوانی هم توی بازی از تماشاگرا خواست توهین نکنن ولی فکر کنم خیلی از تماشاگرها عقده سال پیش براشون مونده بود این عقده با برد خالی نشد وباید یکجوری خالی میشد که اخرشم بیرون ورزشگاه شد

جدا از تمام مسائل من از اقای سراوانی خواهش می کنم با این که رشت اولین تیم شهرستانی بوده که در 2هفته میزبانی هر2بار ورزشگاش پر کرده و براش مهم نبود توی عضدی باشه یا سردارجنگل در بازی هایی مثل سایپا کرج.نفت تهران.پرسپولیس اتوبوس بزارن تا از این پتانسیل بتونیم استفاده کنیم میدونم شما یکم نگرانین ولی این بازی خداییش با تمام بازی ها از لحاظ جو ورزشگاه فرق داشت حتی از دربی گیلان هم حساس تر شده بود
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط antiros » پنج شنبه آگوست 18, 2011 8:11 pm

اول ازتون تشکر می کنم که جواب گویه بچه ها هستید /3/
بعد اگر فحاشی صورت گرفت بخاطر فحاشی که تو تبریز به میرزا کوچک و قایقران صورت گرفت و فحاشی که مخاطبش کل مردم گیلان بود اونا تو خیلی موارد تو فحاشی ها به رشتی ها فوحش می دادند در اون مسابقه !!!!!!
امیدوارم مسئولین اتوبوسرانی جواب گویه این قولی که دادند باشند چون افرادی مثل من نصف را تا رازی رو پیاده طی کردند بخاطر قول این اقایون, که از روی خوش شانسی یه ماشین پیدا شد که مارو تا رازی برسونه وگرنه باید تمام راه روپیاده می رفتیم . 15000 نفر امده بودند ان وقت فقط 6 تا اتوبوس حالا 5000 نفر با ماشین شخصی برگردند بقیه...!!!!!!!!!!
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط iman1978 » پنج شنبه آگوست 18, 2011 8:13 pm

بخشی از حرف های آقای سراوانی درست! اما عزیز من کی میاد اون همه آدمو نصفه شب با اون وضعیت اسفبار رها کنه اگه ما یه نماینده باعرضه داشتیم یا ینفر مرد!توی شورای شهر داشتیم این تماشاگرا اینطوری تحقیر نمیشدن. گیلانی ها همیشه مظلوم بودن.حقا که ما وارث مظلومیت خون میرزاکوچک هستیم
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » پنج شنبه آگوست 18, 2011 8:21 pm

یکی از دلایل اتفاقات بعد از بازی همین شرکت اتوبوس رانی بود که مردم خوب حمل و نقل نکرد

تماشاگری که اعصبانی هستو نباید داخل جاده رها کرد وقتی یه تبریزی رد میشه معلوم بهش رحم نمیکنه اتوبوس تراکتور شانس اورد دور زد وگرنه وضع بد تر بود

یادتون میاد اقای سراوانی درباره نیروی انتظامی یه حرفی به من زدید فکر کنم الان نیروی انتظامی از خداش که ما محروم شیم
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط onlyrasht » پنج شنبه آگوست 18, 2011 8:24 pm

من واسه هیچ کدوم از اونایی که اومدند ورزشگاه متاسف نیستم ..دمشون گرم..واسه اونایی متاسفم که قدر ماها رو نمیدونند!!
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط saravani » پنج شنبه آگوست 18, 2011 8:26 pm

در مورد اتوبوسرانی و کسانی که باعث شدند بازی در آن شرایط در آنجا برگزار بشه همه حرفتان و گلایه هایتان را می پذیرم اما سال قبل در بازی داماش و ماشین سازی هیچ توهینی به ما نشد درسته در بازی شهرداری ملوان توهین شد و آنها هم استانی ما هستند اما یکی بمن بگه قلعه نوعی چه کاره بود ؟ اون که مادرش رشتیه و برادرش سالهاست اینجا زندگی میکنه اون که سال قبل سپاهان بود پس عقیده من مبنی براین که عده بچه نادان شرایط محرویت مارا فراهم کردند عقیده ای به گزاف نیست
نماد کاربر
saravani
کاربر افتخاری
کاربر افتخاری

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 07, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » پنج شنبه آگوست 18, 2011 8:26 pm

حرف من اینه ما 3 تا نماینده داریم اینا نماینده کدوم مردمند؟این هوادارا مگه جز مردم نیستند؟ چرا صداشون در نمیاد؟ واقعا بی بخارند!!
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » پنج شنبه آگوست 18, 2011 8:29 pm

کی توهین کرد به قلعه نوعی؟؟؟؟؟؟؟
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط reza-malavanfc » پنج شنبه آگوست 18, 2011 8:30 pm

[quote:1870b2be3e="saravani"]با سلام به همه دوستان. آنانی که برای داماش آمدند و آنانی که تنها برای فحاشی آمده بودند و فرهنگ بالای مردم رشت را نشان دادند.! نمیدانم برای چه به ورزشگاه آمده بودند برای داماش و فوتبال گیلان که نبود فحاشی به تبریزی هایی که هرگز با ما مشکل نداشتند برای چه بود؟ کسانی که می گویند اگر سراوانی به ما پول ندهد اینقدر فحاشی می کنیم تا تیم محروم شود و همه هم با آن چند نفر قلیل همراه شدند دیشب را تا صبح نخوابیدم و به رفتارمان در قبال هم میهنانمان فکر می کردم گناه قلعه نوعی چه بود او کی به مردم و فرهنگ رشت بی هرمتی کرد که ایگونه پاسخش را دادیم ؟ دست همه کسانی که با همه مشکلات به سردار جنگل آمدند درد نکند برایش کلاه از سر برمی دارم و سرتعظیم فرود می آورم اما خدا شاهد است عده ای دنبال تیم نیستند آنها بدون تفکر بدنبال چیزهایی هستند که اگر شما بدانید آنها را طرد خواهید کرد اما حفظ آبروی مردم این اجازه را به من نمی دهد که آنان را افشا نمایم عکسهایشان را دارم و صداهایشان را ضبط کرده ام و می توانم بسیاری از گفته هایشان را فاش سازم.
از بابت شرکت واحد نیز من بر اساس قول و حرف رییس شرکت واحد واحد اطلاع رسانی کردم منهم فکر میکردم میتوان بر حرف یک مرد حساب کرد...[/quote:1870b2be3e]

آقای سراوانی عزیز سخن من رو به عنوان یکی از طرفداران ملوان بشنوید ...
گفته های شما دو پهلو و نامشخص است ، من از شما چند سوال دارم ، امیدوارم شفاف و بدون مصلحت اندیشی بیان کنید :

1- تبریزی ها با ما مردم گیلان مشکلی ندارند ؟

2-تماشاگران داماش برای فحاشی به استادیوم آمدند ؟

3-شما از امیر قلعه نویی دفاع میکنید ؟ برای چی ؟

آقای سراوانی دشمنی عده ای وطن فروش و خائن که در لباس میش هستند به همه مردم ایران ثابت شده اما به شما نه ، مگر فراموش کردید که این افراد در تبریز چقدر به اسطوره های پهلوانی و تاریخی ما توهین کردند ؟ مگر فراموش کرده اید که همین تماشاگرانی که شما آنها را متشخص مینامید با بطری آب به سر فرهاد پورغلامی کوبیدند ، مگر فراموش کردید همین تماشاگران به ظاهر متشخص شیشه اتومیبیل طرفداران ملوان و تیم ملوان را در بازی تبریز خورد کردند ؟ مگر آنهمه توهین و فحاشی که یکصدا از اول تا آخر بازی بر مردم گیلان روا داشتند را فراموش کردید؟

شما برای این تماشاگر چه کار کردید ، من یک انزلی چی هستم و بیشتر به مردم و تیم شهر خودم تعصب دارم اما ، دلم برای آن بچه های 9/10 ساله که پیاده به سمت مرکز شهر حرکت میکردند میسوزد، شما قول دادید که رفت و آمد مردم را سحل کنید، آیا به قول خود عمل کردید ؟ نکردید.

برای من جالب است که شما از امیر قلعه نویی دفاع میکنید ، شخصی که همواره با تکیه به افراد سیاسی در فوتبال ما مطرح بوده ، سابقه این شخص را برسی کنید ، چه افتخاراتی دارد جز اینکه با دوجینی از بازیکنان مطرح فوتبال کشور قهرمان لیگ شده است ، به نظر شما چرا این شخص در تیمهایی مثل استقلال اهواز نتیجه نمیگیرد ؟ این مربی مربی بزرگی نیست ما او را بزرگ کرده ایم ، آقای سراوانی ما از این شخص دل خوشی نداریم.

مسائل داخلی بین لیدرها همیشه وجود داشته و بعد از این هم خواهد بود ، اما سخنان شما طوری مطرح شده که انگار مردم گیلان بی خود و بی جهت فحاشی کردند، اصل اینکار اشتباه است ، اما فقط یک سری به سایت های این مردم به ظاهر متشخص بزنید ، آنوقت خیلی چیزها گیرتان می آید، جواب توهین ، توهین نیست ، اما این افراد سزاوار این بی حرمتی ها هستند، چون بی حرمتی به میرزا کردند.

امیدوارم جواب های قانع کننده ای داشته باشید.
reza-malavanfc
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان