[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - تحلیل و بررسی بازی داماش - استقلال از دید هواداران داماش

تحلیل و بررسی بازی داماش - استقلال از دید هواداران داماش

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط raincityboy » دوشنبه آگوست 08, 2011 9:27 pm

یادتون نره داماش داشت با2تا هافبک دفاعی بازی میکرد بازیکن طراح نداشت داماش
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط ba-taasob-2 » دوشنبه آگوست 08, 2011 9:40 pm

به نظر من به ترتیب نظیفکار،جونیورآلوز، آبشک خیلی خوب بودن. کلا بیشتر بازیکنا امروز خوب بودن. حداقل اینکه از استقلالیها خیلی بیشتر دویدن و بهتر بازی کردن. حتی مگنو هم اگه اون سوتی رو فاکتور بگیریم بد نبود. ولی زمین یه جوری بود توپ همش توش گیر میکرد و اصلا قل نمیخورد همینم باعث شد گل بخوریم.
ولی دوستان ما از این بازی اونچیزی رو که میخواستیم یعنی کسب احترام و شخصیت به دست آوردیمم حتما فردا تو رسانه ها کلی ازمون تعریف میشه.
به هر حال اینجا وقت واسه امتیاز گرفتن زیاده و مثل لیگ1 نیست که هر بازی حکم فینال رو داشته باشه
من که اواخر بازی از شدت استرس و هیجان مثل آلکس فرگوسن دستم داشت میلرزید
راه در هستی یکی است و آن راه راستی است
نماد کاربر
ba-taasob-2
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » دوشنبه آگوست 08, 2011 9:49 pm

[quote:23a690ffb4="ba-taasob-2"]به نظر من به ترتیب نظیفکار،جونیورآلوز، آبشک خیلی خوب بودن. کلا بیشتر بازیکنا امروز خوب بودن. حداقل اینکه از استقلالیها خیلی بیشتر دویدن و بهتر بازی کردن. حتی مگنو هم اگه اون سوتی رو فاکتور بگیریم بد نبود. ولی زمین یه جوری بود توپ همش توش گیر میکرد و اصلا قل نمیخورد همینم باعث شد گل بخوریم.
ولی دوستان ما از این بازی اونچیزی رو که میخواستیم یعنی کسب احترام و شخصیت به دست آوردیمم حتما فردا تو رسانه ها کلی ازمون تعریف میشه.
به هر حال اینجا وقت واسه امتیاز گرفتن زیاده و مثل لیگ1 نیست که هر بازی حکم فینال رو داشته باشه
من که اواخر بازی از شدت استرس و هیجان مثل آلکس فرگوسن دستم داشت میلرزید[/quote:23a690ffb4]

من از ساعت 6 استرس بازیو داشتم :? داداشم بهم میگه تو دیوانه ای ولی ای کاش میبردیم :?
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه آگوست 08, 2011 9:53 pm

متن تحلیل و حواشی مسابقه در صفحه اصلی سایت بروز رسانی شد.
فکر کنم برای بازی های بعد باید یه فکری برای این پراکندگی مطالب و کامنت ها توی سایت انجام داد که بحث ها یه جا مجتمع بشه
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط raincityboy » دوشنبه آگوست 08, 2011 9:56 pm

ف س ب و ک استقلال برید کسانی که میتونن همه دارن از داماش حرف میزنن میگن استقلال به زور برد

جالب یکی گفت خدا پدر دینور زاده بیامرزه که مهرهای کلیدیشو اورد بیرون /15/ /15/ /15/ /15/
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط jamaran-city » دوشنبه آگوست 08, 2011 10:06 pm

[quote:6fba3956c4="MEHRDAD"]متن تحلیل و حواشی مسابقه در صفحه اصلی سایت بروز رسانی شد.
فکر کنم برای بازی های بعد باید یه فکری برای این پراکندگی مطالب و کامنت ها توی سایت انجام داد که بحث ها یه جا مجتمع بشه[/quote:6fba3956c4]
البته من مبحث جدید دوستمون رو ندیده بودم ..شرمنده
موافقم باهاتون...ای کاش خبرهای بعد بازی رو یکجا و کامنت دوستان رو در مورد بازی هم یکجا جدا بزارید..ممنون :wink:
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am

پستتوسط voroojak » دوشنبه آگوست 08, 2011 10:19 pm

[quote:380203398d="lvlamad_2010"][quote:380203398d="kasra"]باتیستا که خیلی خوب بود خیلی دوید بنده خدا. فقط همون یه اشتباه رو کرد دیگه. ما مشکل اصلی تیم رو نباید فراموش کنیم. ما راحت به اونا اجازه دادیم که بازی رو تو دست بگیرن و خیلی از زمان بازی رو اینجوری از دست دادیم. باید حداقل تو نیمه دوم با دو مهاجم بازی می کردیم و پرسشون می کردیم که اونا بر عکس این کار رو خوب انجام دادن و ما از همون اول زیر توپ میزدیم.[/quote:380203398d]

اصلا حرفتو قبول ندارم ، شموردی چنتا پاس اشتباه داد ، اگه هم دیدی دوندگی داشت به خاطر این بود که خط هافبک استقلال خوب کار نکردن. تو بازی اول اگه یادت باشه خیلی بدد کار کرد. و روو به عقب اصلا خوب بازی نمی کنه.[/quote:380203398d]

سلام
ببین دوست عزیز تا وقتی که مهدوی کیا تو زمین بود تاکتیک تیم سانتر های خطرناک از جناحین بود.
ولی با بیرون اومدن مهدوی کیا متعاقبا غلامی سر زن بیرون اومد.و به جاش حسین ابراهیمی و جهانگیر عسکری, دو بازیکن سرعتی تیم وارد زمین شدند.و اگه توجه داشته باشید با قدرت دوندگی این 2 بازیکن فشار زیادی روی خط دفاع استقلال وارد شد.
امیدوارم شما هم با نظر من موافق باشید.تاکتیک سانتر حدود 60 دقیقه اجرا شد.و بعد از اون سرعت در دستور کار مهاجمین قرار گرفت و به کل تاکتیک تیم از اون دقیقه تغییر کرد.
موفق باشید
نماد کاربر
voroojak
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 18, 2011 12:00 am

پستتوسط jamaran-city » دوشنبه آگوست 08, 2011 10:58 pm

اره من موافق نظرتم ..
تو سایت ها هم زدند مهدی خودش خواست بیاد بیرون.. که بعدش تعویضای دیگه که خودت دلیلشو بهش اشاره کردی ... در کل فکر کنم دلیل تعویض هاشم همین بود ..که بازی رو از هوا به زمین بکشونه /12/
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه آگوست 08, 2011 11:20 pm

به هر حال به نظر من نوع چیدمان و ارنج یه جوری بود. تعویض محمد غلامی با جهانگیر عسگری هم برام قابل درک نبود. وقتی تک مهاجمه باشیم باید مهاجم تخصصی استفاده کنیم و می شد از فرزاد محمدی استفاده کرد. تو تمرینات و بازی های دوستانه هم آماده نشون داده بود
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط gilsis » سه شنبه آگوست 09, 2011 12:09 am

یه سر تو این سایتای خبری چرخیدم.دلم سوخت.آخه چقدر تیم ما مظلومه.هیچ جا از بازی تیممون تعریف نکرده.من پرسپولیسیم.ولی این فصل اول طرفدار داماشم،دومم داماش،سومم داماش...فقط داماش.بچه هایی که پرسپولیسی یا استقلالی هستین،پای حیثیت شهرمون در میونه.گوره بابای تهرانیا.یادتون نرفته که تو ورزشگاه،همین طرفدارای پرسپولیس و استقلال په حرفایی که نمیزدن...بچه ها خواهش میکنم متحد باشین...
نماد کاربر
gilsis
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: يکشنبه جولاي 03, 2011 12:00 am

پستتوسط arvand » سه شنبه آگوست 09, 2011 4:09 am

سلام.الان ساعت 8.30 صبحه همین الان از تهرن رسیدم.دیگه دارم میمیرم.فقط اینو بگم همه ی رشتی ها سربلندن.تو ورزشگاه که واقعا هیچی کم نذاشتیم تو شهرتهرانم که فقط میگفتیم داماشه شهر باران یا رشتیه با تعصب که فقط همه نگامون میکردن.اره اینه تعصب رشتی.تعصب رشتی یعنی وقتی تهرانیا از روبرو به ما میگفتن انزلیچی ابایه ما میگفتیم ابای امی براره.امروز به رشتی بودنم افتخار کردم.دمه همه ی گیلانیایی که با ما ازادی بودن گرم
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdigholami » سه شنبه آگوست 09, 2011 5:08 am

تعویض ها افتضاح بود من نمیدونم اقای دینورزاده بهترین بازیکنا رو بیرون میاره که چیکار کنه چی تو فکرش بوده زنیتپور و مهدوی کیا که خیلی خوب بودند دفاع افتضاح بود ضمن اینکه باز هم میگم با یه مهاجم هیچ کاری نمی شه کرد /9/
نماد کاربر
mehdigholami
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 20, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » سه شنبه آگوست 09, 2011 5:43 am

به خدا, به پیر, به پیغمبر اگر با دو تا مهاجم بازی می کردیم می بردیمشون . خدایی ابرومندانه بازی کردیم ای کاش یکی از اون توپامون گل می شد :? . ابشکم که دهن تیموریانو سرویس کردش :lol:
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط amir-damashi » سه شنبه آگوست 09, 2011 6:04 am

[quote:a6c6fa3db8="mehdigholami"]تعویض ها افتضاح بود من نمیدونم اقای دینورزاده بهترین بازیکنا رو بیرون میاره که چیکار کنه چی تو فکرش بوده زنیتپور و مهدوی کیا که خیلی خوب بودند دفاع افتضاح بود ضمن اینکه باز هم میگم با یه مهاجم هیچ کاری نمی شه کرد /9/[/quote:a6c6fa3db8]

آقا مهدی نگران نباش ، ایشالا از بازیهای بعدی افشین به ترکیب اضافه میشه تا داش ممد تنها نباشه
نماد کاربر
amir-damashi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه جولاي 31, 2011 12:00 am

پستتوسط amir-damashi » سه شنبه آگوست 09, 2011 6:11 am

[quote:86f8e13948="arvand"]سلام.الان ساعت 8.30 صبحه همین الان از تهرن رسیدم.دیگه دارم میمیرم.فقط اینو بگم همه ی رشتی ها سربلندن.تو ورزشگاه که واقعا هیچی کم نذاشتیم تو شهرتهرانم که فقط میگفتیم داماشه شهر باران یا رشتیه با تعصب که فقط همه نگامون میکردن.اره اینه تعصب رشتی.تعصب رشتی یعنی وقتی تهرانیا از روبرو به ما میگفتن انزلیچی ابایه ما میگفتیم ابای امی براره.امروز به رشتی بودنم افتخار کردم.دمه همه ی گیلانیایی که با ما ازادی بودن گرم[/quote:86f8e13948]

بخدا موهای تنم سیخ شد وقتی گفتی اینجوری رو دم تهرانی ها گذاشتین ، اونا فکر کردن ما به همین راحتی هم استانی هامونو میفروشیم، ما رشتی هستیم و هرجا باشیم از حیثیت استان و شهرمون دفاع خواهیم کرد،احساس افتخار میکنم که گیلانی هستم ، افتخار میکنم که رشتی هستم ، حس غرور میکنم که در جواب اونا که می خواستن با شعر تفرقه انگیز انزلی چی آبایه بین ما تفرقه بندازن و شماهم گفتین آبای امی براره ،اونا انتظار داشتن تا چیز دیگری بشنوند و کلی به ما بخندند که ماهم با این جواب مشت محکمی به دهنشون زدیم،
باشد که زین پس اتحادگیلانیها زبانزد خاص وعام شود....
نماد کاربر
amir-damashi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه جولاي 31, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 0 مهمان