توسط onlyrasht » يکشنبه آگوست 07, 2011 10:36 am
[color=black:5fef7129e6]به ما گفتهاند حيدري ميتواند فردا بازي كند
سرمربي استقلال با اشاره به مصدوميت بازيکنان اين تيم گفت: با اين شرايط بايد گاو و گوسفند بکشيم!
پرويز مظلومي در نشست خبري پيش از بازي با داماش گيلان گفت: در ابتدا جا دارد روز خبرنگار را به اهالي رسانه تبريک بگويم. درباره بازي بايد بگويم که داماش تيم خوبي است. تاکيدمان اين است که بازي راحتي در پيش نداريم.
وي ادامه داد: در اين بازي تعدادي از نفرات خود را در اختيار نداريم. زندي و ميداودي شرايط بازي ندارند، شريفات نيز آسيب ديده و تيموريان احتمالا به اين بازي نمي رسد. با اين شرايط بايد گاو يا گوسفندي بکشيم چون فکر مي کنم آنها چشم خورده اند. از جاسم کرار هم اطلاعي نداريم.
مظلومي در خصوص اينکه در بازي قبلي مقابل سپاهان تفکرات هنکه آلماني در زمين پياده شد تصريح کرد: ما تمرينات خود را از 28 خرداد شروع کرديم. با توجه به اينکه سال گذشته از لحاظ هوازي دچار مشکل بوديم و زمان اندکي در اختيار داشتيم امسال کارهاي جديدي انجام شد. اختيارات لازم را به همکار خودم هنکه دادم و مثل سال گذشته روي حفظ توپ بازيکنان کار کرديم. امسال نيز هماهنگي خوبي بين ما وجود دارد. هنکه برنامه کاري خود را به صورت هفتگي مي دهد و من فقط در تمرينات کارهاي نظارتي را انجام مي دهم.
مظلومي تاکيد کرد: داماش تيم شناخته شده اي است و نفرات خوبي جذب کرده است. آنها دو بازيکن خوب خارجي دارند و امشب نيز آنها را آناليز مي کنيم. بازي ها فشرده است و بلافاصله بعد از اين مسابقه بايد به کرمان برويم. سال گذشته پيشنهاد داديم اگر مي خواهيم به مشکل نخوريم فشردگي بازي ها را به ابتداي فصل موکول کنيد و اميدوارم که آخر فصل به ما فرصت بدهند و براي بازي هاي آسيايي بتوانيم تمرينات خوبي انجام دهيم.
سرمربي استقلال در خصوص مصدوميت و محروميت بازيکنان خاطرنشان کرد: مصدوميت بازيکنان ما در بازي نبوده و زندي اصلا به ميدان نرفته است. تيموريان با مصدوميت براي ما بازي کرد و از او تشکر مي کنم. او مردانگي کرد که براي استقلال به ميدان رفت. يوسفي نيز از سال گذشته مصدوم بود و فقط شريفات بود که مصدوميتش تجديد شد و اگر بازيکناني مثل امير آبادي که از ابتداي با ما بودند را ببينيد از آماده ترين بازيکنانمان هستند.
مظلومي افزود: مصاحبه اي از يک بازيکن خارجي خواندم که اسم او را نمي آورم اما اين بازيکن آرزو کرده بود ساعت 22 را ببيند. فکر مي کنم زندگي ورزشکاران ما حرفه اي نيست. همان طور که شرايط باشگاه هاي ما مثل باشگاه هاي خارجي نيست. بازيکنان خارجي ساعت 22 را نمي بينند و اين مسائل به زندگي حرفه اي بازيکنانمان برمي گردد. مصدوميت بازيکنان در تمرينات ايجاد نمي شود و بيشتر به خاطر اين است که زندگي حرفه اي درستي ندارند.
وي در مورد آخرين وضعيت خسرو حيدري گفت: مسئولان باشگاه سپاهان به ما گفته اند او مي تواند مقابل داماش بازي کند. در جريان رضايتنامه او نيستم و تا آنجايي که گفته شده مسئولان باشگاه سپاهان تاکيد کرده اند که اين بازيکن مي تواند فردا به ميدان برود. [/color:5fef7129e6]
شهر باران های نقره ای
سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی
ابشک سسک فابرگاس