مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط onlyrasht » سه شنبه آگوست 16, 2011 10:53 am
مهدی جان بازی با سایپا رو بیا...

شهر باران های نقره ای
سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی
ابشک سسک فابرگاس
-

onlyrasht
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am
توسط MAZIYAR » سه شنبه آگوست 16, 2011 10:57 am
تازه خاستیم بینیویسم روبروی پورسینا که بیدم گیلگی گب زاندره.
ابراران فقط آدرس استادیوما ایا نینیویسید که ترکان در به در دنبال استادیوم آدرس ایسید.
بازی کویا ایسه؟
روبروی پورسینا

"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"
"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
-

MAZIYAR
- مدیر انجمن

-
- تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am
-
توسط malazay » سه شنبه آگوست 16, 2011 10:57 am
شعار ترکی که بدجور اشانه * سوزانه :
یال یاتار
طوفان یاتار
سی.. تراکتور پرچمی
-

malazay
- کاربر سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am
توسط antiros » سه شنبه آگوست 16, 2011 10:58 am
[quote:efe41e60e8="malazay"]شعار ترکی که بدجور اشانه * سوزانه :
یال یاتار
طوفان یاتار
سی.. تراکتور پرچمی[/quote:efe41e60e8] دمت گرم خیلی حال کردم

-
antiros
- کاندیدا

-
- تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am
توسط onlyrasht » سه شنبه آگوست 16, 2011 10:59 am
انه معنیم بینیویس
شهر باران های نقره ای
سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی
ابشک سسک فابرگاس
-

onlyrasht
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am
توسط raincityboy » سه شنبه آگوست 16, 2011 11:09 am
بازی داماش - تراکتور از نگاه خبرگزاری ها
خبرگزاری ایرنا :
تيم تراكتورسازي با هدايت امير قلعه نويي به تدريج خود را در قامت يك مدعي نشان مي دهد. تراكتورسازي با كسب دو پيروزي برابر ذوب آهن و شاهين شش امتيازي شد تا خود را به رده چهارم جدول برساند.
آنها فردا شب در حالي در رشت به مصاف داماش مي روند كه اين تيم هم هفته گذشته موفق شد با يك گل فجر سپاسي را شكست دهد.
استقبال تماشگران گيلاني از اين مسابقه جذابيت آنرا چند برابر مي كند. البته قرار است 5 هزار تبريزي هم راهي رشت بشوند تا تراكتورسازي را در اين مسابقه حمايت كنند.
خبرگزاری فارس :
داماش گيلان از سه ديدار اولش چهار امتياز كسب كرده اما تراكتورسازي تبريز با امير قلعهنويي همان تيمي است كه انتظار ميرفت. تيمي كه از مدعيان اصلي قهرماني است و با شش امتياز در رده چهارم جدول است. تراكتورسازي با تيم صدرنشين يعني صباي قم فقط يك امتياز اختلاف دارد.
اين تيم در تمامي شهرها تقريبا طرفدار دارد و در كمتر ورزشگاهي بدون تماشاگر است. بنابراين تراكتورسازي تبريز در رشت احساس غريبي نخواهد كرد و شايد به همين دليل ورزشگاه اين بازي تغيير كرد تا داماش در ورزشگاه سردار جنگل از ياران قلعهنويي ميزباني كند.
هر دو تيم پيراهن اصليشان قرمز است و تراكتورسازان فردا شب با پيراهن دوم خود به ميدان ميروند. روي كاغذ شانس تراكتورسازي بيشتر است زيرا اين تيم را اميرقلعهنويي هدايت ميكند اما شايد دينورزاده با شكست تراكتورسازي خالق شگفتي اين هفته ليگ شود.
خبرگزاری ایسنا :
شاگردان مهدي دينورزاده كه فصل جديد را با يك تساوي و يك شكست آغاز كرده بودند در سومين هفته توانستند فجرسپاسي شيراز را شكست دهند و جايگاه خود را در جدول رده بندي بهبود بخشند.
سرمربي داماش گيلان ، تراكتورسازي تبريز را تيمي خوب با كادر فني توانا توصيف كرد و گفت: در درجه اول هدف ما ارائه يك بازي خوب و تماشاگر پسند در برابر تراكتورسازي است. پس از دو بازي خارج از خانه، انجام يك بازي خانگي ميتواند بسيار خوب باشد، هر چند ديگر بازي در خانه امتياز چنداني محسوب نميشود و فوتبال پيشرفت كرده است.
در سوي ديگر سرخپوشان تبريزي قرار دارند كه فصل يازدهم را با شكست خانگي برابر صباي قم آغاز كردند، اما پس از آن با دو پيروزي متوالي خود را قامت يك مدعي در ليگ برتر معرفي كردند. شاگردان قلعه نويي بسيار اميدوارند كه امسال با حضور قدرتمند در ليگ برتر به آرزوي ديرينهشان يعني صعود به ليگ قهرمانان آسيا دست پيدا كنند. آنها در مسير رسيدن به اين آرزو و در چهارمين گام تيم امير عابديني را پيش رو دارند.
-

raincityboy
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am
توسط raincityboy » سه شنبه آگوست 16, 2011 11:09 am
دينورزاده: اميدوارم تماشاگران گيلاني مثل بازي اول برابر نفت آبادان ما را شرمنده محبت خود كنند و ظرفيت ورزشگاه تكميل شود.
مهدي دينورزاده در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد ديدار چهارشنبه شب برابر تراكتورسازي تبريز اظهار داشت: اين بازي هم مثل تمام بازيهاي ليگ سخت و حساس است. تراكتورسازي كادر فني و بازيكنان خوبي دارد و اميدوارم در درجه اول بتوانيم بازي خوبي انجام دهيم و سپس نتيجه دلخواه را كسب كنيم.
وي در مورد اينكه به قلعهنويي عنوان پرافتخارترين مربي ليگ برتر داده ميشود و نتيجه ديدار با تيم اين مربي را چطور پيش بيني ميكند گفت: فوتبال قابل پيش بيني نيست. من هم گفتم تراكتورسازي كادر فني خوبي دارد و قلعهنويي به هر تيمي رفته موفق بوده است. هر تيمي بهتر از موقعيتها استفاده و بهتر بازي كند برنده خواهد شد. بازيكنان داماش تلاش ميكنند خوب بازي كنند زيرا با خوب بازي كردن در ليگ برتر هويت پيدا ميكنيم.
سرمربي داماش گيلان در مورد علت تغيير ورزشگاه بازي با تراكتورسازي گفت: مسئولان تصميم گرفتند اين بازي در ورزشگاه سردار جنگل برگزار شود ولي در كل طبق قانون فقط 10 درصد از ظرفيت ورزشگاه به تماشاگران تيم ميهمان اختصاص دارد. اميدوارم تماشاگران گيلاني مثل بازي اول برابر نفت آبادان ما را شرمنده محبت خود كنند و ظرفيت ورزشگاه تكميل شود.
-

raincityboy
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am
توسط malazay » سه شنبه آگوست 16, 2011 11:10 am
[quote:248d8f47da="onlyrasht"]انه معنیم بینیویس[/quote:248d8f47da]
ان شعار در اصل تبریزیانا شینه،اوشان گوییدی که یال یاتار(باد خوسه) طوفان یاتار(طوفان خوسه) یاتماز تراختور پرچمی(تاراکتوره پرچم نخوسه) اما انزلی درون ان شعاره تغییر بدیید جای یاتماز گوییدی سی... که انه معنی به تراکتوره پرچمه من فوقایم

،ان شعاره بگویی انگار تبریزیانا *
-

malazay
- کاربر سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am
توسط alisalar » سه شنبه آگوست 16, 2011 2:08 pm
سلام دوستان رشتی من از هوادارای تراکتورم ولی تبریزی نیستم زنجانیم
برادران گیلکی ازین که به لیگ برتر اومدید خوشحال شدم اما ما باید مثل 2 ملت برادر کنارهم باشیم نه روبروی هم راجع به این قضیه می خوام نظربدید تا همدیگرو بهتر بشناسیم[b]
-

alisalar
- کاربر سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 15, 2011 12:00 am
توسط Soheil_Rashti » سه شنبه آگوست 16, 2011 2:16 pm
بازم اشان شروع بوكوديد. امن نخوايم شيمي امره برار ببيم بايد كيه بيدينيم؟؟؟
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.
-

Soheil_Rashti
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am
توسط rashti_sarvar » سه شنبه آگوست 16, 2011 2:16 pm
تو بازی با پرسپولیس تراختور هوادارای پرسپولیس میگفتن eshakkk /10 بازی با ملوان انزلیچیها میگفتن eshak
...VIVA DAMASH...
-

rashti_sarvar
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am
توسط alisalar » سه شنبه آگوست 16, 2011 2:23 pm
شماها چرا قاطی می کنین اصلا به قول شما ما ترک خر واقعا از یه گیلکی بعیده من فکرشم نمی کردم ما رو شما حساب می کردیم جلو ی تهرانیای فاشیست و شئونیست نشون بدین گیلکیا مردن
شیمی قوربان هاماتان
-

alisalar
- کاربر سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 15, 2011 12:00 am
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان