[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - شعار هماهنگ

شعار هماهنگ

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط kiyan_rashti » دوشنبه آگوست 01, 2011 8:54 pm

یک صدا ورزشگاهو میترکونیم.
ابادااااااااان سوراخه
نماد کاربر
kiyan_rashti
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 14, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » دوشنبه آگوست 01, 2011 9:19 pm

قبل از بازی شروع بشه باید تمام بازیکنها چی بومی و چی غیر بومی تشویق کنیم

وقتی بازی شروع شد یک صدا تمام جایگاها باید تشویق کنیم وبلند شیم بگیم وای وای واااااااااااااااای تیم داماش حمله حمله حمله وای وای وای تیم داماش حمله حمله حمله همینطوری باید تکرار کنیم تا 15دقیقه اول بتونیم به گل برسیم حتی اگه به گل نرسیدیم جو بازی داماش در دست بگیره
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط amir131 » دوشنبه آگوست 01, 2011 9:21 pm

تشویق کلا ایستاده باشه جو ورزشگاه خیلی ترسناک میشه
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط power3449 » سه شنبه آگوست 02, 2011 5:06 am

داماشه شهر باران , ..... * آبادان. شوخی بود :wink:
نماد کاربر
power3449
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 05, 2011 12:00 am

پستتوسط amooyadegar » سه شنبه آگوست 02, 2011 7:07 am

hala hatman bayad tooye shoaramoon be abadania fohsh bedim ? :roll:
نماد کاربر
amooyadegar
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه آگوست 02, 2011 7:28 am

دوستان خواهشا شعار هایی که میدین 2 دقیقه ای نباشه.در ضمن با همه هماهنگ کنید نه این که 4 نفر که جمع هستین فقط بدونن که چی قراره بگید.
1.اول کاپیتان خودمون رو تشویق میکنیم(رضای مهدویییییی)(توتی شهر باران)
2.توی بود و نبودش افشین رو تشویق میکنیم(افشین *# سواراخ کن)(افشین آقای گل)(افشین دل پیرو)
3.مهدوی کیا رو تشویق میکنیم .این جوری هم احترام گذاشتیم هم رو به بازیکن غیربیه ندادیم.
4.توی بود و نبودش باید صداش کنیم .چون محبوبترین بازیکن ماست.(آبرار ممد آبشک)(ممد سسک فبر گاس)
5.نظیف کار و مختاری.
و....
این ها مهم بودن که گفتم :!:
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه آگوست 02, 2011 7:51 am

[quote:4782d4ab06="amooyadegar"]hala hatman bayad tooye shoaramoon be abadania fohsh bedim ? :roll:[/quote:4782d4ab06]

دوست عزیز شما که عضدی نمیتونی بیای چون توی رشت زندگی نمیکنی :lol:
ولی سعی بر اینه که امشب جو متعادلی برقرار باشه... ضمنا فارسی تایپ کن.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه آگوست 02, 2011 7:58 am

[quote:7130eeda3a="MEHRDAD"]دوست عزیز یه وقتایی یه اتفاقی میفته که واقعا کنترل تماشاگران سخت میشه چون یه حسی رو تو طرف بوجود میاره که نمیشه جلوی اون رو گرفت . با اون هیچ وقت شاید مشکل اونچنانی پیش نیاد و فقط این بهانه به دست بعضیا میفته که بعضی از بازیها بره سردار . بعید میدونم تماشاگران بخوان شعار خاصی رو سازماندهی کنند که اگر اینطور باشه جلوش گرفته میشه و به نظرم نگرانی خاصی برای بازی فردا وجود نداره. الکی دارند خودشون بزرگش میکنند... ولله اینا باید برن تو شهرهای دیگه هم یه کم ببینند که رشت کجا و اونجاها کجا. انصافا من به عنوان شخصی که خیلی از ورزشگاه ها رفتم بدور از هیچ گونه تعصب و احساسات خاصی میگم که تماشاگران رشت بافرهنگترین تماشاگران تو لیگ محسوبب میشن.[/quote:7130eeda3a]
چیزی که من در بازی دوستانه با نوشهر دیدم و چیزهایی که در بازی با استقلال جنوب شنیدم برعکس فکر میکنم مهرداد جان.
توی استادیوم چنین چیزی نیست.نمیگم وضعیت استادیوم رشت خیلی خرابه ولی زیاد هم تعریفی نداره که شما بافرهنگترین یاد میکنید
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه آگوست 02, 2011 8:12 am

منم کاملا باهات مخالفم .با چند تا بازی و چند تا اتفاق نباید همه چیز رو زیر سوال برد! تماشاگران توی همه جا تحت تاثیر جو هستند و ممکنه با جو چند تماشاگر بدون اینکه بدونند که هدف چیه شروع به فحاشی یا شعاری خاص بکنند ، این خاصیت تمام استادیوم هاست . من بارها کسانی رو دیدم که خودشون مخالف فحاشی بودند اما تو اون جو یهو میان و فحش میدن که اینم بر میگرده به اقتدار لیدرها و اینکه اونها باید خودشون این قضایا رو جمع کنند که...! من یه چیزی رو بهت میگم و اون اینه که ما خیلی صادقانه اتفاقاتی که توی استادیوم میفته رو حتی شده در لفافه میاریم و تو سایت میگیم اما باید بدونی خیلی از شهرها چنین کاری رو نمیکنند و همه چیز رو آروم جلوه میدن میخوام بگم !!
به نظر من آش به اون شوری نیست که بعضی از ماها بهش دامن میزنیم... شما باید رشت رو با سایر شهرهای ایران و تماشاگرانشون مقایسه کنی تا متوجه حرفم بشی. من بارها برای بازی ها جنوب رفتم، مازندران رفتم، تهران رفتم ، انزلی و ... و از مقایسه با این شهرها این حرف رو میزنم
به هر حال هرگز شهر ما رو به خاطر مسائلی که بعضا و خیلی کم اتفاق میفته زیر سوال نبر! لااقل اینجا مثل بعضی از شهرها نیست که وقتی به لیدرش بگی آقا چرا فحش میدی و بیا درستش کنیم، بگه چرا فحش ندم !!!!
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه آگوست 02, 2011 8:23 am

آقای سهیل خان.خطاب به تو و دوستت:
من الان دارم میام رشت.سر بازی بیا پیش من کارت دارم.در ضمن تو دیگه نمیخواد به من بگی بچه خیابان سعدی هستی.اگر تو 15 سال هست که اونجا زندگی میکنی(شک هست توش)من 20 سال بهترین روزای عمرمو اونجا گذاشتم.
تو نمیخواد درس غیرت و تعصب به من بدی.دیگه من هرچی بشه از تو سرد و گرم استادیوم رو بیشتر چشیدم.
بازم میگم هم به تو و هم به دوست عزیزت که داره برای من کری میخونه!!!
یه بار دیگه فحاشی کنید در این سایت و قوانین سایت رو زیر سوال ببرید اون موقع دیگه تذکر نمیدم.
در ضمن یادت نره میخوام برای آخرین بار باهات رو در رو صحبت کنم.پس حتما بیا.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط raincityboy » سه شنبه آگوست 02, 2011 8:29 am

من نمیگم باید حتما نیروی انتظامی باشه تا جو ورشگاه ملتهب نباشه ولی نیروی انتظامی خیلی تاثیر گذاره اگه یادتون باشه لیگ 1 کسی جرات فحاشی نداشت البته به صورت تکی یعنی گروهی شاید فحاشی میکردن ولی کسی جرات اینو نداشت بلند بشه و فحش بده
برای ما تماشاگراهم باید مهم 3 امتیاز باشه باشگاه این همه هزینه کرده ورزشگاه پیر رشت به حد استاندارد رسوند بخدا حیف بخاطر یک قومی که فرهنگش بسیار بسیار از ما پایین تر بخوایم بازی هامون توی سردار جنگل برگذار بشه

مازیاز بازی رسمی با دوستانه خیلی فرق داره نظم توی بازی رسمی خیلی بیشتره
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه آگوست 02, 2011 8:37 am

[quote:d7882a6d30="mahyarmaya"]دوستان خواهشا شعار هایی که میدین 2 دقیقه ای نباشه.در ضمن با همه هماهنگ کنید نه این که 4 نفر که جمع هستین فقط بدونن که چی قراره بگید.
1.اول کاپیتان خودمون رو تشویق میکنیم(رضای مهدویییییی)(توتی شهر باران)
2.توی بود و نبودش افشین رو تشویق میکنیم(افشین *# سواراخ کن)(افشین آقای گل)(افشین دل پیرو)
3.مهدوی کیا رو تشویق میکنیم .این جوری هم احترام گذاشتیم هم رو به بازیکن غیربیه ندادیم.
4.توی بود و نبودش باید صداش کنیم .چون محبوبترین بازیکن ماست.(آبرار ممد آبشک)(ممد سسک فبر گاس)
5.نظیف کار و مختاری.
و....
این ها مهم بودن که گفتم :!:[/quote:d7882a6d30]

و...= فحش :lol: :wink:
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط raincityboy » سه شنبه آگوست 02, 2011 8:39 am

بچه ها خواهشن به کوری بعضی ها :wink: محمد غلامی هم تشویق کنیم /23/
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط armin » سه شنبه آگوست 02, 2011 10:24 am

bache ha lazem nis ma inghadr inja bahs konim...bel akhare bazi aval lige...emkan etefagh har chizi momkene...dar zemn asan dg harfi dar morede sardar nazanid..chon damash be hich vaj bazi hasho onja namekone...dar zemn niruye entezami kari be fosh nadare manzoresh andakhtan sang in jor chizast ke braashon moheme...omid varam emroz ye bazi khob az damash bebenim...dar zemn dar varzeshgah o saat 8 baz mekonan..
نماد کاربر
armin
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط only_abarar » سه شنبه آگوست 02, 2011 11:11 am

منم با مهرداد موافقم در مورده اینکه باید ورزشگاه خودمون رو با سایر ورزشگاها مقایسه کنیم.نمیگم تو رشت فحش نیست چرا هست ولی مطمعن باسید در شهرای دیگه اگه از رشت بیشتر فحش ندن کمتر هم نمیدن.با این تفاوت که مسولین اونها همه چیرو سرپوش میزارن مثلا هو پلیگی سنگه تبریز دورون بزیید پورغلامی سره ولی همه تکذیب میکردن و میگفتن که پورغلامی داره فیلم بازی میکنه ولی مسوولین ما همه چیزو رو بزرگ میکنن.ولی باید در نظر داشت داریم درم ورده فوتبال حرف میزنیم نه شطرنج.در همه جای دنیا در وزشگاه ها فحاشی میشه.دیگه ما از انگلیسی ها سطح فرهنگمون بالاتر نیست که.هوداری لیورپول میگن که درسته بخاطر فرهنگ ما در ورزشگاه در کنار هودارای تیم حریف میشنیم ولی در خارج از ورزشگاه هوادارای تیم حریف رو به خاکو خون میکشیم.این وضعیت در بیشتر کشورهای اروپایی هست حالا امریکا و جاهای دیگه که جاها خود داره.در ایتالیا هم که دیگه داخلو خارج ورزشگاه نداره و همه جای درگیری و فحاشیه.من نمیگم باید کلا توهین کرد به حریف بلکه اعتقاد اینه که باید تیم خودمون رو تشویق کنیم ولی بعضی جاها توهین به حریف برای تضعف روحیه حریف لازمه بهخصوص در فوتبال.تاکیی میکنم در فوتبال لازمه و مطمعن باشید اگه ما اینکارو نکنیم در همه شهرای ایران این کار ادامه داره و فقط باعث این میشه که شهرای دیگه به ما فحش بدن و ما هم بشینیم نگاشون کنیم!!!!
بازیه امشب برای اینکه بهانه دسته بعضی ها ندیم باید بجای حاشی بیشتر تیم خودمون رو تشویق کنیم ولی حداقل باید این شعار رو بدیم.
سنگ میزدن به رشتیها ...........ابادانیا.
من که حتما میدم.چون واقعا اون بارون سنگی که تو ابادان به سمت ما سرازیر شد رو فراموش نمیکنم.البته فقط سنگ نبود.چوپو اکلیل سرنجو.......اخرشم که کلت کشیدن!!!!
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان