[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - توهین انزلیچی ها در بازی با مس سرچشمه

توهین انزلیچی ها در بازی با مس سرچشمه

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط raincityboy » جمعه آگوست 12, 2011 2:06 pm

الان مازیار بعضی ها که منظورت منم
اسمم محمود میتونی بگی محمود

ببخشید من نمیدونم ابرار فکر کنم به رشتی ها بگن نه؟شما همون قسمت اول که داماش همون پگاه میشنیدین قسمت بعدیش نمیشنیدین

خودت بازی نفت ابادان بودی خودتم کم از همین تماشاچی های رشتی فحش نخوردی وقتی داشتن به انزلیچی ها فحش میدادن و میگفتین نگین من میخوام بدونم ما باید با هم شهری هامون دعوا بگیریم بحث کنیم توی ازادی بگین ایای امی برار بعد فحشم بخومریم

مازیار ما از انزلیچی ها فحش میخوریم ولی اینکاری که بازی با نفت ابادان شما داشتید میکردید فکر نکنم باعث فرهنگ سازی بشه و هردو طرف به ما فحش میدن توی استادیوم انزلی وقتی داشتن فحش میدادن کسی با مردم دعوا گرفت

نمیدونم چرا متوجه نمیشی بخدا 100سال سیا دوست ندارن سر به تنمون باشه
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط raincityboy » جمعه آگوست 12, 2011 2:09 pm

ما رشتی ها چی بخوایم چی نخوایم ابروبر نیستیم و بازی با تراکتورهم کاری با انزلیچی ها نداریم و تیممون تشویق میکنیم بچه های داماش خودشون توی زمین به همه ثابت میکنن داماش همون پگاه :wink:
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط jamaran-city » جمعه آگوست 12, 2011 2:12 pm

Aberrant_ba_tasob : ابرار با حرفات موافقم چون من خودم دانشجوی اردبیل بودم و از حرف های بیخودشون کاملا با اطلاعم حتی چندین هزار دفعه تو اردبیل جر و بحثم شد ... اونا خیلی چیزای مزخرف میگن نمونشم همین تو رشت میبینیم مثلا 100 نفر ادم یه جا بزاریم 2 تاشون ترک باشن2 نفر میشینن با هم ترکی میحرفن البته خوبه ها ولی واسه اونا زیادیه ! اما ما ...!
نتیجه اخلاقی ...
به زبونمون و هم زبونامون اهمیت بدیم/11/

ولی ابرار با تعصب باید این رویه دو طرفه باشه ... ایشالله که همچین بحث هایی رو هم مدیران کلوب های ملوان با طرفداراشون خالصانه مثل شما بکنند نه از روی غرضورزی /23/
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » جمعه آگوست 12, 2011 2:21 pm

وقتی میبینم این همه بچه ها با فرهنگن و حتی جلو هم شهری هاشونم میگیرن که مبادا فحش ندن بعد اونور یه دوست انزلیچی بهم میگه تا دیدم فحش میدن به رشتی ها فاصله گرفتم واقعا دلم میسوزه

مطمئن باشید جو بازی با تراکتور انقدر پر شور هست که بچه ها فقط تیم خودشون تشویق میکنن و یک صدا شعار گیلان سرور اذربایجان شعار میدن

البته اول باید 3امتیاز شیراز بچسبیم /3/ /12/
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » جمعه آگوست 12, 2011 2:21 pm

آقا ما قراره واقعیت محور باشیم و نمیشه چیزی که اتفاق افتاده رو بگیم اتفاق نیفتاده.. منظورم به قضیه دیشب نیست یا قضایای که دوستان در موردش حرف زدند.اما حرف من تو چند خط خلاصه میشه.
اینجا سایت هواداران داماش گیلان هست و تو این سایت اعتراض و بیان واقعیات جا داره اما فحاشی و تحریک جایی نداره . کسی ما رو قرار نیست اینجا بشوره مازیار جان و اصلا اجازه چنین کاری رو به هیچ وجه به هیچ احدی که تازه هوادار داماش هم نباشه نمیدیم اما هر کاربری خودی یا غیر خودی بخواد حاشیه سازی و خرابکاری انجام بده باهاش برخورد میشه و غیر خودی باشه مطمئنا سریعتر.
ضمن اینکه اینجا خط مشی خودش رو داره و همه چیز مشخصه و هیچ وقت یه روز یه سیاست خاص رو دنبال نمیکنیم و روز دیگر هم سیاستی دیگر رو.
وسلام
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط jamaran-city » جمعه آگوست 12, 2011 2:39 pm

میدونیه چیه سیاست باشگاه داماش خوبه که داره فرهنگ سازی میکنه ولی برعکس ملوان امسال !
هیچوقت یادم نمیره محمد احمدزاده یه سالی که هفته های اخر بازیها بود ملوان-پگاه تو انزلی بازی داشتن ملوانی ها داشتن به رشتیا فحش میدادند از دقیقه ی 1 تا 15 احمدزاده رفت رختکن !گفت فحاشی نکنیند میام ..تا جو سالم شد اومد تو...یادتونه ؟
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه آگوست 12, 2011 3:00 pm

[quote:4c7703c79c="jamaran-city"]میدونیه چیه سیاست باشگاه داماش خوبه که داره فرهنگ سازی میکنه ولی برعکس ملوان امسال !
هیچوقت یادم نمیره محمد احمدزاده یه سالی که هفته های اخر بازیها بود ملوان-پگاه تو انزلی بازی داشتن ملوانی ها داشتن به رشتیا فحش میدادند از دقیقه ی 1 تا 15 احمدزاده رفت رختکن !گفت فحاشی نکنیند میام ..تا جو سالم شد اومد تو...یادتونه ؟[/quote:4c7703c79c]

من نمیدونم احمدزاده رو چه نیتی اینکار رو انجام داد ولی من از این حرکتش خوشم اومد و حمایت میکنم. من فکر میکنم لیدرها تاثیر بسزایی دارند و اگر لیدرهای اونجا بتونند جو رو کنترل کنند مطمئنا اینجا هم درست میشه و این رو دلیله که این رو میگم... ببینید هواداران ما همیشه یک رو عمل کردند و اگر اتفاقی توی استادیوم افتاده میان تو اینجا میگن و با سیاست خاص نیومدند لاپوشی کنند پس روزهایی که چند شعار هم داده بشه کسی بی خبر نمیمونه و نمیتونیم بگیم نه همه چیز آروم بود . پس اینجا هم فحاشی داشتیم و فقط انزلی نیست و نبوده ...همه میدونیم که تماشاگر ما یه مدتی این فحاشی ها رو فراموش کرده بودن تا وقتی که توسط یه فرد مثل گذشته تحریک شدند ... مطمئنا من اشتباه نمیگم و تو بازی های لیگ یک همه دیدید که اصلا این فحاشی ها وجود نداشت، حالا شاید فقط این جمله "هر کی نگه آبای" (که فحش نیست) رو میگفتند ولی فحاشی نبوده تا وقتی که تحریک شدند. پس رشت نشون داده ظرفیتش رو داره و نگیم که نه، نمیشه درستش کرد منتهی باید جلوی تحریکات گرفته بشه... جلوی فحاشی های بی مورد گرفته بشه ...
امیدوارم همونطور که آقای عابدینی گفت لیدرهای هر دو طرف جمع بشن و و مسئولین هر دو باشگاه هم بخوان وگرنه از تماشاگر اونقدر کاری بر نمیاد و نمیشه وقتی طرف یه چیزی رو از دیگری میبینه نمیتونه آروم باشه..

اما صحبتم با دوستان اینجا اینه که جواب سایت های دیگه رو اینجا ندن و محیط اینجا رو با جاهای دیگه مقایسه نکنند. کسی نمیگه اعتراض نکنید یا نگید اما جواب دادن به افراد دیگه غیر هوادار داماش و یا فحاشی و بحث های بی ربط و حاشیه ای جایی نداره. ضمن اینکه مطمئنا با اون اشخاص هم اگر در اینجا حضور پیدا کنند و تحریکات انجام بدن به شکل درست خودش پاسخ داده میشه.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط ardavan » جمعه آگوست 12, 2011 3:01 pm

در مورد احمدزاده و اون حرکتش من کاملا یادمه. احمدزاده به عنوان یک گیلک دوست نداشت به گیلک جماعت توهین بشه و اون کارو کرد دستشم درد نکنه اما مشکل اینجاست دوستان انزلیچیه ما که همشون گیلک نیستن و ترک هستن اقلیتی هم اجدادی *# تشریف دارن و اینو خودشون هم تایید می کنن اون دسته از هوادارانه اونا که گیلک نیستن از رشتی و گیلانی جماعت خوششون نمیاد. اما برای من جای تعجب داشت بازی با نفت آبادان اگه قرار به فحاشی بود به آبادانیا فحاشی میشد که اونجوری تو آبادان هوادارایه ما رو ناراحت کردن و باید خدارو شکر کرد که همگی سالم برگشتن به رشت. من با فحاشی مخالفم اما اگه قرار هم باشه فحشی داده بشه باید به اونا فحش می دادن نه انزلیچیا.
نماد کاربر
ardavan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 14, 2011 12:00 am

پستتوسط rainrasht » جمعه آگوست 12, 2011 3:10 pm

متآسفم
افتخارم اينه خون ميرزا توي رگهامه وعاشق تيم شهرمم
نماد کاربر
rainrasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژانويه 11, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » جمعه آگوست 12, 2011 3:17 pm

ن الان میخواستم یه کامنت فحش برای عن زلی چی ها بزارم منصرف شدم !!!ولی فحشش خیلی باحال بود!!خیلی بهشون میومد!!!!
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » جمعه آگوست 12, 2011 3:41 pm

فقط رشت. فقط داماش شهر باران /23/ داماش سرور ملوان
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط armin_gilan » جمعه آگوست 12, 2011 8:21 pm

نه اینتر نه میلان فقط داماش گیلان
گیلان سرور آذربایجان
داماش همون پگاهه/تبریزی...
نماد کاربر
armin_gilan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه جولاي 10, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » جمعه آگوست 12, 2011 8:25 pm

اقا خواهش میکنم در بازی با تراکتور به هیچ عنوان به انزلیچی ها فحاشی نشه مخصوصا در این بازی خود انزلیچی ها هم میخوان بیان

این بازی باید گیلانی ها پشت هم باشم

وسلام
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط nima_beckham » جمعه آگوست 12, 2011 8:29 pm

[quote:323416583e="raincityboy"]اقا خواهش میکنم در بازی با تراکتور به هیچ عنوان به انزلیچی ها فحاشی نشه مخصوصا در این بازی خود انزلیچی ها هم میخوان بیان

این بازی باید گیلانی ها پشت هم باشم

وسلام[/quote:323416583e]

عن زلی چیاکه می خاستن بیان چرا بازی قبل فحش میدادن :( ولی اگه اومدن فحش ندیم بهتره! با هم ترکا رو خفه میکنیم! :wink:
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » جمعه آگوست 12, 2011 8:34 pm

اقایان یادتون باشه که اونا به ما خیلی بدو بیراه گفتن ..باید تموم ورزشگاه با هم متحد باشن ...ما باید گیلانو سرافراز کنیم ....یادتون نره اونا به اسطوره های گیلان توهین کردن ... ما باید فقط و فقط به فکر تشویق تیمو ..گیلانی جماعت باشیم ..قضیه خیلی فرق میکنه صحبت گیلانیه ... و به ما رشتیا تو سایتشون توهین کردند .... از فکر انزلی در بیاید ... اینا به قومیت ما توهین کردن ... ما نباید سکوت کنیم
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان