[quote:dcabc0e444="armin"]امروز ساعت 7 داشتم خبر استان رو میدیدم ... یهو دیدم تو بخش خبر های ورزشیش مجریش داماش رو با لقب اسانسور معرفی کرد

دیگه اینا شورشو در آوردنااااااا ... اون از دیشب اینم از امروز[/quote:dcabc0e444]
من هم اینو وقتی از اخبار شنیدم یه لحظه منقلب شدم وامدم اینجا بنویسم که آیا درست شنیدم.واقعا" این صدا وسیماجای تاسف داره.من شک دارم اینها گیلانی باشند.کسانیکه از بیت المال ارتزاق می کنند بر ضد خواسته مردم وبرای تحقیر مردم صحبت می کنند. این یکی دیگه قابل تحمل نیست وباید پیگیری بشه واینها را وادار
به عذزر خواهی کنیم این دیگه کار یه نفر نیست وکار یه مجموعه است. لطفآگ مسولین سایت به هر طریقی شده اینو پیگیری کنند حالا اگه شده از طریق باشگاه یاکانون هواداران.این توهین نابخشودنی است ونباید زیرسبیلی رد بشسه.میشه صدا وسیما را تحریم کرد.یادم انهاپارسال یه بازی سپیدرود راپخش کرده بودند کلی منت گذاشته بودذند وحتی گفتند پخش این بازی کلاس صدا سیمای گیلان را با ایتن تعداد تماشاگر کم پایین اورده است.
در ضمن دوست عزیز لطف کنید عنوان این گفتگورا عوض کنید وتنها وازه اسانسور توصیف کننده خوبی برای این بخش نیست در کنارش توهین صدا وسیما هم استفاده کنید