[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - كاپيتان فولاد خوزستان به تيم فوتبال داماش گيلان پيوست

كاپيتان فولاد خوزستان به تيم فوتبال داماش گيلان پيوست

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط 20tak » سه شنبه جولاي 19, 2011 6:00 pm

[quote:5ac12d0c85="MEHRDAD"]البته باید حرف دو طرف شنید در مورد حسین ابراهیمی... ولی خب یه چیز بدی که تو انزلی وجود داره و تو سایت هاتون زیاد من میبینم اینه که بعضی از هواداران شما تا یه بازیکن از تیمتون جدا میشه فورا بهش لقب خائن و امثال این رو میدن که این یه کم با اون حرفت تضاد داشت. مثلا مهرداد اولادی به عنوان یه بازیکن سرباز به ملوان اومد و انصاف داشته باشیم خیلی هم براتون خوب بازی کرد و گل های زیادی هم زد اما به خاطر از دست دادن یه توپ تو بازی فینال و یا رفتنش از ملوان چون خدمتش تموم شده بود بعضی ها بهش لقب خائن دادند. از این موارد زیاده که میبینم یکی فورا میره اون بالا و با یه چیزی که شاید حق طبیعیش باشه میاد پایین . البته این مسائل به من ربطی نداره ولی خب خواستم یه کم واقع بین تر باشیم ...[/quote:5ac12d0c85]

آقا مهرداد درباره حرفهای توام با تئنه شما باید بگم که

انزلی چی ها فوتبال رو میفهمند ، اونم به معنی واقعی کلمه، و تو این شهر اونقدر تعصب به ملوان وجود داره که هیچ تیمی وجود نمیکنه تو انزلی بازی کنه، در مورد مهرداد اولادی باید خدمتت عرض کنم که ، به نظر من این شخص حرمت فوتبال، حرمت بازیکنان ، حرکت قایقران و مردم انزلی رو لکه دار کرد، آقا مهرداد اگه شما فوتبال رو خوب متوجه باشی که حتما هستی فرق توپی که ناخواسته وارد دروازه نمیشه و یا توپی که به عمد وارد دروازه نمیشه رو خوب میفهمی، اگه به بازیهای درخشان مهرداد اولادی برای ملوان اشاره میکنی بایداین رو هم بگی که ، این بازیکن به علت خطاهای بی مورد 6 بازی در لیگ و یک بازی در جام حذفی محروم بود، در ضمن کدوم باشگاه تو ایران به بازیکن سرباز 150 میلیون تومان میده ؟ + پاداش 217 میلیون گرفت اونم زمانی که سربازه و وظیفه خودش رو داره انجام میده، پس این ما انزلی چی ها بودیم که بهش لطف کردیم، اون نبود، این شخص به نظراکثر افرادی که فوتبال رو میفهمن در بازی برگشت سه موقعیت صدرصد رو از عمد به بیرون زد تا مبادا فردا تو آزادی تماشاگران پرسپولیس بهش فحاشی کنن، آقا مهرداد ما فرق حرفهای توام با تئنه رو خوب میفهمیم.

درضمن ما در مقابل ظلم هیچ وقت سکوت نمیکنیم.
20tak
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 22, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه جولاي 19, 2011 6:19 pm

طعنه نیست یه سری واقعیاته. من مهرداد اولادی رو فقط به عنوان مثال گفتم. ضمن اینکه این مشخصه که هر بازیکن سربازی که الکی نمیره یه تیم برا سربازی و مطمئنا پول هم تو این امر دخیله... و امسال هم بیش از سال های پیش پول تو این قضیه دخیله چون تیم های نظامی دیگه ای مثل تراکتور و سپاسی هم اضافه شدند.
میگم به من ربطی نداره که هواداران ملوان چطور با بازیکنان یا تیمشون برخورد میکنند ولی فکر میکنم گاهی تعصب بیش از حدی از خودتون نشون میدید. البته تو بین همه هواداران یه چنین چیزی هست که گاهی وقت ها به خاطر عدم آگاهی و اطلاع رسانی از اصل یه سری از قضایا هست.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه جولاي 19, 2011 6:24 pm

به نظر من این گونه از هوادارا همه جا وجود دارن.این به طرز فکر طرف بر میگرده.این حواشی که پشت سر اولادی میگن ما هم سال 87 در مورد تقی پور میگفتیم.
و یا با رفتن ابراهیمی بهملوان بعضی از دوستای خودم میگفتند چرا رفت ملوان! و یا در مورد جدایی افشین و مهدوی نظرممدی هم همینطور.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط 20tak » سه شنبه جولاي 19, 2011 6:30 pm

[quote:d9883fdf40="MEHRDAD"]طعنه نیست یه سری واقعیاته. من مهرداد اولادی رو فقط به عنوان مثال گفتم. ضمن اینکه این مشخصه که هر بازیکن سربازی که الکی نمیره یه تیم برا سربازی و مطمئنا پول هم تو این امر دخیله... و امسال هم بیش از سال های پیش پول تو این قضیه دخیله چون تیم های نظامی دیگه ای مثل تراکتور و سپاسی هم اضافه شدند.
میگم به من ربطی نداره که هواداران ملوان چطور با بازیکنان یا تیمشون برخورد میکنند ولی فکر میکنم گاهی تعصب بیش از حدی از خودتون نشون میدید. البته تو بین همه هواداران یه چنین چیزی هست که گاهی وقت ها به خاطر عدم آگاهی و اطلاع رسانی از اصل یه سری از قضایا هست.[/quote:d9883fdf40]

داداش مهرداد حالا که شما امشب میخوای واقعیت ها رو بیان کنی یکم درباره فیروزکریمی سرمربی تیمتون واقعیت ها رو بیان کن ، اونطوری که من یادمه بهش انگ خیانت زدید درسته ؟

دوست عزیز فجر سپاسی و ملوان همیشه بی پول بودن و هیچ وقت به بازیکنان سرباز پول ندادند ، در مورد تراکتور این یه موضوع مضهکه ، که یه تیم بیاد با ده درصد سهام بازیکن سرباز جذب کنه.

تعصب در حد متعادل خوبه که همیشه طرفداران ملوان به تیمشون دارند، و این بر کسی پوشیده نیست .

به نظر شما چه قضایایی میتونست درباره مهرداد اولادی وجود داشته باشه، آقا مهرداد عزیز یکم واقع بین باش، این بازیکن اگه گل دوم رو زده بود باید دور پرسپولیس رو خط میکشید، و اگه پرسپولیس پر میشد ، اروپا رفتن اولادی هم پر میشد، مهرداد اولادی با یک تیر سه نشان زد :

1- حضور در پرسپولیس و پخش زنده بازیهای این تیم از جام جم

2- رفتن به آسیا ، با پرسپولیس

3- پرسپولیس دروازه موفقیت اولادی برای رسیدن به اروپا

واقعیت ها همینه آقا مهرداد . به همین سادگی
20tak
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه جولاي 19, 2011 6:39 pm

[quote:d1233063f8="Aberare_ba_tasob"]به نظر من این گونه از هوادارا همه جا وجود دارن.این به طرز فکر طرف بر میگرده.این حواشی که پشت سر اولادی میگن ما هم سال 87 در مورد تقی پور میگفتیم.
و یا با رفتن ابراهیمی بهملوان بعضی از دوستای خودم میگفتند چرا رفت ملوان! و یا در مورد جدایی افشین و مهدوی نظرمحمدی هم همینطور.[/quote:d1233063f8]

خب منم گفتم که همه جا این قضایا وجود داره. اما در مورد تقی پور من فکر نمیکنم کسی کل فصل این بازیکن رو زیر سوال برد.. من خودم هنوزم هم اعتقاد دارم که این بازیکن تو بازی فینال برگشت بودار عمل کرد اگر چه محمد مختاری که خیلی باهاش رفیقه به کل این قضیه رو رد میکنه و میگه اصلا اینطور نیست. تقی پور کل فصل از بهترین بازیکنان داماش بود اما تو بازی فینال چندین و چند حرکت عجیب انجام داد یه نفر که نمیخوام ازش اسمی ببرم برام تعریف میکرد که سر یکی از توپ ها برخلاف حرف های مربیان عمل کرد و به یه بازیکن گفت تو برو اونور من اینجا وا میستم و دقیقا همون توپ با ضعف عملکرد تقی پور تبدیل به گل شد. در مورد بازیکنان دیگمون فکر نکنم کسی بهشون القاب خاصی رو داده باشه و فقط گفتن نباید میرفتند یا ازین حرفا. مگر اینکه حرکت خاصی رو در مقابل تیم رشت انجام داده باشند مثل رضا نیک نظر تو بازی داماش و نساجی توی مازندران که برخی از هوادران تو خبر انتقالش به داماش درود یه مقدار بهش اشاره کردند.
نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه جولاي 19, 2011 6:48 pm

عزیز درسته به حرفات اعتقاد ندارم اما این نظر شخصی منه که بهش اعتقاد نداشته باشم به هر حال مهرداد اولادی یه مثال بود. ببینید من نمیخوام اصلا به این قضایا بپردازم چون بازم میگم که به من هیچ ربطی نداره اما خیلی از هواداران اینترنتی تون لااقل اینجورند که یه بازیکن رو یهو میبرن اوج و یه بازیکن رو یهو میکوبن زمین... همون بازیکن اگرمطابق میل حرف بزنه لقب قایقران میگیره...!!
در مورد فیروز کریمی هیچ کس یهو این حرف رو نزد. بلکه برای همه مشخص بود که کریمی از بازیکنان درصد میگیره و دلالی میکنه به این بخشش اعتراض داشتند وگرنه اون بحث رو که خود امیر عابدینی آخر فصل راه انداخت نه هواداران!! مگه من گفتم خیانت به هیچ وجه وجود نداره؟! من میگم همه یا خائن نیستند یا فرشته... همه مثل فیلم های ایرانی یا سیاه نیستند یا سفید. شخصیت خاکستری هم وجود داره...
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط 20tak » سه شنبه جولاي 19, 2011 7:23 pm

[quote:aeb763e57f="MEHRDAD"]عزیز درسته به حرفات اعتقاد ندارم اما این نظر شخصی منه که بهش اعتقاد نداشته باشم به هر حال مهرداد اولادی یه مثال بود. ببینید من نمیخوام اصلا به این قضایا بپردازم چون بازم میگم که به من هیچ ربطی نداره اما خیلی از هواداران اینترنتی تون لااقل اینجورند که یه بازیکن رو یهو میبرن اوج و یه بازیکن رو یهو میکوبن زمین... همون بازیکن اگرمطابق میل حرف بزنه لقب قایقران میگیره...!!
در مورد فیروز کریمی هیچ کس یهو این حرف رو نزد. بلکه برای همه مشخص بود که کریمی از بازیکنان درصد میگیره و دلالی میکنه به این بخشش اعتراض داشتند وگرنه اون بحث رو که خود امیر عابدینی آخر فصل راه انداخت نه هواداران!! مگه من گفتم خیانت به هیچ وجه وجود نداره؟! من میگم همه یا خائن نیستند یا فرشته... همه مثل فیلم های ایرانی یا سیاه نیستند یا سفید. شخصیت خاکستری هم وجود داره...[/quote:aeb763e57f]

آقا مهرداد عزیز من یادمه یه زمانی میگفتن یه اتفاقاتی پس پرده میفته ، اما الان دیگه پرده ها هم دریده شده و حقایق لخت عریانه ، و نمیشه چیزی رو انکار کرد.

مهرداد اولادی خیانت کردو این بر هیچ کس پوشیده نیست

جامعه داوری خیانت کرد و این بر هیچ کس پوشیده نیست

فدراسیون فوتبال خیانت کرد و این بر هیچ کس پوشیده نیست.

آقا مهرداد عزیز ما هیچ وقت اسطورهامون رو به زیر نکشیدیم، اسطوره کسی نیست که خودشو پست کنه، یا حرکاتی انجام بده که دوستارانش ازش دور بشن، اسطوره به خاطر مرام و معرفتش اسطوره میشه ، اگه منظورت از اسطوره فعلی شهرمون پژمان نوری هستش ، که اون رو همه انزلی چی ها از ته دل قبول دارند و پژمان مرامش رو به ما نشون داد.

زمان خیلی چیزها رو ثابت میکنه آقا مهرداد

در مورد فیروز کریمی هم بحثی ندارم، اگه کسی کنجکاوه میتونه یه سرچ تو گوگل بزنه تا حقایق رو ببینه .
20tak
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه جولاي 19, 2011 7:38 pm

آبای جان بعضی چیزا گفتن نداره.من خودم در تهران یه پرده دیدم در بازی که 3 بر دو از لونگ سوراخ تهران بردید که روش نوشته بودید این روزهای مهرداد بوی انزلیچی میدهد.و حالا شده خائن.پژمان هم وقتی چند سال پیش اومده بود پگاه بیشترین فحاشی ها بهش شد و حالا شده اسطوره ملوان.
حرف من این هست که قایقران دیگر تکرار نمیشود و اسم اون زنده یاد رو روی بازیکنی که برای خودشیرینی دست به چه کارهایی میزنه و یا روی یه قائمشهری که شواهد پیداست که یه خائن بزرگ هست و یا اون مازیار زارع که حتی انگشت کوچیکه انزلیچی هم نمیشه نذارید
اسم قایقران حرمت داره.

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط 20tak » سه شنبه جولاي 19, 2011 8:02 pm

[quote:92bfad45c7="Aberare_ba_tasob"]آبای جان بعضی چیزا گفتن نداره.من خودم در تهران یه پرده دیدم در بازی که 3 بر دو از لونگ سوراخ تهران بردید که روش نوشته بودید این روزهای مهرداد بوی انزلیچی میدهد.و حالا شده خائن.پژمان هم وقتی چند سال پیش اومده بود پگاه بیشترین فحاشی ها بهش شد و حالا شده اسطوره ملوان.
حرف من این هست که قایقران دیگر تکرار نمیشود و اسم اون زنده یاد رو روی بازیکنی که برای خودشیرینی دست به چه کارهایی میزنه و یا روی یه قائمشهری که شواهد پیداست که یه خائن بزرگ هست و یا اون مازیار زارع که حتی انگشت کوچیکه انزلیچی هم نمیشه نذارید
اسم قایقران حرمت داره.[/quote:92bfad45c7]

مازیار عزیز بعضی اوقات شمانقل قول هایی میکنیدکه ما خودانزلی چی ها که تواین شهر خراب شده هستیم ازش خبر نداریم، مثال همین پرده نوشته شما، من که چنین چیزی رو ندیدم ، و دوستان هم این موضوع رو تکذیب میکنند، حداقل اونایی که تو تهران بودن .

در مورد پژمان باید بگم ، بزرگترین اشتباه پژمان در زندگی ورزشی خودش اومدن به رشت و داماش بود، نباید اینکار رو میکرد ، خودش میدونست هر تیمی جز پگاه قابل قبول بود، اما پژمان به خاطر مشکلات خانوادگی و موندن تو استان پگاه رو انتخاب کرد، حتی یه بازی یادمه بارون میومد ، پژمان با زانتیا وارد استادیومشد و اومد رو سکو به فاصله چند متری من نشست ، اونجا همه تشویقش کردن ، محمد غلامی هم این اشتباه رو مرتکب شد ، محمد غلامی نبایدداماش رو انتخاب میکرد، و تاوان این اشتباهش رو بعدا میده ، موضوع پژمان فرق میکنه، کدوم بازیکنی تو اوج زمانی که همه تیمها میخوانش میاد ملوان بی پول، در ضمن جدایی پژمان از ملوان زمانی اتفاق افتاد که بهمن خان ... بود به تیم و تیم به لیگ یک سقوط کرده بود.

مازیار جان ما ایرانی ها عادت داریم بت بسازیم، همونطور که از اما حسین بت ساختیم و فقط یاد گرفتیم تاسوعا و عاشورا بزنیم تو سر و کله هم و نفهمیم واسه چی امام حسین قیام کرد و مظلومان حال حاظر کشورمون رو فراموش کردیم، همونطور که از میرزا کوچک خوان بت ساختیم و همونطور که از انزلیچی قایقران خدا بیامرز بت ساختیم، باید ببینیم چه کسی مثل این افراد به ما خدمت میکنه ، چرا همیشه وقتی یکی میمیره اسطوره و عزیز میشه .

درمورد خدابیامرز ناصر حجازی هم همینطور بود ، تازمانی که زنده بود همه بهش شیره ای و بنگی و ... میگفتن حتی تو انزلی و حتی تو رشت، یادمه مربی استقلالرشت که بود تو رشتکتک هم خورد ، ولی بعد که مرد شد اسطوره .

با این حرفت یاده این شعر افتادم

در عجب‌م از مرام این مردم پست ، این طایفه‌ی زنده کُش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش به جفا ، چون مُرد به عزت ببرندش سر دست !

شب خوش دوستان
20tak
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه جولاي 19, 2011 8:11 pm

آبای جان من خودم اون پرده رو با چشم خودم دیدم.حتی در ملوان کلاب هم توی نظرهای مربوط به همون بازی هم وجود داره.اگر لینکش رو پیدا کردم برات میذارم

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه جولاي 19, 2011 8:16 pm

20tak : فکر میکنم بهتر باشه این بحث رو همینجا تموم کنیم . چون فکر میکنم ممکنه یه چیزایی در مورد یه سری از حرفات بگم که ناراحت بشی و برات باورپذیر نباشه.. البته به هیچ وجه اون حرفا که نمیزنم رو غرض نیست ولی به هر حال روحیه افراد فرق میکنه و همه قرار نیست مثل مهرداد(خودموم میگم) روحیه انتقاد پذیری و ... رو داشته باشند :wink:
بچه هایی که منو میشناسند خوب میدونند که بی دلیل یه حرفی رو نمیگم فقط میگم بی خود ازش اسطوره نسازید که از خیلی از واقعیات که من خبر دارم خبر ندارید. میگم واقعیات یعنی کاملا مستند نه شنیده و نه چیز دیگه...!
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه جولاي 19, 2011 8:39 pm

برو این لینک و میبنی که حرف من راست بود.
http://news.malavanclub.net/?p=7289
من خودم اون بازی بودم همون بازی که تعدادی از هوادارا با مازیار جرح و بحث داشتن!!!
حالا بازم من دروغ میگم؟ /4/

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط 20tak » چهارشنبه جولاي 20, 2011 6:03 am

[quote:8e4bf88a3a="Aberare_ba_tasob"]برو این لینک و میبنی که حرف من راست بود.
http://news.malavanclub.net/?p=7289
من خودم اون بازی بودم همون بازی که تعدادی از هوادارا با مازیار جرح و بحث داشتن!!!
حالا بازم من دروغ میگم؟ /4/[/quote:8e4bf88a3a]

خدمت آقا مازیار عزیز سلام دوباره عرض میکنم

در مورد لینکی که ارائه کردی باید خدمت عرض کنم اگه همچینی چزی که اینجا نوشته شده وجودداشته باشه یه تصویری ازش درج میشه، همونطوری که از بخش های مختلف عکس برداری میکنن.

در مورد اون بازی باید خدمتت عرض کنم که من و داداشم هم تو آزادی بودیم، و البته چون یه کاری تو تهران داشتیم رفتیم آزادی بازی رو هم دیدیم، من خودم خیلی به حاشیه ها توجه میکنم، من متوجه همچین چیزی که دوستان ما در ملوان کلاب میگن و شما هم تائیدش میکنید نشدم، حالا شایدم باشه ولی مطمئن باش اگه اون شعار فراگیر بود همه مردم شعارش میکردن. مثل این پرده هایی هستش که بعضی اوقات تو استادیوم نصب میشه ، ملوان عشق لوندویل یه نمونشه

در مورد صحبت های آقا مهرداد هم باید عرض کنم که ما انتقاد پذیر هستیم و اگه نبودیم الان اینجا نبودیم، امیدوارم شما هم به معنای واقعی کلمه انتقاد پذیر باشی، دوست عزیز من و انزلی چی ها هیچ وقت از حقایق نمیترسیم ، و اگه قراره چیزی گفته بشه بهتره که گفته بشه نه اینکه مثل یک تهدید قلمداد بشه ، ما اگه حرفی داشته باشیم میزنیم و مثل فردی که فقط دیگران رو با چاقو میترسونه عمل نمیکنیم .

در هر صورت همه شماها میدونید که پژمان نوری تعصب خواصی به ملوان داره و واسه همینه که باهاش کنتاکت دارید ، در ضمن یادتون نره که یه زمانی همین پژمان غیرت واقعی خودش رو بهتون نشون داد، اون بازی که تو آزادی از پرسپولیس 8 تا خوردید یادتونه ، بازی که پژمان با جون و دل براتون بازی میکرد و گل دوم تیم شما رو تو آزادی زد، همون بازی که بازیکنان پگاه توزمین راه میرفتن و هیچ تعصبی تو کار نبود ، چون 90 درصد تیم غیربومی بود .
پژمان و یا هر کس دیگه ای که واسه ملوان همیشه مظلوم فدا کاری کنن همیشه تو دل ما جا دارند.

درهر صورت واقعیت ها مکتوب هستش ، من از واقعیت ها نمیترسم.
20tak
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه جولاي 20, 2011 1:06 pm

در مورد این لینک چی میگی؟
http://news.malavanclub.net/?p=6595

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن