سرمربی تیم فوتبال داماش گیلان از برپایی اردوی تدارکاتی ترکیه بسیار راضی است و معتقد است که حضور بازیکنانش در این اردو توان روحی، روانی و ذهنی آنها را به منظور تشکیل تیمی یکدست و منسجم ارتقاء میدهد.
به گزارش گل مهدی دینورزاده بهترین دستاورد این اردو را هماهنگی بازیکنانش میداند و در تلاش است تا با حفظ این هماهنگی و آمادگی بالا، تیم داماش گیلان با تمام توان و قدرت وارد لیگ برتر یازدهم شود. سايت هواداران داماش پيش از ترک اردوي ترکيه و بازگشت به ايران گفتوگوي مفصلي با مهدي دينورزاده انجام داده که گزيدهاي از آن را در ادامه ميخوانيد.
آقاي دينورزاده؛ اردوی گرینپارک ترکیه راضی کننده است؟
اردوی بسیار خوبی است و به آن چیزی که میخواستم رسیدهام. در طول اين اردو و با برگزاري سه بازي دوستانه به آن چیزهایی که مد نظرم بوده است رسیدهام.
وضعيت مکان اردو چگونه بود؟
من قبلا با تیمهای دیگري هم به این کمپ تمرینی آمده بودم. شرايط اینجا از هر لحاظ خوب است و مدیریت باشگاه داماش بهترین شرایط را برای تیم ایجاد کرده است تا ما به خواستههایمان از این اردو برسیم.
وضعیت بازیکنان راضیکننده است؟
بازیکنان دوران بدنسازی را پشت سر میگذارند و با توجه به آب و هوای خوب اینجا تمرینات هوازی را انجام میدهند تا به شرایط ایدهآل در مسابقات برسند. تا الان که بدنهای آنها خوب جواب داده است. من در ابتدای تمرینات یک برنامه 6هفتهای را مد نظر داشتم که رفتهرفته با پیاده کردن آن به اهداف خودمان میرسیم.
بازیکنان قدیم و جدید هماهنگ شدهاند؟
باید بگویم که یکی از اهداف این اردو همین ایجاد هماهنگی بوده است. قدیمیها که از این بابت مشکلی ندارند ولی بازیکنان جدید هم آنقدر تجربه دارند که خودشان را به آنها برسانند و تا الان هم تقریبا به هماهنگی لازم رسیدهاند.
بازیهاي تدارکاتي چطور بوده است؟
در نیمه اول بازی اول از بازیکنان جدید استفاده کردیم و در نیمه دوم قدیمیها را روانه زمین کردیم. در بازی دوم هم یک مجموعه ترکیبی را وارد میدان کردیم. در مجموع بازیهای خوبی بوده است و چنانچه میدانید در این بازیها برد و باخت مهم نیست بلکه میخواهیم تا به اهداف فنی و بدنی خودمان برسیم. در این بازیها بازیکنان نیمی از خواستههای ما را در زمین پیاده کردهاند.
در برگشت به ایران هم بازی تدارکاتی خواهید داشت؟
بله. به محض بازگشت به ایران هم دو بازی دوستانه در برنامه قرار دارد تا با قدرت بیشتری وارد لیگ برتر شویم.
فکر میکنید با توجه به این اردو و ادامه برنامه آمادهسازی در رشت به خواستههای خود خواهید رسید؟
هدف ما همين است. من میخواهم با توجه به این اردو و نیز برنامههای تمرینی که در رشت داریم هفتههای ابتدایی لیگ را توفانی آغاز کنیم تا به اهداف خود برسیم و به جمع کردن امتیازات مورد نظر برسیم.
آیا باز هم قصد خریدهای جدیدی برای تیم دارید یا اینکه همه نیازهای شما در تمام پستها برطرف شده است؟
خریدهایی که داشتیم خیلی خوب بوده و هم به لحاظ فوتبالی و هم اخلاقی خواستههای من برآورده شده است. اما هنوز در یکی دو پست احتیاج به بازیکن باتجربه داریم.
در کدام پستها؟
ما پس از رفتن امیل نول مدافع آلمانی به کشورش که بهخاطر مریضی و وضعیت جسمانی بحرانی پدرش صورت گرفت در این پست احتیاج به یک مدافع باتجربه داریم که در حال حاضر به دنبال حل این موضوع هستیم.
در درون دروازه یک دروازهبان بزرگ دارید؛ این مسئله چقدر خاطر شما را آسوده میکند؟
حضور محمدی باتجربه بسیار خوب است. او خیال من و کل تیم را درون دروازه راحت میکند. البته باید بگویم همه بچههای من خوب هستند.
پس از تمام خریدها و وضعیت کلی تیم و بازیکنان راضی هستید؟
صد درصد، شک نکنید. واقعا آقای عابدینی تمام خواستههای من را اجرا کرده است.
در انتخاب نفراتي که خريداري شدند مهندس عابدینی چقدر نقش داشته است؟ آیا شما نفرات را انتخاب کرديد یا ایشان این کار را کردند؟
من و مهندس عابدینی با یک تعامل دوجانبه تیم را بستیم. ایشان به خوبی بیرون مستطیل سبز را هدایت میکنند که البته در کنار این مدیریت خوب، مشاوره خوبی هم به من میدهند. مهندس عابدینی خودش یک فوتبالی است.
از خریدهای خارجی تیم هم راضی هستید؟
ما تا الان دو خرید خارجی داشتیم که خیلی از آنها راضی هستم.
اینها میتوانند مثل ادینهوي برزیلی در مس کرمان ستاره لیگ شوند؟
این پتانسیل را دارند ولی من میخواهم کل تیم ستاره باشد نه یک بازیکن یا دو بازیکن. وقتی همه در کنار هم خوب باشند آن موقع شما به یک ستاره کامل تبدیل میشوید.
شما الان یک بازیکن ملیپوش دارید که در اردوی تیمملی است. آیا این به روند آمادهسازی تیم شما لطمه نمیزند؟ آیا اصولا شما با این که اردوی تیمملی همزمان با اردوی آمادهسازی تیمها باشد موافقید؟
البته نبود میلاد زنیدپور خوب نیست زیرا اگر در کنار دیگر بچهها بود بهتر میتوانست هماهنگ شود ولی از آن جایی که در اردوی تیم ملی است از لحاظ بدنی از تیم ما عقب نخواهد ماند. در خصوص بخش دوم سوال هم باید بگویم که من هم مثل بقیه مربیان دوست نداشتم در این زمان با اردوی تیمملی تداخل داشته باشیم چون هر مربی میخواهد در فرصتی که در دست دارد تیمش را به بهترین نحو آماده کند.
پس با این حساب دوست ندارید که ملیپوشان بیشتری داشته باشید؟
(با خنده) اگر این طوری باشد نه، دوست ندارم ملیپوش داشته باشم! اما خارج از شوخی باید بگویم که هر مربی دوست دارد شاگردانش به تیمملی راه پیدا کنند. ما هم طوری در باشگاه کار میکنیم که این بچهها به تیمملی راه پیدا کنند.
چرا محمد غلامی از تیمملی خط خورد. فکر نمیکنید جای او در تيم ملي خالی است؟
اتفاقا من هم با شما موافقم. او بازیکن بسیار خوب و باهوشی است و برای من هم جای سوال دارد که چرا او دعوت نشده. امیدوارم او و دیگر بازیکنانم با بازيهای خوب در لیگ برتر حق خودشان را در سطح ملی بگیرند.
به عنوان آخرین سوال آیا داماش میتواند در بالای جدول لیگ قرار بگیرد؟
من آینده خوبی را برای داماش گیلان میبینم. البته امسال در لیگبرتر ما به دنبال یک جایگاه خوب هستیم اما در سال بعدی فقط به قهرمانی فکر میکنیم.