[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - حمایت رشتی های مقیم پایتخت از تیم داماش گیلان

حمایت رشتی های مقیم پایتخت از تیم داماش گیلان

مطالب مربوط به باشگاه ها و تیم های گیلان و سایر رشته های استان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط rashti_sarvar » يکشنبه آگوست 07, 2011 6:15 am

فردا داماش بازی داره ؟؟؟؟ / /9/ /9/ این چه بحثهاییه که دارین انجام میدین. همه از غیرت رشتی بودن حرف میزنن حرف تا عمل.... فردا داماش تو ورزشگاه ازادی بازی داره اونجا مشخص میشه کیها میرن ورزشگاه ازادی کیها با غیرتن /3/
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidrod » يکشنبه آگوست 07, 2011 6:28 am

دوستان یک سوال دارم از میدان آزادی تهران تا ورزشگاه آزادی چند دقیقه راهه ؟ و آیا ماشین مستقیم از میدان آزادی به سمت ورزشگاه هست ؟ یا باید چند کرس ماشین بشینم برسم ورزشگاه ؟
نماد کاربر
sepidrod
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط sepidrod » يکشنبه آگوست 07, 2011 6:36 am

ضمنا اینقدر به تعصبات کودکانه شهری دامن نزنید چرا همه دوستان چشمشان آلبالو گیلاس می بینه ؟ و اینقدر توهم توطئه درشون خریدار داره همش فکر می کنند همه دشمن رشت هستند ؟ جالب این که تا آنجایی که من آمار دارم (من خیلی وقته که در سایت ها ورزشی رشت حضور دارم) به یاد دارم اون موقعی که پگاه لیگ برتر و فینال جام حذفی بود خیلی ها می آمدن تو وبلاگ پگاه شهر باران نظر می دادن و... ولی به محض اینکه تیم نتایج ضعیفش شروع شد دیگه قید سایت اومدن و حمایت از پگاه و داماش را زدن و تیم سقوط کرد و در دسته یک هم خبری از این عزیزان نبود و به محض اینکه تیم صعود کرد تازه چند بازی آخر لیگ یک که داماش هی می برد اینا دوباره به جمع سایت و ورزشگاه برگشتن
این دو سالی که ما لیگ یک بودیم شماها کجا بودید ؟ که الان از همه عالم و آدم طلب دارید این تیم متعلق به تمام مردم گیلانه اما میعادگاهش رشته
نماد کاربر
sepidrod
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط sepidrod » يکشنبه آگوست 07, 2011 6:41 am

[quote:116d270855="iman1978"]منم اونموقع که دانشجو بودم کسی جرات توهین به رشتیا رو نداشت حتی بچه های عن زلی!!هم خیلی از ما حساب میبردن.فقط یکی از بچه های لاهیجان همش میگفت لاهیجان انزلیچی گیلانه و اعصاب مارو بهم ریخته بود.تااینکه یه بار بهش گفتم راست میگی لاهیجان انزلیچی گیلانه رشت هم داماد گیلانه!!!رابطه انزلیچی داماد هم که میدونی چه جوریه!!!بنده خدا از من دلخور شده بود که البته از دلش در آوردم ولی دیگه صداش در نیومد!!![/quote:116d270855]

حتما باید می زدی تو ذوقش ؟
لاهیجان شهر قشنگی هست و هر کس دوست داره بهترین لقب را برای شهرش انتخاب کنه این عین می مونه که من بیام جلوی یه تهرانی بگم رشت دروازه اروپا بوده و اون هم بهم با تمسخر بگه ..........
نماد کاربر
sepidrod
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Damash1 » يکشنبه آگوست 07, 2011 6:44 am

[b:7fd19aaf36] دوستان این بحث خیلی مسخره شد دیگه
اولا که شما دقیق مطلبو نمی گیرن
بله تیم ماله کل گیلانه و مرکز اصلیش رشته ولی مثل اینکه شما واقعا توی گیلان نیستین یا اصلا با شهرای دیگه توی رابطه نیستین
رشتیا توی گیلان محبوب نیستن یا قبلا نبودن
حالا از اینا بگذریم
این بحثا جاش فعلا نیست
همگی پشت هم برای پیروزی داماش[/b:7fd19aaf36]

/16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط meelad » يکشنبه آگوست 07, 2011 6:52 am

هرکی روی تجربه های خودش قضاوت میکنه . اگه شما ندیدین من خیلی برام پیش اومده. در ضمن به نظر میاد الان شما طلبکار شدی ! بحث ما تو این مورد فقط فوتبالی نبود. این طبیعیه تیمی که نتیجه نمیگیره تماشاگر هم از دست میده. وقتی سپیدرود نتیجه گرفت و اومد دسته یک استادیوم هم پر میشد . بعد که رفت تو لیگ 1 و اون نتایج ضعیف رو بدست آورد تماشاگرش هم از دست داد. راستی دوست داری ما هر پست یا نظری میزاریم قبلش با شما چک کنیم ؟ به هر حال شما قدمتت از ما خیلی بیشتره .. به خدا جدی میگم..
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidrod » يکشنبه آگوست 07, 2011 7:38 am

[quote:6097218688="meelad"]هرکی روی تجربه های خودش قضاوت میکنه . اگه شما ندیدین من خیلی برام پیش اومده. در ضمن به نظر میاد الان شما طلبکار شدی ! بحث ما تو این مورد فقط فوتبالی نبود. این طبیعیه تیمی که نتیجه نمیگیره تماشاگر هم از دست میده. وقتی سپیدرود نتیجه گرفت و اومد دسته یک استادیوم هم پر میشد . بعد که رفت تو لیگ 1 و اون نتایج ضعیف رو بدست آورد تماشاگرش هم از دست داد. راستی دوست داری ما هر پست یا نظری میزاریم قبلش با شما چک کنیم ؟ به هر حال شما قدمتت از ما خیلی بیشتره .. به خدا جدی میگم..[/quote:6097218688]

تجارب خودتان را به همه تعمیم ندهید و فکر هم نکن هر چی خودت تجربه کردی درسته چرا دقیقا فوتبالی هم بود اگر فوتبالی نبود به من بفرمایید چی بود شوتبالی بود؟ ضمنا چرا تیم وقتی نتیجه نمیگیره هوادار باید کمتر بیاد مسعود بهنود حرف خوبی می زنه میگه کسی که پشت اینترنت میشینه و نظر میده که مبارز نیست حالا کسایی که بنشینند و منتظر بمانند تیم نتیجه بگیره و بعد بیان و فکر کنند هر چی خودشان تجربه کردند درسته که نمیشه هوادار اونه که در سختی ها به فکر تیمش باشه
قضیه سپیدرود هم همینه اگر دو روز دیگه تیم به لیگ برتر صعود کنه مسلما خیلی ها میان و با کلی منت و فحر فروشی میگن ما سپیدرودی و رشتی اصیل بودیما سپیدرود هر چی داره از ما داره ها و ...هر چی ما میگیم درسته و... این که فایده نداره اون موقعی که تیم دسته دو بود تو کجا بودی که نتونستی حق تیمت را بگیری ؟ ( این منظورم کلی بود)

کسی هم نخواست که شما با ما چک کنی وقت من خیلی بیشتر ارزش داره .
نماد کاربر
sepidrod
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط arvand » يکشنبه آگوست 07, 2011 8:33 am

اقایه سپیدرود لحنه صحبتبت جالب نیست.در ضمن من یکی از کاربرایه اصلیه صایت پگاه شهربارن بودم هنوز پست ها و نظراتم اونجا هست شما کدوم کاربر بودی؟
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidrod » يکشنبه آگوست 07, 2011 8:40 am

[quote:e05469da00="arvand"]اقایه سپیدرود لحنه صحبتبت جالب نیست.در ضمن من یکی از کاربرایه اصلیه صایت پگاه شهربارن بودم هنوز پست ها و نظراتم اونجا هست شما کدوم کاربر بودی؟[/quote:e05469da00]

آقای اروند تفسیر به رای دارید می کنید شاید هم حقیقت همیشه تلخ باشه البته لحن صحبت کردن شما در پگاه شهر باران هست نمی دونم اگر مدیریتی عین مهرداد تو اینجا نبود شما بازم از اون لحن بهره می بردید یا خیر
من سعید هستم که اونجا با نام های سعید و هوادار سپیدرود نظر می دادم
نماد کاربر
sepidrod
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط elmatador » يکشنبه آگوست 07, 2011 9:01 am

[quote:a175c8b005="sepidrod"]دوستان یک سوال دارم از میدان آزادی تهران تا ورزشگاه آزادی چند دقیقه راهه ؟ و آیا ماشین مستقیم از میدان آزادی به سمت ورزشگاه هست ؟ یا باید چند کرس ماشین بشینم برسم ورزشگاه ؟[/quote:a175c8b005]

[color=black:a175c8b005]بله هم تاکسی هست هم مینی بوس . بیشترم تو ضلع غربی میدون. البته از اکثر میدونای شلوغ دیگه مثه رسالت و ... هم ماشین واسه استادیوم هست ولی اگه شما از رشت میاین آزادی راحت تره هر چند ماشینی که از رشت میاد از جلو درب استادیوم رد میشه و فکر کنم اونجا هم میتونین پیاده شین البته خودم تا حالا امتحان نکردم[/color:a175c8b005]
Dont pay the ferryman,Until he gets you to the other side
نماد کاربر
elmatador
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 23, 2011 12:00 am

پستتوسط arvand » يکشنبه آگوست 07, 2011 9:32 am

به هر حال ادم با توجه با سیاسته مدیر سایت پیش میره.منم تو اون سایت با توجه به سیاست ها رفتم میکردم مثله اینجا.البته از مهرداد باید تشکر کرد که اون جو سابقو از بین برد و واقعا فرهنگسازی کرد
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط arvand » يکشنبه آگوست 07, 2011 9:39 am

راستی نظراته تو هم اونجا هست لحنه تو هم خوب نبود اونجا :lol:
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه آگوست 07, 2011 10:30 am

کاربران تازه وارد دیگه تمومش کنید.این سایت برای این ساخته نشده که باعث بشه مردم شهرهای مختلف گیلان به جون هم بیوفتند.
اگر هم دقت کنید در تالارگفتمان قسمتی میبینید مربوط به گیلان.پس یکی از مسائل مهم در این سایت سرزمین عزیزمون گیلان هست.
من هم مثل شما یه رشتی هستم ولی تمام گیلان برام عزیزه و هیچ وقت به خودم این اجازه رو نمیدم که یه نفر بیاد در مقابل من یه هم استانیام توهین کنه.
امیدوارم این دوستانی که اینقدر رشت رشت میکنند وقتی حمایت گیلانی های مقیم تهران رو دیدند به خودشون بیان.وقتی فحش های ناموسی تهرانیا رو شنیدند به خودشون بیان و نگن لاهیجانیا یا انزلیچیا فلانن.
دیگه تمومش کنید.هی حالا هیچی نمیگید اون یکی میاد و میگه ما دامادیم و شما فلان.این حرف اصلا در شان یه رشتی نیست
من هم به شخصه از لاهیجان خوشم میاد و واقعا هم باعث افتخار من رشتی هست که یکی از شهرهای استانمون لقب انزلیچی شهرهای ایران رو با خودش داره همون طور که ما لقب دروازه اروپا رو داریم همون طور که ما همیشه از انزلی به عنوان مهمترین بندر شمال یاد میکنیم همان طور که از تالش به عنوان تاریخ کهن یاد میکنیم همانطور که از آستانه به عنوان یه شهر مذهبی و از فومن به عنوان زادگاه شیون فومنی و از لشت نشا به عنوان زادگاه عادل شاه غریب.
پس بیایید تعصبات کورکورانه شهری را کنار بذاریم.
تا بتونیم در کنار هم مشت محکمی به دهن تهرانیا بزنیم.
از کسرای عزیز هم که همیشه در جکع ما بوده تشکر میکنم.من هم دوستان لاهیجانی زیادی دارم و مهمترین خصلتشون اینه که نسبت به شهرهای دیگه گیلان تعصب زیادی به گیلان دارن.
زنده باد گیلان و گیلانی
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه آگوست 07, 2011 10:32 am

کاربران تازه وارد دیگه تمومش کنید.این سایت برای این ساخته نشده که باعث بشه مردم شهرهای مختلف گیلان به جون هم بیوفتند.
اگر هم دقت کنید در تالارگفتمان قسمتی میبینید مربوط به گیلان.پس یکی از مسائل مهم در این سایت سرزمین عزیزمون گیلان هست.
من هم مثل شما یه رشتی هستم ولی تمام گیلان برام عزیزه و هیچ وقت به خودم این اجازه رو نمیدم که یه نفر بیاد در مقابل من یه هم استانیام توهین کنه.
امیدوارم این دوستانی که اینقدر رشت رشت میکنند وقتی حمایت گیلانی های مقیم تهران رو دیدند به خودشون بیان.وقتی فحش های ناموسی تهرانیا رو شنیدند به خودشون بیان و نگن لاهیجانیا یا انزلیچیا فلانن.
دیگه تمومش کنید.هی حالا هیچی نمیگید اون یکی میاد و میگه ما دامادیم و شما فلان.این حرف اصلا در شان یه رشتی نیست
من هم به شخصه از لاهیجان خوشم میاد و واقعا هم باعث افتخار من رشتی هست که یکی از شهرهای استانمون لقب انزلیچی شهرهای ایران رو با خودش داره همون طور که ما لقب دروازه اروپا رو داریم همون طور که ما همیشه از انزلی به عنوان مهمترین بندر شمال یاد میکنیم همان طور که از تالش به عنوان تاریخ کهن یاد میکنیم همانطور که از آستانه به عنوان یه شهر مذهبی و از فومن به عنوان زادگاه شیون فومنی و از لشت نشا به عنوان زادگاه عادل شاه غریب.
پس بیایید تعصبات کورکورانه شهری را کنار بذاریم.
تا بتونیم در کنار هم مشت محکمی به دهن تهرانیا بزنیم.
از کسرای عزیز هم که همیشه در جکع ما بوده تشکر میکنم.من هم دوستان لاهیجانی زیادی دارم و مهمترین خصلتشون اینه که نسبت به شهرهای دیگه گیلان تعصب زیادی به گیلان دارن.
زنده باد گیلان و گیلانی
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط meelad » يکشنبه آگوست 07, 2011 11:47 am

جناب سپیدرود درست صحبت کردن شرط اول یه بحث هست. درسته من تازه وارد سایت هستم اما همیشه به سایت سر میزدم ولی عضو نبودم. اگه شما به چند تا کامنت تو یه وبلاگ میگی آمار منم بنا به اقتضای کار و تحصیل و ارتباط رودرو با هاشون میگم آمار. در ضمن اگه بخواد اتحاد شهرها با چند تا کامنت بهم بریزه ( البته اگه اتحادی باشه)! واقعا باید فاتحه همه چی رو خوند! حالا در بازی با استقلال و پرسپولیس در رشت مشخص میشه که چند نفر از همین هم استانی های عزیز مثل شما فکر میکنن! البته بعید میدونم تا الان خودتون متوجه نشده باشی ! که همصدا با تهران نشینان همون شعار هار رو تو قلب رشت تکرار میکنن..چرا راه دور بـــریم ؟ مگه شما پارچه نوشته های همین ها رو تو آزادی یادتون رفت در حمایت از استقلال تو فینال جام حذفی ؟! البته من منظورم این نبود بیایم با هرکی غیر رشتی بود شمشیر رو از رو ببندیم ..مظورم این بود که خودمون وقتی یه همچین قضاوتی از طرف هم استانی هامون درباره ما میشه بیشتر هوای همدیگر رو داشته باشیم مثل همینکاری که شما داری میکنی !! !!! ضمنامعیار کسی که رو شهر رو دیار خودش غیرت داره یا نه فقط این نیست که تو استادیوم بوده و تیم رو تشویق کرده یا نه .. ممکنه کسی اصلا فوتبال دوست نداشته باشه اما از شما خیلی بیشتر شهرش براش مهم باشه. مطمعنا اگه مبنای من برای یه همشهری شما بودی جناب سپیدرود من باید در طول زندگی خودم دشمن شماره یـــــک هر کی که رشـــتی هست بــاشم!
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان