[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - حاشیه هایی مهمتر از اصل،در نخستین دیدار داماش لیگ برتری

حاشیه هایی مهمتر از اصل،در نخستین دیدار داماش لیگ برتری

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

حاشیه هایی مهمتر از اصل،در نخستین دیدار داماش لیگ برتری

پستتوسط amir131 » پنج شنبه آگوست 04, 2011 2:21 pm

اسکوربورد تازه کار ورزشگاه تعداد بلیط های فروخته شده را 6100نفر اعلام نمود.حال آنکه بیش از 15000نفر در ورزشگاه حضور داشتند
*سایت گل - سه شنبه شب کل جمعیت فوتبال دوست گیلان با درایت مدیران رادیو و تلویزیون در خماری به سر بردند! چرا که علیرغم انتظار عمومی در حالی که تا ثانیه هایی مانده به آغاز مسابقه تصویر ورزشگاه عضدی در بک گراند مجری محترم در حال پخش بود به ناگاه همه چیز قطع گردید و مسئولان با توجیه کاملا قانع کننده ی نقص فنی همه را آرام نمودند!! ما مانده ایم که صاحبان شبکه + فرانسه و رای ایتالیا برای یک دوره آموزشی خونسردی و بی مسئولیتی چرا یک سفر به رشت نمی آیند!؟

*داماش با دو محروم :بهنام لایقی فر و محمد آبشک و دو مصدوم افشین چاوشی و فرزاد محمدی گام به این دیدار گذاشت که با بازی درخشان عباس آقایی!و ضعف تهاجمی در بازی دیشب به یقین در دیدار بعدی باید از حالا محمد آبشک و افشین چاوشی را در ترکیب بدانیم.

*ورزشگاه پیر شهر باران سه شنبه شب با دست و دلبازی مسئولان داماش وهمت تربیت بدنی حسابی نو نوارشده بود. بیش از دو سوم ورزشگاه صاحب صندلی شده بود یک اسکو بورد تازه جای تابلوی قدیمی نصب شده بود، نورافکن ها ترمیم و شدت نورش بامقدار لوکس استانداردهای فیفا مطابقت داشت،جایگاه خبر نگاران و وی آی پی، تجهیز و به قولی شیک و پیک شده بود و البته صدای ناهنجار بلندگوی استادیوم همچنان وظیفه خطیر کشیدن ناخن بر اعصاب همشهریان را ادامه می داد!. وضع بلیط فروش اسفناک تر از همیشه بود. به گونه ای که مسئولان وقتی باجه های اندک فروش بلیط و وجود تنها یک ورودی برای تماشاگرانرا دیدند شروع به باز کردن درب های ورزشگاه کردند و به همین دلیل در حالی که تا دقایق پیش از شروع مسابقه حتی جایگاه مهمان هم به اشغال مردم در آمده بود اسکوربورد تازه کار ورزشگاه تعداد بلیط های فروخته شده را 6100نفر اعلام نمود.حال آنکه بیش از 15000نفر دز ورزشگاه حضور داشتند.

*آخرین باری که داماش در لیگ برتر حضور داشت مربوط می شد به لیگ هشتم دیدار پاس- داماش درهمدان که در تاریخ 7 اردیبهشت 88 بود و با نتیجه ی تساوی (3-3) پایان یافت که برای داماش به منزله ی مجوز حضور در لیگ دسته یکم بود.(یعنی 826 روز پیش)

* والبته آخرین دیداری که داماش در لیگ برتر در ورزشگاه عضدی به میدان رفته بود باز می گشت به واپسین روز لیگ هفتم در دیدار پگاه با صبا باطری که با برد1 – 0 داماش ( پگاه ) ادامه حضورش در لیگ برتر تثبیت گردیده بود در 28 اردیبهشت .87 یعنی 1171 روز پیش.

*یکی از جلوه ها ی ویژه مسابقه داماش – نفت مربوط به تجهیزات .ماموران انتظامی بود. چندین نفر از ماموران داخل میدان مجهز به تفنگ هایی شبیه به فیل کش بودند که پس از تحقیق بسیار متوجه شدیم که این سلاح ها مربوط به شلیک گاز اشک آور است به همین دلیل مامورانی که درجایگاه تماشاگران حضور داشته مجهز به ماسک شیمیایی بودند! گویی به کام فرماندهان انتظامی گیلان ، آتش بازی دیدار ملوان– پرسپولیس خوش نشسته است که خود را برای یک آبروریزی دیگر آماده کرده بودند !هر چند تماشاگران رشتی گزک به دست کسی ندادند !

* گرمای وحشتناک و به نوعی بی سابقه این روزهای شهر باران خشکیده ی رشت بیشتر به کام نفت بود تا داماش.گواه این مدعا دوندگی بی امان و حضور پر تعداد نفتی ها در همه جای زمین و وارفتگی بازیکنان بومی و غیر بومی داماش از ابتدای مسابقه بود هر چند که می توان بخشی از دلیل آن را دوره ی بدنسازی و آغاز فصل داماش و به قولی باز نشدن بدن بازیکنان دانست.

*تماشاگران رشتی در حالی که از ساعاتی پیش شروع به تشویق پر شور داماش کرده بودند با شروع مسابقه هر چه زمان به جلو می رفت و بازی کسالت آور بازیکنان داماش نمود بیشتری پیدا می کرد تماشاگران هم روی به حاشیه می آوردند.همانگونه که سلمانی ها وقتی بیکار می شوند سر خود را می تراشند.سه شنبه شب نیز رشتی ها به قول فردوسی پور روی به شعار ها ی منشوری آوردند ویادی کردند از مصاحبه ی پژمان نوری دربرنامه ی نود برعلیه داماش و ابراز ارادت به رقیب دیرینه خود ملوان و صد البته همسایگانشان در شمال غرب گیلان !اتفاقی که داشت همزمان در تهران نیز برای ملوان رخ می داد.

*خوب یا بد ، زشت یا زیبا داماش نخستین دیدارش را در لیگ برتر پشت سر گذاشت. با یک مسابقه قضاوت کردن بسیار زود است و سطحی نگری.نه می توان داماش را به استیل آذین تشبیه کرد که استیل نه جایگاه گشترده مردمی را داشت و نه ریشه ای که بر میگردد به گذشته ی داماش(پگاه،شهرداری،استقلال رشت)،

و نه می توان با این تک دیدار به آینده امیدوار بود. اما چیزی که به ضرس قاطع می توان گفت این است که این داماش با این خیل هودار و بنیه مالی و دست پر بازیکن درجه اول و مدیریت قوی اش بسیار جای کار دارد و البته امید پیشرفت. این داماش می تواند شاید روزی نه چندان دور مایه مباهات باشد برای این شهر و امید کسب افتخار.
رادنی دیدار
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » پنج شنبه آگوست 04, 2011 2:53 pm

ابرار ورزشگاه بوسته بو باقالا باغ هرکی خوره ایته سمته فوترکستی
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط abere » پنج شنبه آگوست 04, 2011 3:12 pm

چه تحلیل جالبی....
ساعت مسابقه توی پر شدن ورزشگاله تاثیر داشته بعد ماه رمضانم باید مسابقات تو همین موقع ها برگزار بشه 8 یا 9
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه آگوست 04, 2011 3:18 pm

خیلی از جملات این گزارش عین واقعیت بود اما متاسفانه من با نوع بیان بعضی از قسمت هاش و نوع جمله بندیش مشکل دارم و خوشم نیومد !
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط rainrasht » پنج شنبه آگوست 04, 2011 3:33 pm

6100 /10/ /10/
افتخارم اينه خون ميرزا توي رگهامه وعاشق تيم شهرمم
نماد کاربر
rainrasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژانويه 11, 2011 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » پنج شنبه آگوست 04, 2011 4:13 pm

جالب بود /12/
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط shahrebaran » پنج شنبه آگوست 04, 2011 5:53 pm

به عنوان خبرنگار گل تو رشت از وجود این مطلب بی خبرم ! مطلب من واسه این بازی مطلب دیگری بود .
نماد کاربر
shahrebaran
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 04, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه آگوست 04, 2011 6:42 pm

[quote:e4b8393173="shahrebaran"]به عنوان خبرنگار گل تو رشت از وجود این مطلب بی خبرم ! مطلب من واسه این بازی مطلب دیگری بود .[/quote:e4b8393173]

دوست عزیز شما از خارج از استان خبرنگار سایت گل هستید در رشت؟! :roll: :D
آی پی شما نشون میده که رشتی نیستید . ضمن من خبرنگاران رو میشناسم. بهتره یه مقدار تو ارسال هاتون دقت داشته باشید !!
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط shahrebaran » پنج شنبه آگوست 04, 2011 6:51 pm

از وی پی ان استفاده میکنم دوست عزیز . محمد حسین عباسی هستم ساکن رشت. میتونید اسممو تو مطالب مربوط به رشت سایت گل جستجو کنید. اتفاقا مایل بودم یه صحبتی داشته باشیم با هم
نماد کاربر
shahrebaran
کاربر سایت
کاربر سایت

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه آگوست 04, 2011 7:35 pm

[quote:a8623d3924="shahrebaran"]از وی پی ان استفاده میکنم دوست عزیز . محمد حسین عباسی هستم ساکن رشت. میتونید اسممو تو مطالب مربوط به رشت سایت گل جستجو کنید. اتفاقا مایل بودم یه صحبتی داشته باشیم با هم[/quote:a8623d3924]

بعد ببخشید یه سوالی داشتم . این وی پی ان رو از کجا میگیرید که آدرس تهران رو میده؟! میشه خدمات دهندش رو به من معرفی کنید؟! وی پی ان باید آی پی خارج از ایران داشته باشه :wink: :roll:
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط shahrebaran » پنج شنبه آگوست 04, 2011 7:51 pm

انتظار این برخورد بد رو نداشتم . اتفاقا میخواستم از وبسایت شما گلایه هم بکنم به خاطر برخی برخوردها با مطالبم اما میخواستم صحبت دوستانه باشه که گویا شما چندان مایل نیستی. وی پن ان قطع شد حالا نگاه کن
نماد کاربر
shahrebaran
کاربر سایت
کاربر سایت

پستتوسط Sepidrood » پنج شنبه آگوست 04, 2011 8:00 pm

[quote:9b291d9022="shahrebaran"]انتظار این برخورد بد رو نداشتم . اتفاقا میخواستم از وبسایت شما گلایه هم بکنم به خاطر برخی برخوردها با مطالبم اما میخواستم صحبت دوستانه باشه که گویا شما چندان مایل نیستی. وی پن ان قطع شد حالا نگاه کن[/quote:9b291d9022]

ابرار جان شما از این و.ی پ.ی ا.ن که بازم شما رو داخل کشور نشون میده چه استفاده ای میکنید؟ :o
میــــرزا
راحـت بوخوس ،
گیل مردان بیداریم...
نماد کاربر
Sepidrood
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه جولاي 02, 2011 12:00 am

پستتوسط shahrebaran » پنج شنبه آگوست 04, 2011 8:02 pm

[quote:08565ddb5b="Sepidrood"][quote:08565ddb5b="shahrebaran"]انتظار این برخورد بد رو نداشتم . اتفاقا میخواستم از وبسایت شما گلایه هم بکنم به خاطر برخی برخوردها با مطالبم اما میخواستم صحبت دوستانه باشه که گویا شما چندان مایل نیستی. وی پن ان قطع شد حالا نگاه کن[/quote:08565ddb5b]

ابرار جان شما از این و.ی پ.ی ا.ن که بازم شما رو داخل کشور نشون میده چه استفاده ای میکنید؟ :o[/quote:08565ddb5b]

من اصلا نمیدونم کجا نشون میده. من واسه ف ی س ب و ک استفاده میکنم
نماد کاربر
shahrebaran
کاربر سایت
کاربر سایت

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه آگوست 04, 2011 8:37 pm

[quote:b6153b483e="shahrebaran"]انتظار این برخورد بد رو نداشتم . اتفاقا میخواستم از وبسایت شما گلایه هم بکنم به خاطر برخی برخوردها با مطالبم اما میخواستم صحبت دوستانه باشه که گویا شما چندان مایل نیستی. وی پن ان قطع شد حالا نگاه کن[/quote:b6153b483e]

ببینید من تا حالا وی پی انی ندیده بودم که آدرس ایران و تهران رو بده چرا که وی پی ان اساسا به این منظور به کار برده میشه که اینترنت ایران رو دور بزنه هر چند من که اصلا ی پی ان ندارم چون جرمه. :wink: به هر حال الان آدرس آی پی شما رو دیدم که از رشت بود. ضمن اینکه من نمیدونم شما از کدوم انتقاد به مطب حرف می زنید . اگر انتقادی از یه مطلب بشه حق کاربران این سایت هست... و فرقی نمیکنه. انتقاد درست حق طبیعی هر فرد هست! شما غیر از این فکر میکنید؟! ضمن اینکه این مطلب رو هم آقای رادنی دیدار نوشته نه آقای محمد عباسی.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط shahrebaran » پنج شنبه آگوست 04, 2011 9:03 pm

به هر حال اسم نویسنده کار نمیشه و مطلب و میارید اینجا و به صورت یک جانبه مورد حمله قرار میدید. تو همون پست اولم گفتم این مال من نیست. اسم مطلب من توقف ستاره های کاسپین بود که یه گزارش از بازی بود
نماد کاربر
shahrebaran
کاربر سایت
کاربر سایت

بعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان