توسط onlyrasht » شنبه آگوست 13, 2011 3:22 pm
مصاحبه محمد ابراهیمی با خبرنگار کلوب هواداران تراکتورسازی
* محرومیت تماشاگران تراکتور، چه تاثیری روی بازیکنان داشت؟
نبود هواداران ما را در این دو بازی خیلی اذیت کرد و روی بازی همه تاثیر گذاشته بود. امیدوارم هواداران، در بازی با داماش، استادیوم را پر کنند تا به همه ثابت شود، بهترین و پر تماشاگر ترین تیم، نه در ایران، بلکه در آسیا، فقط تراکتور هست. چون این تماشاگران هستند که به استادیوم ها زیبایی می بخشند و فوتبال بی تماشاگر معنی ومفهومی ندارد. خود من با حمایت این تماشاگران و هواداران به اینجا رسیده ام و دوست دارم تا آخر فوتبالم، عاشقانه پیراهن تیم محبوبم، تراکتور را بر تن کنم و با انجام بازیهای خوب، بتوانم بخشی ازمحبتهای آنان راجبران نمایم.
* بازی با داماش را چطور می بینید و چه قولی به هواداران می دهید؟
دو بردی که بدست آوردیم، از لحاظ روحی و روانی تاثیر بسیار خوبی در روحیه بازیکنان داشت. ما تمام تلاشمان را می کنیم و امیدوارم هواداران که درهیچ جای ایران ما را تنها نگذاشتند، در روز بازی با داماش هم ما را تنها نگذارند. ما در ورزشگاه عضدی رشت چشم انتظار هواداران خواهیم بود، تا بتوانیم با کسب نتیجه خوب، شادی را به آنها هدیه کنیم.
[b:68077fcfa6][size=24:68077fcfa6][color=black:68077fcfa6]بچه ها 2.3 ساعت زودتر بیاید ورزشگاه ...ما اشنه نشان دهیم رشت کویه ایسه ....با جو وحشتناک رشت اشنا خواهید شد[/color:68077fcfa6][/size:68077fcfa6][/b:68077fcfa6]
شهر باران های نقره ای
سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی
ابشک سسک فابرگاس