[quote:deaa844df1="mahyarmaya"]من وهابی رو دیدم توی خیابون دیدم گفتم آقا نون نمک رشت رو میخوری اما نمکدون داری میشکونی.توی حرفات و توی مصاحبه خیلی بر علیه داماش و سپیدرود حرف میزنی اگه مشکلی داری جلوی دوربین خالی نکن این فرهنگه من که دارم باهات این جوری حرف میزنم هر جای ایران بودی توی کوچه میگرفتت با این سوء سابقه ای که داری جوری دیگه رفتار میکرد باهات .اونم جز چشم چشم چیزی نمیگفت.((این رو 1000بار گفتم برای 1001بار میگم جایی که فرهنگ داشتن بی غیرتی هستش جایی که چاقو کشیدن و دعوا گرفتن نشونه با غیرتی هستش باید قید فرهنگ رو زد))
یه گزاشگر هست که مجتبی هستش اون توی ف ی س ب و ک باهاش رفیق شدم در مورد کمرنگ شدنش سوال پرسیدم اما میگه زیر آب منو زدن و به من کمتر برنامه زنده میدن.حتی پیشنهاد میدم با اسپانسر اما رد میکنه سازمان.اما همین رو میدن به وهابی اجرا میکنه.
اگه از مجتبی حمایت بشه هم هوای ما رو داره هم بچه رشتیه[/quote:deaa844df1]
مهیار جان حرفات کاملا درسته و تایید میکنم
من از خیلی وقت پیش، قبل ازاینکه تو فضای مجازی بیام به دوستام ودورو بری هام میگفتم این وهابی انزلیچیه و داره باعث تخریب فوتبال رشت میشه، خوشبختانه دیگه الان واسه همه روشده که این شخص نون رشت رو میخوره ونمکدون میشکنه...باید ادبش کنیم
خدایی باید از مجتبی پوربخش حمایت کرد، هم رشتیه ،هم دلش واسه ورزش این شهر میسوزه و هم خیلی با ادبه...