[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو با مهدی دینورزاده در اردوی ترکیه

گفتگو با مهدی دینورزاده در اردوی ترکیه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

گفتگو با مهدی دینورزاده در اردوی ترکیه

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه جولاي 19, 2011 5:29 pm

[color=black:6e1f443837][align=justify:6e1f443837]سرمربی تیم فوتبال داماش گیلان از برپایی اردوی تدارکاتی ترکیه بسیار راضی است و معتقد است که حضور بازیکنانش در این اردو توان روحی ، روانی و ذهنی آنها را به منظور تشکیل تیمی یکدست و منسجم ارتقاء می دهد. به گزارش روابط عمومی باشگاه داماش ، مهدی دینورزاده بهترین دستاورد این اردو را هماهنگی بازیکنانش می داند و در تلاش است تا با کسب این هماهنگی و آمادگی بالا ، تیم فوتبال داماش گیلان با تمام توان و قدرت وارد لیگ برتر یازدهم شود .
آنچه در پی می آید متن کامل مصاحبه با مهدی دینورزاده است که در محل کمپ گرین پارک ترکیه به عمل آمده است :
س : اردوی گرین پارک ترکیه راضی کننده است ؟
دینورزاده : اردوی بسیار خوبی است و به آن چیزی که می خواستم رسیده ام ، البته هنوز زمان لازم را در این اردو در پیش داریم ولی تا به الان که نیمی از زمان اردو را پشت سرگذاشته ایم به آن چیزهایی که مد نظرم بوده است ، رسیده ام .

س : مکان اردو چگونه است ؟
دینورزاده : من قبلا با تیم های دیگر به این کمپ تمرینی آمده بودم ، این جا از هر لحاظ خوب است ، این در حالی است که مدیریت باشگاه داماش بهترین شرایط را برای تیم ایجاد کرده است تا ما به خواسته هایمان از این اردو برسیم ، همه امکانات سخت افزاری و نرم افزاری همه و همه خوب و راضی کننده است .
س : وضعیت بازیکنان راضی کننده است ؟
دینورزاده : بازیکنان دوران بدنسازی را پشت سر می گذرانند ، و با توجه به آب و هوای خوب اینجا تمرینات هوازی را انجام می دهند تا به شرایط ایده ال در مسابقات برسند و تا الان که بدن های آن ها خوب جواب داده است .
س : بازیکنان قدیم و جدید هماهنگ شده اند ؟
دینورزاده : من در ابتدای تمرینات یک برنامه 6 هفته ایی را مد نظر داشتم که رفته رفته با پیاده کردن آن به اهداف خودمان می رسیم ، اما اینکه بازیکنان قدیم و جدید هماهنگ شده اند باید بگویم که یکی از اهداف این اردو همین ایجاد هماهنگی بوده است ، قدیمی ها که از این بابت مشکلی ندارند ولی بازیکنان جدید هم آنقدر تجربه دارند که خودشان را به آنها برسانند و تا الآن هم تقریبا به هماهنگی لازم هم رسیده اند .

س : با بازی های تدارکاتی در این اردو ، به اهداف خود می رسید ؟
دینورزاده : سه بازی تدارکاتی در نظر داشتیم که دو تای آن را برگزار کرده ایم ، و تا آخر همین هفته بازی سوم را هم برگزار می کنیم ، و تلاش داریم تا در چهارچوب این بازی ها هماهنگی لازم را ایجاد کنیم .
س : بازی ها چطور بوده است ؟
دینورزاده : در نیمه اول بازی اول از بازیکنان جدید استفاده کردیم و در نیمه دوم قدیمی ها را روانه زمین کردیم ، در بازی دوم یک مجموعه ترکیبی را وارد میدان کردیم . در مجموع بازی های خوبی بوده است و چنانچه می دانید در این بازی ها برد و باخت مهم نیست بلکه می خواهیم تا به اهداف فنی و بدنی خودمان برسیم . این بازی ها نشان داد که بازیکنان نیمی از خواسته های ما را در زمین پیاده کرده اند .
س : در برگشت به ایران هم بازی تدارکاتی خواهید داشت ؟
دینورزاده : به محض بازگشت به ایران هم دو بازی دوستانه در برنامه قرار دارد تا با قدرت بیشتری وارد لیگ برتر شویم .
س : فکر می کنید با توجه به این اردو و ادامه برنامه آماده سازی در رشت به خواسته های خود خواهید رسید ؟
دینورزاده : مسئله همین طور است ، من می خواهم با توجه به این اردو و نیز برنامه های تمرینی که در رشت داریم هفته های ابتدایی لیگ را طوفانی آغاز کنیم تا به اهداف خود برسیم و به جمع کردن امتیازات مورد نظر برسیم .

س : آیا بازهم قصد خرید های جدیدی برای تیم دارید ؟ یا اینکه همه نیازهای شما در تمام پست ها برطرف شده است ؟
دینورزاده : خریدهایی که داشتیم خیلی خوب بوده است و هم به لحاظ فوتبالی و هم اخلاقی خواسته های من برآورده شده است اما روی یکی دو پست احتیاج به یک بازیکن با تجربه داریم .
س : در چه پستی به بازیکن با تجربه نیاز دارید ؟
دینورزاده : ما پس از رفتن امیل نول مدافع آلمانی به کشورش که به خاطر مریضی و وضعیت جسمانی بحرانی پدرش صورت گرفت ، در این پست احتیاج به یک مدافع با تجربه داریم که در حال حاضر به دنبال حل این موضوع هستیم .
س : در درون دروازه یک دروازه بان بزرگ دارید ، این مسئله چقدر خاطر شما را آسوده می کند ؟
دینورزاده : حضور محمدی با تجربه بسیار خوب است ، او خیال من و کل تیم را درون دروازه راحت می کند و باید بگویم همه بچه های من خوب هستند چرا که من به کار تیمی اعتقاد دارم چرا که وقتی موفق هستید که یک تیم خوب و منسجم و هماهنگ داشته باشید .
س : پس از تمام خریدها و وضعیت کلی تیم و بازیکنان راضی هستید ؟
دینورزاده : صد در صد ، شک نکنید ، واقعا آقای عابدینی تمام خواسته های من را اجراء کرده است.
س : مهندس عابدینی چقدر در بستن تیم تقش داشته است ؟ آیا شما به تنهایی تیم را بستید یا این که ایشان این کار را کردند ؟
دینورزاده : من و مهندس عابدینی با یک تعامل دو جانبه تیم را بستیم ، ایشان به خوبی بیرون مستطیل سبز را هدایت می کنند که البته در کنار این مدیریت خوب ، مشاوره خوبی هم به من می دهند چرا که مهندس عابدینی خودش یک فوتبالی است .

س : از خریدهای خارجی تیم هم راضی هستید ؟
دینورزاده : ما تا الان دو خرید خارجی داشتیم که خیلی از آن ها راضی هستم .
س : این ها می توانند مثل ادینهو برزیلی در مس کرمان ستاره لیگ شوند ؟
دینورزاده : این پتانسیل را دارند ولی من می خواهم کل تیم یک ستاره باشد نه یک بازیکن یا دو بازیکن ، وقتی همه در کنار هم خوب باشند آن موقع شما به یک ستاره کامل تبدیل می شوید .
س : شما الان یک بازیکن ملی پوش دارید که در اردوی تیم ملی است ، آیا این کار به روند آماده سازی تیم شما لطمه نمی زند ؟ آیا اصولا شما با این که اردوی تیم ملی همزمان با اردوی آماده سازی تیم ها باشد موافقید ؟
دینورزاده : البته نبود میلاد زنیدپور خوب نیست زیرا اگر در کنار دیگر بچه ها بود بهتر می توانست هماهنگ شود ولی از آن جایی که در اردوی تیم ملی است از لحاظ بدنی از تیم ما عقب نخواهد ماند ولی باید چند جلسه با تیم باشد تا با آن ها هماهنگ شود . اما در خصوص بخش دوم سوال باید بگویم که من هم مثل بقیه مربیان دوست نداشتم در این زمان با اردوی تیم ملی تداخل داشته باشیم چون هر مربی می خواهد در فرصتی که در دست دارد تیمش را به بهترین نحو آماده کند .
س : پس با این حساب دوست ندارید که ملی پوش بیشتری داشته باشید ؟
دینورزاده : ( باخنده ) اگر این طوری باشد نه دوست ندارم ملی پوش داشته باشم . اما خارج از شوخی باید بگویم که هر مربی دوست دارد که شاگردانش به تیم ملی راه پیدا کنند ، ما هم طوری در باشگاه کار می کنیم که این بچه ها به تیم ملی راه پیدا کنند .

س : چرا محمد غلامی از تیم ملی خط خورد و فکر نمی کنید که جای او خالی است ؟
دینورزاده : اتفاقا من هم با شما موافقم ، او بازیکن بسیار خوب و باهوشی است و برای من هم جای سوال دارد که چرا او دعوت نشده است ، امیدوارم او و دیگر بازیکنانم با بازهای خوب در لیگ برتر حق خودشان را در سطح ملی بگیرند .
س : به عنوان آخرین سوال آیا داماش می تواند در بالای جدول لیگ قرار بگیرد ؟ این شاید سوال بسیاری از هواداران تیم فوتبال داماش گیلان است .
دینورزاده : ما یک تیم هستیم و همه به دنبال این هستند که بدرخشند و مطرح باشند و در بالای جدول لیگ برتر قرار بگیرند و شما با این هدف است که می توانید به جایگاهی که می خواهید برسید ، من آینده خوبی را برای داماش گیلان می بینم ، البته امسال در لیگ برتر ما به دنبال یک جایگاه خوب هستیم اما در سال بعدی فقط به قهرمانی فکر می کنیم . [/align:6e1f443837][/color:6e1f443837]

برگرفته از داماش ایرانیان
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط kasra » سه شنبه جولاي 19, 2011 5:32 pm

/13/ /13/
نماد کاربر
kasra
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » سه شنبه جولاي 19, 2011 6:24 pm

انشا... داماش موفق میشه /23/
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط amireslahi » سه شنبه جولاي 19, 2011 6:33 pm

/23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /13/ /13/ /13/ /13/ /13/ /13/ /13/ /13/ /13/ /13/ /13/ /13/ /13/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/
نماد کاربر
amireslahi
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 31, 2011 12:00 am

پستتوسط arad » چهارشنبه جولاي 20, 2011 7:09 am

/23/ /23/ /23/
نماد کاربر
arad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 07, 2011 12:00 am