[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - ایرج خوالی فریاد هزاران سپیدرودی بود

ایرج خوالی فریاد هزاران سپیدرودی بود

مطالب مربوط به باشگاه ها و تیم های گیلان و سایر رشته های استان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

ایرج خوالی فریاد هزاران سپیدرودی بود

پستتوسط yaran-mirzakochak » يکشنبه جولاي 31, 2011 8:49 am

هرچند شاید این متن هیچ ربطی به داماش نداشته باشه ولی بهتره بیان بشه . مدتی هستش که دارم خیلی کنترل میکنم خودم رو تا شاید حرفی نزنم که متهم نشم به فرقه ای بودن وجناحی بودن . تو برنامه دیشب خیلی چیزها روشن شد همین که یه بار دیگه مظلومیت سپیدرود به همه ثابت شد . همین که پیشکسوتان تیم هیچ فریادی برای سربلندی سپیدرود نزدن !!! آقای خوالی بنده بازی شما رو از سال 1365 که در استقلال رشت توپ میزدید وبعد به تیم محبوبمان پیوستید دنبال کردم ودیدم وبقول خودتان دیدم که چطور سر وصورت خودتان رو جلو توپ میزاشتید . دیشب دلم برای تنهایت سوخت وقتی دیدم که مظلوم واقع شدی ولی خوشم آمد وفتی دیدم دهن هرکدومشون رو بستی. آقای الماس خاله شما ادعای میکردی یه زمانی مدیر سپیدرود بودی چه گلی به سر سپیدرود زدی یادت رفته موقع برگشت از تبریز سال75 وقتی که شیشه اتوبوس طرفداران به خاطر درگیری شکسته بود چی گفتی ؟!!! گفتی اینها همه یه دسته اوباشن ومیشه گفت از مدیریت تیم پشیمان شده بودی . یادت هست طرفداران سپیدرود رو از دفترت که بخاطر نتایج ضعیف چطور بیرون کردی ؟!!! حالا برای ما وکیل مدافع وپیشکسوت سپیدرود شدی ؟!!! آقا بیخیال!!!آقای وهابی ضد رشتی روز به روز ماهیت شما برای ما طرفداران روشن تر میشه اگه هدف از برنامه ات عدم دخالت تو کار خصوصی هستش وفقط نقل خاطرات گذشته هستش غلط کردی همچین برنامه ای رو گذاشتی . رابطه باشگاه با پیشکسوت وطرفداران باید به نحوی باشه که باشگاه پیشکسوتانش رو بشناسه متاسفانه مدیران سپیدرود اونطور که از شواهد برمیاد هیچ شناختی از پیشکسوتان ندارن !!! در رابطه با شما آقای رستگار که ماشاله خیلی دل پری داشتی !!! میتونم سوال کنم شما اونموقع که ایرج خوالی (سال73) با گلش به ملوان موجبات شادی 20 هزار طرفدار سپیدرودی رو فراهم میکرد کجا بودی که از ایرج به نام اخلال گر نام میبری بعدشم روابط شما با کدوم پیشکسوت بوده؟!!! نکنه کاپیتان سابق تیم که با تاکسی مسیر شهرداری به گلسار رو دربستی میبره !!!واز نام سپیدرود به راحتی عبور میکنه یا اونهای که حاضرن خدمه وجاروکش تیم همشهری بشن وظلت رو به عزت ترجیح میدن رابطه دارین ؟ !!!!
دیشب ایرج حرف دل همه طرفداران رو زد نزارین صداش خاموش بشه . بخدا من طرفدار تو زندگی شخصیم تا خرخره بدهکارم ولی حاضرم در ماه یه پولی هرچند کم برای تیم محبوبم کنار بزارم تا دیگه بیش از این شاهد خفت تیم محبوبم نباشم. آقای نجفی از شما سپاسگذاریم که نزاشتی تیم محبوبمان نابود بشه ولی این رسم تیم داری نیست برادر !!! حالا اگه دستی پیداشده به طرف تیم این دست رو کوتا نکن بزار دل هواداران شاد بشه واز شما ودورانی که برای تیم زحمت کشدی وحتی شاید زحمتتان بخاطر عدم نابودی تیم بیشتر بوده بعنوان دوران بد سپیدرود یاد نکنن . همه این گرفتاریها برمیگرده به تربیت بدنی اگه تیم رو تمام وکمال تحویل نمیدادن الان وضع به این منوال نبود . با آرزوی موافقیت برای محبوب شهرمان سپیدرود
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط yaran-mirzakochak در دوشنبه آگوست 01, 2011 5:37 am .
yaran-mirzakochak
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 09, 2010 12:00 am

پستتوسط antiros » يکشنبه جولاي 31, 2011 9:14 am

واقعا خوالی حرف دل مارو زدش . اون رستگارم که چرتوپرت می گفتش اخه من موندم چه کاری واسه سپیدرود انجام دادن جز این که با اون نتایج خجالت اور ابرویه سپیدرودو بردن بعد این همه ادعاشون میشه اگر از چیزی نمی ترسیدن دیشب شبکه باران می رفتن ولی از خیلی چیزا می ترسیدن به خاطر همین نرفتن , اون الماس خاله میگه سپیدرود ملک شخصی اقایون یعنی هر کاری کردن این اقایون = no problem . واقعا برای این مسئولین باید تاسف خورد
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

Re: ایرج خوالی فریاد هزاران سپیدرودی بود

پستتوسط damash_city » يکشنبه جولاي 31, 2011 9:38 am

[quote:ccef33a038="yaran-mirzakochak"]آقای وهابی ضد رشتی روز به روز ماهیت شما برای ما طرفداران روشن تر میشه اگه هدف از برنامه ات عدم دخالت تو کار خصوصی هستش وفقط نقل خاطرات گذشته هستش غلط کردی همچین برنامه ای رو گذاشتی وب شهرمان سپیدرود[/quote:ccef33a038]

تایید

پوربخش چرا به جای این نمیاد ی بار بازی های داماش ندن این وهابی گزارش کنه
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه جولاي 31, 2011 11:36 am

من وهابی رو دیدم توی خیابون دیدم گفتم آقا نون نمک رشت رو میخوری اما نمکدون داری میشکونی.توی حرفات و توی مصاحبه خیلی بر علیه داماش و سپیدرود حرف میزنی اگه مشکلی داری جلوی دوربین خالی نکن این فرهنگه من که دارم باهات این جوری حرف میزنم هر جای ایران بودی توی کوچه میگرفتت با این سوء سابقه ای که داری جوری دیگه رفتار میکرد باهات .اونم جز چشم چشم چیزی نمیگفت.((این رو 1000بار گفتم برای 1001بار میگم جایی که فرهنگ داشتن بی غیرتی هستش جایی که چاقو کشیدن و دعوا گرفتن نشونه با غیرتی هستش باید قید فرهنگ رو زد))
یه گزاشگر هست که مجتبی هستش اون توی ف ی س ب و ک باهاش رفیق شدم در مورد کمرنگ شدنش سوال پرسیدم اما میگه زیر آب منو زدن و به من کمتر برنامه زنده میدن.حتی پیشنهاد میدم با اسپانسر اما رد میکنه سازمان.اما همین رو میدن به وهابی اجرا میکنه.
اگه از مجتبی حمایت بشه هم هوای ما رو داره هم بچه رشتیه
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » يکشنبه جولاي 31, 2011 11:57 am

خدا به داد سپیدرود هم برسه ....و در اینده بتونه حقش رو بگیره ...به امید موفقیت تیمایه رشتی
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه جولاي 31, 2011 12:14 pm

یاران جان تو از الماس خاله انزلیچی انتظار بیشتری داری؟
اون یه انزلیچی هست که حتی در بازیهای دوستانه به داماش فشار وارد میکنه.
دیشب ساعت 12 در یه گفتگوی تلفنی با ورزش 2 شرکت کرد و در یه اظهار نظر وقیحانه گفت که ملوان هیچ وقت بازیکنی رو از بیرون وارد نمیکنه و این افتخار ما هست.(موقعی بود که بازیکنای این فصل داماش و ملوان رو اعلام کرد)
اما ایرج خوالی جواب زیبایی به یاوه گویی این جیره خوار زد و گفت بله شما روی صندلیتون نشستید و باید همه رو به آرامش دعوت کنید.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط arad » يکشنبه جولاي 31, 2011 12:16 pm

ما میتونیم تو ورزشگاه حتی تو بازی داماش هم مثل سال قبل باعث تشویق خوالی و سپیدرود بشیم من مصاحبه رو دیدم واقعاً واسه وهابی متاسفم
اگه بخواد ادامه بده بد میبینه[b]
نماد کاربر
arad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 07, 2011 12:00 am

پستتوسط amin-asia » يکشنبه جولاي 31, 2011 1:05 pm

[quote:deaa844df1="mahyarmaya"]من وهابی رو دیدم توی خیابون دیدم گفتم آقا نون نمک رشت رو میخوری اما نمکدون داری میشکونی.توی حرفات و توی مصاحبه خیلی بر علیه داماش و سپیدرود حرف میزنی اگه مشکلی داری جلوی دوربین خالی نکن این فرهنگه من که دارم باهات این جوری حرف میزنم هر جای ایران بودی توی کوچه میگرفتت با این سوء سابقه ای که داری جوری دیگه رفتار میکرد باهات .اونم جز چشم چشم چیزی نمیگفت.((این رو 1000بار گفتم برای 1001بار میگم جایی که فرهنگ داشتن بی غیرتی هستش جایی که چاقو کشیدن و دعوا گرفتن نشونه با غیرتی هستش باید قید فرهنگ رو زد))
یه گزاشگر هست که مجتبی هستش اون توی ف ی س ب و ک باهاش رفیق شدم در مورد کمرنگ شدنش سوال پرسیدم اما میگه زیر آب منو زدن و به من کمتر برنامه زنده میدن.حتی پیشنهاد میدم با اسپانسر اما رد میکنه سازمان.اما همین رو میدن به وهابی اجرا میکنه.
اگه از مجتبی حمایت بشه هم هوای ما رو داره هم بچه رشتیه[/quote:deaa844df1]

مهیار جان حرفات کاملا درسته و تایید میکنم
من از خیلی وقت پیش، قبل ازاینکه تو فضای مجازی بیام به دوستام ودورو بری هام میگفتم این وهابی انزلیچیه و داره باعث تخریب فوتبال رشت میشه، خوشبختانه دیگه الان واسه همه روشده که این شخص نون رشت رو میخوره ونمکدون میشکنه...باید ادبش کنیم :( :(
خدایی باید از مجتبی پوربخش حمایت کرد، هم رشتیه ،هم دلش واسه ورزش این شهر میسوزه و هم خیلی با ادبه...
نماد کاربر
amin-asia
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 21, 2011 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » يکشنبه جولاي 31, 2011 2:18 pm

خدایی پوربخش خیلی باتعصبه .. یکی دوبار که از نزدیک دیدم و باهاش صحبت کردم واقعا لذت بردم ... ما باید ازش حمایت کنیم و گزارشگر بازی هایه داماش مجتبی پور بخش باشه
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه جولاي 31, 2011 2:34 pm

من برنامه دیشب رو نتونستم ببینم اما واقعا به بیشتر حرف های یاران اعتقاد دارم و امیدوارم این شخصیت ها یه کم با فکر کارهاشون رو انجام بدن. چرا باید وضعیت سپیدرود این باشه ؟! چرا ملوان میتونه تو لیگ برتر باشه اما سپیدرود تو دسته 2؟ رشت استعداد نداره؟ بنیه مالی نداره؟! مطمئنا تموم اینا رو داره...
اما در مورد وهابی و شبکه؛ بارها و بارها ضدیتشون رو نشون داده. لیاقت اینها همون کسانی هستند که بهشون توهین میکنند و لقب میدن.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط arvand » يکشنبه جولاي 31, 2011 6:01 pm

vaghean taasof khordam ke vahabi mojrie gilane kasi ke hata 2kalame gilaki nemitune beharfe faghatam zede sepidrud miharfe.akhe to chi miduni az sepidrood ashghal.vaghean dame khavali garm.ye ja goft ba pishkesvata yani hamijur ke tu rasht bahashun barkhord mishe tu anzaliam mishe?vaghean bayad dahanesho tala gereft man moafeghe tashvighesham
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط arvand » يکشنبه جولاي 31, 2011 10:50 pm

almaskhale anzalichie?
mage pedare reza almaskhale nist?reza almas khale tu fb bem goft bacheye rashte ke
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه آگوست 01, 2011 6:57 am

آقای اروند آخه مگه کاربر تازه واردی یا کم ارسال داری که فینگلیش تایپ میکنی /15/ آقا ، بلا می سر... فارسی ، فارسی تایپ کن! :roll:
آقای الماسخاله هم تا جایی که میدونم انزلیچی هستند اما رضا رشت دنیا اومده فکر کنم.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط arvand » دوشنبه آگوست 01, 2011 7:57 pm

مهرداد جانه داداش نمیتونم خیلی سخته برام پیغامه طولانیو نمیتونم فارسی بنویسم
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای