[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نادر دست‌نشان: من از تقی‌پور کم‌کاری و تبانی ندیدم

نادر دست‌نشان: من از تقی‌پور کم‌کاری و تبانی ندیدم

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

نادر دست‌نشان: من از تقی‌پور کم‌کاری و تبانی ندیدم

پستتوسط amir131 » شنبه آگوست 06, 2011 7:53 am

[size=18:193b512def]نادر دست‌نشان: من از تقی‌پور کم‌کاری و تبانی ندیدم/ امیدوارم اسوه اخلاق و شرافت حرف‌هایش را ثابت کند
[/size:193b512def]
ما در حالی که آن بازی را با نتیجه یک بر صفر واگذار کرده بودیم یک پنالتی صددرصد روی حسین ابراهیمی گرفته نشد و اگر آن پنالتی گرفته می‌شد سرنوشت قهرمان تغییر می‌کرد

سایت گل – محمد مایلی‌کهن روز گذشته باز هم یک مصاحبه جنجالی انجام داد و تا همه نگاه‌ها به سمت ابراهیم تقی‌پور برود. مایلی‌کهن گفته که یک تیم در فینال جام حذفی بازیکن حریف را خرید و در حالی که بازی رفت را باخت بود قهرمان جام حذفی شد. منظور مایلی‌کهن کسی نیست جز ابراهیم تقی‌پور که با پیراهن پگاه گیلان مقابل استقلال قرار گرفت و سرمربی پگاه هم نادر دست‌نشان بود.

دست‌نشان در گفت‌وگو با خبرنگار سایت گل در مورد این موضوع می‌گوید:« مایلی‌کهن آزاد تا هر حرفی که می‌خواهد بزند ولی باید دلیل و مدرک بیاورد. من نمی‌دانم او بر چه اساسی این حرف‌ها را زده ولی باید بگویم که من از تقی‌پور کم کاری و تبانی ندیدم. اگر یادتان باشد ما در حالی که آن بازی را با نتیجه یک بر صفر واگذار کرده بودیم یک پنالتی صددرصد روی حسین ابراهیمی گرفته نشد و اگر آن پنالتی گرفته می‌شد سرنوشت قهرمان تغییر می‌کرد.»

او ادامه می‌دهد:« من آن زمان سرمربی پگاه بودم و باید بگویم تقی‌پور تمام تلاش خود را انجام داد. امیدوارم مایلی‌کهن که در فوتبال ایران به عنوان اسوه اخلاق و شرافت شناخته می‌شود بتواند حرف‌هایش را ثابت کند تا آبروی کسی که تبانی کرده برود و همچین مسائلی در فوتبال دیده نشود.»
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط meraj130 » شنبه آگوست 06, 2011 7:59 am

دست نشان هم بی غیرت تر از تقی پور
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » شنبه آگوست 06, 2011 8:10 am

حرف اقای مایلی کهن درسته.بعد از بازی ابراهیم تقی پور استقلالی شدرفت /9/ /9/ خیلی ها نادر دست نشان را عامل باخت به استقلال در فینال جام حذفی می دانند. شما هم مقصر بودی اقای دست نشان پس از همشهریت ابراهیم تقی پور دفاع نکن. من یادمه مهندس شاد مدیر عامل سابق پگاه گفته بود اقای دست نشان به خاطر مردم رشت از تیم پگاه شکایت کن برای گرفتن طلبت پس چرا شکایت نمیکنی. مهندس شاد گفته بود اقای دست نشان شما شکایت کن منم اتفاقات فینال جام حذفی رو بگم که چیکار کردی /9/
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » شنبه آگوست 06, 2011 8:13 am

من خودم به نادر هم شک دارم.چون بازیکنای داماش میگفتند که در بازی 4 تایی به افشین و مهدوی گفته بود که نباید پاتون رو توی زمین خودتون بذارید و فقط باید به فکر حمله باشید و اگر ببینم اینور اومدید تعویضتون میکنم ولی در بازی فینال تیم رو دفاعی بست تا بیشتر به تیممون فشار بیاد و همه این عقیده رو دارند که اگر پگاه مثل بازیهای قبلش بازی میکرد مطمئنا میتونست با نتیجه خوب از بازی جدا بشه.
یادش بخیر عجب پگاهیی داشتیم.من که در تهران بودم واقعا احساس غرور میکردم که تیم شهرم داره غول کشی میکنه.یادمه بعد از بازی پگاه سپاهان توی هر تاکسی که مینوشستم و میومدم صحبت از پگاه بود.واقعا عجب بروزهایی بود
امیدوارم بتونیم دست در دست هم افسانه پگاه رو ادامه بدیم.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط antiros » شنبه آگوست 06, 2011 8:18 am

این دست نشانم یه کثافتی مثل این تقی پور نمک نشناس
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط jamaran-city » شنبه آگوست 06, 2011 8:27 am

مگه میشه یه نفر بیاد مصاحبه کنه دروغ بگه ؟اونم کی ..یکی که احتیاج به مطرح شدن نداره به اندازه ی کافی مطرح هست ؟!باید پیگیری بشه و جام رو پس بدن به رشت تا ما رشتی ها الگویی باشیم واسه ی بقیه ی تیم ها تا حقشونو بگیرن /9/
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am

پستتوسط amir131 » شنبه آگوست 06, 2011 8:32 am

من با مسعود میکائیلی هم حرف زدم گفت فکر میکنه تقیپور کم کاری کرده
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط jamaran-city » شنبه آگوست 06, 2011 8:39 am

نباید بزاریم حقمون رو بخورند...حق گرفتنی هستش دوستان دادنی نیستش !
اگه سکوت کنیم مایلی کهن صداش تو بین مصاحبه هایی که میشه گم میشه... تهرانی ها لاف پوشونی میکنن اینطوری ..جام رو با مدارک بیشتر باید برگردونیم به رشت /19/
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am

پستتوسط Damash1 » شنبه آگوست 06, 2011 8:55 am

[b:b66219f05c] خدا عالم است[/b:b66219f05c] /5/
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه آگوست 06, 2011 9:07 am

1-تیم پگاه دیگه الان وجود نداره پس کسی نمیتونه به استناد این حرف شاکی باشه چون مسئول تیم پگاه باید شاکی میشد که نشد!
2- من با وجود اینکه توی قائمشهر و بازی نساجی-داماش دلجویی از سمت نادر دستنشان ندیدم و حتی یه حرکتی هم دیدم که خوشم نیومد اما بهش احترام میذارم و در طول مدتی که توی پگاه بود زحمات زیادی کشید و به هیچ وجه معتقد نیستم که در فینال جام حذفی میخواسته که تیم بازنده بشه .
3- از شاد حمایت نکنید وقتی نمیدونید واقعا دلیل نموندن نادر دست نشان چی بوده. من به هیچ وجه از مدیریت شاد با وجود اینکه یه بومی بود راضی نبودم چون به دلایلی میدونم که مقصر بود و مدیریت نداشت که یکی از دلایلش نگه نداشتن نادر دست نشان بود .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط amir131 » شنبه آگوست 06, 2011 9:21 am

تقی پور: شکایتم را از مایلی کهن دوباره به جریان می اندازم/ رکوردار سقوط است اما همیشه تیم می گیرد
به عقیده کارشناسانی مثل بیژن ذوالفقارنسب و محصص، در بازی رفت و برگشت مقابل استقلال جزو بهترن بازیکنان زمین بودم. شاید مایلی کهن می خواهد با بهانه قرار دادن من موفقیت های قلعه نویی را انکار کند
سایت گل ـ ابراهیم تقی پور مدافع سابق پگاه گیلان از حرف های محمد مایلی کهن به شدت ناراحت و عصبانی است و قرار است شکایت خود را از این مربی دوباره به جریان بیاندازد.

تقی پور در گفت وگو با خبرنگار سایت گل درباره حرف های جنجالی مایلی کهن می گوید:« من نمی دانم چرا او همیشه دنبال حاشیه است. این آقا دو سال پیش هم چنین حرف هایی را زد که من شکایت کردم ولی مرا از پیگیری شکایت منصرف کردند. الان هم درگیر بیماری دخترم هستم که ضربه مغزی شده و در بیمارستان است ولی مطمئنا تا مدتی دیگر شکایتم را از مایلی کهن به جریان می اندازم و این موضوع را به صورت قانونی پیگیری خواهم کرد.»

او ادامه می دهد:« این آقا با امیر قلعه نویی، علی دایی، علی پروین و بسیاری از بزرگان فوتبال ایران مشکل دارد و نمی دانم دنبال چه چیزی است. مایلی کهن باعث سقوط پیکان و فولادخوزستان شد و در گرفتن نتایج ضعیف و سقوط تیم ها رکودار است ولی همیشه تیم می گیرد. این درست است من بیایم و بگویم که او با زدوبند تیم می گیرد.»

تقی پور ادامه می دهد:« به عقیده کارشناسانی مثل بیژن ذوالفقارنسب و محصص، در بازی رفت و برگشت مقابل استقلال جزو بهترن بازیکنان زمین بودم. شاید مایلی کهن می خواهد با بهانه قرار دادن من موفقیت های قلعه نویی را انکار کند. من باز هم شکایتم را از این مربی به جریان خواهم انداخت.»
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط onlyrasht » شنبه آگوست 06, 2011 9:48 am

خدا میدونه ... این قضیه هم مثل بقیه گم میشه ....
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » شنبه آگوست 06, 2011 10:45 am

[color=black:706dd1f25a]مایلی‌کهن به سازمان لیگ احضار می‌شود
قطعا اگر چنین اتفاقی افتاده باشد، ابتدا آقای مایلی‌کهن را به سازمان لیگ فرا می‌خوانیم و از او در این مورد درخواست توضیحات خواهیم کرد

سایت گل – محمد مایلی‌کهن در پی اظهارات تند خود و اتهام تبانی، به چند چهره فوتبال ایران، به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال احضار خواهد شد.

به گزارش سایت گل و به گفته یکی از مسوولان سازمان لیگ، با توجه به آنکه مایلی‌کهن به روشنی درباره یک بازی ویژه و یک بازیکن خاص صحبت کرده است، باید حرف‌های خود را ثابت کند. در غیراینصورت احتمال بروز محرومیتی سنگین برای وی وجود دارد.

حجت‌الاسلام علیپور در این‌باره می‌گوید: «قطعا اگر چنین اتفاقی افتاده باشد، ابتدا آقای مایلی‌کهن را به سازمان لیگ فرا می‌خوانیم و از او در این مورد درخواست توضیحات خواهیم کرد و اگر ایشان مدارکی دال بر تخلف داشته باشند، آنجاست که بازیکن هم به سازمان لیگ احضار خواهد شد.»

او و مسوولان سازمان لیگ علاقه‌ای ندارند بیشتر از این دراین‌باره صحبت کنند.[/color:706dd1f25a]
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان