[quote:d686c77643="MEHRDAD"][quote:d686c77643="kasra"]به نظر من بزار اخر لیگ به 20 نفر برتر جایزه بده. اینجوری دیگه دردسر هم نداره

[/quote:d686c77643]
من که بدم نمیاد ولی تا الان هم کلی داره از جیب و وقت هزینه میشه. چون یک سایت هواداری هستیم از عهدمون خارجه.
شما همین تلاش رو از ما قبول کنید
پ.ن:
دو سه تا از کاربران خودمون میان و از کلمات فحش آلود و رکیک استفاده میکنند. لطفا برای مدیران کار اضافه نکنید. اگر کاربری اومد و قصد اخلال داشت در اولینم فرصت مدیران باهاش برخورد میکنند بنابراین اون چند تا کاربر ما که فحش آلود جواب میدن اینکار رو نکنند تا باری بروی دوش ما باشه... وگرنه با اون دو سه تا کاربر که خودشون میدونند مجبوریم برخورد داشته باشیم.
ممنون از همگی

[/quote:d686c77643]
آقای مهرداد خان من چند بار فحش دادم .اما برای اینکارم دلیل داشتم وقتی یه تر ک مزخرف میاد به ناموسمون اهانت میکنه انتظار داری ما هیچی نگیم؟یا وقتی اون عن زلی چی های نامرد بهمون توهین میکنن.ما ساکت بشینیم؟البته من معذوریت تو رو برای اداره سایت درک میکنم اما خواهشا تو هم از ما انتظار نداشته باش که در مقابل کسی که به ناموسمون اهانت میکنه ساکت باشیم من از الان بگم هر کس به رشت و رشتی توهین کنه جوابشو میدم بیشترم جواب میدم.تو هم به وظیفت عمل کن خدا رو شاهد میگیرم حتی اگه حساب کاربری منو مسدود کنی ازت ناراحت نمیشم.ولی ساکتم نمیشینم هرکی فحش داد جوابشو میدم.به هیچ قیمتی توهین به رشت ورشتی ها رو تحمل نمیکنم. نمیدونم میتونی درک کنی یا نه من دیوانه رشتم.....