[quote:d00ce93fe6="yaran-mirzakochak"][quote:d00ce93fe6="milad-nassaji"][quote:d00ce93fe6="yaran-mirzakochak"][quote:d00ce93fe6="milad-nassaji"]اما بد باختیم هاااا
غیرتم باختیم
بریم تبریز ک... میزارن[/quote:d00ce93fe6]
آقای زپرت مثل اینکه تو محله شما غیرت رو تو برد وباخت میبینن ولی برای ما مهم وتعریف از غیرت حضور پر شور طرفداران رشتی بودش که با توجه به مشکلات مسیر راه این سختی رو به جان خریدن . پس سعی کن چیزی رو که منتسب به خودت هست به دیگران نسبت ندی وبدونی چی داری میگی.[/quote:d00ce93fe6]
حضور پر شور داشته باشیم که چی بشه ؟؟
به ترکا فوش بدیم حال کنیم ؟؟
اونا فوش نداادن و حالگیری هم کردن
همین که امثال تو غیرت این معنی کنن همینم میشه به بی غیرتی معروف میشیم[/quote:d00ce93fe6]
جان اون مادرت گمشو برو بیرون همین یه قلم رو تو این هری بری کم داشتیم !!!!
بزار برات از غیرت همشهریانت نگم که خیلی خندت میگیره برو خدا روزیت رو جای دیگه حواله کنه .
غیرت رو تو بردوباخت میبینه !!! عسگری(ناظر بازی بقول خودت) گوه خورده با هفت پشتش که گفته ما غیرت رو باختیم . من تا حالا سعی کردم تو این سایت به کسی بی احترامی نکنم ولی مثل اینکه بعضی ها یه جاشون میخاره سبب اینکار میشن پس مسئولیت شنیدن جواب رو به گردن بگیرن.[/quote:d00ce93fe6]
عصبی نشو که اول فکر کن بعد حرف بزن ببین مشکل از کجا هستش حرفای من بخون بعد
[size=12:d00ce93fe6]عقد بازی در نیارین که .
کیه ترکا به شمالی ها فوش دادن > من خودم از قدیم پیگیر فوتبال بودم انرلیچی ها با تبریزیا اتحاد داشتن پشت هم بودن و هیچ وقت این مسائل پیش نیومده بود تا این که
پارسال طرفداری انزلی حسابی به ترکا فوش دادن .
فقط بخاطر بی جنبگی چرا چون تهرانی ها این شعارها رو داده بودن پس ماهم باید یه سرو صدای میکردیم به چشم بیام و بهمون بی غیرت نگن درسته ؟
نگین که اول اونا شروع کردن چون قبل بازی انزلی با تراکتور تو تبریزز ملوان با تراکتور جام حذفی بازی کرد و تراکتورم باخت اما هیچ مشکلی پیش نیومد
اما بعدش چی شد ما امدی مثلا غیرت نشون بدیم تو انزلی از خجالت ترکا در امدیم .
دیشبم همین برنامه شد .[/size:d00ce93fe6]