[quote:8e4bf88a3a="Aberare_ba_tasob"]برو این لینک و میبنی که حرف من راست بود.
http://news.malavanclub.net/?p=7289
من خودم اون بازی بودم همون بازی که تعدادی از هوادارا با مازیار جرح و بحث داشتن!!!
حالا بازم من دروغ میگم؟

[/quote:8e4bf88a3a]
خدمت آقا مازیار عزیز سلام دوباره عرض میکنم
در مورد لینکی که ارائه کردی باید خدمت عرض کنم اگه همچینی چزی که اینجا نوشته شده وجودداشته باشه یه تصویری ازش درج میشه، همونطوری که از بخش های مختلف عکس برداری میکنن.
در مورد اون بازی باید خدمتت عرض کنم که من و داداشم هم تو آزادی بودیم، و البته چون یه کاری تو تهران داشتیم رفتیم آزادی بازی رو هم دیدیم، من خودم خیلی به حاشیه ها توجه میکنم، من متوجه همچین چیزی که دوستان ما در ملوان کلاب میگن و شما هم تائیدش میکنید نشدم، حالا شایدم باشه ولی مطمئن باش اگه اون شعار فراگیر بود همه مردم شعارش میکردن. مثل این پرده هایی هستش که بعضی اوقات تو استادیوم نصب میشه ، ملوان عشق لوندویل یه نمونشه
در مورد صحبت های آقا مهرداد هم باید عرض کنم که ما انتقاد پذیر هستیم و اگه نبودیم الان اینجا نبودیم، امیدوارم شما هم به معنای واقعی کلمه انتقاد پذیر باشی، دوست عزیز من و انزلی چی ها هیچ وقت از حقایق نمیترسیم ، و اگه قراره چیزی گفته بشه بهتره که گفته بشه نه اینکه مثل یک تهدید قلمداد بشه ، ما اگه حرفی داشته باشیم میزنیم و مثل فردی که فقط دیگران رو با چاقو میترسونه عمل نمیکنیم .
در هر صورت همه شماها میدونید که پژمان نوری تعصب خواصی به ملوان داره و واسه همینه که باهاش کنتاکت دارید ، در ضمن یادتون نره که یه زمانی همین پژمان غیرت واقعی خودش رو بهتون نشون داد، اون بازی که تو آزادی از پرسپولیس 8 تا خوردید یادتونه ، بازی که پژمان با جون و دل براتون بازی میکرد و گل دوم تیم شما رو تو آزادی زد، همون بازی که بازیکنان پگاه توزمین راه میرفتن و هیچ تعصبی تو کار نبود ، چون 90 درصد تیم غیربومی بود .
پژمان و یا هر کس دیگه ای که واسه ملوان همیشه مظلوم فدا کاری کنن همیشه تو دل ما جا دارند.
درهر صورت واقعیت ها مکتوب هستش ، من از واقعیت ها نمیترسم.